Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Tα έδωσαν όλα και υποδύονται τους ήρωες ! ! !

Καληνύχτα Ελλάδα και καλή λευτεριά...απο τους ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

Τα έδωσαν όλα", στην τρόϊκα σήμερα οι τρεις αρχηγοί και η εικόνα της δήθεν "αντίστασης" που θέλησαν να περάσουν κατά την έξοδό τους από το Μέγαρο Μαξίμου οι Α.Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης, αλλά και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π.Μπεγλίτης δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό γεγονός της συμφωνίας την οποία αποκάλυψε ο Λ.Παπαδήμος με μία ανακοίνωσή του που πραγματικά τους εξέθεσε
Ενωρίτερα κατά την έξοδό τους οι Α.Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης, προέβησαν σε δηλώσεις ... ηρωικές, όπως γράφουμε σε άλλο σημείο, οι οποίες όμως πολύ σύντομα αποδείχθηκαν και ... πένθιμες!
Η δήλωση του Λ.Παπαδήμου (υπάρχει πληροφορία για συνάντησή του με τον Άκερμαν απόψε, αλλά το βέβαιο είναι ότι η τρόϊκα πάει στο γραφείο του απόψε) πραγματικά τους....
εξέθεσε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατθ'όλη την διάρκεια της σύσκεψης το πρόβλημα του Α.Σαμαρά ήταν το πως θα "πλασσάρει" την συμφωνία, δηλαδή τι είδους περιτύλιγμα θα βάλει και από κοντά τον σιγοντάριζε και ο Γ.Καρατζαφέρης. Απόψε καλεί τα στελέχη του σε σύσκεψη ο αρχηγός του ΛΑΟΣ.
Ο Γ.Παπανδρέου στο γνωστό μήκος του "Ναι σε όλα", με εξαίρεση τις τράπεζες που θεωρεί ότι τον έριξαν από την εξουσία και θέλει να πάρει την εκδίκησή σου, ξεχνώντας προφανώς ότι ο Λ.Παπαδήμος τοποθετήθηκε στην θέση του πρωθυπουργού, ακριβώς για να αποτρέψει την κρατικοποίηση των τραπεζών...
Iδού ολόκληρη η δήλωση της ανακοίνωσης της συμφωνίας:
''Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συναντήθηκαν για να λάβουν από κοινού απόφαση για το περιεχόμενο των βασικών στοιχείων της συμφωνίας με την τρόικα, όσον αφορά το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας που αποτελεί προϋπόθεση για τη νέα χρηματοδοτική στήριξη της χώρας.

Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε βασικά θέματα τα οποία, μεταξύ άλλων, αφορούν:

1) Τη λήψη μέτρων εντός του 2012 για τον περιορισμό των δημόσιων δαπανών κατά 1,5% του ΑΕΠ. (δηλαδη νέοι φόροι)

2) Την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επικουρικών συνταξιοδοτικών ταμείων.(δηλαδή σφαγή των συντάξεων)

3) Την αντιμετώπιση του ελλείμματος ανταγωνιστικότητας με τη λήψη μέτρων που περιλαμβάνουν ρυθμίσεις σε διάφορους τομείς, όπως η μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης και της οικονομικής δραστηριότητας. (δηλαδη μείωση μισθων)

4) Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με συνδυασμό μέσων που διασφαλίζουν την προαγωγή του δημόσιου συμφέροντος και την επιχειρηματική αυτονομία τους.(δηλαδή μη κρατικοποίηση τραπεζών)

Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί θα ξανασυναντηθούν αύριο προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαβουλεύσεις για το περιεχόμενο του προγράμματος''.

Καληνύχτα Ελλάδα και καλή λευτεριά...απο τους ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

ThanoSk.gr.

28 σχόλια :

 1. ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ...
  Στην κρίσιμη ώρα...που παίζετε το μέλλον της χώρας και όλων μας...

  Πίπ@ κώλ@ τον πάνε το Λάκη οι άθλιοι...
  αλλά δεν τον χαλάει.________________________

  Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί ξανά ο Λάκης Γαβαλάς ώστε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για ξέπλυμα «βρώμικου χρήματος». Σε πόρισμα που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, η Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες διαπιστώνει ότι η ακίνητη περιουσία που απέκτησε ο επιχειρηματίας είναι προϊόν εγκληματικής οργάνωσης.

  ENΔΙΑΜΕΣΑ
  ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ. Στην κρίσιμη ώρα...
  που παίζετε το μέλλον της χώρας..

  Τα άκουσε και ο Αλ. Χρυσανθακόπουλος στην Πάτρα...

  Άγρια τα άκουσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος στην Πάτρα όταν αγανακτισμένοι πολίτες εισέβαλαν σε κτίριο που γινόταν εκδήλωση του Δήμου Πατρέων.
  Οι αγανακτισμένοι διέκοψαν την εκδήλωση και αφού τόνισαν ότι...δεν έχουν σκοπό να εμποδίσουν την εκδήλωση ή να δημιουργήσουν προβλήματα, ζήτησαν να φύγει από το σημείο ο κ. Χρυσανθακόπουλος, ο οποίος ως βουλευτής του ΛΑΟΣ «πρόδωσε τη λαϊκή εντολή και ψήφισε το Μνημόνιο».
  Αφού αρκετοί τους χειροκρότησαν, ο κ. Χρυσανθακόπουλός πήρε το λόγο και είπε πως για να συνεχιστεί η εκδήλωση θα αποχωρήσει και απηύθυνε πρόσκληση στους αγανακτισμένους πολίτες για ανοικτό διάλογο σε δημόσιο χώρο.
  Οι πολίτες ήταν ανένδοτοι και απαίτησαν να φύγει άμεσα από το χώρο λέγοντας πως θα έρθει η ώρα να πληρώσουν όσοι πρόδωσαν το λαό  ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ
  "Δεν θα συμβάλλω στην έκρηξη της επανάστασης από εξαθλίωση στις φυλακές..... των κολλητών μου
  Καραμπέρη και cia... ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ
  ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕ..ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ...σούμπιτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κάτι περίεργο συμβαίνει, για να έχει η ΝΔ αυτήν τη συμπεριφορά.

  Κάτι πολύ περίεργο, για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

  Δεν εξηγείται με βάση τη λογική το ότι το ΠΑΣΟΚ παραπαίει καθημερινά και την ίδια ώρα η "εχθρική" ΝΔ όχι απλά δεν ζητάει εκλογές να το "γκρεμίσει" από την εξουσία, αλλά το στηρίζει σαν "δεκανίκι".

  Τι μυστήριο είναι και τούτο;

  Αυτοί, οι οποίοι επί δεκαετίες έβαζαν τους πολίτες να μαλώνουν στα καφενεία, κάθονται και "στηρίζουν" τους αντιπάλους;
  Ο λαός είναι έτοιμος να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για την προδοσία του ΔΝΤ και αυτοί, οι οποίοι φαινομενικά μπορούν να επωφεληθούν άμεσα, δεν πηγαίνουν στο "ταμείο" των εκλογών; ...

  Δεν τολμάνε να διεκδικήσουν τα κέρδη και τρέχουν ν' αρπάξουν το μερίδιο από τη ζημιά;

  ------------------------------------
  fnous-ΕΑΜ β-Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.

  λινκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΤΑΟΥΝΗ ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ
  ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ (ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΜΟΥ ΕΣΥ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μιλαμε για εξευτελιστικο αδειασμα απο παπαδημο
  Σαμαρας και καρατζαφερης πολυ πολυ ξευτιλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ,3 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ 1Η ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 2ΟΝ ΣΗΚΩΝΌΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΥΘΡΩΝΑ ΜΑΣ 3ΟΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΣΗ. ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Χαχαχαχαχα..!!!! Βγηκανε χεσμενοι απο του Μαξίμου, και για να μην φάνε τίποτα μπουνίδια, είπανε από μιά μαλακία και το σκάσανε σαν κλέφτες.. Ε ρε ξύλο που θα φάτεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Θέλω η ΤΡΟΙΚΑ να πει: ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΝΒΑΣΙΟΥΧΩΝ , ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΛΠ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ (ΜΙΣΘΟΥΣ) ΜΕΧΡΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ 3ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ εχεις κόλλημα με τους δημ υπαλλήλους? Δεν βλέπεις πού σου κώβουν τον κώλο?

   Διαγραφή
  2. ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ 700 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ; ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ

   Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΜΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.

   Διαγραφή
 10. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΊΑ....ΟΠΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΑΤΕ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ....ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΝΔ, ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΕ.?? ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΙΝΑΙ η ωρα του kalashnikov

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΟΖΙΛΙΚΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΝΕΠΑΦΟΙ. ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ.????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ο ΙΔΙΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΤΕΕΙ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ -ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ-Κ.Λ.Π.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ .. ΖΗΤΟ ΟΙ ΔΙ.ΥΠΑΛΟΙΛΙ-ΜΟΝΕΙΜΟΙ-ΑΟΡΙΣΤΟΥ=ΕΚΤΑΚΤΟΙ-ΣΥΒΑ/ΧΟΙ-ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,Κ.Λ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. + + + + + + + + + + + + + + + +

  Στις 5 Φεβρουαρίου 1919 γεννήθηκε
  ο Ανδρέας Παπανδρέου.
  Σαν σήμερα..... !!!

  Πολλές φορές μερικές συμπτώσεις ξεπερνάν κάθε φαντασία.

  Σήμερα όλοι τρέχουν να.......
  σώσουν την Ελλάδα από εκεί που την έφτασε ο γυιός του.....


  "Εκτακτο πολιτικό Συμβούλιο στο ΠαΣοΚ απόψε"
  SORY...ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΑΤΩΝ.

  χαχα...χαχα..αχχχχχχχ
  _______________________________

  θα τους βάλει να ψάχνουν όλη την νύχτα
  Ποιος ΠΟΥΣΤΗΣ..μας έβαλε στο ΔΝΤ.

  Και ποιοι κολάνθρωποι
  Δόποδα ζώα ήταν αυτοί του ΠΑΣΟΚ
  του Καρατζαφέρη και εκείνη η ΚαμηλοΝτόρα, που το ψήφισαν
  πανηγυρικά.

  Καθότι "" Το Μνημόνιο ήταν Ευτυχία".

  Κρίμα που πέθανε ο Αγγελόπουλος
  θα είχαμε ΕΚΑΤΟΝ ΤΟΣΕΣ
  νεκρολογίες της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ.


  ΚΑΙ μία Επική ταινία, με τον βραβευμένο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ Τέθριππον
  της ΒΕΡΜΑΧΤ -ss-... !!!!  ΑΣΕ ΠΟΥ..
  και ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ξεκολιασμενου συντρόφου-αδελφού
  ΚΑΝΤΑΦΙ... άραξε ΕΔΩ

  + + + + + +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Διαθετω τη στοιχειωδης λογικη οπως ο καθε ελληνας πολιτης και καταλαβα τα εξης που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας.
  1)Ο ρολος που βαραει ο γαπ ειναι πλεον γνωστος σε ολους μας.ειναι ή πολυ εξυπνος και ταυτοχρονα αναισθητος για το αποτελεσμα των πρεξεων του, ή ειναι τελειως χαζος και δε καταλαβε τιποτε ακομα.
  2)Ο ρολος του σαμαρα ειναι διπροσωπος.υποτιθεται οτι αντιτιθεται με τις προτασεις της τροικας και το παιζει ευπατριδης αλλα αυτο το κανει για δημαγωγικους καθαρα λογους.θελει να κερδισει τους απογοητευμενους νην ψηφοφορους του πασοκ και να κρατησει στο γαλαζιο μαντρι τους νδητες.το παιζει σκληρος στις διαπραγματευσεις αλλα και να ηθελε δε μπορει να αλλαξει τιποτα πλεον γιατι εχει ηδη ξεπουληθει η ελλαδα.
  3)ο καραντζαφερης ειναι σαν τις κοκοτες που οπου μυριζονται χρημα ή δοξα πεφτουν με τα μουτρα.παιζει το ρολο του μπαλαντερ και πηγαινει ποτε δεξια και ποτε ακρα δεξια. ( δεξια = νδ και ακρα δεξια = πασοκ)
  4)Για τα λοιπα κοματα υπαρχουν μονο και μονο για να εξυπηρετησουν την πολικοματικη βουλη και να θολωνουν τα νερα αλλα και τις ειρηνικες διαδηλωσεις που γινονται χωρις πολιτικες σημαιες.
  Συμπερασμα:Σαν υγειης σκεπτομενος πολιτης δε πιστευω σε κανενα απο τους σημερινους 300 και οσους συμμετειχαν στη βουλη μεχρι και σημερα.ειναι ολοι μελη του πολιτικου συστηματος που κατεστρεψαν,ποδοπατησαν,εξαπατησαν,προδωσαν,ξεπουλησαν τα ονειρα μου.τι θελει ενας ελληνας πολιτης?ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΣΩΣΤΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.Ποιος μπορει να τα προσφερει αυτα απο ολους τους πολιτικους?
  Κ Α Ν Ε Ν Α Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. το κωλομάχαιρο θα περιλάβει και τα έμμισθα
  εθνικοσοσιαληστικα Ζώωωωωωωωωαααααααααααααααα
  τοου ΠΑSSOK.

  για αυτό αυτά ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ και πιο πολυυυυυυυ + + +

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ Κ.ΩΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΙΝΔΙΑΝΟΣ

   ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΚΙΣΤΑΝ ..

   ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑ ΨΗΦΗΖΑΝ ΟΛΑ..

   ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ;;

   ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΠΑ[ΡΙ] ΔΗΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ;;

   ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ..

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ..

   ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ..

   ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΗΛΑΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ..

   ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΦΤΗΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΗΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ..

   0,5 ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ..

   ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΕΡΗ ΕΔΩ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΘΑ ΚΑΝΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ..

   ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΕ ΤΡΩΓΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ..

   ΟΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ[ΡΙ] ΔΗΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ..

   ΑΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ;;

   Διαγραφή
 18. ΚΑΙ μία Επική ταινία, με τον βραβευμένο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ Τέθριππον
  της ΒΕΡΜΑΧΤ -ss-... !!!!  ΑΣΕ ΠΟΥ..
  και ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ξεκολιασμενου συντρόφου-αδελφού
  ΚΑΝΤΑΦΙ... άραξε ΕΔΩ

  + + + + + +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  το κωλομάχαιρο θα περιλάβει και τα έμμισθα
  εθνικοσοσιαληστικα Ζώωωωωωωωωαααααααααααααααα
  τοου ΠΑSSOK.

  για αυτό αυτά ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ και πιο πολυυυυυυυ + + +

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
  Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝ ΑΠΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΝΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
  ΑΝΤΩΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ
  Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ
  Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
  ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΣΑ, ΚΟΜΠΛΑΡΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ;
  ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΔΩ
  ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ
  ΠΑΣΟΚ
  Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ
  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΑΛΑΚΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΜΕΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ
  ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
  ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΞΩ ΤΡΩΝΕ ΑΠΤΟ ΠΑΣΟΚ
  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Εχω μια προταση προς τους διαχειρηστες του blog. Αν πραγματι πιστευετε οτι πρεπει να οργανοθουμε καλητερα και ειναι καιρος να αντιδρασουμε σε οσα συμβενουν γιατι δεν καλειτε τους χρηστες σε ενα Ανοιχτο chat room (πχ paltalk) για να μιλησουμε με φωνη και βιντεο ετσι ωστε να αποφασισουμε τι μπορουμε να κανουμε? Αυτη ειναι μια πρωτοβουλια που μπορει να εφαρμοστει πολυ ευκολα και δεν τιθεται θεμα μετακινησης χωρις λογο. Αν εχει επιτυχια θα μαθευτει και θα εχει μεγαλη συμμετοχη.

  Νομιζω σαν ιδεα ειναι καλητερο απο αυτο που συμβαινει σημερα οπου οι ιδεες και αποψεις του καθενος χανονται στα απειρα thread που δημοσιεβονται καθημερινα στο ΞΥΠΜΗΣΤΕ ΡΕ!!

  Αν θελετε μπορω να προσφερω τεχνικες γνωσεις και βοηθεια στο να στησουμε το chat room το οποιο ειναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ στη χρηση και βεβαια ΔΩΡΕΑΝ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΧΑ ΧΑ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ...ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ....ΦΤΥΣΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ....ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή