Επαναφέρουν τον “τρελό” με το κόκκινο κασκόλ…

Ο αρραβώνας μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ της Φώφης, ή της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”, ή του “Κινήματος Αλλαγής” ή όπως αλλιώς θα λέγεται αύριο – μεθαύριο το κόμμα που εγκαθίδρυσε στην Ελλάδα τον “αυριανισμό” της ατιμίας, της ρεμούλας, της παράδοσης της χώρας σε ξένα οικονομικά συμφέροντα και της δημιουργίας ορέξεως αλυτρωτικών διεκδικήσεων από την Τουρκία, έχει ήδη γίνει! Τώρα βρισκόμαστε στα παντρολογήματα που θα συμπεριλαμβάνουν και το ΚΙΔΗΣΟ του ολετήρα Γιώργου Παπανδρέου! Αφού, αυτήν την συμμαχία την επιζητούν διακαώς, τόσο οι ΗΠΑ, όσο και η Γερμανία! Οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας, λένε πως οι πιέσεις είναι αφόρητες προς τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να συνεργαστεί με τη Φώφη Γεννηματά και τον Γιώργο Παπανδρέου! Ειδικότερα από την πλευρά τον ΗΠΑ, που θέλουν να έχουν στην επόμενη κυβέρνηση τον δικό τους άνθρωπο, τον άνθρωπο που εξυπηρετεί όλα τους τα θελήματα! Περισσότερο και από τον Τσίπρα, αφού ο Γιώργος Παπανδρέου είναι γέννημα θρέμμα δικό τους και δεν προήλθε από παρθενογένεση, όπως ο Αλέξης Τσίπρας! Έτσι, πάει περίπατο το αφήγημα που μας πλασάρουν οι Αμερικανοί, πως τάχατες επιζητούν την πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα! Γιατί, πως είναι δυνατόν να επιτευχτεί πολιτική σταθερότητα, όταν θέλουν να επαναφέρουν στο πολιτικό προσκήνιο έναν πολιτικό που είναι “κόκκινο πανί” για τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα! Αλλά δυστυχώς η Ιστορία επαναλαμβάνεται με τις ΗΠΑ! Διαχρονικά ο ρόλος τους στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδος, διασπαστικός ήταν!!

“Γκρίζοι λύκοι” στο προσκήνιο…

Ο Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν προκήρυξε πρόωρες εθνικές εκλογές στην Τουρκία για τις 24 Ιουνίου 2018 με επικρατέστερη την άποψη πως, προέβη σε αυτήν την τακτικιστική κίνηση προκειμένου να αποκλείσει από τις εκλογές το “Καλό Κόμμα” της Μεράλ Ακσενέρ, που ιδρύθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2017! Και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές το “Καλό Κόμμα” αφού δεν θα έχει συμπληρώσει για λίγες ημέρες το 6μηνο, που ορίζεται από τον εκλογικό νόμο από της ιδρύσεώς του έως την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών! Γιατί, η Μεράλ Ακσενέρ στηρίζεται σήμερα από τους “γκρίζους λύκους” και ο Ερντογάν στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου 2017, κατέλαβε ποσοστό 51,4% με τη στήριξη των “γκρίζων λύκων”! Έτσι, θα τεθεί σε κίνδυνο το σχέδιο Ερντογάν για την ολοκλήρωση μετεξέλιξης της Τουρκικής Δημοκρατίας, από την προεδρευόμενη στην προεδρική δημοκρατία! Η δεύτερη στρατηγική κίνηση του Ερντογάν για να κερδίσει και πάλι την ψήφο των “γκρίζων λύκων”, είναι η ανακήρυξη της Αγιά Σοφιάς σε Τζαμί, κάτι που το επιζητεί και ισχυρή συνιστώσα του κόμματός του ΑΚP (Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης)! Από εκεί και μετά, το ζητούμενο είναι για την Πατρίδα μας, τι ακριβώς θα πράξει η ελληνική κυβέρνηση! Θα αφήσει τον Ερντογάν να μας αιφνιδιάσει για άλλη μια φορά ή θα σηκώσει το “γάντι” φωνάζοντας, πως δεν πρέπει ο Ερντογάν στην προεκλογική του εκστρατεία να αναμιγνύει τα θέματα θρησκευτικής λατρείας των γειτόνων μας και τα οποία εξάπτουν τον θρησκευτικό φανατισμό των χαμηλών στρωμάτων της τουρκικής κοινωνίας; Γιατί κύριοι της κυβερνήσεως, “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν”!!

Ο νεποτισμός της αριστεράς…

Διαβάσαμε πολλά και διάφορα στο διαδίκτυο για την εταίρα του Πρωθυπουργού μας! Όπως: “Η Περιστέρα Μπαζιάνα λογικά δεν πέρασε βδομάδα των Παθών, πέρασε βδομάδα των χαρών. Γιατί πώς να μην χαρείς, όταν τη Μεγάλη Δευτέρα δημοσιεύεται ένα ΦΕΚ που σε μετατρέπει από διοικητική υπάλληλο σε ειδικό διδακτικό προσωπικό του ΕΜΠ; Και μάλιστα, αυτό να γίνεται και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα; Τον Μάιο του 2017 να μετατάσσεσαι ως διοικητική υπάλληλος και σε, ούτε έναν χρόνο αργότερα, να γίνεσαι διδάσκουσα με τα όλα σου. Αν η κυρία Μπαζιάνα κλαίει κάθε 5η Ιουλίου, λογικά θα πρέπει να γελάει κάθε Μεγάλη Δευτέρα…”! Έτσι, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι η Αριστερά αντέγραψε όλα τα κακά της Δεξιάς και για τα οποία την κατηγορούσε επί σειρά δεκαετιών! Ο νεποτισμός της Αριστεράς σε όλο του το μεγαλείο! Από την εποχή που το φτηνό σανδάλι (σ.σ. σήμα κατατεθέν των αριστερών) αντικαταστάθηκε από τη γόβα στιλέτο της πλουτοκρατίας! Από τη στιγμή που το φτηνό κινέζικο ρούχο αντικαταστάθηκε από ρούχα των μετρ της ραπτικής και γνωστών οίκων μόδας! Από τη στιγμή, που η αξύριστη μασχάλη, ξυρίστηκε, κάνοντας και ένα ακόμη προοδευτικό βήμα με την αποτρίχωση μπικίνι! Ε… μα πια;

“Νέα Δεξιά” όπως …“Νέα Δημοκρατία”;

Έγραφα στη στήλη μου “Κόκκινο Πιπέρι” στην Ελεύθερη Ώρα την 21η Φεβρουαρίου 2017: «Μετά τη διαγραφή του από τον Κυριακούλη της “κεντρώας” ΝΔ, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης δημιούργησε το δικό του κόμμα. Τη “Νέα Δεξιά”. Που αν πάρεις τα αρχικά της “Νέας Δημοκρατίας” είναι τα ίδια αρχικά με τη “Νέα Δεξιά”. Έτσι, για να δείχνουμε καθ΄ όλα τα σημεία, ότι η “Νέα Δεξιά” είναι ψυχοπαίδι της “Νέας Δημοκρατίας”! Ωστόσο, πολύ καιρό τώρα θέτουμε στον κ. Κρανιδιώτη το ερώτημα: “Απεταξάμην το Σαμαρά”, από τη στιγμή που οι κακές γλώσσες λένε ότι η “Νέα Δεξιά” είναι δημιούργημα φαντασίωσης του πρώην Πρωθυπουργού για να ενοχλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Γιατί ως γνωστόν ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν και θεωρούμε πως είναι μέχρι σήμερα, πιστός φίλος τον πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά! Και εκτός αυτής της φιλίας (σ.σ. δικαίωμά τους) μας ενδιαφέρει αν υπάρχει και πολιτική ταύτιση των δυο αδρών! Δηλαδή, από τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς από αντιμνημονιακός μεταβλήθηκε σε ακραίο Μνημονιακό καταστρέφοντας την Πατρίδα και το λαό της! Έτσι, εκτός του ερωτήματος: “Φαήλο απεταξάμην το Σαμαρά”;;; Θα θέσουμε άλλο ένα ερώτημα στον κ. Κρανιδιώτη: “Φαήλο απεταξάμην τα Μνημόνια”;»! Από τη στιγμή βεβαίως, που ο κ. Κρανιδιώτης και η “Νέα Δεξιά” θα ζητήσουν σύντομα την ψήφο του ελληνικού λαού! Πάντως, κάποια από τις επόμενες ημέρες θα αναφερθώ πάλι στη “Νέα Δεξιά”, ζητώντας και άλλη απάντηση!!

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

loading...

2 thoughts on “Επαναφέρουν τον “τρελό” με το κόκκινο κασκόλ…

  1. παλι για εκλογες λετε ζωα διποδα?
    χαμπερι δεν παιρνετε αει και πνιγητε

  2. ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ ΑΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

Comments are closed.