Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Βλάχοι κάνουν συμπόσιο για να αποδείξουν ότι είναι Έλληνες!

Διάσπαση στους βλάχικους κύκλους, διότι κάποιοι θέλουν τη δημιουργία ξεχωριστού έθνους!
Να αποδείξουν ότι είναι Έλληνες θέλουν οι Βλάχοι, αφού το τελευταίο διάστημα γίνονται όλο και περισσότερες οι φωνές, ακόμη και μέσα στην Ελλάδα, που ζητούν τη.....
δημιουργία βλάχικου έθνους. Για το σκοπό της ενίσχυσης της ιδέας της ελληνικότητας των βλαχώφωνων
οργανώνεται συμπόσιο στον Αλμυρό Βόλου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Μαγειρίας λέει σχετικά: " Η πρωτοβουλία μας στοχεύει στη διεπιστημονική και κυρίως ψύχραιμη έρευνα των θεμάτων που αφορούν στους Βλάχους. Έχουμε αναμφίβολα κάνει μια επιτυχημένη αρχή την οποία κι επιδιώκουμε να τη διευρύνουμε. Σ’ αυτή την κατεύθυνση, η Ομοσπονδία, συνεργάζεται με τους ειδικούς επιστήμονες που έχουν ως αντικείμενο τη βλαχική θεματολογία, ερευνούν κι αναστοχάζονται το παρελθόν και το παρόν με μέθοδο αυστηρά επιστημονική».

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του «12ου Πανελλήνιου Συμποσίου Ιστορίας, Λαογραφίας, Βλάχικης Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Αλμυρό το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου. Το συμπόσιο πραγματοποιείται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Αλμυρού, και τον Σύλλογο Βλάχων Αλμυρού
Για δύο ημέρες, πάνω από 300 άτομα από Συλλόγους όλης της χώρας, συγγραφείς, ερευνητές και πανεπιστημιακοί θα μελετήσουν την ιστορία, τη λαογραφία και τη μουσικοχορευτική παράδοση της περιοχής στην οποία για πρώτη φορά φιλοξενείται το σεμινάριο.
Είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση η οποία εκτός της προβολής της ευρύτερης περιοχής θα αποφέρει και σημαντικά νέα στοιχεία για τους Βλαχόφωνους της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας.
Το πρόγραμμα των εισηγήσεων αποτελείται από δέκα ομιλητές, με εισηγήσεις οι οποίες αφορούν τον Αλμυρό, τη Σούρπη, την Μιτζέλα, το Σέσκλο και το Βελεστίνο. Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα του συμποσίου έχει ως εξής:
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
14:00-15:00 Αφίξεις συνέδρων-Εγγραφές
15:30-17:30 Εργαστήρια χορού
20:30-21:00 Χορευτικές επιδείξεις των Χοροδιδασκάλων των Συλλόγων Μελών της Ομοσπονδίας στην κεντρική πλατεία Αλμυρού
18:00 Έναρξη Συμποσίου – Χαιρετισμοί επισήμων
Πρόγραμμα Εισηγήσεων
18.15: Δημήτρης Τσούτσας, Πρόεδρος Συλλόγου Βλάχων Επαρχίας Αλμυρού, Αντιδήμαρχος Αλμυρού - «Η ιστορική διαδρομή των Βλάχων του Αλμυρού»
18.35: Γιώργος Τσολάκης, Νομικός, ιστορικός ερευνητής, συγγραφέας - «Ιστορικά τεκμήρια της παρουσίας των Βλάχων στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ου αι.»
18.55:Τριαντάφυλλος Σπανός,-Καθηγητής Θεολόγος, ερευνητής - «Η Σούρπη, το μεγάλο Βλαχοχώρι του κάμπου του Αλμυρού»
19.30: Σταυρούλα Γκάγκα, Mεταπτυχιακή φοιτήτρια ΙΑΚΑ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - «Η Βλάχικη ταυτότητα έναντι στην ιστορική συνέχεια του τόπου. Το παράδειγμα του Προϊστορικού και Σύγχρονου Σέσκλου»
19.50:Αικατερίνη Δ. Βούλγαρη, Mεταπτυχιακή φοιτήτρια ΙΑΚΑ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - «Ο ρόλος των Αγίων Ταξιαρχών για το Σέσκλο Μαγνησίας»
20.10: Συζήτηση ερωτημάτων/επιμέρους θεμάτων - Σύνοψη εργασιών 1ης ημέρας
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
10:00 Έναρξη Εισηγήσεων
10.00: Μιχάλης Μαγειρίας, Πρόεδρος ΠΟΠΣΒ - «Ο Αρμάνικος Ελληνισμός σε δράση»
10.20:Φώτης Τράσιας, Αντιπρόεδρος ΠΟΠΣΒ – «Η Γυναικεία φορεσιά των Ρεμένων Βλάχων (Αρβανιτοβλάχων).Σύμβολο καταγωγής σημάδι φάρας.( Στοιχεία ενδυμασίας και η κατά τόπους εξέλιξη αυτής)».
11:00: Στέλλα Γιακούλα, Καθηγήτρια Β/θμιας Εκπαίδευσης. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Λαογραφίας, ΑΠΘ - «Τα Υφαντά του Περιβολίου Γρεβενών. Μία πρώτη προσέγγιση».
11.20: Γεώργιος Σαββανάκης, Ιστορικός- Αρχαιολόγος, Μεταπτυχιακός - «Επαγγελματικές ασχολίες των Περιβολιωτών 18ος -20ος αιώνας» .
11.40: Στέργιος Λαΐτσος, Ιστορικός, Πανεπιστήμιο Βιέννης - «‘Βεζείτε, ο τζέσαρ’. Ιστοριογραφικά "αινίγματα" κι η περιπετειώδης εμφάνιση των Βλάχων στο προσκήνιο της ιστορίας (10ος-11ος αιώνας)».
12:00: Συζήτηση ερωτημάτων επιμέρους θεμάτων
12.15:Συμπεράσματα Συμποσίου
Το διήμερο 25-26 Αυγούστου ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μιχάλης Μαγειρίας ήταν στον Αλμυρό όπου γνώρισε την περιοχή και ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
«Η πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας των Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων στοχεύει στη διεπιστημονική και κυρίως ψύχραιμη έρευνα των θεμάτων που αφορούν στους Βλάχους. Έχουμε αναμφίβολα κάνει μια επιτυχημένη αρχή την οποία κι επιδιώκουμε να τη διευρύνουμε. Σ’ αυτή την κατεύθυνση, η Ομοσπονδία, συνεργάζεται με τους ειδικούς επιστήμονες που έχουν ως αντικείμενο τη βλαχική θεματολογία, ερευνούν κι αναστοχάζονται το παρελθόν και το παρόν με μέθοδο αυστηρά επιστημονική», ανέφερε σε δηλώσεις του από την έδρα της Ομοσπονδίας στη Λάρισα.

http://www.katoci.com/

25 σχόλια :

 1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

  ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ--------- ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!!!ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΡΕ Μ***ΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. τι τίτλος είναι αυτός?????
  ποιές είναι αυτές οι μειονοτικές φωνές που παρουσιάζετε και λέτε ότι αυξήθηκαν κιόλας??????
  οι εκδηλώσεις που αναφέρετε γίνονται κάθε χρόνο, μην δημιουργείτε ή ανακυκλώνετε εντυπώσεις εκ του μηδενός!!!!
  ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!!
  ΝΤΡΟΠΗ σ'αυτούς που θέλουν να δημιουργούν θέματα επικαλούμενοι ψεύδη- χωρίς στοιχεία και ντοκουμέντα, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έχοντας, από αιώνων, ενταχθεί στο Ελληνικό γίγνεσθαι, έχοντας καθάρια Ελληνική Εθνική Συνείδηση,δεν χρειάζεται ν' αποδείξουν τίποτα (ως ελέχθη ύπερθεν).
  Η διατήρηση της γλώσσας τους και της ιδιαίτερης κουλτούρας τους, είναι δικαίωμά τους.
  Έχουν προσφέρει σ' όλους τους αγώνες του Έθνους σαν όλους τους Έλληνες.
  Τα εκ του πονηρού προβοκατόρικα,τους αναγκάζουν ν' απαντήσουν και θα το κάνουν. Κ.Γ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εγώ λέω να ξυπνήσετε εσείς ρε!!! Ο τίτλος της ανάρτησης σας "Οι Βλάχοι κάνουν συμπόσιο για να αποδείξουν ότι είναι Έλληνες" είναι πολύ άστοχος αλλά και ιδιαίτερα επικίνδυνος. Ακόμη και αν κάποτε εμφανιστούν να επιθυμούν ή ακόμη και να επιδιώκουν στην Ελλάδα 50-100 άτομα βλάχικης καταγωγής (άντε οι ανόητοι μπορεί να είναι και λίγο περισσότεροι) την δημιουργία βλάχικου έθνους όπως λέτε αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει και καμιά «διάσπαση». Περιμένω φυσικά να μου δείξετε κάτι παραπάνω για να δικαιολογήσετε αυτά τα πολύ "σοβαρά" που μας περιγράφετε! Ακόμη και αυτός χαρακτηρισμός «βλάχικοι κύκλοι» δείχνει πόσο γραφικοί, ερασιτέχνες αλλά και κινδυνολόγοι είστε συγχρόνως. Να χαμε να λέγαμε και να γεμίζουμε τις ιντερνέτ με βλακείες !!!! Από που προκύπτει ότι αυτό το συμπόσιο του Αλμυρού ή η εκδήλωση στο Ζάππειο γίνεται για να αποδείξουν οι βλάχοι την ελληνικότητα τους όπως λέτε.? Παραθέστε κανένα σοβαρό στοιχείο να σας λάβουμε σοβαρά. Η ανοησίας δεν έχει πραγματικά όρια!!! Κάθε χρόνο οι βλαχόφωνοι Έλληνες διάμεσου της ομοσπονδία τους (ΠΟΠΣΒ) οργανώνουν συμπόσια, ανταμώματα, ομιλίες και γενικά εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την μελέτη , την ανάδειξη, την γνωριμία και την διατήρηση της πολιτισμικής κληρονομίας όπως το ίδιο κάνει κάθε φυλετική ομάδας του ελληνισμού, οι Πόντιοι, οι Θρακιώτες, οι Σαρακατσάνοι, οι Κρητικοί κλπ. Εμείς ξύπνιοι είμαστε. Δεν ξέρω αυτοί που σας «υπαγόρευσαν» την συγκεκριμένη ανάρτηση προκειμένου να υποβαθμίσουν τις δυο συγκεκριμένες εκδηλώσεις της ομοσπονδίας. Δεν ξέρω αν θα το αναρτήσετε το σχόλιο αυτό και φυσικά λίγο με νοιάζει αλλά με ενδιαφέρει σίγουρα να διορθώσετε αυτόν τον άθλιο τίτλο αλλά και το περιεχόμενο του πρόλογου της ανάρτησης σας
  MP

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. οι βλαχοι ειναι ελληνες??ρε χαφτες τι γλωσσα μιλανε οι βλαχοι? οι βλαχοι ειναι ρουμανικης καταγωγης και οποιος το αμφιβαλει απλα ειναι ανιστορητος....και οχι ρε βλακες δεν εξυπερετω συμφερωντα οταν λεω κατι αληθινο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τον κακό σου τον καιρό ρε καρναβάλι που έμαθες τι είναι τα βλάχικα,
   βγες και πες τα επώνυμα αυτά αν έχεις κοάλι
   γιουσουφάκι

   Διαγραφή
 8. http://www.youtube.com/watch?v=0NZn4zKQY90&feature=player_embedded

  για δειτε λιγο εδω <ελληνες)βλαχοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. bourboulia εσυ εισαι κοριτσι μου!!! και εδω μέσα η χαρη σου παλιοκοριτσο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αγαπητέ 8:09,
  είμαι βέβαιος ότι δεν εξυπηρετείς συμφέροντα. Αν (ξανα)- διαβάσεις το σχόλιό μου - 7:17 Κ.Γ., εύκολα συνάγονται τα όσα ιστορικά γράφεις, γνωστά τοις πάσι. Η ελληνικότητα δεν αποδεικνύεται μόνο από τα χρωμοσώματα (ποιός από εμάς μπορεί να το ισχυριστεί!), αλλά - μεταξύ πολλών άλλων- και από την κορυφαία θυσία εν τοις του Έθνους αγώσι. Κ.Γ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. 9 Σεπτεμβρίου 2011 8:54 μ.μ. σν ειναι ετσι οκ συμφωνοι! αλλα επειδη το αιμα δεν αλλαζει ποτε και το εθνος επισης δεν αλλαζει οι βλαχοι μπορει να λεγονται φιλελληνες αλλα οχι ελληνες..γιατι οπως ξερεις και ενας γερμανος μπορει να αγαπει την ελλαδα και να αισθανετε ελληνας αλλα στο αιμα δεν θα γινει ποτε ασχετα αν πολεμισει καιδωσει ζωη για την πατριδα μας.θα ειναι ηρωας για εμας αλλα ποτε ελληνικο αιμα. εκτος αν εχω αδικο σε αυτα που λεω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αιντε ρε Ρουμανοβλαχοι που ειστε Ελληνες !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΗ ΦΑΡΑ. ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ενώ σε σένα ξεχείλισε η καλοσύνη και το επίπεδο, τσατσόγρια

   Διαγραφή
 14. η αληθεια ενοχλει τι να κανουμε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Η τέως bourboulia και νυν
  CasaNjicaTuPade του youtube συνεχίζει το βιολί της παρέα με τους ανθέλληνες των βαλκανίων.. χα χα !!!
  Οι Βλάχοι είμαστε Έλληνες στο αίμα και στην ψυχή και αν σου αρέσει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΧΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
  ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Βλαχικά=Ρουμανικά=Μολδαβικά=Λατινικά=Ελληνική διάλεκτος.

  Η Ρώμη ήταν Ελληνική πόλη, όπως και όλη η περιοχή, τα λατινικά είναι διάλεκτος της Αρχαίας Ελληνικής, το λατινικό αλφάβητο είναι Ελληνικό, και ζωντανό παράδειγμα Ελλήνων λατινόφωνων είναι οι Βλάχοι.

  Η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει τους Βλάχους για εξελληνισμό των Ρουμάνων και Μολδαβών, και όλων των λατινογενών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εντάξει....αυτά λέγατε μεταξύ σας όταν θέλατε το 1942 να ιδρύσετε το Βλαχικο Πριγκηπάτο της Πίνδου με πρίγκηπα τον Βλάχο Διαμαντή;

   Διαγραφή
 18. 9 Σεπτεμβρίου 2011 10:33 μ.μ. αμα θες να ζεις σε πλανη μπορεις να το κανεις...τσι φατς??? σιγουρα ξερεις να μου απαντησεις γιατι απο τα λιγα τα ρουμανικα π εψαξα στο google τα βλαχικα ειναι ιδια γλωσσα με τα ρουμανικα...οποτε ομορφη ρουμανα ξυπνα και δες ποια ειναι η ρατσα σου! δεν σε βριζω αν σου ελεγα οτι οι βλαχοι εχουν ριζες απο ενα κρατος που σ αρεσει σιγουρα δεν θα αντιδρουσες ετσι..οσο για σενα EAST βλεπω πως γουσταρεις πολυ να μπασταρδεψεις τους ελληνες μου κανεις τον διανοουμενο αλλα για χαζο σε κοβω...στην αρχαια ελλαδα και στην αθηνα συγκεκριμενα υπηρχε κοσμος που πηγαινε για δουλεια και αυτοι λεγοντουσαν μοιτικες και δεν γινοντουσαν ποτε αθηναιοι μπορουσαν να μεινουν για οσο διαστημα ηθελαν αυτοι και τα παιδια τους αλλα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΘΗΑΝΑΙΟΙ εσυ θελεις να μου μπασταρδεψεις το εθνος το ελληνικο ΒΡΕ ΟΥΣΤ..και να θυμασαι οτι αυτους που ελληνοποιοις στα χαρτια θα ερθει μια μερα ο καιρος και θα ζητησουν μειονοτητα και ετσι ομορφα και ωραι διαμελιζουν την ελλαδα μας.....100 χρονια οι αλβανοι του κοσοβου 3 γενιες υπο σερβικο κρατος και δεν ξεχασαν ποτε ποιοι ειναι και ειδες τι επαθαν οι σερβοι...και εσυ μου λες να κανουμε το ιδιο????ελληνας δεν γινεσε μονο γενιεσαι και το αιμα δεν αλλαζει ποτεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Αντε ρε πανιβλακα 9 Σεπτεμβρίου 2011 10:33 μ.μ που αμα δεν ηταν βλαχοφωνο ελληνες ακομα θα σε γημ#@#$ανε οι Τουρκοι βλαμενε ουρανιοτοξιτη βλακα που το παιζεις και σχετικος ηλιθιε. Κοπριτη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. @11:25 μ.μ.

  Εσύ που είσαι καθαρός, γνήσιος Έλληνας δεν ξέρεις να βάζεις τόνους στον γραπτό λόγο;Στα Τίρανα αποφοίτησες...τίρανε;

  «στην αθηνα συγκεκριμενα υπηρχε κοσμος που πηγαινε για δουλεια και αυτοι λεγοντουσαν μοιτικες και δεν γινοντουσαν ποτε αθηναιοι»

  σιγά μην ήταν κι απο τον Μύτικα:
  george moustaki-le metéque
  http://www.youtube.com/watch?v=F108veDL4i0

  Μερικών ανθρωποειδών το παχύ έντερο είναι τόσο ερεθισμένο που δεν μπορεί να αντέξει οτι το 2011 πΧ ζούσαν εδω γύρω Έλληνες που μιλούσαν ελληνικά, όπως και το 2011 μΧ - όσο το επιτρέπουν βέβαια οι λαθρο-πολυπολιτισμο-αδερφατολάγνοι αντίχριστοι.

  Όσο για τους Βλάχους, Αρβανίτες, αν δεν ήταν αυτοί, μπορεί σήμερα να σε λέγαν Γιουσούφ αχμετ ή Αλεξαντρόφ Μακεντότσκι ΠωΠοφ, κορόιδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Μην ασχολείστε με ανθέλληνες ουρανοτοξίτες, γιουσουφάκια είναι όλοι τους, χρηματοδοτούμενα...
  Θα τους αφιερώσουμε το άσμα ''σου 'χει λάχει.. σου 'χει λάχει, να σε κυνηγούν οι βλάχοι''!!!!

  Ας βγουν επώνυμα- αφού είναι τόσο μάγκες- να πουν οτι οι βλάχοι δεν είναι έλληνες, για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με την γκλίτσα που θα φάνε !!!!

  Το γιουσουφάκι που λέει οτι τα βλάχικα είναι ρουμάνικα... ας διαβάσει λίγο να ξεστραβωθεί για να δει πόσες αρχαιοελληνικές λέξεις περιλαμβάνει ο βλάχικος λόγος...

  και άντε ξου ρε χανουμάκια, το παραμύθι των μειονοτήτων που θέλετε να πλασάρετε δεν πιάνει. Πέντε κοπρίτες είστε και σας μάθαμε όλοι πλέον ονομαστικά, ρεζίληδες !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή