Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης αποφάσισε σαν «καίσαρας» να κόψει το τσιγάρο στους Έλληνες

Ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει καθολικά το κάπνισμα εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο κ. Βελόπουλος δήλωσε ότι είναι κατά της απόφασης της κυβέρνησης να εφαρμόσει την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος, καθώς πιστεύει ότι θα έχει τρομερές κοινωνικές προεκτάσεις και απολύσεις στα μαγαζιά της εστίασης.

Επίσης τόνισε ότι θα πρέπει να δίδεται στο κάθε μαγαζί η δυνατότητα να επιλέγει εάν θα είναι καπνιζόντων ή μη καπνιζότνων.

Τέλος δήλωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε διάλογο με κανέναν και «αποφάσισε σαν καίσαρας να κόψει το τσιγάρο στους Έλληνες».

«Αποφάσισε ο κ. Μητσοτάκης να κόψει το κάπνισμα στους Έλληνες. Στην Ολλανδία και στη Γερμανία που εφαρμόστηκε τα μαγαζιά εστίασης έχασαν το 35-40% του τζίρου τους. Να διαλέγει το κάθε μαγαζί αν θέλεινα είναι καπνιστών ή μη καπνιστών. Τι φασισμός είναι αυτός; Σεβόμαστε το δικαίωμα του μη καπνιστού, να πάει σ’ ένα μαγαζί μη καπνιστών. Εδώ θα έχουμε και κοινωνικές προεκτάσεις, θα έχουμε ανεργία και απολύσεις. Έχει καταλάβει ο πρωθυπουργός τι έχει κάνει; Μόνος του αποφάσισε σαν καίσαρας κόβω το τσιγάρο στους Έλληνες».

Δείτε το βίντεο από το 10.00” και μετά

https://www.reader.gr/

loading...

4 thoughts on “Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης αποφάσισε σαν «καίσαρας» να κόψει το τσιγάρο στους Έλληνες

  1. Και να ‘ναι μόνο αυτό … ακούς εκεί να θέλει να φτιάξει και ουρανοξύστες!

  2. Me ekseplikse efxarista afti ti fora. Den milise gia thanatiki poini, alla gia isovia.Etsi prepei. Fylakisi kai oxi thaqnatos gia tous eglimaties.Oson afora to enfia kai to kapnisma symfono aplyta.

  3. Τι λες μωρη αλεπουδοτρυπα; Από πού ξεφυτρώσες ; Μπαγκλαντές η Αλαβάνο;..

  4. xa xa xa xaaaa ναι οπως λεμε ο μαλακασ του χωριου ε εδω εχουμε τον μαλακα της βολης!

Comments are closed.