Τσιρώνης: Όσοι αντιδρούν με την συμφωνία των Πρεσπών ….ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ !

Δεν έχει όριο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ … και σίγουρα δεν έχει ΦΙΛΟΤΙΜΟ !
Προδίδουν κινδυνολογούν και χλευάζουν τον ελληνικό λαό ! ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 

loading...

5 thoughts on “Τσιρώνης: Όσοι αντιδρούν με την συμφωνία των Πρεσπών ….ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ !

  1. Βρε ΗΛΙΘΙΟΙ όταν αντιδράς για το καλό της πατρίδος σου πάει να πει ότι θέλεις πόλεμο ;; τότε βρε ηλίθιοι όταν αύριο έλθει η Τουρκία η Αλβανία και δεν ξέρω ποια άλλη χώρα και σου ζητούν ένα νησί , ένα κομμάτι της χώρας μας δεν πρέπει να αντιδράσουμε για μην χαρακτηριστούμε πολεμοχαρείς ή τι πρέπει να τους πούμε εμείς δεν θέλουμε πόλεμο , πάρτε ότι θέλετε ;;
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ;;

  2. Έτσι να κάνουμε και με τους υπόλοιπους γείτονες στα Βαλκάνια και στο τέλος θα υπερασπιζόμαστε την ανεξαρτησία της Μυκόνου με νεροπίστολα και πλαστικά ρόπαλα από τις απόκριες. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι συνθηκολόγηση ήττας. Αν χάνουμε πάντα από κάτι θα κάνουμε την Μύκονο τη νέα Μάλτα.

  3. Τσίπρας: Είμαστε πατριώτες και θα υπερασπιστούμε την ΕΙΡΗΝΗ μέχρι τελαυταίας ρανίδας του αίματός μας. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Ως ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ (ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΦΕΚΙΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΠΙΖΟΝΤΑΙ ΥΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, "ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ"!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΣΟΡΜΠΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  5. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΠΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ? ΣΑΠΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΕΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ

Comments are closed.