Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Παιδικά εμβόλια: ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Όταν πρίν λίγες μέρες, ανοίξαμε το κεφάλαιο "ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ", μετά από σχόλιο αναγνώστη μας, δεν φανταζόμασταν ότι ανοίγαμε "πόρτες ερμητικά κλειστές" που θα τάραζαν τα νερά και θα οδηγούσαν το"Σύστημα" σε κατάσταση πανικού..
Το θέμα, ανέδειξαν πολλά συνάδελφα blogs και τα.....
σχόλια που συγκεντρώσαμε σερφάροντας στις σελίδες τους, αλλά και απ' αυτά που έφτασαν στη δική μας ανάρτηση, μας έδειξε ότι... η δημοσιοποίηση ενός τόσο σοβαρού θέματος, αφενός μεν προβλημάτισε πολλούς γονείς, αφετέρου θορύβησε τον χώρο της υγείας..
Κάποιοι συνάδελφοι, δέχτηκαν ακόμα και απειλές.. φυσικά μέσα από ανώνυμα σχόλια..κι αυτό, λέει πολλά.
Ακόμα πιο πολλά όμως, λέει το γεγονός, ότι ούτε μια τεκμηριωμένη επιστημονικά ιατρική απάντηση δεν δόθηκε έστω και ως σχόλιο, κι αυτό μας δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και μας προβλημάτισε.
Το νέο μήνυμα του συντάκτη του πρώτου κειμένου, "ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό, ακόμη πιο αποκαλυπτικό..
Ως γονείς, έχουμε τουλάχιστον την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να γνωρίζουμε τι συμβαίνει, πριν εμβολιαστούν τα παιδιά μας.
Μέσα από αυτή την ανάρτηση, προκαλούμε κι εμείς τους γιατρούς, που σέβονται τον εαυτό τους και υπηρετούν με συνέπεια τον ΟΚΡΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, να μας απαντήσουν ΥΠΕΥΘΥΝΑ και αν διαφοροποούνται από τα όσα πολύ σοβαρά καταγγέλλονται στο παρακάτω κείμενο, να το αντικρούσουν ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ.


ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)


-Η συνέχεια του προηγούμενου άρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ γίνεται διότι θύμωσαν μερικοί γιατροί και μέσα από τα σχόλιά τους ουσιαστικά δέχθηκα έμμεσα απειλές. Για τον λόγο αυτό είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω με ελάχιστα (σε σχέση με αυτά που διαθέτω) στοιχεία πλήν όμως πολύ πειστικά κατ΄ εκτίμηση:

Αγαπητοί μου γιατροί
-Δεν αναφέρθηκα μόνο στα εμβόλια παρ΄ όλα αυτά εσείς ασχοληθήκατε περισσότερο με αυτό. Ουσιαστικά στυλίτευσα όλη την διαδικασία θεραπείας της νόσου.
-Από τα σχόλιά σας βγαίνουν τρία συμπεράσματα:

1. Μάλλον κάποιοι από εσάς είστε ανενημέρωτοι όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες (όχι τις μεσοπρόθεσμες) παρενέργειες, λόγο της σύστασης αλλά και του είδους του εμβολίου (θα εξηγήσω παρακάτω).

2. Κάποιοι άλλοι απλά δεν λέτε όλη την αλήθεια στους γονείς. Δηλαδή δεν τους ενημερώνεται σωστά για τον τρόπο εμβολιασμού.

3. Κανένας μα κανένας δεν λέει ότι οι εμβολιασμοί δεν είναι υποχρεωτικοί κατά τον νόμο. Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος που να καθιστά υποχρεωτικούς τους εμβολιασμούς.

-ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

1. Τι περιέχουν τα περισσότερα εμβόλια ξέρετε; Αν πάρετε μερικά εμβόλια και τα πάτε για ανάλυση σε ένα εργαστήριο θα βρείτε τα εξής(αποδεικνύεται εύκολα με μία χημική ανάλυση):

Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers)

α) ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές) – συνδέονται άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ.
β) ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ- ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στα νεφρά και το ήπαρ, και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες
γ) ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β – “αντιμυκητιασικό απολυμαντικό”, προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, τα έντερα και τις καρδιακές λειτουργίες
δ) ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά) – τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων
ε) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ – “συντηρητικό & απολυμαντικό”, είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού
ζ) MSG – γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο
στ) ΦΑΙΝΟΛΕΣ – ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και το αναπνευστικό
η) ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ “αντιψυκτικό”- αποδεδειγμένα έχουν ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες
θ) THYMEROSAL (Υδράργυρος) – Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί Αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.
Ο Αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67, ενώ στην πριν τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000.
ι)Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς: χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού, κ.λ.π

Μα καλά εδώ βλέπουμε δύο στοιχεία τα οποία προκαλούν καρκίνο (δεν μιλάω για τις υπόλοιπες παρενέργειες των άλλων ουσιών αφήστε τα καλύτερα).


- Επίσης στις ...
αιτιολογίες του καρκίνου ανήκουν οι λοιμώξεις από ιούς ,βακτήρια και μικρόβια. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ; ΜΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE KAI ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ. Παραθέτω ένα επίσημο ιατρικό (όχι ομοιοπαθητικό) site ως παράδειγμα:
http://www.medlook.net/article.asp?item_id=876


-Επίσης παραθέτω ποια εμβόλια έχουν ζωντανούς ιούς και ποια όχι από επίσημο site ιατρικό:
http://www.neaygeia.gr/page.asp?p=331


EINAI ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ) ΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ MMR.


Εδώ τίθεται το εξής βασικό ερώτημα:


Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ MSG ME TONΖΩΝΤΑΝΟ ΙΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ;

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΖΙ ΟΧΙ;

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.


2. Πηγαίνει ένας οποιοσδήποτε γονιός στον παιδίατρο να κάνει τα κλασσικά εμβόλια. Εσείς οι ίδιοι λέτε ότι το παιδί δεν πρέπει να εμβολιάζεται όταν είναι άρρωστο. Όμως δεν ενημερώνεται τους γονείς ότι μια ΙΩΣΗ ή μία μικροβιακή λοίμωξη δεν κρατάει μόνο μία ή δύο εβδομάδες αλλά μπορεί να κρατήσει και μήνα.


-Όταν σας φέρνει λοιπόν το παιδί του ο γονιός πως είστε σίγουροι ότι δεν νοσεί, ή ότι πρόκειται να νοσήσει ,ή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μιας ίωσης ή μιας μικροβιακής λοίμωξης, χωρίς να έχετε στα χέρια σας μια αιματολογική εξέταση που να δείχνει κάτι τέτοιο ή να πιστοποιεί ότι το παιδί είναι έτοιμο να εμβολιαστεί;

-Ποιος από εσάς καθοδηγεί το γονιό σε αιματολογική εξέταση πριν τον εμβολιασμό;
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ (ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ) ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.


-Πως είστε σίγουροι ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα αυξήσετε τις πιθανότητες των παρενεργειών από το εμβόλιο;


-Εσείς οι ίδιοι δεν λέτε ότι αν το παιδί είναι άρρωστο δεν κάνει να εμβολιαστεί (αποδεικνύεται ευκόλως αυτό).


-Πως αλλιώς μπορείτε να ξέρετε ότι το παιδί δεν είναι άρρωστο (χωρίς αιματολογική εξέταση), με τον πυρετό μόνο; Εκτός αν ο γονιός πρέπει να μυρίσει τα νύχια του και εκεί.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ


3. Δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Από πού φαίνεται αυτό; Παραθέτω το βιβλιάριο (σελίδα 17) υγείας που παίρνει ένα παιδί από την στιγμή που γεννιέται.

Εδώ φαίνεται ότι πλην του αντιφυματικού εμβολίου (στο οποίο αναφέρεται η λέξη υποχρεωτικό) όλα τα άλλα δεν είναι.

-Από πού αλλού φαίνεται αυτό; Μα από επίσημο έγγραφο του υπουργείου υγείας σε απάντηση ερωτήματος αν είναι υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί. Παραθέτω το έγγραφο:


Ο μόνος νόμος που υπάρχει είναι ο 4053 της 9/15 Ιουνίου 1960 και ουσιαστικά ισχύει μόνο για το αντιφυματικό εμβόλιο (εξού και το υποχρεωτικό στο βιβλιαράκι υγείας ενός παιδιού) για όλα τα άλλα, νομικά προσβάλλεται εύκολα από ένα <<καλό δικηγορικό γραφείο>>.

ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΙ (όχι όλοι) ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ:

Ποιός νόμος (ψηφισμένος στην βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ)καθορίζει ότι μία ασθένεια είναι πανδημία αναφέροντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις για αυτό(π.χ αριθμό θανόντων από την ασθένεια ή αριθμό νοσούντων από αυτήν) ή και αυτό είναι στον αέρα και στην διακριτική απόφαση κάποιου καρεκλοκένταυρου ο οποίος θα λάβει την απόφαση με δικά του κριτήρια; (στυλιτεύω τις πράξεις όχι τα πρόσωπα).

-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.

-Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ:
ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ

ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝ ΙΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ

ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΑΙ.

ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΦΤΙΑΧΘΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ.

-ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (αιματολογικές πρώτα κλπ) ώστε να αντέξει ο οργανισμός την τοξικότητα και να φέρει το εμβόλιο το επιθυμητό αποτέλεσμα(όσο αυτό είναι δυνατόν).

Δική μου προαίρεση ήταν να σας ενημερώσω όχι να σας υποχρεώσω.

Όσον αφορά το αν Η ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΕΥΘΕΩΣ

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ.

Ας δούμε τι έγινε στις ακτινοβολίες με την μαιρούλα (φανταστικό πρόσωπο).
Μετά την 5η χημειοθεραπεία ο(η) ογκολόγος έστειλε σε ακτινολόγο ιατρό την μαιρούλα για ακτινοβολίες. Το παιδί θα ακτινοβολούταν κάνοντας τρείς ακτινοβολίες την ημέρα, δύο στο κεφάλι και μία στην σπονδυλική στήλη, δηλαδή σε όλο τον νευράξονα. Μετά από κάποιες εξετάσεις βρέθηκε ότι η μαιρούλα το ανώτατο όριο ακτινοβολιών που μπορούσε να δεχτεί ήταν 110 συνολικά μεταφραζόμενες σε μονάδες ακτινοβολίας GREY.

Εδώ σημειώνω ότι αν η μαιρούλα έκανε 1 παραπάνω ακτινοβολία από τις 110 υπάρχει η πιθανότητα να γινόταν παραπληγική.

Φτιάχθηκε η θέση ακτινοβολίας και το εκμαγείο (προστατευτικό προσωπείο).
Την 1η εβδομάδα η μαιρούλα δέχθηκε 3 ακτινοβολίες την ημέρα επι 4 ημέρες σύνολο 12 ακτινοβολιών. Την 5ηημέρα (Παρασκευή) το μηχάνημα είχε συντήρηση και για τον λόγο αυτό δεν δέχθηκε ασθενείς.
Στο τιμολόγιο όμως γράφτηκε ότι η μαιρούλα έκανε 18 συνολικά ακτινοβολίες. Το έκανα θέμα στους ακτινολόγους. Ξέρετε τι μου είπαν; <<Αφού τα παίρνεις τα χρήματα από το ταμείο τι πρόβλημα έχεις;>> Τότε τους απάντησα ότι το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά ιατρικό δηλαδή: Αν εσείς μου βάλετε στα λογιστικά βιβλία ότι έκανε και τις 110 ακτινοβολίες και για να συμφωνούν τα ιατρικά δεδομένα, με τα λογιστικά κάνετε το ίδιο στο ιατρικό ιστορικό του παιδιού τότε η μαιρούλα αν στο μέλλον πάθει μία υποτροπή δεν θα ξανακάνει ακτινοβολίες για να πολεμήσει την νόσο, διότι θα τις έχετε εξαντλήσει εικονικά και κανένας ογκολόγος δεν θα βάλει την υπογραφή του για ακτινοβολίες. Μετά από αυτό δεν μου ξαναμίλησαν μέχρι να τελείωσει την θεραπεία το παιδί.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ(ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ) ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:
ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

http://attikanea.blogspot.com

41 σχόλια :

 1. αυτο ειναι γνωστο οτι τα εμβολια περιεχουν κaριoλίκια μεσα, το θεμα ειναι τι κανουμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ;
  ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ειμαι φοιτητης της ιατρικης στο 5ο ετος, συμφωνω απολυτα με τα παραπανω , πριν απο 20 μερες ο καθηγητης μου στην νευροχειρουργικη μας ειπαι οτι ιδιως τα αντιγριπικα προκαλουν καρκινο στον εγκεφαλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν πιστεψει κανεις αυτα τα πραγματα μπορει να τρελαθει.Μονο τσιμεντο δεν ειπατε πως εχει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σε ερώτησή μου σε καθηγητή "κράχτη" πληρωμένο εμβολίου στο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο "αν τα εμβόλια ευθύνονται γιά την αύξηση των αυτοάνοσων νοσημάτων;" έλαβα την λακωνική απάντηση :"δεν υπάρχουν !!!εργασίες!!!"
  Επίσης τα περισσότερα θέματα του συνεδρίου ήταν γιά τα εμβόλια και τα παρουσίαζαν ή προέδρευαν στις συνεδριάσεις βαρύγδουποι καθηγητές... Εκεί υπάρχουν τα λεφτά... Να σημειωθεί ότι ο χρόνος που δόθηκε γιά την διατροφή ήταν ελάχιστος...
  Ασκληπιάδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΧΑΖΗ ΙΣΩΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΗΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ;
  ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΑΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΑΧΙΖΑΝ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΠΛΗΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εγώ παίρνω παράδειγμα από τα δικά μου παιδικά χρόνια που με πήγαινε η μάνα μου επίτηδες σε παιδιά που είχαν π.χ. ανεμοβλογιά να κολλήσω και εγώ, να φτιάξω αντισώματα. Αντιγριπικό εμβόλιο δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ σαν παιδί και από από τα 12 μέχρι τα 33 μου δεν είχα καν συνάχι. Μόλις έκανα στα 34 ,γιατί είχα βρέφος την κόρη μου και να μην "φέρνω" γρίπη στο σπίτι, αρρωσταίνω 1 φορά το χρόνο από...γρίπη και είμαι πλέον 38. Μπορεί να είναι τυχαίο , αλλά στο παιδί μου αντιγριπικό δεν έχω κάνει από πρόπερσι και ούτε θα του κάνω ξανά, ειδικά από τη στιγμή που έχει ενσωματωθεί σε αυτό και αυτό της "νέας γρίπης". Γιατί ντε καλά να κάνουμε εμβόλια που δεν θέλουμε; (θυμάστε πριν 2 χρόνια τι είχε γίνει με την "πανδημία" γρίπης). Επίσης λόγω επαγγέλματος, είμαι οδοντίατρος, έχω σχηματίσει την άποψη (καθαρά προσωπική) από πλήθος συνεδρίων που έχω παρακολουθήσει, ότι η εμπορευματοποίηση της υγείας είναι σε τέτοιο βαθμό που έχει σκεπάσει τον όρο του λειτουργήματος. Είναι πάρα πολύ πιθανό να προκαλούνται "πανδημίες" και μετά από 3 μήνες να βγαίνει ως δια μαγείας το...αντίδοτο. Ναι, να βγαίνουν καινούργια φάρμακα και τεχνικές θεραπείας, αλλά να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες σε βάθος χρόνου τουλάχιστον 30-ετίας, που είναι αποδεδειγμένο ότι είναι χρόνος που δεν μπορούν να περιμένουν οι φαρμακευτικές εταιρείες. Για αυτό συστήνω σε όλους να αποφεύγουν να κάνουν στα παιδιά τους εμβόλια για ασθένειες που μπορούν να τις πολεμήσουν με τον παραδοσιακό τρόπο στο σπίτι. Η γρίπη, η ανεμοβλογιά, η ερυθρά κλπ. στο 99% των περιπτώσεων να κρατήσει το παιδί μακριά από το σχολείο για μια εβδομάδα. Προσωπικά το προτιμώ από να του εγχύσω στο σώμα του ένα διάλυμα που στην τελική δεν είμαι σίγουρος αν θα του κάνει καλό ή κακό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συναδελφε πραγματικα ουτε εγω ξερω το τι γινεται, τι μας κρυβουν. κ τοαμαλγαμα που βαζαμε στα δοντια υδραργυρος κ δεν απαγορευτικε. Τι να πω.. πιστευω θα ηταν καλα να γινεται μια χημικη αναλυση κ μετα το βαλουμε στα παιδια

   Διαγραφή
 8. 5.54
  ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.
  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΥΘΥΣΜΟ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.
  ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
  ΠΑΤΑ ΣΤΟ GOOGLE CODEX ALIMENTARIUS ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
  ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΑΓΓΛΙΟΓΛΟΙΩΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ... ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ο εμβολιασμος ειναι ενεργητικη ανοσοποιηση εναντι συγκεκριμενης νοσου π.χ ιλαρας με την βοηθεια των κυτταρων του οργανισμου στον οποιον χορηγειται το ανθιλαρικο εμβολιο.Οι καθολικοι εμβολιασμοι π.χ ΕΥΛΟΓΙΑΣ προκαλουν εξαφανιση των ασθενειων.Οι δυσπιστοι και οι αρεσκομενοι σε συνομωσιολογιες ας ρωτησουν τον παιδιατρο τους ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΙΛΑΡΑ
  η ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΝΕΟΓΝΙΚΟ ΤΕΤΑΝΟ Η ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΚΟΚΥΤΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ η απαντηση ειναι ΟΧΙ οι αναφερομενες αρρωστειες δεν παρατηρουνται πλεον στις ΄΄πολιτισμενες χωρες΄΄ παρα μονον σε παιδια μεταναστων .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οχι δεν εχω δει παιδια με ιλαρα και κοκκυτη.Αλλα εχω δει εκατονταδες παιδια με αυτισμο να γεμιζουν "ειδικα σχολεια",και χιλιαδες αλλα σε ογκολογικα νοσοκομεια.Και για να μην τρελαθουμε εντελως, πριν τριαντα-σαραντα χρονια καναμε ενα-δυο εμβολια,σημερα πρεπει καποιο παιδι να κανει περιπου εικοσι,ερχεται ο τιποτενιος ανθρωπακος να συμπληρωσει τον Θεο,για τα λαθη που εχει κανει!!!!

   Διαγραφή
 11. ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑΤΙ;

  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. κα ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ γραφεις μπουρδες να αναγραψης την ιδιοτητα σου και τις επιστημονικες σου γνωσεις για να σου απαντησω καταλληλως ΕΝΑΣ ΙΗΤΡΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΝΤΑΞΙΟΣ και χωρις συμφεροντα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαλλον σε "κοβω" για τσατσο πωλητη φαρμακων "ιητρε" μου!Και να βαλει ο Θεος το χερι του μην εχεις αγορασει κανα πτυχιο γιατρου απο καμια βουλγαρια και το παιζεις "ιητρος"οπως μας παρουσιαζεσαι.Περιμενω βεβαιως και την απαντηση που θα δωσεις στον τραγικο πατερα Κωνσταντινο που σε "ταπωσε" δεοντως, και που απο το ζορι σου να μας προστατεψεις με τις "ιητρικες"γνωσεις σου,τον αποκαλεσες Ποπη Σουφλη........ΟΚ ΜΠΟΥΡΔΑ;;; ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ,ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ.

   Διαγραφή
 13. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΥΦΛΗ. ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΓΚΟΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ; ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Κύριε ανώνυμε σχολιαστή 2.54/2.56. Αφού συγχαρώ τον συνάδελφο blogger του ksipnistere, που ανέβασε την ανάρτησή μου, θα σου απαντήσω επωνύμως και όχι κρυπτόμενη πίσω από την ανωνυμία. Είναι σαφές ότι έχασες την ψυχραιμία σου και δεν ξέρεις τι διαβάζεις.
  Το κείμενο, είναι γραμμένο από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και εγώ κάνω την εισαγωγή.
  Τα στοιχεία που παραθέτει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, καθότι στηρίζονται σε ντοκουμέντα. Η ιδιότητά μου, είναι γυναίκα, ενεργός πολίτης, ανένταχτη στα πολιτικά κόμματα της διαφθοράς, και δημοσιογράφος. Η απάντησή σου εκτός την έλλειψη ψυχραιμίας, διακατέχεται από άκρατο φαλλοκρατισμό και παντελή έλλειψη τεκμηρίωσης.
  Όταν αποφασίσεις να απαντήσεις με στοιχεία, σου επισημένω, ότι ο συνάδελφος blogger και διαχειριστής του ksipnistere, στο τέλος της ανάρτησης, έχει την πηγή του. Δηλαδή, τα attikanea απ' όπου πήρε το θέμα./
  Δεν έχεις, παρά να μου στείλεις και εκεί την άποψή σου και φρόντισε να είναι..."αντάξια πολλών ανδρών", όπως εσύ αναφέρεις.
  Δώσε όμως και μια απάντηση στον συντάκτη των συγκλονιστικών αποκαλύψεων, τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ που η τραγική προσωπική εμπειρία του έγινε αιτία των συγκλονιστικών αποκαλύψεων που επιτέλους χάριν στους bloggers ενημερώνεται ο κόσμος.

  Επωνύμως

  Πόπη Σουφλή
  Διαχειρίστρια του attikanea.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ !!!

   ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ !!! ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΠΑ ????

   ΣΕ < Π Ε Λ Ο Π Ο Ν Ν Η Σ Ο > ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ .

   Διαγραφή
 15. 5.54 ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 5.54 ΕΙΜΑΙ 48 ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΤΣΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΥΔΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΗΝΩ ΚΑΙ 3 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΩΣΤΗΣΗ ΠΟΤΕ ΜΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ιητροςJan 11, 2012 02:54 PM
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΣΠΑΖΑΝ ΡΕΚΟΡ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΡΟΖ ΣΤΡΙΓΚ..
  ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..
  ΑΑΛΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝΔΡΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΓΟΒΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΑΣ ΣΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ Π Ο Υ Τ Α Ν Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΗΡΕΜΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ

  ΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΕΑΥΤΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ-ΓΙΑΤΡΩΝ
  ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

  ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ

  ΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑ(ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ), ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ

  ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΤΛ), ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ KAI KAΡΚΙΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ BISPHENOL A (MIA AΠΟ ΤΙΣ ΦΑΙΝΟΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ

  ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΙ ΕΧΩ ΤΗ ΝΟΣΟ ΚΑΤΑ 50% ΛΟΓΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΩΝ ΙΩΝ.
   ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΜΟΝΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
   ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΝΟΣΟΥ

   Διαγραφή
 18. Jan 13, 2012 04:38 AM
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ!
  25 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 30 ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.
  ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.
  ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΙΨΑ ΚΙΛΑ.
  ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.
  ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
  ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΗΛΗΚΙΑ 10 ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΩΝ.
  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.
  ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟ ΜΥΑΛΟ.
  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..
  ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!
  ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΩΝ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΧΑΡΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΕΓΚΟΛΠΟΜΑΤΙΤΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΝΕΦΡΩΝ.ΟΥΡΙΑ 170 ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΙΝΙΝΗ 210. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΙΞ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΝΤΑΚΤΟΝ. ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟ, ΕΦΘΑΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΝΤΑΚΤΟΝ. ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΑΣΙΞ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΟΥΡΙΑ ΠΗΓΕ 70 ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΙΝΙΝΗ 150 ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗ ΣΑΛΟΣΠΙΡ, ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΓΚΟΛΠΟΜΑΤΙΤΙΣ.ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΑΛΟΣΠΙΡ ΚΡΑΤΑΙΓΟ ΜΕ ΤΖΙΚΟ ΜΠΙΛΟΜΠΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ Κ.Α. ΠΟΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ(ΠΟΣΙΜΟ ΟΞΥΖΕΝΕ)35%.ΠΑΤΗΣΤΕ GOOGLE ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ ΕΙΧΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΕΝΝΙΑ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ. ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ. ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΙΓΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΖΗΤΟΥΣΑ ΟΡΟ WFI ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ. ΩΣΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑ_ΤΟ_ΨΥΧΟΥΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΙΑΣΗ.ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σε παρακαλω επειδη ο πατερας μου πασχει απο σκληρυνση 25 χρονια τωρα,πες μου τι ακριβως καναν αυτοι οι ανθρωποι γιατι δεν εχω καταλαβει!!!!

   Διαγραφή
 21. Jan 13, 2012 03:35 PM
  δηλαδη συστηνεις τους συναναθρωπους σου να φυγουνε απο την αλεπου και να πανε στον Λυκο..
  Κοψε ρε τις παπαριες γιατι ειδαμε και τον μαλακα τον γιατρο (ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!),να μας λεει ξεδιαντρωπα οτι τωρα Χ Ε Ζ Ε Ι ΤΟΟΟΟΣΟ ΚΑΛΑ απο τοτε που αρχισε και ο ιδιος την θεραπεια με τον ποσιμο οξυζενε.
  ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!ΟΥΣΤ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΣΕΩΣ ΣΤΟ ΩΝΑΣΣΕΙΟ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ, ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕ ΦΡΕΝΑΡΕΙ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΔΕ ΠΑΤΕΝΤΑΡΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. 14 ΙΑΝ 07.24 ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ. ΣΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΕΝΝΙΑ ΕΣΤΙΕΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ.ΑΜΑ Η ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ. ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΛΕΝΕ ΣΚΑΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ. Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο.
  Αν δείτε το video θα ακούσετε τον Κ. Μιχελάκη να αναφέρει: “Δεν είμαι σίγουρος αν θα το καλούσα θαύμα. Είναι μια πολύ υποσχόμενη πρόοδος, υπήρξαν πολλά θαύματα στην ιατρική σε ζώα του εργαστηρίου και σε ζώα του εργαστηρίου, που δε μετατρέπονται σε θαύματα σε πραγματικούς ανθρώπους.”
  Το φάρμακο κατά τη στιγμή της συνέντευξης, δεν είχε δοκιμαστεί σε ανθρώπους με καρκίνο, όμως ο δημοσιογράφος ήταν ήδη σίγουρος για την αποτελεσματικότητα του και είχε ήδη φτιάξει τα σενάρια συνωμοσίας για τις κακές φαρμακευτικές εταιρείες, που δεν θέλουν να κυκλοφορήσει, επειδή είναι φτηνό. Προφανώς ζήλευε τη δόξα ενός μπλε σκορπιού ή έστω μιας φραπελιάς.
  Ας δείξουμε λίγη σοβαρότητα και ας μην προκαλούμε άσκοπη αναστάτωση σε μερίδα συναδέρφων μας που έχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Γεια σας. Τελικά είναι υποχρεωτικό ή όχι να κάνουμε τα εμβόλια στα παιδια μας; Θα τα δεχτούν στο σχολείο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Η απαντηση ολων των ανωτερω ειναι πολυ απλη. Επιστημονικα αποδεδειγμενο και περα απο τα συμφεροντα των φαρμακευτικων εταιριων η πιθανοτητα να νοσησει καποιοσ απο καρκινο η οτιδηποτε αλλο που να οφειλεται στα εμβολια ειναι σημαντικα μικροτερη απο το να πεθανει καποιος απο σηψαιμια που οφειλεται στον πνευμονιοκοκκο, απο μηνιγγιτιδα που οφειλεται στον μηνιγγιτιδοκοκκο, απο κοκκυτη κτλ. Ο εμβολιασμος ειναι το σημαντικοτερο για την παιδιατρικη υγεια. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι ο πλυθησμος των αθιγγανων που στην πλειοψηφια του ειναι ανεμβολιαστος και πολυ συχνα αντιμετωπιζει ασθενειες που δεν εμαφανιζονται στον γενικο πληθυσμο λογω του εμβολιασμου. Το να αμφισβητεις τα παντα ειναι πολυ ευκολο. Καποια πραγματα ομως ειναι συμβατα με την εξελιξη μας δεν χρειαζεται να τα αμφισβητουμε παρα να διευκρινισουμε τις τυχον αποριες μας με τους ειδικους και μονο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι αθίγγανοι είναι ευάλωτοι στις αρρώστιες γιατί έχουν χαμηλό ανοσοποιητικό λόγω αιμομιξίας… Στα συμπεράσματά σας συμπεριλάβετε και αυτή την παράμετρο παρακαλώ!!!

   Διαγραφή
  2. και οι αθίγγανοι δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής, ούτε τρέφονται σωστα.

   Διαγραφή
 26. Βάζω στοίχημα ότι όλοι εσείς που κατηγορείται τον εμβολιασμό ότι φταίει για όλα - έχετε ήδη εμβολιάσει τα παιδιά σας και μιλάτε εκ του ασφαλούς!! Έχετε την εντύπωση πως ασθένειες όπως πνευομονιόκοκκος, πολιομυελίτιδα, φυματίωση έχουν εξαφανιστεί ώς δια μαγείας; Κάνετε τραγικό λάθος!! Τα εμβόλια τα εξαφάνισαν!! Η γυναίκα μου έχει μπλέξει με αυτές τις ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ οργανώσεις κατά των εμβολίων και αρνείται πεισματικά να εμβολιάσει το μωράκι μας. Εάν πάθει ποτέ κάτι το μωρό μου θα στήσω πολύ κόσμο στα 6 μέτρα. Και θα σας ξυπνήσω μία και καλή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Η ΟΧΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΜΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΡΑΤΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Αυτά έχει το Ιτερνετ, κάθε παρανοϊκός γράφει ότι του καπνίσει και άλλοι τόσοι ψαρώνουν. Έχω μια ιδέα να πάτε όλοι να ζήσετε σε μια σπηλιά και έτσι θα είστε μια χαρά. Θα ήθελα να δω αν ξεσπάσει καμία επιδημία τι θα κάνατε; Το ρεικι και η ομοιοπαθητική θα έσωζε τη ζωούλα σας. Μιλάτε όλοι εκ του ασφαλούς, όταν το βιοτικό επίπεδο του ανθρώπου έχει φτάσει σε καλό σημείο λόγω της συμβατικής ιατρικής θεωρείται πολλά δεδομένα και την αμφισβητείται.Όποτε όμως σκάσει μύτη κάτι σοβαρό καρπώνετε τα οφέλη της συμβατικής ιατρικής. Σε όλα ένα μέτρο χρειάζεται, ούτε υπέρμετρη χρήση φαρμάκων ούτε από την άλλη πλήρης απαξίωση τους. Την παράνοια κρατείστε την για τον εαυτό σας, σας παρακαλώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Τότε, γιατί μόνο το αντιφυματικό εμβόλιο είναι υποχρεωτικό και τα άλλα όχι; Θα ήθελα μια απάντηση από κάποιον ειδικό σε αυτό το θέμα παρακαλώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. διαβαζω διαβαζω αλλα δεν βλεπω ουσια. το οτι γεμιζουν τα ειδικα σχολεια με αυτιστικα παιδακια ειναι γεγονος και κανεις μα κανεις δε μπορει να το αμφισβητησει. ουτε κανενας γιατρος. τα νουμερα μιλανε απο μονα τους. εμενα το παιδι μου επαθε ζημια.ζημια στον εγκεφαλο. παρακαλαω να μην ειναι μονιμη. ζημια που ακομα ψαχνω να βρω ποιος φταιει και τι φταιει. και θα την βρω την ακρη. ετσι θελω να πιστευω. δε θα σταματησω να ψαχνω. ηδη κινουμαι νομικα για την παιδιατρο που δεν πηρε χαμπαρι το παραμικρο.και φυσικα ΔΕΝ με ενημερωσε για τιποτα. και τα 2 παιδια μου εκαναν ολα τα εμβολια εκει.το μονο που μας ελεγε ισως κανει πυρετο. ε σημερα διαβασα το χαρτι μεσα απο το κουτι του mmr. αναφερει για εγκεφαλικες βλαβες. δλδ αν με ενημερωνε υπηρχε περιπτωση να το κανω? και γιατι να ειναι τριπλο? γιατι ενα παιδακι 17 μηνων που ειναι με μονο γαλα πρεπει να παρει το mmr?γιατι η παιδιατρος ελεγε αφηστε το νηστικο απο το πρωι ως το βραδυ και θα φαει ενω το παιδι δεν τρωει απο εγκεφαλικη βλαβη? φυλακη θελω να την κλεισω.οσο για το mmr αν θα με ρωτουσαν καποιοι γονεις θα τους προτεινα να μη το κανουν στα παιδια τους. ας ζητησουν σε χαρτι οτι ο γιατρος εγγυαται οτι δεν θα κανει ανεπιθυμητες ενεργειες. δεν ειμαι ειδικος δεν ξερω απο αυτα ξερω ομως οτι το παιδι μου οπισθοδρομησε, εχασα το παιδι μου. ερχοταν και δεν ερχεται μου μιλουσε και δε μιλαει. με ακουγε και δεν ακουει. επαιζε και δεν παιζει. και ποσα ποσα αλλα που εκανε και δεν κανει... οταν το ζησουν αυτοι που υποστηριζουν ντε και καλα τα εμβολια θα αναθεωρησουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Εγω στο πρώτο παιδί μου δεν εχω κανει το mmr,ουτε της Β ουτε της Α ,ουτε πνευμονοκιοκο .
  Το δεύτερο παιδί είναι 5 μηνων και δεν του βαλω τίποτα,
  Και εγω σαν παιδί εχω περασει ανεμοβλογια,μαγουλα,και Ερυθρά, δεν επαθα τίποτα σαν αγορι που ημουνα,
  Μην το σκεφτεστε συνέχεια εαν θα βαλατε τα εμβολια θα περασουν τα Χρόνια θα μεγαλώσει το παιδί και δεν θα θυμαστε τίποτα,
  Αυτοι πονταρουν στον ΦΌΒΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή