Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός και περιμένοντας, τον ιατρικό κόσμο (γιατρούς) να φιλοτιμηθεί να απαντήσει (σιγά μην το κάνει), στα ερωτήματα που τους έχω θέσει στα άρθρα ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) και ΕΜΒΟΛΙΑ: ΕΝΟΧΟΣ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ,θα ήθελα να σας ενημερώσω πάνω σε μερικές λεπτομέρειες που αφορούν την θεραπεία του καρκίνου (όχι φαρμακολογία, δόσεις φαρμάκων, είδος φαρμάκων κλπ) και που.........
πιστεύω ότι κάνουν την διαφορά ώστε εσείς ή ο άνθρωπός σας να βγείτε νικητές από την πάλη αυτή χωρίς να έχετε γίνει πειραματόζωα και πηγή έξτρα εισοδήματος για τον γιατρό και την φαρμακοβιομηχανία.


ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ: Το άρθρο αφορά κυρίως αυτούς που νοσούν αυτοί ή κάποιος δικός τους άνθρωπος (είτε ενήλικας , είτε παιδί) και δευτερευόντως τους υπόλοιπους που όμως καλό είναι να το διαβάσουν και να ενημερωθούν. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΡΟΣ (ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ) ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.

-ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΑΝΙΔΕΟΙ.1.Καταρχήν τι είναι ο καρκίνος; Ο καρκίνος (όγκος) είναι η ανώμαλη ανάπτυξη κύτταρων (μίτωση) με αποτέλεσμα τη δημιουργία όγκων σε διάφορα σημεία του σώματος.

Από τον ορισμό αυτό καταλαβαίνουμε ότι για να συμβεί αυτό, πρέπει να βάλει κάποιος το χεράκι του για να γίνει, δηλαδή να δημιουργηθεί το αίτιο και η αφορμή που και τα δύο είναι ανθρώπινες ενέργειες συνήθως, από την απληστία της καθημερινής ζωής που είναι η απόκτηση όλο και περισσότερου κέρδους.2. Ποια είναι τα αίτια του καρκίνου; Σαν αίτια καρκίνου αναφέρονται το αλκοόλ, η διατροφή, περιβαλλοντικοί παράγοντες, η έκθεση στον ήλιο, το οικογενειακό ιστορικό(ΜετάλλαξηDNA), το κάπνισμα, οι μολύνσεις από ιούς και μικροβιακούς παράγοντες.

Όλα αυτά ανάγονται στην ανθρώπινη δραστηριότητα που σαν στόχο έχει το κέρδος. Οι περισσότερες τροφές είναι χαμηλής ποιότητας και με πολλές καρκινογόνες ουσίες , το όζον στην ατμόσφαιρα έχει καταστραφεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα με αποτέλεσμα την μη προστασία από την ακτινοβολία του ηλίου, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με την μορφή της επικοινωνίας με ασύρματα μέσα αλλά και από τους αγωγούς(καλώδια) ρεύματος που έχουμε ακόμη και μέσα στα σπίτια μας, οι μολύνσεις από ιούς και μικροβιακούς παράγοντες που πια είναι ανθρώπινη ενέργεια (εργαστήρια, βιολογικός πόλεμος).

ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ , Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΖΛ. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ (ΠΡΟΣΘΕΤΑ-FILLERS) ΚΑΙ ΖΩNTANOYΣ ΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

Αυτά που είπα θα τα βρείτε εδώ:

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=876

http://www.news-medical.net/health/Human-Diseases-Caused-by-Viruses-(Greek).aspx


3 Ποιες είναι οι αφορμές εκδήλωσης καρκίνου; Η μόνη αφορμή είναι η αδύναμη άμυνα του οργανισμού (ανοσοποιητικό σύστημα). Αν αυτό είναι δυνατό δεν εκδηλώνεις καρκίνο εύκολα.

Από όλα τα αίτια τα μόνα που μπορούμε να αποφύγουμε σήμερα είναι το κάπνισμα, και η εισαγωγή καρκινογόνων ουσιών (μέσω των εμβολίων και των τροφών). Δεν μπορούμε σήμερα να αποφύγουμε ούτε την ακτινοβολία ούτε να διορθώσουμε την ατμόσφαιρα άμεσα.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ:

- ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

- ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.

- ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

- Ο ΠΡΩΚΤΟΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΕΜΒΟΛΙΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ; (ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ)


4. Ποια είναι η στρατηγική της Θεραπείας του καρκίνου; Για την θεραπεία του καρκίνου υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα. Τα φάρμακα στα πρωτόκολλα θεραπειών (δραστική ουσία) είναι σχεδόν ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι η δοσολογία και φυσικά η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Ο κάθε γιατρός έχει το δικό του πρωτόκολλο και την φαρμακοβιομηχανία που συνεργάζεται (ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ:ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;)

Η στρατηγική της θεραπείας είναι η εξής:

Καταστρέφω με τα φάρμακα όσα περισσότερα κύτταρα του οργανισμού γίνεται και υπολογίζω ότι ένα ποσοστό αρκετά υψηλό στα κύτταρα αυτά θα είναι καρκινικά. Αυτό θα επαναληφθεί πολλές φορές. Η επαναδημιουργία των κυττάρων μέσω του μεταβολισμού του οργανισμού εκτιμούν οι γιατροί ότι θα είναι κανονικά κύτταρα.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. Η ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.


ΕΡΩΤΗΜΑ: ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΗ ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ;ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΖΩΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ: Όταν κάνουμε χημειοθεραπεία πρέπει ο γιατρός να δίνει εντολή να βάζει και το ανάλογο φάρμακο για την προστασία της καρδιάς, του συκωτιού, της ουροδόχου κύστης, των νεφρών κλπ κλπ, αλλιώς ο ασθενής θα αποδημήσει εις κύριον όχι λόγο της ασθένειας αλλά λόγο της χημειοθεραπείας.


ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ή Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ:

Πρέπει να κάνουμε συχνές αιμοτολογικές εξετάσεις οι οποίες δεν πρέπει να είναι φυσιολογικές. Παράξενο έτσι; Το ξέρω, παράξενη όμως είναι και η ασθένεια.


ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

1.ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 4000 ΕΩΣ 10000. Όταν όμως κάνουμε χημειοθεραπεία θα πρέπει τουλάχιστον να πέφτουν στα 1000 λευκά αιμοσφαίρια αλλιώς δεν κάνουμε χημειοθεραπεία και ο γιατρός μας δουλεύει που σημαίνει ότι ο ασθενείς σε λίγο καιρό θα εμφανίσει μεταστάσεις και θα ταξιδέψει μακριά.


2.ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ 10 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ. Όταν όμως κάνουμε χημειοθεραπεία πρέπει να πέφτουν κάποιες φορές σε επίπεδα μετάγγισης που είναι 8 για την αιμοσφαιρίνη και 24 για τον αιματοκρίτη. Αν δεν κάνουμε μεταγγίσεις αίματος στην διάρκεια της χημειοθεραπείας τότε δεν κάνουμε θεραπεία και μας δουλεύει ο γιατρός που σημαίνει ότι εντός ολίγου θα έχουμε μετάσταση και αποδημία εις κύριον για τον ασθενή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΕΠΙ ΤΡΙΑ = ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ). ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ Η ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΔΩΛΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.


3.ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 140.000 ΕΩΣ 450.000 ΠΕΡΙΠΟΥ. Όταν κάνουμε χημειοθεραπεία όμως πρέπει να πέφτουν τα αιμοπετάλια τουλάχιστον κάποιες φορές 65.000 για τους ενήλικες και 20.000 για τα παιδιά. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ που σημαίνει ότι σε λίγο θα έχουμε μεταστάσεις και στο τέλος ταξίδι για τον ασθενή.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ:

ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ: 4000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ

ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ :30 ΚΑΙ ΠΑΝΩ

ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ: 10 ΚΑΙ ΠΑΝΩ

ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ: 140.000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ

ΤΟΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ .


ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ <<ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ>> ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ (ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ) ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ. ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ (ΠΑΡΑΛΥΣΗ,ΘΑΝΑΤΟΣ) ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 65.000 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ 20.000 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ.


ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΤΟ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (από βιοψία) ΚΑΛΟΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΗΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ. ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.


ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΠΗΓΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ; ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΥΖΥΓΟΥΣ (ΣΥΝΗΘΩΣ) ή ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ (ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ).


ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

31 σχόλια :

 1. Να μπουν στη διατροφή μας:
  Σκόρδο, πικραμύγδαλο (κουκούτσι βερύκοκου) λεμόνι και,

  φούντα (κάνναβη) σκέτη.
  Ελπίζω να μην σας σόκαρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ποιος εισαι ρε φιλε;η δομη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. o καρκινος ειναι αναεροβιος. ΟΞΥΓΩΝΟΣΤΕ ΤΟΝ, με ποσοτητες. υπαρχουν ντουζινες τροποι. διαβαστε. υπαρχουν στο διαδικτυο. ειναι τζαμπα, και δεν κανουν κακο (παρενεργειες)
  Η εφαρμοσμενη ιατρικη δεν γουσταρει. ειναι πολλα τα φραγκα στις χημειοθεραπειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΗΣ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΗΣ .ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ.ΒΛΕΠΗΣ ΚΑΤΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΑΜΑ ΕΧΗ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΑΡΩΣΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ.ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΟ ΤΩΝ 2500 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΕΘΑΝΕ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ [ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΞΕΡΟΥΝΤΑΙ] ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΗ Η ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Υπάρχει όμως και η κληρονομικότητα. Ο πατέρας μου κι ένας αδελφός του πέθαναν προ καιρού και οι δύο από μεταστατικό καρκίνο του προστάτη. Τότε βέβαια δεν υπήρχε η δυνατότητα πρόληψις. Στον προστάτη παρουσιάστηκε και σε μένα και εγχειρίστηκα , εγκαίρως θέλω να πιστεύω. Γι αυτό και θα συνιστούσα ως παθών , όσες περισσότερες προληπτικές εξετάσεις είναι δυνατόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και η γυμναστικη καιει τα καρκινικα κυτταρα.
   η κανναβη που κολλαει.

   Διαγραφή
 6. αμα ψάξεις θα δεις που κολλάει
  Αμα δεν σ' αρέσει το κάπνισμα κάνε την βούτυρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ενα μονο ενα τριφυλλο την ημερα ειναι μακροζωια.Παραπανω χαζευεις.

  68 χρονων ειμαι και πηδαω 2 φορες την εβδομαδα.

  Στις πουτανες παω η γυναικα μου δεν με αντεχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Θα μπορούσαμε να ξέρουμε το όνομα του επιστημονικού συντάκτη του παραπάνω κειμένου;
  Πως αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη να ανατρέπει την ψυχολογία ενός ασθενούς που υπόκειται στις ανάλογες χημειοθεραπειες, βάζοντας στο τέλος των βαρυγδουπων δηλώσεων του απλά το όνομα Κωνσταντίνος; Λίγη σοβαρότητα παρακαλώ όταν αναφέρεστε σε ζωτικής σημασίας θέματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ετσι και βρητε εσυ και οι ομοιοι σου
   το φαρμακο TO ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ για το καρκινο,
   εγω θα κατσω να με γμστ !

   Εισαι και εσυ στη γμν τη φαρα που συνεχεια εχετε "νικες" και "επιτυχιες" στη "μαχη" του καρκινου
   και μας τα πρηζετε απο τα καναλια,
   ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ στο πλανητη αυτο ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ !!!

   Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ !!!

   ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ κριτηριο που το λετε "πενταετη επιβιωση" σαν κριτηριο "ιασης"
   ΚΑΙ ΤΟ αποκαλειτε... και... "ΘΕΡΑΠΕΙΑ" απο πανω !!!

   Υπονοειτε πραγματα, λεγοντας ΕΜΜΕΣΑ ψεμματα στο κοσμακη, και δεν σας εχει καταλαβει ακομα !

   ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΚΟΡΟΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ, !

   ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!!

   Δε μου λες ρε, οταν σε τσιμπησει φιδι και σου κανουν ορο, εχεις και εκει.... "πενταετη επιβιωση" σαν κριτηριο θεραπειας ?

   Εχετε αλλοιωσει τα νοηματα ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ για να μην κατανοει ο κοσμακης οτι τον κοροδευετε....

   Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο Βαρδης Βαρδινογιαννης νομιζει οτι κανει εργο,
   και οτι βοηθαει το κοσμο
   και η φαρα σου η ατιμη του ξεζουμιζει τα ωραια του τα λεφτουδακια !
   Εεεερε και να το παρει χαμπαρι οτι του τη κανετε, τοσα χρονια,
   θα γινει ο κακος χαμος !!!!
   Του το αρχισατε δηθεν για "ξενωνα φιλοξενιας" και του το καταντησατε "νοσοκομειο" ...

   Τα "θεραπευετε" τα κακομοιρα τα παιδακια απο τον καρκινο δηθεν και μετα απο κατι χρονακια, ( πανω απο πεντε ) πανε στο ταφο απο αλλα κολπα !

   Θα σας κρεμασει ρε ο Βαρδης απο τη γλωσσα !

   ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ,
   ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ
   ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!!!!!!!!!

   ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ,
   ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ !!!

   Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ στο πλανητη αυτο ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ !!!

   Τις ειδαμε τις "ερευνες" σας !!!!!!!!!!

   Ερευνατε το πιο ακριβο θα βγαλετε στο εμποριο !

   Τις ειδαμε τις "θεραπειες" σας !!!

   Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ στο πλανητη αυτο ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ !!!

   Το βαφτισατε το πανακριβο φαρμακι "ΧΗΜΕΙΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ" κι απο πανω !!!

   Λες και κανει καμμια "θεραπεια" !

   Εχετε υπνωτισει το κοσμακη, και τον στελνετε αδιαβαστο στο ταφο !!!

   Εμ, βεβαια, 5.000 ευρω η δοση κοστιζει, "ειναι πολλα τα λεφτα, Αρη" !!!

   Και μου θελεις να "ξέρουμε το όνομα του επιστημονικού συντάκτη του παραπάνω κειμένου"

   θα τον εκβιασετε και αυτον ?

   Σαν τον Επιμονο Κηπουρο ?   Διαγραφή
  2. Σε λιγο καιρο που θα χρεωκοπησουμε ΚΑΙ επισημα,

   και θα κλεισουνε και τα συνορα με τα θερμα επεισοδια που θα γινουν,

   και τα χημειο-"θεραπευτικα" (του κωλου) θα γινουνε και πιο πανακριβα και δυσευρετα,

   και - για να μην τους φανε οι καρκινοπαθεις - θα αναγκαστουνε να στρεψουνε το κοσμο ΣΕ : INTEGRATIVE ONCOLOGY και HOLISTIC ONCOLOGY

   ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !

   Διαγραφή
 9. oti astheneia kai na uparxei h fysh exei thn lush.ayto to elegan oi arxaioi Ellhnes.shgnwmh gia ta greeklish to plhktrologio mou den grafei Ellhnika.
  JohnC

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. 8.00 ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ....ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μια που λες οτι "ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ"

   1. Μην πιστευες ΚΑΝΕΝΑ, ουτε καν εμενα που γραφω αυτα !

   2. Σταματα να τρως και να πινης ΤΑ ΣΚΑΤΑ που πουλανε για "τροφιμα" !

   3. Ψαχτα ολα !

   4. Αμφισβητησε τα παντα !

   5. Τρεχα ανεβα και κανα βουνο, η Παρνηθα ειναι κοντα "GO CLIMB A MOYNTAIN" λεει ο ISSELS για κατι τετοια

   6. Ακομα και εαν ΔΕΝ πιστευεις στο Θεο, ζητησε Του να σε βοηθησει !

   Διαγραφή
  2. ανήκω στην ίδια κατηγορία...τα ψάχνω όλα αλλά δεν μπορω να μην πάρω αυτά που λένε οι ντοκτοράδες

   Διαγραφή

 11. @ Ανώνυμος 16 Ιουλίου 2012 - 8:00 μ.μ. : Να σου το εξηγησω εγω το ονειρο.....


  Χημειοθεραπείες έγκλημα στον Ευαγγελισμό!

  Γιατί λιποθυμούν οι εργαζόμενοι;

  Νοσηλεύτριες λιποθυμούν, βγάζουν εξανθήματα, έχουν δύσπνοιες και δυσφορία

  Σε απλούς θαλάμους χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, πραγματοποιούνται στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας τον Ευαγγελισμό οι χημειοθεραπείες των καρκινοπαθών.

  Αντί να γίνονται στον υπερσύγχρονο ειδικό διαθέσιμο χώρο όπου γίνεται απαγωγή των επικίνδυνων σωματιδίων των φαρμάκων της χημειοθεραπείας. Όλα αυτά λόγω έλλειψης προσωπικού που δεν επιτρέπει στον ειδικό θάλαμο να ανοίξει.

  Συνέπεια είναι να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην υγεία των εργαζομένων που κάνουν την αραίωση των φαρμάκων.

  Σύμφωνα με το Σωματείο των Εργαζομένων του νοσοκομείου, εδώ και καιρό νοσηλεύτριες λιποθυμούν, βγάζουν εξανθήματα, έχουν δύσπνοιες και δυσφορία γεγονός που αποδίδεται ευθέως από το Σωματείο στις επιπτώσεις από τα χημικά των φαρμάκων.

  Όπως χαρακτηριστικά τονίζει: “Η παρασκευή των διαλυμάτων (αραίωση των φαρμάκων) απαιτεί ειδικούς χώρους, ασφαλή μηχανήματα με φίλτρα και απαγωγή των επικίνδυνων σωματιδίων, απαιτεί κεντρικό χώρο στο Νοσοκομείο και εξειδικευμένο προσωπικό.

  Σε επτά τουλάχιστον τμήματα γίνεται η παρασκευή των διαλυμάτων. Σε αρκετούς απ αυτούς χωρίς κανένα μέτρο προστασίας! Σε άλλους υπάρχουν πεπαλαιωμένα μηχανήματα με συχνές βλάβες. Πλήττεται βάναυσα η υγεία μας”.

  Οι εργαζόμενοι εκτός από τις άμεσες επιπτώσεις που διαπιστώνουν καθημερινά, εκφράζουν την ανησυχία τους και για μακροχρόνια προβλήματα όπως καρκινογένεση, τα οποία δε μπορούν να υπολογισθούν ακόμη.

  Και το ζήτημα είναι ότι υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες ειδικός κεντρικός χώρος στο φαρμακείο του Νοσοκομείου με ειδικό εξοπλισμό, αλλά απουσιάζουν φαρμακοποιοί που θα τον λειτουργήσουν.

  Το σωματείο των εργαζομένων αναμένεται να διανείμει ειδικά έντυπα για να ενημερώσει τους νοσηλευόμενους ασθενείς του Ευαγγελισμού για τη δραματική κατάσταση που βιώνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΑΤΟΦΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΡΟΥΤΑ ,ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ,ΧΟΡΤΑ ,ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ, ΑΛΟΗ,ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΑ,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙ,ΣΚΟΡΔΟ,ΛΕΜΟΝΙ,ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΒΟΤΑΝΑ ,ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ,ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Συμφωνώ μαζί σου για την αλλαγή τρόπου ζωής και διατροφής! Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε πως δεν γίνετε από την μία να τρώμε σωστά, και από την άλλη να τους αφήνουμε να μας καίνε με την ραδιοθεραπεία και να μας δηλητηριάζουν με την χημειοθεραπεία. Να μας τρομοκρατούν και να μας παραλύουν με τις πιθανότητες να πιάσουν ή να μην πιάσουν οι θεραπείες και το προσδόκιμο ζωής που μας δίνουν. Γεμάτα τα νοσοκομεία με κάθε ηλικίας ανθρώπους, πεθαίνουν κάθε μέρα στο διπλανό κρεβάτι και αυτοί σου λένε να παλέψεις. Να παλέψεις ναι, αλλά με το ιατρικό κατεστημένο θεραπείας που μας σκοτώνει κάθε φορά και ποτέ δεν κατηγορήθηκε για αυτό. Είναι δολοφονικό το σύστημα στην ογκολογική θεραπεία και πρέπει να γκρεμιστεί και να γελοιοποιηθεί όπως του αξίζει. Απέτυχε παταγωδώς να θεραπεύσει και εμείς του φιλάμε ακόμη τα πόδια! Τι άλλο περιμένουμε ακριβώς να κάνει για να φύγουμε από αυτή την επίσημη λαιμητόμο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Συννελληνες οι αρχαιοι ημων προγονοι μας που ητο ανωτερα οντα αποο εμας μας εχουν δειξει το δρομο για ολα αυτα και κυριος καταδυκαστε της δολοφονικες χθπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Οποίος μπαίνει στο χορό θα χορέψει έχω κανει τα παντα βότανα διατροφή αλλά και πολλες,πολλές χημειοθεραπείες γιατί έχω συνέχεια μεταστάσεις με είχαν ξεγραψει απο την αρχή αλλά εγώ δεν μασαω έχω άριστη ψυχολογία βέβαια τώρα στο επίπεδο που μας έχουν φέρει μπορείς να κανεις καλη διατροφηηηηηηη???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. pisteyo oti o karkinos den giatreyete

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. O sintaktis ta leei poli kala. To mistiko tis ximiotherapias einai na xtipaei kai ta igii kitara. Mono gia ton aimatokriti diafwnw giati mexri 19 einai apodexto. Pio katw einai epikindino ipervolika. Episis ena stoixio pou peftei epikindina einai to asvestio kai mporei na deite ton anthropo sas se katastasi sxedon fitou. Me oro me asvestio tha sinelthei. Oso pio poli xtipisei h ximiotherapia toso pio kala.
  Episis prosoxi sta aimopetalia. An piasoume pato mporei o asthenis na pethanei akariaia apo egefaliki aimoragia. Simadia oti iparxei kindinos einai oi aneksigitoi molopes sto swma. Telos otan o asthenis mas exei xamila leuka (1600 k katw) na einai apomonomenos. Protimiste idiotiki kliniki an einai dinaton me monoklino krevati alios na foraei sinexia maska.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Μία από τις πιο αξιόλογες τροφές με εξαιρετική συνεισφορά στην αντιμετώπιση των καρκινικών κυττάρων, είναι και το Γανόδερμα.
  Εκτεταμένη αναφορα σε αυτό, τις ιδιότητες του και την δράση του γίνεται σε δημοσίευση του Cancer Research της Αγγλίας με τίτλο "Φαρμακευτικά Μανιτάρια: Θεραπευτικές Ιδιότητες και Τρέχουσα Ιατρική Χρήση με ιδιαίτερη έμφαση στις θεραπείες για τον καρκίνο"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Η στατιστικη ειναι ο καλυτερος οδηγος και μαρτυρας ολων των ασθενειων.Δειτε απλα την ανοδο του καρκινου οταν οι εμβολιασμοι εγιναν καραμελες στα παιδια.φυσικα αυτα που δεν εμβολιαζονται σε φτωχες χωρες δεν εχουν καρκινο 2/10000 παιδια μονο. και 130/10000 στα τρυπημενα. Καλα μην δουμε για τα νευρολογικα σε αυτα που τα εμβολιαζουν 1/130 παιδια .και 1/20000 στα μη εμβολιαζμενα.καραγκιοζιδες γιατροι κολογιατροι αυτα δεν τα λετε στο κοσμο (κοψη μαμ αφεντικο) ου στο διαολο να πατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Εχω να σας πω οτι ο συντακτης τα λεει πολυ οιμορφα .Η ελληνικη γη εχει τα παντα . Η μεγαλητερη ανακαληψη ειναι η ΑΡΤΕΜΙΣΗΝΗ .... την εχουν οι κινεζοι αλλα και στην Κρητη ... Θεραπευει πολλα ειδη καρκινου .Εγω απο δικη μου κατασταση σας λεω εγινα καλα αλλα ακομα κανω αυτα που πριν λιγο διαβασα πιο πανω αλλα και αλλα τοσα .Μην επιστευεσται κανενα γιατρο ...ολοι πανε με το γα...νο το προτοκολλο.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!! Το παραπανο φυτο κανει και για ολες τις μεταστασεις ....και εχει αποτελεσματα .ΑΠΛΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ .Απο φιλους ,γνωστους στο διαδικτιο οπου μπορειτε ...ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΧΕΙΜΗΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ... ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΤΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ( ΓΚΙ ) αυτο που εμεις στολιζουμε το δεντρο τα χρισουγεννα .αυτα εχω να σας πω ...ΚΑΛΕς ΓΙΡΤΕς ΣΕ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Σε γενικες γραμμες ισχυει οτι ο ογκος για να 'τραφει' χρειαζεται 3 πραγματα.
  1. χαμηλο ΡΗ αιματος (φυσιολογικο ειναι 7.35-7.45) .Αρα χρειαζομαστε υψηλο ΡΗ περιπου μεχρι 7.5 μεχρι 7.6 ΜΟΝΙΜΑ. >7.6 εχουμε μεταβολικη αλκαλωση.
  2. γυκοζη. Αρα πρεπει να εχουμε ρυθμισμενο το σακχαρο συνεχως (φυσιολογικες τιμες 70-110).
  3. αναεροβια κατασταση. Το οξυγονο του οργανισμου μεταφερεται με την αιμοσφαιρινη η οποια πρεπει σιγουρα πανω απο 15 για αντρες και λιγο χαμηλοτερα για γυναικες.

  Ο ιπποκρατης ελεγε πως η τροφη ειναι το φαρμακο σου, και το φαρμακι σου η τροφη σου.
  Ενισχυουμε ανοσοποιητικο συστημα, διοτι αυτο ειναι που κρατα τους ογκους που υπαρχουν σε μικρα μεγεθη και ελεγχομενους.
  Εντονο στρεςς, διατροφη και φυσικα αρκετοι καρκινογονοι παραγοντες (τσιγαρο, ακτινοβολιες, . . ) οδηγουν σε αποτομη μειωση του ανοσοποιητικου συστηματος του ανθρωπου, το οποιο ειναι το τελειοτερο συστημα στον κοσμο κυριολεκτικα.

  Προσπαθουμε λοιπον να ειμαστε οσο το δυνατον πιο κοντα στην αλκαλικη-ωμοφαγικη-χορτοφαγικη διατροφη, αθλουμαστε με αεροβιο τροπο 4-5 φορες τη βδομαδα για τουλαχιστον 40' λεπτα, και το βασικο μειωνουμε το στρες.

  Και κατι τελευταιο..Οι γιατροι δεν ειμαστε θεοι, παρεχουμε υπηρεσιες μεσα απο τη γνωση που μας σερβιρουν...Ωστωσο θεραπευουμε οταν αφουγκραζομαστε τη μητερα φυση, διοτι οταν εκεινη δημιουργει ενα προβλημα, εκεινη ειναι που σου δινει και τη λυση( βλεπε βοτανα).

  ΑΝΩΝΥΜΟΣ, Ιατρος-Ενδοκρινολογος / Βιοχημικος-Βιοτεχνολογος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ 1 ΣΤΟΥΣ 100 ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΕΓΩ ΒΙΩΝΩ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1ο ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 56 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΧΜΘ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ? ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Προς τον ανώνυμο Ιατρος-Ενδοκρινολογος (11-2-2015)!
  Είναι σπάνια η γνώση και η αντίληψη που έχετε για την υγεία που έχετε ανάμεσα σε πολλούς γιατρούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Παπαριες εδω ο μεγας Αλέξανδρος πεθανε .... εσεις δεν θα πεθανετε;;;; τη λετε μωρε.... αλκααλοποιηση και κουρα φεξαλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή