Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Εκκλησία της Κύπρου: Ανακοίνωση περί της Βασιλικής Παρασκευής Πεντάκη - Ρύντεν (Βασούλας).

Συμπροσευχές με τη Βασούλα.

Τίς τελευταῖες ἡμέρες ἡ Βασούλα Ρύντεν, παρουσιάζεται στά Μέσα Ἐνημέρωσης, δίνει διαλέξεις, προσπαθεῖ νά ἔλθει σέ ἐπαφή μέ Ἐπισκόπους καί Ἱερεῖς δίνοντας τήν ἐντύπωση ὅτι προβάλλει καί διαδάσκει τήν Ὀρθόδοξη Χριστιανική πίστη. Στήν πραγματικότητα ἡ διδασκαλία της εἶναι αἱρετική καί οἱ ἰσχυρισμοί της ὅτι ἐπικοινωνεῖ ἀπ’ εὐθείας μέ τόν....
Χριστό φανταστικοί καί ἔξω ἀπό τό πνεῦμα τῆς ἐμπειρίας τῆς Ἐκκλησίας μας.

Καλωσόρισμα του Μακαριοτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρου Β’,προς την Βασούλα και μέλη της ΑεΘΖ στην Αίθουσα του Θρόνου στην Αλεξάνδρεια, τη Μεγάλη Πέμπτη 24 Απριλίου 2008.
«Θέλω κι εγώ, μέσα από την καρδιά μου να σας καλωσορίσω επίσημα, εδώ, στην αίθουσα του Θρόνου, όπου έχουμε τον απόστολο και ευαγγελιστή Μάρκο. Το πρωί, σας υποδέχθηκα στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα,... Γι' αυτό και με συγκίνησε πάρα πολύ Βασούλα, όταν πριν λίγα λεπτά τραγουδήσατε στον Ιησού Χριστό...Σε σένα Βασούλα, καλώς ήρθες, όπως είπα και το πρωί στην Εκκλησία,...Βασούλα, θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω, διότι θα κάνουμε συντροφιά αυτές τις ημέρες. Θα παρακολουθήσουμε μαζί απόψε, τα πάθη του Χριστού. Αύριο, θα Τον προσκυνήσουμε στον Επιτάφιό Του, και θα ζούμε μέσα στην καρδιά μας που θα χτυπάει ευλαβικά το Πάθος, την Ανάστασή Του, και αυτή η χαρά - αυτή είναι η ευχή μου - η Χαρά της Αναστάσεως, το Φως αυτό να συνοδεύει πάντοτε τη ζωή όλων μας. Στο Όνομα του Ιησού Χριστού, θέλω να σας ευλογήσω όλους και τις οικογένειές σας και να ξέρετε πως η Αλεξάνδρεια και το Πατριαρχείο, η πόρτα αυτή θα είναι πάντοτε ανοιχτή. Σας ευχαριστώ».

ΑΡΑΓΕ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΡΙΑΡΧΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ;;; Η ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ;;;;;;


http://aktines.blogspot.com

3 σχόλια :

 1. Καλά είναι δυνατόν;;; Σε Πατριαρχικό επίπεδο η παραπλάνηση;; Το Οικουμενικό Πατριαρχείο έχει πάρει θέση, μήπως πρέπει και ο Πατριάρχης Θεόδωρος να κάνει κάτι;; Αντε γιατί πολύς ο ύπνος κάποιων και δεν κάνει καλό, το ότι δεν ενημερώνουν!!! Οικουμενιστες;;; Δεν νομίζω!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΧΕΣΘΗΜΕΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΙΟΚΩΝΤΕ.

  Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.
  Ο ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΣ(Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ).
  Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 0ΒΛΕΠΕ ΣΙΝΟΥΚ
  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ,ΠΡΩΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ,Ο ΜΕΤΑΠΑΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ,ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΥΝΟΨΥΧΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ(ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ΚΟΝΙΤΣΗΣ,ΣΠΑΡΤΗΣ,ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ,ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ,ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΥΠΟΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ(ΜΑΣΟΝΙΑ-ΑΘΕΙΑ-ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή