Η Κατάντια μας σαν κοινωνία!

Η τελική κατάρρευση της Ελληνικής κοινωνίας!!

«Εκπαίδευση» των νεογνών!!!


11χρονο…Αγοράκι εκπαιδεύεται!!!

Πόσο χαμηλά έχει πέσει η κοινωνία μας! Πόσο χαμηλά έπεσε πλέον ο κρατικός μηχανισμός που απεδείχθει ”λειψός” ακόμα και στο θέμα τις ευαίσθητης εκπαίδευσης των παιδιών.

Μια εικόνα από την “εντατική” εκπαίδευση των νηπίων”!!!

Έφτασαν στο σημείο να παραδεχτούν με τις πράξεις τους και την αδιαφορία τους πως είναι τελείως φυσικό ακόμα και για τα ίδια τους παιδιά η ομοφυλοφιλία και οι παρτούζες μεταξύ ομόφυλων! Και διερωτάται κανείς γιατί ο όλος σχεδόν ο πληθυσμός της χώρας μας απεχθάνεται αυτού του είδους πρακτικές. Γιατί απεχθανόμαστε οι άντρες να έχουν περιπτύξεις με άντρες και οι γυναίκες με γυναίκες. Και ποιός ”κερατάς” ή ποιά ”βρώμα” της διοικούσης ελίτ έλαβε αυθαίρετα το δικαίωμα να αναμιγνύεται με ”αυτού του είδους εκπαίδευσης” της τρυφερής ηλικίας χωρίς την συγκατάθεση των γονιών;

Η υπουργός παιδείας, εάν έχει λίγη ”πέτσα” επάνω της, θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως σαν ένδειξη σεβασμού πρός τον ”φυσιολογικό πληθυσμό” της χώρας μας. Και τέλος έχω μία σύσταση για όλους τους ”Λιάγκες”: Εάν σας αρέσει τόσο η ”αλαξοκολιά” η ”τσουτσουνοθεραπεία” η κτηνοβασία και κάθε είδους ανωμαλία, κάντε την στο σπίτι σας κεκλισμένων των θυρών και για εκπαίδευση έχετε και τα τεκνά σας μαζί!

loading...