ΛΗΣΤΡΙΚΟΣ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Από τα προσβλητικά κάποτε “PIGS” των αποικιοκρατών έμεινε μόνο η Ελλάδα να υποθηκεύει το παρόν και το μέλλον της σε μια άθλια ζωή και κάτω από ένα καθεστώς που λατρεύει την εξουσία αλά Μαδούρο στο διηνεκές. Μία διακομματική νεκρόφιλη κάστα μερικών δεκάδων χιλιάδων πιστών ηδονίζεται να εξουσιάζει και να ξεπουλά το μέλλον μας.

Με 0,4% δανείζεται η Πορτογαλία, με 0,5% η Ισπανία και με 1,5% η Ιταλία. Η Ελλάδα με 3,6% δανείστηκε για 5 χρόνια 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ. 2,4 δισεκατομμύρια το μηνιαίο κόστος των συντάξεων, σε μία οικονομία ανέργων και περιστασιακών εργαζομένων με ελάχιστες εισφορές στα Ταμεία. “Ξεπέρασε κάθε προσδοκία”, αναφώνησε ο Υπουργός της Μπουρζουαζίας κ.Τσακαλώτος προς τους ιθαγενείς. Ποιος δεν θα ήθελε να δανείσει ένα Σύριζα “πτώμα” με το αγγλικό δίκαιο.

Θα έρθει η μέρα…

που όλοι αυτοί που εγκληματούν στην ιστορία και τη ζωή μας θα λογοδοτήσουν. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Η τιμωρία τους θα είναι σκληρή όπως είναι και τα εγκλήματά τους. Υποκριτές κυβερνήτες και αντιπολιτευόμενοι βασανίζουν την Ελλάδα εκτελώντας πιστά τις εντολές ανθελληνικών αφεντικών.

Όσο και να προσπαθούν να κάνουν την Ελλάδα Καζακστάν της Μεσογείου, όσο και αν μπολιάζουν τη χώρα με παράνομους αλλοδαπούς στη λεωφόρο των ναρκωτικών θα υπάρχουν πάντα Έλληνες, όπως υπήρξαν χιλιάδες χρόνια. Τη γη μπορεί να την υποδουλώνουν οι Έλληνες γκιουλενιστές, την ψυχή ποτέ.

Κρατικοί τοκογλύφοι σκοτώνουν ένα ναρκωμένο και εκμαυλισμένο από τους ίδιους λαό μέσα από ένα σατανικό σχέδιο εξόντωσης και διαμελισμού της Ελλάδας.

Αξίζουμε καλύτερα και θα ζήσουμε καλύτερα.

Λ.ΚΑΛ.

loading...