Καινούργια μάσκα που σου κάνει τεστ αυτόματα φορώντας την. Και βλέπουν όλοι εάν είσαι άρρωστος. Βασικά είσαι και μόνο που σκέφτεσαι να την φορέσεις.

Ξέρουν τι κάνουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Δεν χρειάζεται πλέον να κάνεις το δυσάρεστο τεστ από την μύτη. Η ανιχνευτική μάσκα, είναι τόσο ακριβής, όσο και το PCR. Δηλαδή καθόλου αφού το PCR στο τέλος της χρονιάς αποσύρεται.

Έπειτα αναφέρει πως μετά την πανδημία, η ίδια τεχνολογία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ρούχα σου για να ανιχνεύσει παθογόνα, χημικές ουσίες και τοξίνες. Και τα αποτελέσματα έρχονται κατευθείαν στο κινητό.

Βλέπετε τι μαεστρικά μας τα σερβίρουν σε στάδια ε; Πρώτα δυσάρεστο τεστ, μετά ευχάριστη μάσκα, μετά έξυπνα ρούχα.. μετά;

Ηλεκτρονικό σώμα λογικά. Με δύο μπυρίτσες ή δύο κομμάτια μπακλαβά, θα σφυράει το κινητό σα δαιμονισμένο. Ή μήπως δεν θα χρειάζεται καν το κινητό;

ΥΓ. Σας το σερβίρω αυτό το βιντεάκι μαζί με άλλα δύο μπας και συνειδητοποιήσετε μερικοί ότι δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. 

Πότε όσο συμμορφωνόμαστε με τα προστάγματα της κυβέρνησης. 

Είπαμε δεν είναι πιστοποιητικό υγείας, είναι μια διαρκής κάρτα εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση. Με το που πεις ‘τσουκ’ δεν κάνω άλλη δόση, περνάς αυτομάτως στην απέναντι πλευρά.

Δεν θα τελειώσει όταν προσπαθούμε να πάμε γύρω γύρω με τεχνάσματα (βλέπε εξαίρεση, ψεύτικα πιστοποιητικά ή συμπεριφορές του τύπου ‘έλα το τεστ είναι δωρεάν πως κάνεις έτσι;’) ..

loading...