Βαρεμένος για ανασχηματισμό: Όσοι αποχωρήσουν δεν σημαίνει ότι δεν προσέφεραν

“Μια μετάγγιση ιδιαίτερης δυναμικής και σφρίγους καμιά φορά χρειάζεται σε κυβερνητικό σχήμα χωρίς να σημαίνει ότι όσοι θα απέλθουν δεν προσέφεραν”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Μετά την 21η Αυγούστου και ότι αυτή σήμαινε και σημαίνει για το μέλλον της χώρας, ένας χώρος δημιουργείται όχι μόνο δημοσιονομικά αλλά και γενικότερα με την ελάφρυνση της επιτροπείας για αντιμετώπιση προβλημάτων που υπό το βάρος των μνημονιακών υποχρεώσεων μπορεί να είχαν περάσει σε δεύτερη μοίρα όχι συνειδητά καμιά φορά και ασυνείδητα. Κυρίως αναφέρομαι στην αντιμετώπιση των αναγκών της καθημερινότητας του πολίτη, πάντα παραμένουν τα προβλήματα αυτά προς αντιμετώπιση ή και δράσεις οι οποίες μπορεί να εκτυλιχθούν χωρίς τα ασφυκτικά περιθώρια που είχαμε προηγουμένως” δήλωσε ο κ. Βαρεμένος.

“Γίνεται μία προσπάθεια που εγώ τη θεωρώ τυμβωρυχία, δηλαδή να πατήσουμε επί πτωμάτων, να βάλουμε 100 πτώματα ένα πάνω στο άλλο και να αναρριχηθούμε στην εξουσία. Αυτό δεν περνάει στον κόσμο, σας διαβεβαιώνω. Δηλαδή ατζέντα το Μάτι, σε αυτό διαφωνώ. Να κοιτάξουμε τι έγινε, τι δεν κάναμε καλά, όχι μόνο τώρα… Ατζέντα τυμβωρυχίας υπάρχει, εκμετάλλευση χυδαία,” σημείωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

loading...

1 thought on “Βαρεμένος για ανασχηματισμό: Όσοι αποχωρήσουν δεν σημαίνει ότι δεν προσέφεραν

  1. "Βαρεμένος" … όνομα και πράγμα!

Comments are closed.