Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Aλβανοί, Κινέζοι, Αφγανοί, Πακιστανοί εγκαταλείπουν την χρεοκοπημένη Ελλάδα…

Αφιλόξενο τοπίο φαντάζει πλέον η Ελλάδα για τους μετανάστες, με τις περισσότερες αλλοεθνείς κοινότητες που ζουν στη χώρα μας να ετοιμάζουν βαλίτσες για τον τόπο καταγωγής τους ή για άλλες χώρες.

Η αλβανική κοινότητα

Μετά από μία εικοσαετία συνεχούς εισροής αλβανών μεταναστών στην.....
Ελλάδα- πρόσφατο άρθρο του Economist κάνει λόγο για 1,4 εκατ. Αλβανούς σε 20 χρόνια- η φορά μετακίνησης του αλβανικού στοιχείου δείχνει να αλλάζει κατεύθυνση. To Αλβανικό Ίδρυμα Διεθνών Σπουδών, που υπολογίζει τον αριθμό των Αλβανών που ζούσαν και εργάζονταν νόμιμα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας στις 500.000, εκτιμά ότι το 15% εξ αυτών έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα. Η αυξανόμενη με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου μείωση των εμβασμάτων δίνει ένα καλό λόγο στους Αλβανούς για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους: όπως υπολογίζεται, τα 950 εκατ. ευρώ που έστειλαν στην πατρίδα τους οι διαμένοντες στην Ελλάδα Αλβανοί το 2007, έγιναν 690 εκατ. ευρώ το 2010, ενώ τα τρια πρώτα τρίμηνα του 2011 μόλις 475 εκατ. ευρώ. H δεινή οικονομική κατάσταση κάνει συχνά την νόμιμη αλβανική κοινότητα να στρέφεται κατά των λαθρομεταναστών, κατηγορώντας τους ότι στερούν τη δουλειά από αλβανικές οικογένειες που εισήλθαν νόμιμα στη χώρα και «έχτισαν» τις ζωές τους σ’ αυτήν.

Οι Κινέζοι
Οι Κινέζοι είναι μία δεύτερη κατηγορία μεταναστών που αναζητούν τη λύση για την οικονομική ανέχεια στη φυγή. Το άλλοτε ακμάζον κινεζικό εμπόριο στη χώρα μας υφίσταται σημαντικό πλήγμα το τελευταίο διάστημα. Η διστακτικότητα στο άνοιγμα νέων κινεζικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα την τελευταία διετία επιστεγάστηκε με το κλείσιμο του 1/3 των υφιστάμενων καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου. Έτσι οι περίπου 20.000 κινέζοι που υπολογίζεται ότι ζουν στη χώρα μας αναμένεται σύντομα να είναι πολλοί λιγότεροι.

Άλλες εθνικότητες
Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι αιτήσεις Αφγανών, Πακιστανών, Ιρακινών, Μπαγκλαντεσιανών, Μαροκινών, Νιγηριανών, Σουδανών και άλλων μεταναστών για εθελοντικό επαναπατρισμό. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα φορείς του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, οι σχετικές αιτήσεις που έχουν κατατεθεί μέσα στους τελευταίους 9 μήνες είναι περισσότερες από 4.500, με τους Αφγανούς να έχουν τη μερίδα του λέοντος(1.923) και τους Πακιστανούς να ακολουθούν(1.087). Οι περισσότεροι από αυτούς ζητούν βοήθεια προκειμένου να επιστρέψουν στη χώρα καταγωγής τους, λόγω της έλλειψης δουλειάς, χρημάτων αλλά και των ρατσιστικών επιθέσεων που όπως δηλώνουν δέχονται.

Μετανάστες και ανεργία
Παρά τη δυσκολία των μεταναστών ν’ ανταποκριθούν στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, πρόσφατη έρευνα για την ενσωμάτωση καταδεικνύει ότι οι μετανάστες στην Ελλάδα έχουν ίδια πρόσβαση με τους Έλληνες στην αγορά εργασίας, ενώ το γεγονός ότι δουλεύουν περισσότερο, χωρίς ασφάλιση, και με χαμηλότερη αμοιβή τους κάνει συχνά «προτιμητέους» από τους εργοδότες. Πιο συγκεκριμένα υπολογίζεται ότι μόνο το 60% των μεταναστών είναι πλήρως ασφαλισμένοι, ενώ οι μισθοί τους είναι κατά 40% χαμηλότεροι από εκείνους των Ελλήνων. Σε κάθε περίπτωση, η πτώση του κατασκευαστικού κλάδου, τομέας όπου παραδοσιακά απασχολείται μεγάλο ποσοστό μεταναστών, καθώς και η μειωμένη ζήτηση για οικιακές βοηθούς κάνει την ανεργία στους κόλπους των μεταναστών να μαίνεται.

Αυτοί που φεύγουν…
«Στο κέντρο της Αθήνας ένα άντρας πέθανε στο δρόμο. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο καιρό το νεκρό κορμί κείτεται εδώ. Μας είπαν ότι είναι μετανάστης από την Τυνησία. Αυτά τα πράγματα δε συνέβαιναν στην Ελλάδα», είναι οι πρώτες φράσεις του δημοσιογράφου του Αλ Τζαζίρα σε ρεπορτάζ για τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στη χώρα μας. Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ η ανεργία, η ασιτία, η έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης είναι καθημερινή κατάσταση για τους μετανάστες στη χώρα που πλέον δε βλέπουν άλλη λύση από τη φυγή.

Και αυτοί που έρχονται…
Δίπλα σε αυτούς που φεύγουν, υπάρχουν πάντα και αυτοί που έρχονται. Οι αλλοδαποί που παίρνουν το ρίσκο να ψάξουν την τύχη τους στην Ελλάδα, κόντρα στην οικονομική συγκυρία, δεν είναι λίγοι, αν και λιγότεροι σε σχέση με προηγούμενα έτη.

Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, 30.000 Αφγανοί, 20.000 Πακιστανοί, 12.000 Αλβανοί 5.500 Μπαγκλαντεσιανοί και ίδιος αριθμός Αλγερινών εισήλθαν στην Ελλάδα παράνομα το 2011, σε γενικό σύνολο 99.368 ατόμων.

Τα αντίστοιχα νούμερα για το 2010 ήταν 50.000 Αλβανοί, 30.000 Αφγανοί, 9.000 πακιστανοί, 7.500 Παλαιστίνιοι και αντίστοιχος αριθμός Αλγερινών σε σύνολο 132.524.

Τα νούμερα αναμένεται να γνωρίσουν περαιτέρω μείωση τους επόμενους μήνες….

 24ωρο

157 σχόλια :

 1. E όχι εθνοσωτήρας κι ο Σαμαράς…
  Ε όχι τώρα να μας πλασάρεται από τα ΜΜΕ ως ο κατάλληλος εθνοσωτήρας ο Σαμαράς… Ποιος; Ο άνθρωπος που άνοιξε τα σύνορα να περνάνε οι λαθρομετανάστες…
  Ο άνθρωπος που έκανε τους Έλληνες να κλειδαμπαρωθούν στα σπίτια τους, να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι στην ίδια τους την πόλη, να μην μπορούν να κοιμηθούν με ανοιχτό παράθυρο…
  Ο άνθρωπος που μας ξεφτίλισε εργασιακά. Από την μέρα που άνοιξαν τα σύνορα τις περισσότερες δουλειές τις παίρνουν ξένοι, οι οποίοι εργάζονται σαν σκυλιά για ένα κομμάτι ψωμί. Πως λοιπόν ο εργοδότης να προτιμήσει Έλληνα στην δουλειά του, όταν ο ξένος του την κάνει με το χαμηλότερο κόστος;

  Άσε Σαμαρά… Μπορεί άλλοι να ξεχνάνε, αλλά εγώ δεν ξεχνάω όλους όσους μας γονάτισαν… Κι εσύ είσαι ένας από αυτούς. Και μάλιστα πολύ ψηλά στην λίστα…
  http://krazoume.blogspot.com/2011/06/e.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ξεχασες τα χἀπια σου ρε κολημενε

   Διαγραφή
  2. και συ που τα περνεισ χρονια τωρα ,,,,ξεχασεσ το ονομα του ,,προδοτη...

   Διαγραφή
 2. να φυγουν ολοι
  ολοι ολοι
  ολοι οι λαθρο και οι ξένοι
  να ησυχασουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΖΩΑ,ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ
  ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ
  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΖΗΛΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΕ
  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι είναι, όπως τα λες.
   Παρόλα αυτά, εύχομαι καλά ξεκουμπιδια.

   Διαγραφή
 5. να μη μεινει ενας...βρωμιαρηδες!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ....... ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΓΑΙΔΟΥΡ ΣΑΜΑΡ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΖΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

   Διαγραφή
 9. ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΙΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΞΙΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αχαχαχχαχααχχαα! καλοοοοοοοοοο!
   στο σβέρκο της πουτΑνομέρκ€λ!!!

   Διαγραφή
 10. ΜΠΛΟΦΑ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ. ΜΑΥΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ , ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΖΟΥΝ ΚΛΠ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΜΕΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΚΑΦΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΟΙΚΙΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΝΩ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ, ΚΟΥΡΕΙΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΑ,ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΚΛΠ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΜΟΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

  ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ
  ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ

   Διαγραφή
 11. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ;ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΑΡΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αμην!!!

   ο πούστης ο $ορο$ ποῦ κρύβεται????
   αυτος τους εφερε με την $ΥΝδρομή της μαφία$ κουμουνδουρου!

   Διαγραφή
 13. ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΛΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ!!!

  ΜΙΑ ΜΑΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ενας καλος λογος για να φυγουν οι λαθρομεταναστες απο την ελλαδα,
  θα ηταν να γυριζαμε στην δραχμη. Οποτε το συναλλαγμα τους δεν θα ειχε
  καμια σχεση με αυτο το "ισχυρο" νομισμα (ευρω) στις χωρες τους!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΤΗΝΟΣ ΜΟΡΦΕΑ ΑΔΕΡΦΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 16. http://www.youtube.com/watch?v=7IewR89qUgM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ 0,1%

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ρε παδιά είμαι Αλβανός 15 χρονών ήρθα στην Ελλάδα 16 μηνών...Εγώ αυτήν την στιγμή δεν γύρναγα με τίποτα πάνω.Ξέρω πως οι μετανάστες εδώ κλέβουν,σκοτώνουν σπάνε κλπ. αλλά δεν είναι όλοι έτσι.Αυτοί που έχουν οικογένειες είναι ήσυχοι άνθρωποι.Να μην μακρολογώ, αγαπώ την Ελλάδα περισσότερο απο την Αλβανία,μαθαίνω για την ιστορία της,και θα σπουδάσω και θα "ζήσω" (μάλλον) εδώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

   Διαγραφή
  2. "Ρε παδιά είμαι Αλβανός 15 χρονών ήρθα στην Ελλάδα 16 μηνών...Εγώ αυτήν την στιγμή δεν γύρναγα με τίποτα πάνω.Ξέρω πως οι μετανάστες εδώ κλέβουν,σκοτώνουν σπάνε κλπ. αλλά δεν είναι όλοι έτσι.Αυτοί που έχουν οικογένειες είναι ήσυχοι άνθρωποι.Να μην μακρολογώ, αγαπώ την Ελλάδα περισσότερο απο την Αλβανία,μαθαίνω για την ιστορία της,και θα σπουδάσω και θα "ζήσω" (μάλλον) εδώ."

   Και καλά θα κάνεις, γιατί εσύ είσαι πιό Έλληνας από πολλούς άλλους έλληνες.

   Διαγραφή
  3. pesta vre an8rope giati oi perisoteroi edo mesa tous vrazoun olous sto idio kazani........
   oso gia auta pou anaferei o ar8rografos.....otan akoute pola kerasia kratiste kai mikro kala8i....;)
   kaphoi nomizoun pos eimai prostatis ton metanaston!8a tous apantiso omos pos eimai aplos iperasistis tou dikeou kai or8ou skeptomenou logou!
   DEN XEHNAME POTE POS EIMASTE PROTA AN8ROPOI OPOS EINAI KAI OI METANASTES........TORA AN KAPHOI METANASTES APOFASIZOUN NA PARANOMOUN MEMONOMENA H OMADIKA PREPEI NA EIMASTE ETIMOI KAI ETIMOPOLEMOI NA TOUS ANTIMETOPISOUME..........HORIS AUTO NA SIMENEI POS 8A ASPAZOMASTE TIN IDEOLOGIA KAI TIN EPARSI OPIOUDIPOTE AKREOU.-

   anor80grafos

   Διαγραφή
  4. Ο αλλοδαπός που έχει πάρει την ελληνική παιδεία αξίζει περισσότερο ν’ αποκαλείται Έλληνας απ’ ό,τι ο εκ φύσεως Έλληνας που την αγνοεί. Γνώμη μου.

   Διαγραφή
  5. μάλλον ο Αλβανός πριν είναι περισσότερο Έλληνας απο τον anor80grafos, τουλάχιστον γράφει ελληνικά!!

   Διαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ Astrea!!!
   ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ Ο Astrea ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
   ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
   ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΚΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

   Διαγραφή
  7. Άμα πάει στρατό και δει πως βασανίζονται οι Έλληνες από τα κοπρώματα του μασονικού στρατού, τότε να δούμε με ποια μεριά θα πολεμήσει σε περίπτωση εισβολής Τούρκων ή ουτσεκάδων. Οι δεύτεροι θα έχουν και τουρκο-νατοϊκή αεροπορική υποστήριξη, όπως στην Γιουγκοσλαβία και νίκησαν.

   Θα πάει με τους νικητές, ή θα πάει με τους Έλληνες;

   Διαγραφή
  8. ΣΟΒΑΡΑ??? ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ .....ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ...ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΛΠ...ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

   Διαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ

   Διαγραφή
 20. ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.....ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΖΩΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΥΦΙΖΕΣ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ.ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΜΟΕΙΔΕΑΤΑΣ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ,ΚΩΛΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ;ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ; ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΠΑΣΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗΝ ΕΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΛΑ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ΝΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ο ΜΠΡΕΤΟΛ ΜΠΡΕΧ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΡΕΤΟΛ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ, ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΕΙ;

   Διαγραφή
  2. BERTHOLD BRECHT...ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ????

   Διαγραφή
  3. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ .Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΘΕΛΕ; ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ....................ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ; ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ;ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΕΝΤΑ ΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

   Διαγραφή
 22. ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ ΡΕ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ;;ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ!!!!!!!ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΟΠΩΣ ΛΕΣ )ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΑΝ ΠΑΛΙ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ δεν με θέλεις ρε !! Με θελουν αλλοι όμως !! Γιατί έμαθα να εκτιμάω αυτά που μου έδωσαν εδώ στην Ελλάδα!!..

   Διαγραφή
  2. Κάτσε ρε 12:43, εσύ αν μεγάλωνες στην Ελλάδα από αλλοδαπούς γονείς, την Ελλάδα δεν θα αγαπούσες πρώτη; Τι ρατσιστικές μαλακίες είναι αυτές ότι τάχα ορισμένοι λαοί είναι πιο ψεύτες απ'τους άλλους. Αυτό δεν είναι πατριωτισμός.

   Διαγραφή
  3. κωλοαλβανε σου γαμωτην μανα ξεγκπουπισου ζωο απο την ελλαδα θα ερθει η ωρα που θα σας σφαξουμε ολους

   Διαγραφή
  4. ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΙΣΤΟΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΘΛΑΤΕ ΑΥΤΑ Ε;;;;;;;;

   Διαγραφή
 23. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΝΤ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ;

   Διαγραφή
 24. Η ωριμότητα του Έλληνα ψηφοφόρου θα φανεί στίς προσεχείς Εθνικές εκλογές:
  α)Να ψηφίσουν όλοι. Η αποχή είναι εγκληματική παράλειψη,διότι το ποσοστό υπολογίζεται απο τον αριθμό των ψηφισάντων-Μακρυά από τη δημαγωγία και τις σειρήνες.
  β) Να ψηφίσουν μικρά κόμματα και νέους ανθρώπους.Οι κυβερήσαντες υπεξαίρεσαν τον ιδρώτα του Έλληνα,το δημόσιο χρήμα και το μετέφεραν στίς τράπεζες της αλλοδαπής.Είναι διεφθαρμένοι επίορκοι,ανίκανοι και επιπόλαιοι.-----------------

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝΤΟ ΕΓΛΥΨΕ; ΔΕΝΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;

   Διαγραφή
 25. 12.41 ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΟΤΑΝ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Ή ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ Ή ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΝ ΠΑΜΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ Ο.ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝΕ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ. ΕΤΟΙΜΑ ΣΚΑΤΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟ 12.36.....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. 12:41 δεν ανοιγεις εσυ κανενα βιβλιο για τον Σταλιν και τα εγκληματα του ψευτοπροοδευτικε ; Αιντε γιατι αμα ειχαμε εσας για 40 χρονια θαμασταν τωρα στα 140 ευρω το μηνα οπως Βουλγαρια και Ρουμανια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. 12:36 ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΚΡΕ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ. ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΦΕΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΟΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΖΟΥΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΟΓΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΣΧΙΡΟ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ... ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ !!! ΚΟΛΗΜΠΩΝΤΑΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ... ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ .... ΟΠΟΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ...ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ ΤΟΥΣ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ... ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΑΛΒΑΝΟ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΞΥΛΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΗΜΗΤΙ ΣΑΣ ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΑΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΥΦΙΖΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΒΡΕΩΜΑΣΩΝΙΚΑ ΜΑΚΑΚΕΣ ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ; ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΟΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΜΟΥ;ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ,ΗΛΗΘΙΟΙ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ .ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ; ΑΘΑΝΑΤΕ ΣΑΜΑΡΑ.ΣΑΣ ΠΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΖΙΣΜΟΣ.ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΩΝΕΣ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ.ΚΑΝΤΕ ΓΑΒ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΙΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΑΙΝ ΤΗΣ ΒΙΟΠΑΛΗΣ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΛΑΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Μπράβο νεαρέ Αλβανέ για τη στάση σου! Ξέρεις ότι η χώρα που τώρα ζεις ανέχεται τη διαφορετικότητα την εθνική ή τη φυλετική. Ανέκαθεν συνέβαινε αυτό. Μην ακούς τις φωνές τις ακραίες . Αν συνεχίσεις να σκέφτεσαι έτσι η Ελλάδα σε θέλει,δε σε διώχνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Θα πάρω μια κατσαρόλα αχ..το μωρό μου
  Θα πάρω μια κατσαρόλα
  Μαζί με μια κουτάλα θα κατεβώ στο
  Κέντρο για να διαδηλώσω παρέα με τον
  Γλέζο και τον θεοδωράκη αλλά και τον
  Ψινάκη.

  Τώρα που κάνει κρύο φοράω αρμάνι
  τώρα που κάνει κρύο...
  θα βάλω και τις μπότες τις
  ακριβές μου μπότες, για να διαδηλώσω
  με τους αγωνιστές μου. Αλλά και τους
  συντρόφους τους αγανακτισμένους
  τους εισοδηματίες αυτούς τους λυπημένους.


  ΓΝΗΣΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΧΟΖ ΤΟΥ ΣΗΦΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΣΕΙ ΞΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ολα ειναι φτιαχτά και ψέμματα για να μην ψηφίσει ο κόσμος αυτό που πρέπει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στη γειτονιά μου, όπως λέει και κάποιος παραπάνω, μένουν μαύροι (Αφρικάνοι) που δεν είχαμε ποτέ. Ήρθαν πέρυσι. Προφανώς τους έφερε ο Τζέφρυ ή ΓΑΠ ή Αβερελ ή πανήβλακας-απατεώνας. Κάποιος καριόλης "συμπατριώτης" μας τους νοίκιασε τα δύο διαμερίσματα που μένουν συν γυναιξί και τέκνοις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ .ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΥΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ.ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΟΔΕΞΙΟΥΛΗ ΣΕ ΚΟΒΩ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. 1.47 ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΡΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. EGO PAKISTANI APO SIALKOT, ETI EDO ELLADA APO 1998 KAI EXEI IKA ENSIMA 3300. TORA FIGO APO ELLADA KAI PAO PAKISTAN, TI KANO ME IKA? AN DEN XEREI, TOTE MINO EDO KAI GAMISO ELLINES.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. KANE TSIMPOYKI ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΦΕΡΤΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΟ ΤΙΝ ΚΩΛΑΡΑ,,ΚΑΙ ΜΕ 1 ΕΝΣΙΜΟ.

   Διαγραφή
  2. ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ.
   ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕΣ 3300 ΕΝΣΗΜΑ; ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΑΤΣΑ.

   Διαγραφή
 43. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ .. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟ... ΒΡΗΚΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ??? ΕΛΕΟΣ... ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ... ΜΠΑΙΛΝΤΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΣΙΡΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΚΕΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ... ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ! ΑΣ ΜΠΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ... ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ...ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Τους Αλβανούς μη τους έχετε εμπιστοσύνη.


  ΓΝΗΣΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΕΔΩ.ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ... ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕ ΠΕΙΝΑΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δηλαδή τόσες οικογένειες Ελλήνων που πήγαν σε άλλες χώρες χώρες τι ήταν????????? Αμόρφωτα ρατσιστικά γουρούνια είστε όλοι εδώ μέσα.....ΖΩΑ....οι Έλληνες είναι εξευγενισμένος λαός.....όσοι δεν είναι Έλληνες να πάνε να ανοίξουν κανένα Νταχάου να τους κάνουν όλους σαπούνια όπως έκανε ο Χίτλερ....Μαλάκες.....και άλλο πράγμα οι ΛΑΘΡΟμετανάστες και άλλο πράγμα οι άνθρωποι που αναζητούν μια καλύτερη μοίρα και σέβονται την πατρίδα που πάνε.......και διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά όλους αυτούς τους ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' κόπρους που άνοιξαν ανεξελεγκτα τα σύνορα εσείς όλοι που βρίζετε τους ψηφίσατε....αι σιχτιρ κολωφαρα.....

   Διαγραφή
 46. gia ali mia fora asholiste me to metanasteutiko kai xehnate tous prodotes...........
  h hrisi augi leei diafora bas kai arpaxei kana psifoulaki............
  anti na exoterikevete to elliniko ΦΩΣ pou antiprosopeuei tin fili mas diaskorlizete pikra, misos kai dilitirio.............
  mipos einai keros na kanete mia endoskopisi kai enan va8i esoteriko dialogismo prin dialalisete peritrana pos eiste ΕΛΛΗΝΕΣ??????????????????????????????

  anor80grafos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. 2,16 Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε.


  ΓΝΗΣΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. dikeoma sou.........gia auto eimaste edo na sizitame kai na antalasoume apopseis.......anevaste ligo to epipedo bas kai ginoun zimoseis kai epofeli8ei ligo to ermo to mialo mas edo mesa.........min prosvalete kai vrizete tous sinomilites giati auto vlepoume ti apotelesmata ehei........

   anor80ografos

   Διαγραφή
  2. Για τον Α 2,16 ενοούσα.


   ΓΝΗΣΙΟΣ

   Διαγραφή
  3. ok.sorry.........:)

   Διαγραφή
 48. 02:07 Πως φαίνεσαι πόσο μισάνθρωπος είσαι! Το παίζεις Ελληναράς αθεόφοβε! Αυτό γνωρίζεις ότι είναι η πατρίδα μας;Μια χώρα με ρατσιστές και μισάνθρωπους πολίτες; Όχι φίλε. Ο πολιτισμός εδώ γεννήθηκε και παραμένει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Αν το κράτος χρωστάει στους ασφαλισμένους Έλληνες που λένε μερικοί γέροι "δεν ζητιανεύω, τα δεδουλευμένα μου θέλω", τότε το κράτος χρωστάει και στους ασφαλισμένους αφγανοπακιστανούς.

  Αλλά το κράτος δεν χρωστάει σε κανένα. Οι συντάξεις πληρώνονται με χρήματα από τους τωρινούς ασφαλισμένους, δεν γίνεται καμία αποταμίευση ασφαλίστρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΕ ΠΕΙΝΑΛΕΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ .ΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Εμεις που θα παμε ομως?
  καλα αυτοι εχουν να γυρισουν πισω.
  εμεις ειναι το θεμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΥΓ Διόρθωση: οι συντάξεις πληρώνονται από τους τωρινούς εργοδότες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. ΧΑΧΑΧΑ!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΡΘΩΠΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ. ΕΣΥ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΜΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. 2.07 ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΣΤΙΣΜΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ότι έχουν μειωθεί τα πάκια που κυκλοφορούν εκτός κέντρου Αθηνών και επιλεγμένων συνοικιών είναι αλήθεια.

  Το νούμερο των 4500 αιτήσεων για επιστροφή κάτι λέει. Λέει ότι δεν έφυγαν αλλά κρύβονται και βγαίνουν μόνο για συσσίτια και ληστείες.

  Ή πήγαν να μαζέψουν πατάτες στην επαρχία, έχουν εμφανιστεί και πάκια να πουλούν πατάτες στο δρόμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Τον 2,07 τον δικαιολογώ.
  Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει περάσει ο καθένας απο λαθρομετανάστες.
  Ας μη ξεχνάμε οτι είναι 4000000
  και δεν είναι και οι καλύτεροι ανθρώποι...
  Έχουνε κλείσει πολλά καταστήματα εξαιτίας αυτών.
  Μάλιστα οι άνεργοι Έλληνες δεν προτιμούνται
  γιάτι οι λαθρομετανάστες δεν θέλουνε ένσυμα και δεν έχουνε πρόβλημα με τον μισθό.
  Εκτός αυτού, στα νοσοκομεία έχουνε άσυλο.


  ΓΝΗΣΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ΤΑ ΚΟΛΧΟΖ ΗΤΑΝ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΠΥΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΗΛΗΘΙΟΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ .4 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΕΠ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΩΛΟΒΑΡΑΓΑΝ.20.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΥΠΟ ΑΛΛΑ ΦΤΩΧΟΣ ΠΕΘΑΝΕ.ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΣΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Ο ΠΟΥΤΗΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΡΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΔΥΟ Π.Π. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΕΡΙΣΕ ΤΟ Γ΄ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ.ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΆΥΤΟ,ΤΟΤΕ ΜΕ ΚΟΛΧΟΖ ΤΩΡΑ ΜΕ ΓΚΑΖΠΡΟΜ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ.ΛΕΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΛΛΑΞΕ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΙΚΕ ΣΆΥΤΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΙΟ ΘΕΛΚΤΙΚΟ-ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ-ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΙΚΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΘΟΔΟΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ.ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΗΣ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΟΥΑΖΙΑΝ -ΝΤΡΟΚΕΝ ,,ΜΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΤΟ ΜΙΣΟ , ΚΩΛΟ-ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ,ΔΕ ΣΙΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ,,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΛΕΨΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΚΤΑ ΣΕ ΣΟΣΤΙ ΣΕΙΡΑ ,,,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΛΟΥΜΠΕΝ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ...

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΛΧΟΖ.
   ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ.
   ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.
   ΟΙ ΔΕΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΟΛΧΟΖ.ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΥΦΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
   ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΟΙ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.
   ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ Ο ΟΣΕ, Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΛΠ
   Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΔΙΔΑΝ ΤΑ ΚΟΛΧΟΖ.

   Διαγραφή
  3. ΚΟΨΕ ΤΟ ,,,ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΒΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΟ/Α...ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ,ΚΟΛΧΟΖ,,Η,,ΓΚΟΥΛΑΚ .ΕΕΕ...

   Διαγραφή
 58. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ. ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. ΧαχαχαΧαΧΑχΑΧαχΑΧΑχαΧΑ


  ΓΝΗΣΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Εχουν φυγει απ την χωρα και πολλοι Ελληνες.. και θα φυγουν τα επομενα χρονια αλλοι τοσοι...
  Αφου αυτο που συμβαινει ειναι αστειο... Παραγουμε τα παντα σα χωρα: γαλακτοκομικα, κρεατα, οσπρια, ελαιολαδο, λαχανικα, φρουτα κ.τ.λ., εχουμε ορυκτο πλουτο, πετρελαια, φυσικο αεριο, λυγνιτη, φωτοβολταικα κ.τ.λ., ημαστε πρωτοι σε ναυσιπλοία και νησια κτ.λ., ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ εχουμε τα παντα σε αφθονία, εχουμε την πιο πλουσια χωρα ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...

  ΥΣ. η τιμη της βενζινης εχει αγγιξει 1,80 το λιτρο στην Ελλαδα... Σε καμια αλλη χωρα δεν συμβαινει αυτο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. ΕΛΛΗΝΑ ΔΡΑΣΕ ΕΞΥΠΝΑ


  ΓΝΗΣΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Μα δε βλέπεις τι συμβαίνει φίλε 3,07;
  μόλις πάει ο λαός να ξυπνήσει,πετάγονται κάτι Καμμένοι και Καζάκηδες και άλλοι διάφοροι
  για να διασπάσουνε την κοινή γνώμη.
  Πότε θα το καταλάβουνε επιτέλους ότι η Έλλαδα μπορεί να πάει μπροστά χωρίς κόμματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Μα δε βλέπεις τι συμβαίνει φίλε 3,07;
  μόλις πάει ο λαός να ξυπνήσει,πετάγονται κάτι Καμμένοι και Καζάκηδες και άλλοι διάφοροι
  για να διασπάσουνε την κοινή γνώμη.
  Πότε θα το καταλάβουνε επιτέλους ότι η Έλλαδα μπορεί να πάει μπροστά χωρίς κόμματα...


  ΓΝΗΣΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3.01 ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Η Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΚΕΓΚΕ;ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΔΙΔΑΞΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ;ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ.ΟΛΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΟΦΦΦ.,,,03,25.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. 3,07 ο καζακης του φταιει ρε φιλε ?? ηταν ο πρωτος αποκοδικοποιησε ολα αυτα που ετοιμαζονταν στο παρασκηνιο αλλα και την κατεγιδα που ερχοταν στην χωρα μας. Ανοιξε τα ματια σε πολυ κοσμο που πλεον εχει γνωση της καταστασης ... αν δεν ηταν αυτος οπως και καπιοι αλλοι επιστημονες τωρα θα ακουγαμε τον πρετεντερη στο mega και θα αυτομαστιγονομασταν ολη μερα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά εντάξει
   η ιστορία θα δείξει πολλά.


   ΓΝΗΣΙΟΣ

   Διαγραφή
 67. ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ.;ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΗΡΩΑ;ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΩΡΑΙΑ
  ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΑΣ ΔΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΑ,ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ,ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΝΟ Ι ΜΑ.
  ΕΕΕΕΕ,,ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΑΞΕΙΟΙ ,ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ.....ΚΑΖΑΚΗ ΠΑΝΤΟΣ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΤΕ,,ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ,,,ΛΕΒΕΝΤΙ,,ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΔΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω!
  Γιατί ο Καζάκης και ο Καμμένος δεν είναι μαζί σε μια τόσο δύσκολη συγκιρία;;;
  Αφού ειναι πατριώτες όπως μας λένε και νιάζονται για τον τόπο γιατί είναι σε διαφορετικά στρατόπεδα;;;
  Γιατί άραγε;;;
  Είναι απλό!!!
  Βάλτε το μυάλο σας να δουλέψει και θα καταλάβετε.


  ΓΝΗΣΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. ΚΑΛΗ-ΝΥΧΤΑ ΓΝΗΣΙΕ,,,,ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΛΗ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Μπράβο 3.18. Όποιος ΔΕΝ επιδιώκει την απαγόρευση των κομμάτων και τις εκλογές ατόμων και όχι κομμάτων, είναι άλλη μια απάτη του μασονικού συστήματος και πρέπει να ξεβρακωθεί ανελέητα. Αρκετά με την κοροϊδία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΒΑΝΕ! ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΉΡΘΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΥΧΑΙΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΙΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΩΡΙΣΤΕΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι τσάμηδες είναι Ελληνικής καταγωγής από τον ποταμό Θύαμι. Είναι προδότες του ΒΠΠ, δεν είναι ομοεθνείς του Αλβανού.

   Και ο Αλβανός ενδέχεται να είναι Τόσκης, δηλαδή Ελληνικής καταγωγής και αυτός όπως την Τοσκική διάλεκτο της Αλβανικής μιλάνε οι Έλληνες Αρβανίτες από το Άρβανον της Ηπείρου.

   Το πρόβλημά μας είναι οι άλλες δύο εθνικές ομάδες της Αλβανίας, οι Γκέγκηδες και οι Κοσοβάροι, οι οποίοι όντως είναι γεννημένοι εγκληματίες μογγολικής καταγωγής.

   Διαγραφή
 73. ΚΑΛΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ... ΕΣΥ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. 5:38 ΟΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ, ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΗΡΙΩΝ (ΑΛΒΑΝΩΝ)ΤΟΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΓΚΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ. ΟΙ ΤΟΣΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΩΣ ΒΑΡΒΑΡΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣΜΗΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΝΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΝΙΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΩΝ) ΕΠΙ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ! Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΗΤΑΝ 70.000 ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟ 20.000 ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ (ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΧΝΕΣ ΜΑΧΕΣ) ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΩΣ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΗΤΑΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΛΗΞΑΝ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ,ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΜΕΡΙΚΟΙ-ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ. ΑΡΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΣΚΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Από τον ποταμό Αλβανό που καταλήγει στη Μαύρη Θάλασσα (ή την Κασπία Θάλασσα), ποιοι Αλβανοί ήρθαν αν όχι οι βόρειοι κοσοβάροι;

   Οι αυτόχθονες Ιλυρριοί Έλληνες της βόρειας Αλβανίας εξοντώθηκαν από τους μογγόλους νομάδες που προήλθαν από τον Αλβανό ποταμό και νωρίτερα τα βάθη της κεντρικής Ασίας.

   Διαγραφή
  2. Και που 'σαι. Πως γίνεται η διάλεκτος των Ελλήνων Αρβανιτών να είναι η τοσκική αν οι τόσκες δεν ήταν Έλληνες; Φυσικά και ήταν και είναι Έλληνες οι Αρβανίτες όπως και οι Τόσκες, γι αυτό και όλοι οι σχεδόν οι οικοδόμοι και οι νοικοκύρηδες Αλβανοί είναι Τόσκες.

   Το Βατικανό τους "βάπτισε" Αλβανούς, καιρός να γυρίσουν στις ρίζες τους και να ξαναγίνουν Έλληνες.

   Διαγραφή
  3. http://hellinon.net/Arvanites.htm

   Διαγραφή
 75. 8.22 ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΔΕΣ, ΑΠΙΣΤΟΙ, ΠΟΝΗΡΟΙ, ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΖΩΑ, ΜΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΠΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Koύνα το κεφάλι σου καραμαλάκα, αν ήμουν Αλβανός δεν θα έβριζα Αλβανούς.

   Διαγραφή
 76. ΓΕΜΙΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟΣΧΟΛΙΑ. ΦΤΟΥ! ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙΟΑΛΛΟΔΑΠΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. 7.11 ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ! ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΛΥΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στόκο αρχίδια έχεις στο κεφάλι, αρχίδια κατάλαβες από τον 7.11. Αυτός αφήνει να εννοηθεί ότι οι Τόσκες δηλαδή οι Αρβανίτες δεν είναι Έλληνες.

   Διαγραφή
 78. ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ-ΙΛΛΗΡΙΩΝ ΗΤΑΝ ΔΙΝΑΡΙΚΑ ΦΥΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΚΑΣΙΟΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. Η ΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΔΙΝΑΡΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΤΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΤΙΚΩΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΣΚΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ. ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΟΙΝΕΣ ΡΙΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΔΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΙΒΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΛΕΓΩΝΤΟΥΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ.
  ΟΙ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΙΛΛΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΟΜΑΔΕΣ (ΒΑΡΒΑΡΟΙ)ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΣΛΑΒΙΚΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΛΛΥΡΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ! Ο ΚΡΑΝΙΑΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΙ ΓΚΕΓΚΕΣ ΕΠΙΡΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΤΟΣΚΕΣ ΕΠΙΡΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΕΓΚΕΣ, ΟΙ ΓΚΕΓΚΕΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟΙ. ΟΙ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΤΟΣΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΙΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ, ΕΥΒΟΙΑ ΚΛΠ ΜΕΡΗ. Η ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗ ΕΠΕΒΛΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΟΣΚΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΟΜΙΛΗΤΕ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΟΙ ΤΟΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΩΜΕΝΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΒΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΊ ΕΓΙΝΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟ. ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΑ ΑΛΛΑ ΔΙΝΑΡΙΚΑ ΚΑΥΚΑΣΙΑ ΦΥΛΑ. Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΓΕΝΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΥΛΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μωρέ κόψε με ότι θέλεις, δεν θα αλλάξω αυτοπροσδιορισμό και για την ιστορία δεν έχω σχέση με Αλβανία αλλά είμαι βλάχος κι άμα ξαναπείς ότι δεν είμαι Έλληνας να σου καεί το PC. Λες ότι οι Τόσκες έφτασαν μέχρι την Πελοπόννησο και μετά με τη σκληρότητά τους ανάγκασαν τους γηγενείς Έλληνες να μιλήσουν Αρβανίτικα. Αυτό είναι λάθος, οι Αρβανίτες Έλληνες ήλθαν προσκεκλημένοι από κατακτητές όπως οι Καταλανοί πχ με τον Δούκα Ντε Βιλανόβα που τους έφερε σε Αττική και Βοιωτία. Έφεραν Αρβανίτες γιατί οι Αρβανίτες ήταν χριστιανοί. Τώρα τι χριστιανοί γίνονται σύμμαχοι με τους μουσουλμάνους τούρκους εναντίον των άλλων χριστιανών, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

   Διαγραφή
 79. Και για να μη ξεχνάμε το θέμα, στόχος μας πρέπει να είναι να πάρουν δρόμο οι έποικοι και να ξυπνήσουν όσοι Έλληνες παγκοσμίως έχουν ξεχάσει τις ρίζες τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. ΟΙ ΤΟΣΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΓΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΑΚΙΚΑ ΦΥΛΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ ΑΝΘΡΟΠΟΛΟΓΟ ΝΕΚΡΑΣΩΦ ΟΙ ΓΕΤΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΛΑΧΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΝΑΡΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΣΤΗ ΤΡΑΝΣΥΛΒΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΔΙΝΑΡΙΟΙ. ΑΠΟ ΤΟΝ 9ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 10ο ΑΙΩΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΕΤΕΣ (ΒΛΑΧΟΙ) ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΕΤΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ, ΟΙ ΜΟΛΟΣΟΙ ΟΙ ΑΙΟΛΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΣΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. ΕΠΙΡΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΗΡΩΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΕΓΚΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Εσύ σε λίγο θα μας πεις να φύγουν και οι Αρβανίτες μαζί με τους Αφγανοπακιστανούς γιατί περιλαμβάνουν Τόσκες. Για ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπο, σε λάθος θέμα γράφεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΟΣΚΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΣΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΝΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ (ΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ) ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ. ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΛΛΟΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΒΡΙΑ, ΣΙΚΕΛΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΑΤΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ-ΑΛΒΑΝΩΝ. ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τους βλάχους εσύ τους ανακατεύεις με τους Αλβανούς και με το θέμα. Πουθενά δεν γράφτηκε από κανέναν εδώ μέσα ότι οι βλάχοι είναι Αλβανοί, απαντάς σε φανταστικά μηνύματα.

   Εσύ λες ότι οι μη-Έλληνες Αρβανίτες αφανίστηκαν γιατί ήταν λίγοι. Αλλού γράφεται ότι ο εποικισμός ήταν μαζικός γιατί οι περιοχές ήταν πολύ αραιοκατοικημένες. Αλλού γράφεται ότι ο εποικισμός ήταν μαζικός γιατί η περιοχή ήταν πλούσια και εύφορη. Αλλού ότι οι λίγοι Έλληνες της περιοχής πριν τον εποικισμό ήταν βλάχοι, πχ εδώ:

   http://boeotia.ehw.gr/Forms/fLemmaBody.aspx?lemmaid=12995

   Διαγραφή
 83. Αν στα εποικισμένα από Τόσκες μέρη της Ελλάδας εξαναγκάστηκαν να μιλήσουν αρβανίτικα, τότε γιατί υπάρχουν αρβανιτοχώρια, βλαχοχώρια, σλαβοχώρια στις περιοχές όπου πήγαν οι αρβανίτες; Δεν έπρεπε να είχαν γίνει όλα τα χωριά αρβανιτοχώρια; Γιατί δεν εξαναγκάστηκαν και οι βλάχοι και οι σλάβοι και όλοι οι Έλληνες να μιλήσουν αρβανίτικα και να αυτοπροσδιορίζονται ως αρβανίτες;

  Ρητορική η ερώτηση, οι Αρβανίτες είναι κυρίως Έλληνες έποικοι από το Άρβανον της Ηπείρου και ενδεχομένως έχασαν την ελληνική τους γλώσσα από τότε, πριν τον εποικισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. ΜΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΕΙΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΒΛΑΧΟΣ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΊ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ-ΑΡΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΝ 13ο ΑΙΩΝΑ ΕΠΙ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ (ΤΩΝ ΜΠΟΥΑ, ΜΕΣΑΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΝ) ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΑΝ ΝΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΝ ΣΕ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΣΑΝΟΥΤΟ. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ Ο Γ΄ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΕΙΛΕ. ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ,ΒΕΝΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΥΣ. ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΕΦΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ,ΚΑΛΑΒΡΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ. ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΛΛΑ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Αναπαράγεις κείμενα σαν κασετόφωνο και αδυνατείς να δεις τις αντιφάσεις όπου αλλού λες ότι οι Αρβανίτες ήταν αυτόχθονες της Ελλάδας που άλλαξαν γλώσσα και έτσι προέκυψαν οι Αρβανίτες του 1821, αλλού ότι ήρθαν από κάπου πχ "ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ".

  Το μεγαλύτερο άτοπο που δεν έχεις δει ακόμη, ότι οι Αρβανίτες αυτοπροσδιορίζονται ως χωριστή ομάδα από τους άλλους, έχουμε δηλαδή αρβανιτοχώρια, κλπ, και όχι απλά ότι έχουν διαφορετική γλώσσα. Είναι σαν να λέμε ότι εγώ άμα μάθω καλά Εγγλέζικα για να προκόψω στην κατεχόμενη Ελλάδα, τότε τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου είναι φυσικό να αυτοπροσδιορίζονται ως... Εγγλέζοι. Θα αυτοπροσδιορίζονται ως Εγγλέζοι αν πειστούν ότι έχουν ρίζες από την Αγγλία, όχι μόνο για τη γλώσσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΤΥΛΙΓΩ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΑΣΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΙΛΑΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΟΤΙ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΚΟΥΣΤΟ, ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ, ΔΙΟΤΙ, ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΦΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ DNA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ. ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Το παράδειγμα στο 2.59 δεν είναι προφανής αντίφαση; Χρησιμοποιείς τις λέξεις Αρβανίτης και Αλβανός με προχειρότητα, όπως πιθανότατα κάνουν και οι πηγές σου, γιατί πιθανότατα έτσι έκαναν και οι άνθρωποι της εποχής.

  Δεύτερον, δεν αποκαλώ τους Αρβανίτες Αλβανούς, αλλά αποκαλώ τους Τόσκες Έλληνες. Δεν είναι δολοφόνοι, δεν είναι εγκληματίες, είναι μεροκαματιάρηδες άνθρωποι σαν τους Έλληνες γονείς μας και παππούδες μας του 1950.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. ΟΙ ΤΟΣΚΕΣ; E ΟΧΙ KAI TOΣΟ ΑΘΩΟΙ! ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΝΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ! ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΦΑΡΑ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΠΕΙΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΓΕΩΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ. ΟΙ ΤΟΣΚΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ. ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΗΔΗ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΓΛΩΣΣΙΚΟ: ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΝΑΡΙΚΑ ΠΗΡΑΝ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ,ΣΛΑΒΙΚΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ SITE KAI EXEI NA KANEI ME THN BOIΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΠΩ, ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΟΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΣΚΕΣ. Η ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ-ΤΟΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΕΓΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΕΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΙ) ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Ο ΣΟΥΡΜΕΛΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΕΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ΄ΑΥΤΩΝ ΣΗΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 21΄. ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ-ΤΟΣΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ ΚΛΠ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ. ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ, ΕΣΥ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ, ΑΥΤΟΙ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΙ!
  ΔΙΑΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΟΣΚΕΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΤΟΣΚΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΄΄ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ΄΄ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Την ετυμολογία του Αρβανίτη από το Άρβανον πως την εξηγείς; Δεν ήταν Ελληνικό το Άρβανον της Ηπείρου;

  Ορίστε και τι λένε οι ίδιοι οι Αρβανίτες της Ελλάδας για την καταγωγή τους:

  http://arvanitis.eu/?p=212

  "οι διαδοχικές εξουσίες, βασίζονταν στη πιο σκληρή φαιουδαρχική δομή, με Αλβανούς-Σκιπιτάρους «πρίγκιπες-ηγεμόνες» που καταδυνάστευαν τους Ελληνικούς Ορθόδοξους Χριστιανικούς πληθυσμούς της περιοχής. Αυτήν την σκληρή εξουσία, δεν την άντεχαν οι Έλληνες των περιοχών ανατολικά του Δυρραχίου και σταδιακά μετανάστευαν στα βουνά που αρχίζουν από το Άρβανο και προς νότο, για να κρυφτούν στις χαράδρες και να ζήσουν ελεύθεροι. Αυτοί οι Έλληνες, που κατέφευγαν σταδιακά στο Άρβανον και στα βουνά Άρβανα για να σωθούν, ονομάσθηκαν «Αρβανίται», με ξεκάθαρη Ελληνική γλωσσολογική απόδοση χωρίς καμία παρερμηνεία. Αυτοί οι Έλληνες-Αρβανίτες, ήθελαν να επιβάλουν την αυτονομία τους στη περιοχή που διάλεξαν και ήσαν σε διαρκή σύγκρουση με τις διάφορες ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ή ARBERIANS φαιουδαρχικές φατρίες."

  Και συνεχίζει εδώ:

  http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/18267

  "το 1450 μ.χ. συνυπήρχαν ως διαφορετικές περιοχές ή τοπωνύμια, το Άρβανον, τα Άρβανα (Άρμπουνα), το Ελμπασάν, το Άρμπεν, η Αρμπερία. Επομένως η αμέσως μετά εξαφάνιση του Άρβανου και η μετονομασία των βουνών «Άρβανα», μόνο στη βίαιη έξωση και διωγμό των κατοίκων της περιοχής Αρβάνων, από τις τοπικές Αλβανικές εξουσίες, μπορεί να δικαιολογηθεί Επομένως οι Αρβανίτες καλά κάνουμε και επιλέγουμε το Άρβανον και τα Άρβανα και χαρίζουμε το Άρμπεν και την Αρμπερία, στους Αρμπερίστες και Αλβανούς. Αν δε, λάβουμε υπόψη, ότι οι Αλβανοί Δεσπότες (=σατράπηδες), Δούκες, Πρίγκηπες και Πασάδες, δεν είχαν πρόβλημα με Αλβανούς Χριστιανούς ανεξαρτήτως δόγματος, σημαίνει ότι οι ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ των ΑΡΒΑΝΩΝ, ήσαν το κάτι παραπάνω: Ήσαν ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ με απολύτως δικό τους ανυπότακτο τρόπο αυτοδιοίκησης"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Κατάλαβες φίλε; ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ με δικό τους ανυπότακτο τρόπο αυτοδιοίκησης οι Αρβανίτες στην Αλβανία του μεσαίωνα.

  Από αυτούς έφερε προσκεκλημένους εποίκους στην Ελλάδα ο ντε Βιλανόβα και οι άλλοι Καταλανοί διοικητές κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. ΕΦ'ΟΣΟΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΤΟΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή