Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΑΞΗ - Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιλεγμένα αποσπάσματα από το βιβλίο. "Τα Ελληνικά" του Δημήτρη Λιαντίνη.
Σχετικά με την αγάπη, την παρούσα στους χριστιανούς και την απούσα στους Έλληνες, αν θέλουμε να βρισκόμαστε σύμμετροι όχι με την πλάνη και την υποκρισία αλλά με την αλήθεια και την εντιμότητα, θα υποχρεωθούμε να αναδιατάξουμε τις θέσεις μας από τα θεμέλια τους.
Για τους Έλληνες αγάπη είναι η.....
υποταγή στη φυσική και στην ηθική τάξη, αυτό που διαφορετικά το περιγράψανε με τη μεγαλώνυμη λέξη της Δίκης. Να επιδικάζεις στον άνθρωπο την τιμή του, να μη γίνεσαι υπέρογκος και υβριστής απέναντι στους νόμους της φύσης και στους νόμους των ανθρώπων, αυτό που οι ευρωπαίοι ερμηνευτικά το βάφτισαν ουμανισμό Και όλα αυτά χωρίς γλυκασμούς και χωρίς ηχηρότητα. Με γνώση, με πικρά και με βούληση.
Για τους έλληνες δηλαδή, αγάπη δε σημαίνει να δίνεις τον ένα από τους δυο χιτώνες σου. Αλλά να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να έχει τρεις χιτώνες όταν ο διπλανός δεν έχει κανένα.
Η θέση των χριστιανών να δίνεις από τα δυο το ένα σε κείνον που δεν έχει κανένα, είναι η νοσηρή αντίδραση απέναντι στους νοσηρούς όρους. Η ελεημοσύνη δεν ταιριάζει στον αξιοπρεπή και τον περήφανο άνθρωπο. Γιατί ζητεί να λύσει το πρόβλημα προσωρινά, και εκ των ενόντων να «κουκουλώσει» μια κοινωνική αταξία.
Ενώ η θέση των ελλήνων να μην αποχτήσεις τρία, όταν ο δίπλα σου δεν έχει ούτε ένα, είναι η υγεία. Σου υποδείχνει να προλαβαίνεις στοχαστικά, για να μη χρειάζεσαι ύστερα να γιατροπορεύεις ατελέσφορα.
Τι ορίζει τη διαφορά ανάμεσα στους Έλληνες και στους χριστιανούς; Μια διαφορά, που από ένα σημείο και πέρα γίνεται αντίθεση, εναντίωση, ρήξη, πάλη της φωτιάς με το νερό;
Εκείνο που ορίζει τη διαφορά είναι κάτι άλλο και σαφές, όσο και το φύλλο της Ελιάς. Αλλά γι’ αυτό ακριβώς είναι απόλυτο και ακραίο.
Η διαφορά ανάμεσα στους δύο είναι πως οι Έλληνες οικοδόμησαν έναν κόσμο που στηρίζεται στην παρατήρηση και στη νόηση, ενώ οι χριστιανοί οικοδόμησαν έναν κόσμο που στηρίζεται στην υπόθεση και στη φαντασία.
Η παρατήρηση των ελλήνων είναι τέτοιας ποιότητας, ώστε πάντα να βεβαιώνεται πρακτικά από τα συμβαίνοντα στη φύση, και πάντα να αποδεικνύεται χειροπιαστά από το πείραμα στο εργαστήριο.
Αν λογαριάσουμε την ισχυρή θέση ότι τους θεούς και τις θρησκείες τις γέννησε πρωτογενώς ο φόβος του ανθρώπου απέναντι στη ζωή, και στο δεύτερο προχωρημένο επίπεδο του πράγματος ο φόβος του ανθρώπου απέναντι στο θάνατο του, τότε θα βρούμε ότι με τη θρησκεία των Ελλήνων συνέβηκε μια εξαίρεση, που αλλιώτικα συνιστά και μια τροπή μοναδική.
Τη θρησκεία των ελλήνων, δηλαδή, δεν την εγέννησε ο φόβος, αλλά την εγέννησε ο καημός, να ξεπεράσουν οι έλληνες τον πόνο που προκάλεσε η ορθολογική τους θέωρηση για τη φύση και για τη ζωή.
Με άλλα λόγια, η θρησκεία των ελλήνων δημιουργήθηκε από την τίμια και την Αντρίκεια στάση τους να υπερβούν τον πεσσιμισμό και τη μελαγχολία τους.
Ανάμεσα όμως στο φόβο απέναντι στη ζωή και στο θάνατο, και στην ανάγκη να συνθηκολογήσουν οι έλληνες με τον πόνο που τους γέννησε η γνώση τους ότι ο κόσμος είναι βαρύς, υπάρχει η ελάχιστη διαφορά που δίνει το μέγιστο αποτέλεσμα.
Η θρησκεία των ελλήνων, δηλαδή, είναι όχι γέννημα της υπόθεσης και της φαντασίας, όπως όλες οι άλλες θρησκείες, αλλά είναι η αισθητική αναπαράσταση των φαινομένων της φύσης.
Έτσι, οι θεοί των ελλήνων δεν είναι αόρατες καν μυστικές παρουσίες. Δεν είναι φαντάσματα του νου, και συμπηγμοί του αγέρα, λόγοι υποθετικοί και επίνοιες είναι όντα του ξυπνητού ύπνου.
Οι θεοί των ελλήνων είναι εικονισμοί των φυσικών φαινομένων καμωμένοι με ευφυία και ραδινή δεξιοσύνη. Τους έπλασαν τα φτερουγητά μιας έλλογης φαντασίας, τα ολόκληρα, τα απλά, ατρεμή, και τα ευδαίμονα.
Και προπαντός αυτό: οι θεοί των Ελλήνων βεβαιώνουνται αισθητηριακά, αγγίζουνται με τα χέρια, τους αντικρύζουν τα μάτια, υπάρχουν υποστατοί και ένυλοι.
Ο Απόλλων ξαφνικά, είναι ο ήλιος και η μουσική κανονικότητα της φύσης.
Η Αρτεμη είναι η σελήνη. Και τα δύο αδέρφια συμβολίζουν το φως της μέρας και της νύχτας και γεννήθηκαν στη Δήλο, λέξη που και η ίδια σημαίνει τη διαύγεια και το φως.
Ο Ποσειδώνας είναι η θάλασσα.
Ο Ήφαιστος είναι η φωτιά και τα μέταλλα.
Η Αθηνά είναι η ευφυΐα του ανθρώπου, γι’ αυτό είναι και η πολιούχος του πολυμήχανου Οδυσσέα.
Ο Αίολος είναι οι δέκα έξι αέρηδες στις θάλασσες.
Η Δήμητρα είναι η χαρά των καρπών, το στάρι οι μηλιές το ραβέντι και τα αμπέλια, καθώς λέει ο στίχος του Αρτσιβάλδ Μακλής.
Και ο Δίας είναι ο κεραυνός και η βροχή, που πέφτει σπέρμα γενναίο και γονιμοποιεί τη διψασμένη γης. Γι’ αυτό οι Έλληνες, κοντά σε άλλα, τον πλάσανε εραστή των πιο ωραίων θνητών γυναικών. Της Λήδας, της Ευρώπης, της Ιούς, της Λητούς, της Αλκμήνης, της Σεμέλης, της Ολυμπιάδας του Φιλίππου.
Έτσι πάει η ιστορία και με τους τριάντα χιλιάδες θεούς των ελ­λήνων. Ο καθένας είναι κι από ένα υπαρκτό, λειτουργικό, ακατάλυ­το, στο ωφέλιμο και στο βλαβερό αληθινό και υπέροχο φυσικό φαινόμενο.
Με άλλες λέξεις, η θρησκεία των Ελλήνων είναι μία αισθητική εμπραγμάτωση των στοιχείων της φύσης, και κατά τούτο είναι μια παραλλαγή της τέχνης των Ελλήνων.
Τη γεωμετρική απόδειξη αυτής της πρότασης τη δίνει το γεγονός ότι τη θρησκεία των ελλήνων την περιέχει η τέχνη τους.

http://www.liantinis.org/

http://enneaetifotos.blogspot.com/

133 σχόλια :

 1. Τα καλα και συμφεροντα αναφερεις μονο αγαπητε αρθρογραφε.Για ολους αυτους τους χαζους φιλοσοφους που μιλησαν για εναν Θεο πλαστουργο των παντων ακομα και των ιδιου του 12θεου ουτε κουβεντα.Μη ξεχνας πως ολοι οι θεοι ειχαν ανθρωποκεντρικα χαρακτηριστικα γιατι ακριβως ηταν δημιουργηματα των ανθρωπων.Οποτε αφου ηταν δημιουργηματα των δημιουργηματων πως δυνανται να ειναι θεοι...Και επισης φιλε αρθρογραφε υπαρχει ενας κοσμος απειρος εξω απο τη γη μας στον οποιο δεν εχουμε προσεγγισει ουτε στο 1/1.000.000.000.000.000.000 Οταν λοιπον η τεχνη των Ελληνων η οποιου αλλου λαου εξηγησει η προσεγγισει ολο το συμπαν τοτε εγω θα υποκλιθω στην θεοτητα των ανθρωπων!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ""ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ"" ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!!!
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ Η ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΓΜΑ, ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Ή ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!
  ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΟΦΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!!! ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ "ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ" ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ, ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ!!! ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΖΟΥΣΑΝ ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΚΑΙ ΝΗΡΗΙΔΕΣ!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ Ή ΛΙΜΝΗ Ή ΘΑ ΕΚΑΙΓΕ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ!!! ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ!!!!
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΘΕΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΟΣΑ ΛΙΓΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ...
  Οι θεοί των ελλήνων είναι εικονισμοί των φυσικών φαινομένων
  Και ο Δίας είναι ο κεραυνός και η βροχή, που πέφτει σπέρμα γενναίο και γονιμοποιεί τη διψασμένη γης
  ΚΑΙ..ΚΑΙ..ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!
  ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. το να είσαι χριστιανός φτάνει να σε βαπτίσουν
  το να είσαι έλλην πρέπει να μελετάς όλη σου την ζωή
  διαλέξτε και πάρτε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. zickos
  ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ,
  ΜΕΛΕΤΑΣ ΚΑΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ;
  Η ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το να είσαι Έλλην και Χριστιανός είναι το δυσκολότερο αλλά και το σοφότερο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. morfea εγώ δυστυχώς για σένα κατέχω κάτι το οποιο εσύ ενδεχομένως να μην αντιληφθείς ποτε την ύπαρξη του
  άντε κάτσε στην βλακεία που σε δέρνει ηλίθιε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΒΛΑΚΑ ΖΙΚΟ/ΠΑΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ είπε...

  Κάτι ήξερε ο Κίσσινγκερ όταν έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί.
  Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής ....
  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ.
  Αυτό είναι σωστό, αλλά ισχύει μόνο για τα χρόνια του Μεσαίωνα, δηλαδή για τη μ.Χ. εποχή. Ως γνωστόν ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ, έφθασε στην Αμερικανική ήπειρο στη δεκαετία του 1450 μ.Χ.
  Όμως ....

  χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, σύμφωνα με τη παράδοση, και τα όσα αρχαιολογικά ευρήματα, τεκμήρια, σύμβολα, κειμήλια, βιβλία, και μνημεία διεσώθησαν και ευρέθησαν σε διάφορα μέρη της Γης, στο πλανήτη μας υπήρξε πολιτισμός υψίστης τεχνολογίας, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων, ήταν οι πρόγονοί μας Έλληνες, οι γνωστοί στην τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛ, από το ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΑΣ.

  Οι ΕΛ είχαν ανακαλύψει την Αμερική, και είχαν εγκατασταθεί εκεί, με πολιτισμό και τεχνολογία υψίστης σημασίας και τελειότητος, π.χ. σε βιβλία, εικόνες, και πίνακες ζωγραφικής θα δείτε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να ίπταται καθήμενος επάνω σε ανάκλιντρο, επίσης θα δείτε πλοία που ίπταντο σε περίπτωση φουρτούνας και κακοκαιρίας, για να υπερκεράσουν τη μανία των κυμάτων, και άλλα πολλά.

  Αυτό σημαίνει ότι οι ΕΛ κατείχαν τη τεχνολογία και τεχνογνωσία της αντιβαρύτητος.
  Αποδείξεις της ύπαρξης των ΕΛ στην Αμερική έχουμε πολλές, ενδεικτικώς αναφέρω τις κάτωθι περιπτώσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. zickos
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ;
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.
  ΕΣΥ;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. συνέχεια απο πάνω...

  1. Οι πρόγονοί μας ΕΛ έχτισαν στην Αμερική, αρχαία Ελληνικά θέατρα, που σώζονται σαν μνημεία-ερείπια μέχρι της σήμερον.

  2. Πολλές πόλεις σε όλη την Αμερικανική ήπειρο έχουν Ελληνικά ονόματα. Οι Έλληνες προϋπήρχον των ιθαγενών ερυθροδέρμων, ή συνυπήρξαν, αυτό η ιστορία δεν το διευκρινίζει.

  3. Ευρέθησαν κοσμοδρόμια στην οροσειρά των Άνδεων, και στο Περού, για διαστημικές πτήσεις, που φέρουν αρχαία σύμβολα των ΕΛ.

  4. Στο Μεξικό ευρέθησαν Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ, όπως Μαίανδροι, το κεφαλαίο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου Λ, το δελφικό Ε , και άλλα μνημεία. Αυτά τα σύμβολα κοσμούσαν τις πυραμίδες και τα παλάτια.

  5. Στη χερσόνησο YUCATAN, (Είσοδος στο Κόλπο του Μεξικού), ευρέθησαν αρχαίες Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ.

  6. Τα χάλκινα βιβλία που ευρέθησαν στο ΘΙΒΕΤ και ΙΝΔΙΑ είναι γεμάτα από τέτοιες αποκαλύψεις.

  7. Ο Αρχαίος Έλλην Ήρωας ΗΡΑΚΛΗΣ, (ένας από τους αρχηγούς των ΕΛ, ο άλλος ήταν ο ΔΙΑΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,) διέβη τα στενά του Γιβραλτάρ, εξ ου και οι περίφημες στήλες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ, μνημείο αθάνατο που σώζεται μέχρι της σήμερον. (Ο γράφων έχει δεί τις μαρμάρινες κολώνες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ με ναυτικά κιάλια, όταν πέρασα τα στενά του Γιβραλτάρ προς Ατλαντικό και προς Μεσόγειο, πέρα-δώθε).

  Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διασχίζοντας τα στενά του Γιβραλτάρ, μετέβη στην Αμερική ιπτάμενος με πλοία που ίπταντο, (αλλά πιθανόν και διά θαλάσσης), σύμφωνα με τις γραφές,(χάλκινα βιβλία, παπύρους, κλπ.) την οποία και αποίκησε με πλήθος Ελλήνων της εποχής εκείνης.

  8. Πολλοί ιστορικοί και άλλοι επιστήμονες, με διάφορες πολυτελείς εκδόσεις, αλλά και διαλέξεις σε ανώτατα πνευματικά ιδρύματα, και σε τηλεοπτικά κανάλια, αναφέρουν τα γεγονότα αυτά της ανακάλυψης και αποίκισης της Αμερικανικής Ηπείρου, από τους ΕΛ, χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, πιθανολογείται στην εποχή του Δευκαλίωνα.

  Οι ΕΛ είναι εκείνοι οι οποίοι έχτισαν όλα αυτά τα ωραία και θαυμαστά τα οποία ανακαλύπτονται σήμερα στην Αμερικανική ήπειρο.

  Κατόπιν όλων αυτών, οι σύγχρονοι Αμερικανοί, οφείλουν χάριτας στον Ελληνισμό, και τους Έλληνες, οι οποίοι τους έδωσαν το πολιτισμό.

  Διά όλα αυτά οφείλει η Ουάσινγκτον να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια, ώστε να απονεμηθούν , έστω και αργά, τα του Καίσαρος των Καίσαρι…

  Πρέπει οι σύγχρονοι Αμερικανοί να σέβονται τον Ελληνισμό, και όχι να πολεμούν την Ελλάδα με τέτοιο μίσος στο διεθνές διπλωματικό, οικονομικό, και πολιτικό σκηνικό, σε θέματα Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, και Γεωενέργειας.

  Ίσως η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών, να θελήσει να αποκαταστήσει την ιστορική πραγματικότητα, για τη πραγματική αλήθεια της ανακάλυψης της Αμερικής, με ότι αυτό συνεπάγεται…

  Ο τέως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσιγκερ, είπε, εάν οι Έλληνες εκμεταλλευθούν την Ιστορία τους, και το πολιτισμό τους, τότε θα γίνουν διεθνώς σεβαστοί, και θα κερδίσουν σε όλα τα διεθνή μέτωπα, τα εθνικά τους δίκαια.

  ...Ο ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ...
  ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
  ......666......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. https://www.forbiddenhistory.info/?q=node/70

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ORONTEUS FINAEUS 1531 M.X.
  ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΥΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ;
  Ο ΧΑΡΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ.
  .......
  ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;
  KANTE ΖΟΟΜ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. File:Piri reis world map 01.jpg - Wikipedia, the free encyclopedia

  ΧΑΡΤΗΣ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ.
  ΚΑΝΤΕ ΖΟΟΜ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΦΕΛΙΜ
  ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!

  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ο zickos

  ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΛΟΥΗΣ!
  ΤΟ ΠΙΘΙΚΙ!
  ΕΛΑ ΡΕ! ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ!
  ΚΟΤΑ!
  ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΜΟΡΦΕΑ ΑΝΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΗΣΥΧΟ
  ΤΟ ΖΙΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Κλασικές αντιδράσεις. Όποτε γράφεται ένα άρθρο υπέρ του Ελληνικού πολιτισμού τα αμόρφωτα κομπλεξικά πρόβατα βγαίνουν να καταραστούν και να αναθεματίσουν χωρίς ποτέ φυσικά να έχουν λογικά επθχειρήματα.
  ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ όπως λέει και ο λαϊκός τραγουδιστής Σφακιανάκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος είπε...

  "Το να είσαι Έλλην και Χριστιανός είναι το δυσκολότερο αλλά και το σοφότερο"

  28 Αυγούστου 2011 10:11 μ.μ.
  ΥΓ.
  ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. "Η διαφορά ανάμεσα στους δύο είναι πως οι Έλληνες οικοδόμησαν έναν κόσμο που στηρίζεται στην παρατήρηση και στη νόηση, ενώ οι χριστιανοί οικοδόμησαν έναν κόσμο που στηρίζεται στην υπόθεση και στη φαντασία.
  "
  μία πρόταση, όλο το νόημα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΜΟΡΦΕΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ?
  ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ?
  ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.
  ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΞΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΜΟΡΦΕΑ ΚΙ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ

  ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ,
  ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Γεννήθηκα Έλληνας. Είμαι από τη φύση και την παιδεία μου ελεύθερος.

  Δεν θέλω να είμαι δούλος κανενός.

  Ούτε του Θεού ...

  Δεν είναι Θεός όποιος με θέλει δούλο του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. 10.38
  Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
  ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ;
  ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ!
  ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ο Σφακιανάκης είναι Έλληνας Μορφέα. Το ότι δεν πιστεύει στην εβραϊκή μισσεληνική αίρεση δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύει τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕ 955 ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ Ε?
  ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
  ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ
  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ρε μορφέα άει κοιμήσου.Θα μας κουβεντιάσεις τώρα για το Λιαντίνη; Με τι προσόντα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΟΡΔΟΔΟΞΟ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΩΝ) ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥ ΤΑ "ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΚΟΣΜΟΝ ΤΟΝΔΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΑΠΑΝΤΩΝ
  ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΝ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΟΙΗΣΕΝ
  ΑΛΛ ΗΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΙΝ ΚΑΙ ΕΣΤΑΙ ΠΥΡ ΑΕΙΖΩΟΝ
  ΑΠΤΟΜΕΝΟΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΒΕΝΝΥΜΕΝΟΝ ΜΕΤΡΑ.

  Αυτό είναι με λίγα λόγια το απόσταγμα της Ελληνικής Σοφίας.
  Γεννήθηκα Έλληνας.
  Η κληρονομιά των προγόνων μου δεν χάθηκε.
  Υπάρχει.
  Η επιλογή είναι δική μου.
  Ή αποκηρύσσω την κληρονομιά μου και παραμένω τουρκοραγιάς/φραγγοραγιάς Ρωμιός ή την αποδέχομαι και ξαναγίνομαι Έλληνας με όλη τη σημασία της λέξης.
  Η πράξη αποδοχής της Αρχαίας Ελληνικής Κληρονομιάς με περιμένει!..
  Του Μάριου Βερέττα (Απόσπασμα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Μορφέα διάβασε το Γκέμμα μπας και σου ανοίξουν νέοι εναλλακτικού ορίζοντες. Το αφεντικό σου ο ταληροφονιάς Λαμογιόπουλος φυσικά δεν θα στο συνιστούσε αφού δεν είναι "θεόπνευστο"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ 12ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ;;;
  ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΘΕΟ.
  ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. 10:48 ME TI ΠΡΟΣΟΝΤΑ ?? ...ΜΕ ΠΟΥΤΣΑ 1.80 !!!
  ΜΟΡΦΕΑ ΘΑ ΣΥΜΦΟΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .
  ΤΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΓΑΡ ΕΓΥΥΣ ... ΚΑΙ ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΜΠΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
  ΒΡΕ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ!
  ΛΑΜΟΓΙΑ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ!!! ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!
  ΒΛΕΠΕΤΕ, ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΘΕΟΣ, ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ, Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ!!! Ή ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ!!!
  ΩΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ!!! ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ!!! ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!
  ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ!!! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΘΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.
  ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!
  ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΡΕ ΜΟΡΦΕΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;
  ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;;;
  ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΟΥ ΚΩΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟ.
  ΞΥΠΝΑ ΜΟΡΦΕΑ...ΣΕ ΕΧΕΙ ΥΠΝΩΤΙΣΕΙ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. 10.57 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ
  ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ
  ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ.

  Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ.
  ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,
  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ
  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΕΧΝΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

  Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ
  ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΖΩΟ (ΠΡΟΒΑΤΟ) ΣΤΟ ΜΑΝΔΡΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΜΑΝΔΡΙ-ΤΗ, ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ" ΤΟΥΣ.
  ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ, ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ
  ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ.
  ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ),ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...

  ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ
  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ,
  ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
  ".....ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ
  ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ
  ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ
  ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο
  ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "...ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ
  ΑΒΡΑΑΜ" ...

  EΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ "ΙΕΡΟ ΛΟΓΟ" ΤΟΥ
  ΟΡΦΕΩΣ (ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΣΩΖΟΜΕΝΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ),"ΟΡΦΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ", ΤΑ "ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ" ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ" ΤΟΥ ΙΕΡΟΚΛΕΟΥΣ, ΤΟ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ" ΤΟΥ ΕΠΙΚΤΗΤΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ,ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΕΛΣΟ,ΛΙΒΑΝΙΟ,ΣΟΦΟΚΛΗ,ΑΙΣΧΥΛΟ,ΝΙΤΣΕ, ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΙΣΤΕ-ΡΕ...

  ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΙΙ.01
  ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟ ΛΕΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ;;;
  ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΣΩΝΟΙ ΡΕ!!!!
  ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΚΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!
  ΔΕΙΛΟΙ!!!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ??? ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΚΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΝΟΕΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ???Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΥΝ . ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ... ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΕ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ! ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ .. ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ... "ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΗΜΑΣ" ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ,ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΗΚΑ ΣΤΙΣ "ΓΡΑΦΕΣ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΕΙΜΑ) ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΘΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΟΝ ΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ... Ο ΝΟΩΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΩ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!
  ΠΟΙΟΣ ΕΛ-ΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΣΜΟ;;;;
  ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ!
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
  ...ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ......
  ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ΜΟΡΦΕΑ.......ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. 11.10
  ΑΠΟΛΛΩΝ
  ....
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ:ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ:
  ""ΑΥΤΟΦΥΗΣ,ΑΔΙΔΑΚΤΟΣ,ΑΜΗΤΩΡ,ΑΣΤΥΦΕΛΙΚΤΟΣ,
  ΟΥΝΟΜΑ ΜΗΔΕ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥΜΕΝΟΣ,ΕΝΠΥΡΙΝΑΙΟΝ,
  ΤΟΥΤΟ ΘΕΟΣ.
  ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΜΕΡΙΣ ΘΕΟΥ ΑΓΓΕΛΟΙ ΗΜΕΙΣ"".
  ...........
  ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ:
  Απαγγελθη στους επτα σοφους που πηγανε στον ναο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ των Αθηνων και ρωτησαν σε ποιον θα ανηκει αυτος ο ναος.
  .....
  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:
  Εγω δε προφητευω εναν μονο τρισυποστατο Θεο
  υφισταμενο στα υψη,
  του οποιου ο ανειπωτος Λογος θα κυοφορηθει σε κορη ανυποψιαστη,τρεχοντας σαν πυρφορο τοξο,
  θα αλιευσει τους ανθρωπους οπως τους ιχθεις απο τον βυθο,απο την απιστια και θα τους προσφερει σαν δωρο στον Πατερα.
  ΜΑΡΙΑ δε το ονομα αυτης.
  ..........

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. 11.10
  ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!!
  ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ;;;
  ΜΠΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΣΟΝΕ!!!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. H παρε ενα τσελεμεντε πος να κανεις τα αρ χι δια τσουρεκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. ΜΟΡΦΕΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΣΗΜΑ Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ?
  ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
  ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ = ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ
  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΑΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. .. ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ΠΡΟΣΕΥΧΗ
  ""Ευχαριστω σοι, πατερ, ενεργεια των δυναμεων.
  ευχαριστω σοι,θεε, δυναμις των ενεργειων μου ο σος λογος δι εμου υμνει σε.
  δι εμου δεξαι το παν λογω,λογικην θυσιαν.
  ταυτα βοωσιν οι δυναμεις αιεν εμοι το παν υμνουσι, το ουν θελημα τελουσι, ση βουλη απο σου επι σε, το παν.δεξαι απο παντων λογικην θυσιαν το παν εν υμιν,σωζε ζωη,φωτιζε φως, πνευμα θεε λογον γαρ το σον ποιμενει ο Νους.
  πνευματοφορε, δημιουργε συ ει ο θεος,ο σος ανθρωπος ταυτα βοα δια πυρος, δι αερος, δια γης, δια υδατος, δια πνευματος, δια των κτισματων σου.απο σου Αιωνος ευλογιαν ευρος και,
  ο ζητω, βουλη τη ση αναπεπαυμε, ειδον θεληματι τω σω την ευλογιαν ταυτην λεγομενη"

  ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ...οι σημερινοι Νεο-ελληνες δεν ειναι καν Ελληνες,ειναι καταχρεωμενες μαΙμουδες των Δυτικο-Ευρωπαιων...οι περισσοτεροι "ελληναραδες",δεν ξερουν να διαβαζουν την αρχαια γλωσσα,και μαθαινουν τα περι Ελληνισμου απο περιοδικα περιπτερου...Βριζουν και χλευαζουν τους αλλους συν-Ελληνες,διοτι εκαναν το "αμαρτημα",να ειναι Χριστιανοι...για τα ΧΑΛΙΑ του Δωδεκαθεου δεν εμαθαν ακομα τιποτα...περιμενουν τους "ΕΛ",απο το διαστημα να τους σωσουν!!!!
  Υμνουν τον Απολλωνα εναν Μαγο Ανατολιτη,που οι αρχαιοι εκαναν και "θεο"!!!Ξεχασαν ομως οτι ο Απολλωνας ηταν ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ των Τρωων και ΠΡΟΔΟΣΕ το μυστικο(Αχιλειος πτερνα),του μεγαλυτερου Ελληνα ηρωα του Αχιλεα και τελικα τον σκοτωσαν οι Τρωες!!! Νομιζουν οι πανιβλακες,και ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ,οτι στην αρχαιοτητα ηταν ολα ιδανικα...Τις ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ των Σπατρτιατων με τους Περσες δεν τις διαβασαν καπου!!!
  Εκτος ομως απο ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ των Αρχαιων,οι σημερινοι ΝΕο-ελληνες,ειναι και ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΙ,δηλαδη οι πιο καταλληλοι συμμαχοι του ΕβραιοΣιωνισμου,που θελουν να σβησουν τον Χριστο απο τις ψυχες μας για να φερουν τον δικο τους χριστο,τον ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟ!!!!
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......
  www.apologitis.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. αυτο το βλαμενο ο ΜΟΡΦΕΑΜ δεν εχει καταλαβει πως διαδιδει την ιστορια και τα εργα των ΕΒΡΑΙΩΝ ??

  τοσο βλαμενο ειναι ??? του ΕΝΩΧ τους απογονους δεν μας λες ρε γιδι..???

  ρε ΑΒΡΑΑΜ- ΕΛΟΧΙΜ-ΜΟΡΦΕΑΜ.......

  μηπως εχεις γονεις εβραιους ? και μας εχεις παραζαλίσει εβραιοσκαττομυαλο !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Οι Έλληνες καλούνται για ακόμη μια φορά να πολεμήσουν για το Μέλλον του Κόσμου!
  Share4
  Η Ελλάδα, το Λίκνο της Λημοκρατίας, κλονίζει τον πλανήτη

  Χθες, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε την Ελλάδα καθώς το κοινοβούλιό της ψήφισε ένα διχαστικό πακέτο μέτρων λιτότητας το οποίο θα μπορούσε να ....
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
  http://thoureios.blogspot.com/2011/07/blog-post_6975.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Οσοι παθιάζοντε-φανατίζοντε με τον Ελληνισμό και περηφρονούν ή χλευάζουν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστο, την θρησκεία των κατα πλειοψυφία Ελλήνων αλλα και τις ιερές γραφές που αποτελούν το ορόσημο του χρηστιανισμού διότι μας ενημερώνουν για αυτά συναίβησαν , συμβαίνουν και θα συμβούν με την τελική κρίση μετά την συντριβή την επερχόμενης παγκοσμιας διακυβερνηση του "αντιχρίστου", ήταν και θα είναι άξιοι της μοιρας τους.Ο εβραισμός δεν έχει καμία σχέση με τον χρηστιανίσμο κυριος γιατί οι εβραίοι δεν έχουν αποδεχτή τον Κύριο με αποτέλεμσα να προσκυνήσουν πρωτοι το επερχόμενο παγκόσμιο "σωτηρα" (που δεν είναι άλλος από τον προφητευόμενο "αντιχριστο") πιστέυοντας ότι αυτός ειναι ο μεσσίας που περίμεναν επι χιλιετίες.Αντίθετα εμεις οι χρηστιανοι μεσω της αγίας γραφής και της αποκάλυψης θα πρεπει να ειμαστε άρτια προετημασμένοι (ψυχολογικα) διότι διανιουμε "σημεία των καιρών" και ο πόλεμος θα είναι δύσκολος.Για τους εβραίους πάλι έχω να προσθέσω ότι έχουν παρει τα κέιμενα της παλαιάς διαθήκης και τα παραποίησαν με αποτέλεσμα τα περιεχόμενα της να φαντάζουν απιστευτα και παραλογα ωστε να γελοιοποιηθη ο χρηστιανισμος.Ανεκαθεν οι εβραιοι μας πολεμουσαν με διακριτικο ομως τροπο.
  Τελος εχω να πως εσεις οι συγχρονοι νεολληνες δεν ειστε παρα εγωιστες,αχαριστοι και υπερβολικα υπεροπτες πιστευοντας πως αυτα που μαθατε απο τα προπανδιστικα βιβλια ιδεολογων και χωρις ουστιαστικες αποδηξεις, ειναι και αυτα που ισχυουν και φενοντε λογικα με αποτέλεσμα να δουλευετε εν αγνοια σας για το συστημα.Κάποτε είναι σίγουρο (γιατί έτσι δείχνουν τα γεγονότα),οτι θα καταλάβαιτε για το πιους εν αγνοια σας εξυπηρετητε και πιος ειναι ο σκοπος τους.

  ______++++______

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΣΩΝΟΙ!!!
  ΝΑ ΠΟΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ!!!
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;;;
  ΤΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΕΕΙ:
  "υμεις εκ του πατρος του διαβολου εστε και τας επιθυμιας του πατρος υμων,θελεται ποιειν,
  εκεινος ανθρωποκτονος ην απ αρχης"(Ιωαν.η 42-44)
  ............
  ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.
  ......
  Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ:
  "Ο ΜΗ ΟΝ"
  .........

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Μπράβο 11:42 ... η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
  Η ημιμάθεια είναι επίσης η τρομερότερη μάστιγα της ανθρωπότητας.

  Ανοίξτε αγία γραφή & αποκάλυψη να ξεστραβοθέιτε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ο Μορφέας Ταρακουνάει το παγκόσμιο ιστορικό κατεστημένο!!
  Με 5 τόνους γνώσεις αρχαίας Ελληνικής Λιακουρικής γραμματείας μαθαίνουμε πως βρήκε όλα τα περίεργα είδη, στου διαόλου τη μάνα, που «ο μεγαλέξανδρος έκλεισε κάτω από τις πύλες στη κούφια γη στη Τακλαμακάν». Αποδείξεις από τον Άγιο Ανδρέα.

  Μην ακούτε το παγκόσμιο ιστορικό σαρθρό ψεύτικο οικοδόμημα που μαθαίνει παραμύθια στα παιδιά μας. Ν’ ακούτε μόνο τον Ισαπόστολο, υπερερευνητή, αρχαιολόγο, ιστορικό, Προφήτη, Δικαιωμένο κλπ., Άγιο Λιακούριο τον Πο.υτινιάρη.

  Ναι! είναι φανερό. Εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον, το παγκόσμιο ιστορικό κατεστημένο, ζει μόνο με αντιεμετικά λόγω της συνεχούς ζαλάδας που προκαλεί το Δυνατό και Λιακουρικό ταρακούνημα. Η έγερση των Εληθίων συνεχίζεται με
  Λιακουρικές αλήθειες,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. αρματωλε εσυ τα εχεις μπερδεψει...


  εσυ δεν ξερεις τι σου γινετε και γιαυτο εχουν φροντισι οι Εβραιοπαπαδες και η εκκλησια που προσκυνας.. Που δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το λογο του Χριστου...

  οι 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ηταν πριν τους συναντησει ο ΧΡΙΣΤΟς εβραιοι και δυστηχως παρεμιναν..

  αυτα μην περιμενεεις να στα πει ουτε ο ΠΑΠΠΑς ουτε ο ιεροπουστας ο δικος μας ..!!!

  αυτοι τον σταυρωσαν και το βαλαν στα ποδια οταν ηταν στο σταυρο.. γιατι ηταν και παρεμηναν Εβραιοι..

  ---------------------------------------
  για τον αχιλλεα που τον πιανεις στο βρωμοστο μας σου θα μαθεις οταν ερθει η ωρα .....

  την σχεση του μυθου ... με το προπατορικο αμαρτημα που λεει πως το φιδι θα τον δαγκωνει στην φτερνα και θα πεθαίνει...

  αυτα αστα θα ειναι οταν ξεκληδωθουν οι γραφες και για σας τους φτωχους στο πνευμα.!!

  υ/ο οχι για σας τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. "ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!
  ΠΟΙΟΣ ΕΛ-ΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΣΜΟ;;;;
  ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ!
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........"

  ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΓΙΟΥΡΟΥΚΙ ,ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.
  ΒΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

  ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. ΜΟΡΦΕΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!
  ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 11.46 ΚΑΙ ΤΟΝ 11.50 .
  ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ 11.46 ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
  ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΣΑΣ!
  ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ;;;;;
  Η ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ;;;;
  ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΗΛΑΔΗ!
  ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ.
  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΜΑΣΩΝΟΙ;;;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. "Οσοι παθιάζοντε-φανατίζοντε με τον Ελληνισμό και περηφρονούν ή χλευάζουν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστο, την θρησκεία των κατα πλειοψυφία Ελλήνων αλλα και τις ιερές γραφές που αποτελούν το ορόσημο του χρηστιανισμού διότι μας ενημερώνουν για αυτά συναίβησαν , συμβαίνουν και θα συμβούν με την τελική κρίση μετά την συντριβή την επερχόμενης παγκοσμιας διακυβερνηση του "αντιχρίστου", ήταν και θα είναι άξιοι της μοιρας τους.Ο εβραισμός δεν έχει καμία σχέση με τον χρηστιανίσμο κυριος γιατί οι εβραίοι δεν έχουν αποδεχτή τον Κύριο με αποτέλεμσα να προσκυνήσουν πρωτοι το επερχόμενο παγκόσμιο "σωτηρα" (που δεν είναι άλλος από τον προφητευόμενο "αντιχριστο") πιστέυοντας ότι αυτός ειναι ο μεσσίας που περίμεναν επι χιλιετίες.Αντίθετα εμεις οι χρηστιανοι μεσω της αγίας γραφής και της αποκάλυψης θα πρεπει να ειμαστε άρτια προετημασμένοι (ψυχολογικα) διότι διανιουμε "σημεία των καιρών" και ο πόλεμος θα είναι δύσ*******ς.Για τους εβραίους πάλι έχω να προσθέσω ότι έχουν παρει τα κέιμενα της παλαιάς διαθήκης και τα παραποίησαν με αποτέλεσμα τα περιεχόμενα της να φαντάζουν απιστευτα και παραλογα ωστε να γελοιοποιηθη ο χρηστιανισμος.Ανεκαθεν οι εβραιοι μας πολεμουσαν με διακριτικο ομως τροπο.
  Τελος εχω να πως εσεις οι συγχρονοι νεολληνες δεν ειστε παρα εγωιστες,αχαριστοι και υπερβολικα υπεροπτες πιστευοντας πως αυτα που μαθατε απο τα προπανδιστικα βιβλια ιδεολογων και χωρις ουστιαστικες αποδηξεις, ειναι και αυτα που ισχυουν και φενοντε λογικα με αποτέλεσμα να δουλευετε εν αγνοια σας για το συστημα.Κάποτε είναι σίγουρο (γιατί έτσι δείχνουν τα γεγονότα),οτι θα καταλάβαιτε για το πιους εν αγνοια σας εξυπηρετητε και πιος ειναι ο σκοπος τους.

  ______+++______ "

  Ανοειτοι νεο-ελληνες ... γινεστε κουραστηκοι.Δεν πιστευα οτι θα υπαρχουν τοσοι πολυ βλακες που φανατιζοντε με τον ελληνισμο και περιφρονουν τον Ιησου μας.
  Ειπαμε ... Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΣΜΟ (ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ) !!! ΕΠΙΣΗΣ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΕΣ (ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΡΔΟΔΟΞΙΑΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ!


  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ... Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. ...ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,και αυτο δεν το αντεχουν με τιποτα...

  οι ΕΛΛΗΝΕΣ,αγαπησαν τον ΧΡΙΣΤΟ και την Αγια Ορθοδοξη Εκκλησια Του,και γιαυτο ΛΥΣΣΑΝΕ απ'το ΚΑΚΟ τους...

  οσο και να χτυπατε η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ειναι ΑΝΙΚΗΤΗ,και η ΑΛΗΘΕΙΑ σας ΠΟΝΑ ΠΟΛΥ!!!!

  ΖΗΤΩ το ΑΘΑΝΑΤΟ ΓΕΝΟΣ των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...+

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. 11.03 Γιατι ο ΝΙΤΣΕ εβραιος δεν ηταν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Αρκετα καλα εκανε ο Χρηστιανισμος σας στη χωρα μας
  τωρα ηρθε η σειρα μας!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Οι Έλληνες ήταν αυτοί οι οποίοι τα ΄΄ είδαν ΄΄ όλα και οι Ιουδαίοι ηταν αυτοί οι οποίοι τα πήραν ΄΄ όλα.

  Οι Έλληνες στο μέσον της θάλασσας ΄΄ ηταν οι μόνοι που είδαν ΄΄ το σύνολο των εκφάνσεων του Θειου και το θαύμασαν μεχρι λατρείας.

  Οι Έλληνες ήταν αυτοι οι οποίοι κατανόησαν περισσότερο απ’ολους τους υπόλοιπους τη λειτουργία Του, γιατι τους επιτράπηκε να το ΄΄δουν ΄΄, χωρίς να τυφλωθούν ΄΄.


  Το δωδεκάθεο ΄΄ δεν ηταν τίποτε άλλο ,παρα ένας κατακερματισμός του θειου , ώστε να γινει αυτό κατανοητό.
  Όπως μια μητέρα δεν δινει μεγάλη ΄΄μκουκια ΄΄ στο μωρό της για να μην το πνίξει ΄΄ ετσι έγινε και με τους Έλληνες .

  Για να μην πεθάνουν ΄΄ από τη γνώση περι του Θειου, τη μια μπουκιά ΄΄ η ΄΄ μητερα ΄΄ τους την εκανε δώδεκα μικρές μπουκιές ΄΄.

  Ο Θεός γι΄ αυτους είναι μια μητέρα ΄΄ που τους γεννά ΄΄ και τους σπρώχνει ΄΄ προς κάποια πρότυπα , τα οποια η ιδια γνωρίζει.

  Τους δινει ανδρικό πρότυπο ενός πάτερα ΄΄ τον οποίο δεν τον γνωρίζουν , εφόσον δεν τον εχουν δει ΄΄ πραγματικά κι ουτε τον έχουν αγγίξει ΄΄.
  ----------------------------------------------
  Ο Απόλλων ξαφνικά, είναι ο ήλιος και η μουσική κανονικότητα της φύσης.
  Η Αρτεμη είναι η σελήνη.
  Ο Ποσειδώνας είναι η θάλασσα.
  Ο Ήφαιστος είναι η φωτιά και τα μέταλλα.
  Η Αθηνά είναι η ευφυΐα του ανθρώπου, γι’ αυτό είναι και η πολιούχος του πολυμήχανου Οδυσσέα.
  Ο Αίολος είναι οι δέκα έξι αέρηδες στις θάλασσες.
  Η Δήμητρα είναι η χαρά των καρπών, το στάρι οι μηλιές το ραβέντι και τα αμπέλια,
  ---------------------------

  Όποιος εχει μυαλό το βάζει και σκέφτεται
  -------------------------------------
  fnous 69

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Δια πυρας και σιδηρου Γιναμαι καλοι Χρηστιανοι

  και απο αγαπη μας εστελναν στην Σκυθρωπη για διακοπες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Οι Έλληνες καλούνται για ακόμη μια φορά να πολεμήσουν για το Μέλλον του Κόσμου!
  Share4
  Η Ελλάδα, το Λίκνο της Λημοκρατίας, κλονίζει τον πλανήτη

  Χθες, όλος ο κόσμος παρα*******υθούσε την Ελλάδα καθώς το κοινοβούλιό της ψήφισε ένα διχαστικό πακέτο μέτρων λιτότητας το οποίο θα μπορούσε να ....
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
  http://thoureios.blogspot.com/2011/07/blog-post_6975.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΒΡΕ ΑΡΧΙΓΙΟΥΡΟΥΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΉ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΡΕ ΖΩΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
  ΠΑΛΙΟ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗ ΣΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΨΥΧΗ.
  ΤΩΡΑ Μ.Α.Λ.Α.ΚΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥ ΕΛ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Ο 11.16 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο VOMOLOXIUS. MΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. 12.15
  ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΜΑΣΟΝΕ;;;
  ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛ;;;
  ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ;;;,
  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑ.ΚΟΜΟΡΦΕΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
  ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΡΕ ΚΕΦΤΕ.

  ΠΟΛΥ ΚΟ ΚΟ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΓΟ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΑΙΝΤΕ ΜΙΝΑΡΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Από εκεί που ερχεται η Δωρεά ψάχνεις για το Θεό.
  Από τη στιγμή που οι Ελληνες παίρνουν γνώση περι Θεου από τη ΄΄μητερα ΄΄ τους , στην πραγματικότητα Αυτή είναι ο θεός τους.

  Ο θεός γι΄άυτους δεν είναι ΄΄ πατέρας ΄΄ που τους τραβά ΄΄ προς Αυτόν μεσω εντολών ,Θεος γι΄αυτούς είναι μητέρα ΄΄ που τους γεννά ΄΄ και τους προσανατολίζει προς τον ΄΄ερωτα ΄΄ της που είναι ο αρσενικός εαυτός Της.

  Πρακτικά αυτό σημαίνει το εξης απλό.

  Οι Έλληνες γεννιούνται από την παιδεία τους και σ΄ αυτήν την παιδεία λαμβάνουν γνώση περί Θεού.
  Εξαιτίας αυτής της παιδείας θαυμάζουν τον Θεό και βεβαία Τον ΄΄ ακολουθούν ΄΄ ως πρότυπο.
  -------------------------------------------

  οποιος μπορει να αναλύσει και να καταλάβει τι λεει η παράγραφος θα καταλάβει γιατι οι Έλληνες ειναι σε τετοια συνχηση με τον Χριστιανισμο-Ελληνισμο..

  fnous 69

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ Ο ΒΡΩΜΟΛΟΧΙUS ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΤΟΡΒΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. 12 28
  ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ!
  ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ;;;;
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ;;;;
  ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;;;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ...ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΑ ΕΘΝΗ είπε...

  Στην επίσημη ιστοσελίδα της N.S.A (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας Αμερικής) υπάρχει έγγραφη αναφορά 23 σελίδων που όχι μόνο αποδέχεται την ύπαρξη... εξωγήινων αλλά δείχνει και τον τρόπο που αποκωδικοποίησαν εξωγήινα μηνύματα ...

  ...Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...
  ...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
  ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
  ......666......

  ...καθ ' οδόν πρός τον πλανήτη μου...
  ...Α' ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ...


  ΥΓ. Ο ΓΗ'Ι'ΝΟΣ ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. ΒΡΕ Ο ΖΙΚΟΣ Ο ΠΑΝΑΣ Ο ΒΟΜΟΛΟΧΙΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. αφιερωμένο στον ΑΜΑΡΤΩΛΌ
  ------------------------------------

  Δημήτρης Λιαντίνης

  Έλληνες θα ειπεί να προσκυνάς τακτικά στους Δελφούς το γνώθι σαντόν.

  Όχι να κάνεις την εξομολόγηση στους αγράμματους πνευματικούς και στους μαύρους ψυχοσώστες.

  Έλληνες θα ειπεί να σταθείς μπροστά στη στήλη του Κεραμεικού και να διαβάσεις το επιτύμβιο:στάθί καιοϊκτιρον.
  Σταμάτα, και δάκρυσε• γιατί δε ζω πιά.

  Κι όχι να σκαλίζεις πάνω σε σταυρούς κορακίστικα λόγια και νοήματα: προσδοκώ ανάσταση νεκρών.

  Δημήτρης Λιαντίνης
  -----------------------------------
  fnous 69

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. ΖΩΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ.
  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
  ΕΝΑΣ ΔΙΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΕΝΑΣ ΖΩΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
  ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΗΔΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Κι όχι να σκαλίζεις πάνω σε σταυρούς κορακίστικα λόγια και νοήματα: προσδοκώ ανάσταση νεκρών.

  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΡΕ ΦΙΛΕ ΦΝΟΘΣ 69 ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ .. ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΤΕΓΡΑΦΑΝ......( ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. σωστος ο 12.46

  έτσι ακριβώς προωθηθήκαμε ..και μας αντέγραφαν με ηλιθιότητες

  fnous 69

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. σωστος ο 12.46

  έτσι ακριβώς προωγηθήκαμε ..και μας αντέγραφαν με ηλιθιότητες

  fnous 69

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΠΟΙΟΝ ΡΕ;;;
  ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ!
  ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!
  ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩ!
  ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ;;;;
  ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ;;;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. 12.55
  και οι Ελωχιμ -Σεραφιμ-Χριστος ειναι ο ιδιος θεος μορφεαμ ???


  εχεις τετοια χυνχυση ρε παιδακι μου που αλλαζεις αποψη καθε πεντε λεπτα ...!!

  ας προσεχες με τον λιακο που εμπλεξες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. μορφεαμ μαλλον πρεπει να ξαναρχησης να διαβαζεις τον λιακο απο την αρχη ... παλι


  μαλλον δεν τα εχεις καταλαβει καλα..!!

  η η μαλλον πηγαινε κατω απο το σπιτι σου και πεταξετα στον καδο με τα σκουπιδια !!!


  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχααχχχ
  χαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαχαχαχχαχαχχχχαχαχαχαχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. τωρα που θελουμε τον χαχαχνουλη κοιματε !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. fnous 69 ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ.
  ΤΙ ΣΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ;
  ΤΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ;
  ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΝΤΙΝΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Όχι να κάνεις την εξομολόγηση στους αγράμματους πνευματικούς και στους μαύρους ψυχοσώστες.

  Κι όχι να σκαλίζεις πάνω σε σταυρούς κορακίστικα λόγια και νοήματα: προσδοκώ ανάσταση νεκρών.
  ----------------------------------------------
  εσυ τι καταλαβαίνεις πως λέει .. ?? που τα έστηναν αυτα ... και που τα έγραφαν πάνω σε μάρμαρα ισως ??

  fnous 69

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. ισως αν μπορουσα να σου γραψω τοσα.. ( γιατι βαριεμαι να γραφω μακροσκελή κειμενα ) να σε ταξιδεψω κατι αιωνες πισω να σου πω τι καταφερναν να κανουν με την εξομολόγηση οι παπαδες στη Καθολικη κια οχι μονον εκκλησια θα βαστας τα μαλλια σου !!

  πως οι παπαδες στον μεσαιωνα ρουφιανευαν τους πιστους στους τοπικους καρδιναλιους για να ελενχουν τους πιστους απο εξεγέρσεις..
  Για να καταλαβεις τι ρολο επαιζε η εξομολόγηση και η αφεση αμαρτιων ...!!

  αυτα βεβαια μπορεις να τα διαβασεις στον ΤΡΑΙΑΝΟΥ που τα λεει ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ.

  fnous 69

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ...
  "Οι θεοί των ελλήνων είναι εικονισμοί των φυσικών φαινομένων
  Και ο Δίας είναι ο κεραυνός και η βροχή, που πέφτει σπέρμα γενναίο και γονιμοποιεί τη διψασμένη γης
  ΚΑΙ..ΚΑΙ..ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!
  ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........"

  ΑΥΤΑ ΡΕ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
  ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ.
  ΕΧΕΙ 4 ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. bravo ρε υπνε πεστα ποιος Λιαντινης ΡΕ ΈΈΈΈΕ

  ΛΙΑΚΟ και ενωχ και ελοχιμ και αβρααμ και σεραφιμ μαι σουπερμαν και ποπαυ και πινοκιο ..

  ελα ρε μεγαλε ΥΠΝΕ πεσταάάάάάαάαάαάαάα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. τον φαγαμε και τον ΛΙΑΝΤΙΝΗ τον Ελληνα !!

  ( καλα σε εχω κοψει εγω ΥΠΝΕ πως εισαι ΕΒΡΑΙΟΣ απο σοι μεγαλο.. πάππου προς πάππου )

  οπου θα σε πετυχαίνω θα σε ξεσκίζω εβραιοπουστα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. 1ο ) ΕΝ ΑΡΧΗΝ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ
  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ
  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤ

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ι
  Στοβαιος2,1,26

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤ

  Μεταφρασμενο.

  Ειναι μεν δυσκολο να καταλαβει κανεις τον Θεο αλλα και αδυνατο να τον περιγραψει.Διοτι το ασωματο δε μπορεις να το εκφρασεις με σωμα.Δεν ειναι δυνατο να κατανοησεις το τελειο με το ατελες ουτε το αθανατο με το ολιγοχρονο να ενωθει. Διοτι , το μεν ειναι αληθεια για παντα ενω το αλλο,σκιαζεται απο την εντυπωση.Το πιο αδυνατο απο το δυνατο και το μικροτερο απο το μεγαλυτερο,απεχει τοσο,οσο το θνητο απο το θειο.Και η αναμεσα τους αποσταση αμαυρωνει τη θεα του ωραιου.Διοτι τα σωματα ειναι ορατα μεσω των οφθαλμων και μεσω της γλωσσας ειναι ορατα τα οσα λεγονται.Το δε ασωματο ειναι και αορατο και ασχηματιστο.Δεν μπορει ομως να γινει αντιληπτο απο τις αισθησεις μας ο,τι ειναι ασωματο και αφανες και ασχηματιστο και δεν εχει σχηματιστει απο υλη.Εννοω, Τατ,εννοω πως οτι δεν μπορεις να περιγραψεις,αυτο ειναι ο θεος.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. υπνος= μορφεας=μορφεαμ ????

  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχ

  ναμουνα και ο χαχανουλης !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. 2ο) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΙΙΑ
  Στοβαιος 3, 11,31

  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤ

  Τατ, ειναι αληθεια οτι δεν ειναι δυνατον να τολμησει και να μιλησει για την αληθεια ο ανθρωπος, που ειναι ον ατελες και αποτελειται απο ατελη μελη και το σωμα του ειναι φτιαγμενο απο αλλα,και πολλα,ξενα στοιχεια.Λεω μονο οτι ειναι δυνατο και δικαιο,οτι δηλαδη,η αληθεια βρισκεται μονο στα αθανατα οντα,των οποιων και τα σωματα ειναι αληθινα,φωτια απο μονη της και τιποτα αλλο,νερο μονο και τιποτα αλλο,Τα δε δικα μας σωματα απο ολα αυτα τα παραπανω εχουν σχηματισθει,ομως,αν και εχουν και λιγο απο φωτια και απο γη και απο νερο και απο αερα,ουτε φωτια δεν ειναι,ουτε γη,ουτε νερο, ουτε αερας,ουτε τιποτα αληθινο.αν ομως,απο την αρ4χη,η κατασκευη μας δεν ειχε την αληθεια να την δει η να την ομολογησει.Να την καταλαβειμονο,αν ο Θεος θελησει.Τα παντα λοιπον,Τατ,πανω στη γη δεν ειναι αληθεια παρα μονο απομιμηση της αληθειας,και μαλιστα οχι ολα αλλα,καποια λιγα και τα υπολοιπα,ψεμα και πλανη,Τατ,και εικασιες,φτιαγμενα σαν εικονες της φαντασιας.Οταν τωρα η φαντασια επηρεαζεται απο ψηλα,γινεται η απομιμηση της αληθειαςενω,χωρις την ανωθεν ενεργειαπαραμενει ψευδος.Οπως και η ζωγραφικηεικονα δειχνει το σωμα ομως δεν ειναι η ιδια σωμα,οπως αυτο που παριστανει,και ενω φαινεται να εχει ματια,η ιδια δεν βλεπει τιποτα και εχει και αυτια αλλα δεν ακουει τιποτε,και ολα τα υπολοιπα τα εχει η ζωγραφικη εικονα ομως ειναι ψευτικα και εξαπατουν τα ματιαοσων την κοιτουν γιατι αλλοι μεν θεωρουν οτι βλεπουν την αληθεια και αλλοι πραγματικα ψευδη.Οσοι λοιπον δεν βλεπουν το ψεμα,βλεπουν την αληθεια,και αν λοιπον το καθε ενα απο αυτα ετσι το αντιλαμβανομαστε και ντο βλεπουμε οπως ειναι,αντιλαμβανομαστε και βλεπουμε την αληθεια.Αν ομως αντιλαμβανωμαστεκαι βλεπουμε αντιθετα,τοτε, τιποτα το αληθινο,ουτε θα αντιληφθουμε ουτε θα γνωρισουμε.
  -Υπαρχει λοιπον, πατερ,αληθεια στην γη και μαλιστα οχι ασκοπα;
  -Σφαλλεις παιδι μου.Αληθεια,καθολου δεν υπαρχει στη γη,Τατ,ουτε ειναι δυνατο να υπαρξει,ενω, μονο καποιοι ανθρωποι θα κατανοησουν την αληθεια,σε ισους ο θεος θα δωρισει το χαρισμα να δουν το θειο.
  -Αρα λοιπον δεν υπαρχει τιποτε αληθινο στη γη. ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. 3ο)ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Συνεχεια…
  -Αρα λοιπον δεν υπαρχει τιποτε αληθινο εδω στη γη.Σκεφτομαι λοιπον και λεω: ολα ειναι φαντασιες και εικασιες,αληθεια, σκεφτομαι και λεω.
  -λοιπον δεν πρεπει να ονομαζουμε αληθεια το να αντιλαμβανωμαστε την αληθεια και να την ομολογουμε;
  -Τι αλλο;Τα οντα πρεπει να αντιλαμβανονται και να μιλουν για τα αληθινα οντα.Η αληθεια ειναι αυτη, οτι τιποτε δεν ειναι αληθινο εδω κατω.Και πως αλλιως θα μπορουσε να γινει, παιδι μου;Διοτι η αληθεια ειναι η τελειοτερη αρχη, αυτο το υψιστο αγαθο,που δε θαμπωνετε απο την υλη ουτε απο σωμα περιβαλλεται, το γυμνο και φωτεινο αμεταβλητο και σεμνο, αναλλοιωτο αγαθο, φθαρτα, ευπαθη, διαλυτα, μεταβλητα συνεχως αλλοιουμενα, αλλα απο αλλα γινονται τα οποια βεβαιως δεν ειναι αληθινα ουτε με τον εαυτο τους, διοτι, καθε τι που αλλοιωνετε ειναι ψευδες αφου δε μενει ως εχει αλλα, καθως μεταβαλλεται μας δινει συνεχως αλλη εικονα.
  -Ουτε και ο ανθρωπος ειναι αληθινος πατερα;
  -Επειδη ειναι ανθρωπος δεν ειναι και αληθινος, παιδι μου. Διοτι αληθινο ειναι μονο οτι ειναι αυτογενες και μενει καθαρο οπως ειναι.Ο ανθρωπος, ομως, ειναι φτιαγμενος απο πολλα στοιχεια και δε μενει αμεταβλητος πατα αλλαζει και μεταβαλλεται, απο ηλικια σε ηλικια και απο μορφη σε μορφη και μαλιστα, ενοσω ακομα κατοικει στο σωμα του. Πολλοι, με τη μεσολαβηση μονο λιγου χρονου δε γνωρισαν τα ιδια τα παιδια τους και ομοιως, παιδια, δεν αναγνωρισαν τους γονεις τους. Αρα, Τατ, κατι που αλλαζει τοσο ωστε να μην αναγνωριζεται θα μπορουσε να ειναι αληθινο; Αντιθετα, δεν ειναι ψευτικο και δεν δημιουργειται απο τις διαφορετικες εντυπωσεις που δινουν οι συνεχεις μεταβολες; Εσυ να θεωρεις αληθινο ο,τι ειναι σταθερο και αιωνιο.Ο ανθρωπος ομως δε μενει αιωνια και επομενως δεν ειναι αληθινος. Ο ανθρωπος ειναι φαντασια και ως φαντασια θα μπορουσε να ειναι ακραιο ψευδος.
  -Λοιπον, πατερα, και αυτα τα αθανατα σωματα δεν ειναι αληθινα επειδη μεταβαλλονται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. 4ο)-Λοιπον, καθε πραγμα, που γεννιεται και ειναι μεταβλητο, δεν ειναι και αληθινο.Οταν γεννηθηκαν απο τον προπατορα, πιθανον να ειχαν αληθινη υλη.Ομως, με τη μεταβλητοτητα τους, εχουν καποιο ψευδος διοτι τιποτε που δε μενει σταθερο δεν ειναι αληθινο.
  -Επομενως πατερα, τι θα μπορουσε κανεις να ονομασει αληθεια;
  -Λοιπον, μονο τον ηλιο, θα μπορουσε κανεις να πει αληθινο διοτι δε μεταβαλλεται και μενει παντα σταθερος.Γι αυτο, και τη δημιουργια των παντων στον κοσμο μονο αυτος βεβαιωνει και, αυτον, αρχοντα των παντων και ποιητη των παντων σεβομαι και προσκυνω για την αληθεια του. Μετα απο τον ενα και πρωτο, αυτον, θεωρω ως δημιουργο.
  -Και τι λοιπον θα μπορουσε να ειναι η πρωτη αληθεια πατερ;
  -Ο ενας και μονος, Τατ, αυτος που δεν ειναι φτιαγμενος απο υλη, δεν κατοικει σε σωμα, δεν εχει χρωμα, δεν εχει σχημα, δεν μετατρεπεται, δεν αλλοιωνεται και για παντα υπαρχει. Ενω το ψευδος, παιδι μου, φθειρεται και τα παντα στη γη τα εχει πιασει μεσω της φθορας και τα περιεχει και θα τα περιεχει η προνοια του αληθους. χωρις τη φθορα δεν μπορει να γινει γενεση και καθε γενεση θα την ακολουθει η φθορα, ωστε και παλι να γεννηθει. Διοτι, οσα δημιουργουνται φυσικο ειναι να δημιουργουνται απο τα φθαρτα, οπως ειναι αναγκη, και τα γενομενα να φθειρονται ωστε να μη σταματησει η δημιουργια των οντων.
  Οσα λοιπον δημιουργουνται απο τη φθορα ειναι και ψευδη, αφου αλλοτε ειναι ετσι και αλλοτε αλλιως. Διοτι, ειναι αδυνατο τα πραγματα να μενουν ιδια και επομενως, αυτο που δεν ειναι σταθερο, πως θα μπορουσε να ειναι αληθινο. Πρεπει λοιπον παιδι μου, ολα αυτα να τα ονομαζουμε φαντασιες,εφοσον βεβαια, ορθως θεωρουμε τον ανθρωπο ομοιωμα του ιδεατου ανθρωπου, το παιδι ομοιωμα του ιδεατου παιδιου, τον νεο ομοιωμα του ιδεατου νεου, τον ανδρα ομοιωμα του ιδεατου ανδρα, τον γεροντα ομοιωμα του ιδεατου γεροντα. Διοτι, ουτε ο ανθρωπος ειναι ανθρωπος ουτε το παιδι ειναι παιδι, ουτε ο ανδρας ανδρας, ουτε ο γεροντας ειναι γεροντας.Ενοσω μεταβαλλονται γινονται ψευδη και τα προηγουμενα και τα τωρινα.
  Αυτα λοιπον ετσι να τα γνωριζεις, παιδι μου, οτι δηλαδη, και αυτες οι ψευτικες ενεργειεςεξαρτωνται απο την ανωθεν αληθεια και γι αυτο υποστηριζω οτι και το ψεμα ειναι εργο της αληθειας.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΙΙΒ
  Στοβαιοςι,41,1
  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

  5ο
  -Εγω,παιδι μου, απο φιλανθρωπια και σεβασμο προς τον θεο, πρωτον τα γραφω αυτα. Διοτι, καμια ευσεβια,πιο δικαιολογημενη, δεν θα μπορουσε να υπαρξει, παρα να κατανοησεις τα οντα και να ομολογησεις ευγνωμοσυνη προς εκεινον που τα δημιουργησε και αυτο δεν θα παψω να το υπηρετω.
  -Τι θα μπορουσε λοιπον, πατερα,κανεις να κανει εδω που τιποτε δεν ειναι αληθινο ωστε διαγει καλως την ζωη του;
  -Να εισαι ευσεβης παιδι μου. Γιατι, οποιος ειναι ευσεβης τελεια θα φιλοσοφησει ενω και χωρις φιλοσοφια δεν μπορεις να εισαι ευσεβης.
  Οποιος μαθει πως ειναι τα πραγματα, πως ειναι τακτοποιημενα, απο ποιον και για ποιον, για παντα θα ευγνωμονει τον δημιουργο σαν καλο πατερα, σαν χρηστο τροφοδοτη του και πιστο κηδεμονα του.
  Οποιος ομολογει την ευγνωμοσυνη του θα ειναι ευσεβης. Διοτι, ποτε παιδι μου, ενοσω η ψυχη ειναι μεσα στο σωμα και ανακουφιζει τον εαυτο της σχετικα την κατανοηση του αληθινου και πραγματικου αγαθου, δε μπορει να ολισθησει στο αντιθετο.Διοτι, η ψυχη εχει μεγαλο ερωτα, λησμοσυνη ολων των κακων, εαν μαθει τον προπατορα της και ποτε δεν θα μπορει να απομακρυνθει απο το αγαθο.Αυτο λοιπον παιδι μου, αυτο ας ειναι ο σκοπος της ευσεβειας στο οποιο οταν φτασεις και καλα θα ζησεις και ευτυχισμενος θα πεθανεις και η ψυχη σου δεν θα αγνοει προς τα που πρεπει να πεταξει.Αυτος παιδι μου ειναι ο μονος δρομος προς την αληθεια, τον οποιο πορευθηκαν και οι προγονοι μας, και στη διαδρομη ευτυχησαν να βρουν το αγαθο. Ειναι δρομος σεβαστος και ομαλος, αλλα δυσκολος για να τον περπατησει η ψυχη οταν βρισκεται μεσα στο σωμα. Διοτι, πρωτα πρεπει αυτη να πολεμησει με τον εαυτο της, να δημιουργησει μεγαλη διασταση και να κυριευτει κατα ενα μερος.Διοτι, η συσταση της ειναι ενα προς δυο και το μεν ενα προσπαθει να φυγει, ενω τα αλλα δυο το τραβουν προς τα κατω και γινεται μεγαλη διαμαχη μεταξυ τους καθως το ενα θελει να φυγει και τα αλλα δυο σπευδουν να το κρατησουν. Η νικη δε και των δυο δεν λογιζεταιομοια, αφου το ενα ρεπει προς το αγαθο και τα αλλα στο κακο κοντα κατοικουν.Το μεν ποθει την ελευθερια τα δε αγαπουν τη δουλεια. Αν τωρα νικηθουν τα δυο, αυτα μενουν μονα και ερημα απο τον αρχοντα τους, ενω αν νικηθει το ενα, αυτο αγεται και φερεται τιμωρουμενο με τον εδω τροπο ζωης.
  Αυτος ειναι, παιδι μου, ο δρομος που οδηγει προς τα κει.Πρεπει δηλαδη, παιδι μου, πρωτα να εγκαταλειψεις, το σωμα σου, πριν το τελος, να νικησεις ζωη που ειναι γεματη αγωνιες και αφου νικησεις να ανελθεις.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΙΙΙ
  Στοβαιος 1,49, 5
  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

  ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ
  6.
  Καθε ψυχη ειναι αθανατη και αεικινητη.Διοτι ειπαμε στα ""Γενικα" για τις κινησεις, που αλλες προερχονται απο τις ενεργειες και αλλες απο τα σωματα.Ειπαμε ακομη οτι η ψυχη γεννηθηκε απο υλη ασωματη. Διοτι, καθε τι που εχει γεννηθει, πρεπει να εχει γινει απο κατι, Λοιπον οσων τη γεννηση ακολουθει η φθορα, αυτα ειναι απαραιτητο να ακολουθει η φθορα, αυτα ειναι απαραιτητο να ακολουθουν δυο κινησεις, και αυτη της ψυχης, απο την οποια κινουνται, και αυτη του σωματος, απο την οποια αυξανουν και φθινουν και οταν διαλυθουν, διαλυονται. Αυτην οριζω ως κινηση των φθαρτων σωματων.Ηψυχη ειναι αεικινητη επειδη παντα η ιδια κινειται και δινει κινηση και στα αλλα. Ετσι, για αυτο το λογο, λεμε οτι καθε ψυχη ειναι αεικινητη και αθανατη, εχοντας ως κινηση την ιδια την ενεργεια της.Οι μορφες των ψυχων ειναι η θεικη, η ανθρωπινη και η αλογη. Η θεικη λοιπον ενεργεια ειναι η ενεργεια του θεικου σωματος της. Διοτι, κινειτε μεσα σε αυτο και το κινει. Διοτι, οταν απαλλαγει απο τα θνητα εμβια οντα, αποχωρισμενη απο τα αλογα μερη της, βγαινοντας στο θεικο της σωμα, ως αεικινητη κινειται μεσα σε αυτο και συμπεριφερεται στο συμπαν. Η ανθρωπινη τωρα, εχει μεν κατι απο τη θεικη, ομως συνηπαρχουν μαζι της και τα αλογα, η επιθυμια και το παθος. Και αυτα μεν ειναι αθανατα, αλλ αθανατες ενεργειες θνητων σωματων. Για αυτο και βρισκονται μακρια πολυ απο το θεικο μερος της ψυχης το οποιο βρισκεται μεσα στο θεικο της σωμα ενω, οταν αυτο το θεικο μερος μπει μεσα στο θνητο σωμα τοτε ερχονται και εκεινα και με την παρουσια τους γινεται η ψυχη ανθρωπινη. Η ψυχη των αλογων ζωων αποτελειται απο παθος και επιθυμια, για αυτο και ονομαστηκαν τα οντα αυτα, αλογα, δηλαδη εξαιτιας της απουσιας του λογου της ψυχης. Τεταρτη δε μορφη να θεωρεις εκεινη των αψυχων, η οποια, εχοντας βγει εξω απο τα σωματα, ενεργει κινωντας τα.Αυτη μπορει να κινειται στο θεικο σωμα και να κινει τα αψυχα σαν να ειναι απλως διπλα τους.

  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΙV
  Στοβαιος 1, 41, 6

  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤ

  7.
  ¨Ορθως πατερα μου, τα απεδειξες αυτα, Διδαξε μου ακομη και τα εξης. Ειπες για την επιστημη και την τεχνη, οτι ειναι ενεργεια του λογικου. Τωρα, λες για τα αλογα εμβια οντα οτι, ειναι και ονομαζονται αλογα, επειδη στερουνται της λογικης. Ειναι φανερο οτι για τον λογο αυτο, τα αλογα ζωα δεν θα επρεπε να μετεχουν στην επιστημη και στην τεχνη, ως στςρουμενα λογικου.
  -Ειναι αναγκη, παιδι μου.
  -Πως λοιπον, πατερα, βλεπουμε καποια απο τα αλογα οντα να ασκουν και επιστημη και τεχνη,οπως τα μυρμηγκια που αποταμιευουν τροφη για το χειμωνα και τα ζωα του αερα ομοιως κανουν φωλιες , ενω τα τετραποδα γνωριζουν τους δικους τους κρυψωνες.
  -Αυτα, παιδι μου, δεν τα κανουν ουτε με την τεχνη ουτε με την επιστημη αλλα απο την φυση τους. Διοτι, η επιστημη και η τεχνη διδασκονται ενω, απο αυτα τα αλογα οντα, κανενα τιποτα δεν διδασκεται. Οσα γινονται απο τη φυση γινονται με καθολικη ενεργεια ενω οσα γινονται με επιστημη και τεχνη εμφανιζονται σε οσους τα γνωριζουν και οχι σε ολυς. "Οσα γινονται απο ολους" γινονται απο την φυση. Δηλαδη, οι ανθρωποι ολοιβλεπουν ψηλα αλλα ολοι δεν ειναι μουσικοι ουτε τοξοτες η κυνηγοι ουτε ολα τα αλλα, αλλα μερικοι απο αυτους εμαθαν κατι με την ενεργεια της επιστημης και της τεχνης. Με τον ιδιο τροπο, αν μεν καποια απο τα μυρμηγκια το εκαναν αυτο και τα αλλα οχι, ορθως θα μποροιυσες να πεις οτι με επιστημη το κανουν αυτο και με τεχνη συγκεντρωνουν τις τροφες αλλα
  αν ολοι κανουν το ιδιο, τοτε αυτα ειναι εκ της φυσεως και παρα τη θεληση τους και ειναι φανερο, οτι αυτο δε γινεται ουτε απο επιστημη ουτε απο τεχνη.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. 8. Συνεχεια..
  Διοτι, οι ενεργειες Τατ, καθως αυτες ειναι ασωματες βρισκονται μεσα στα σωματα και ενεργουν μεσω αυτων. Και για αυτο Τατ, επειδη ειναι ασδωματες, λεω οτι ειναι και αθανατες και, επειδη χωρις σωματα δεν μπορουν να ενεργησουν, λεω οτι αυτες ειναι παντοτε μεσα σε σωμα. Διοτι, οσα γινονται για κατι η για χαρη καποιου, εχοντας μπει σε διαδικασια προνοιας και αναγκης ειναι αδυνατο να μεινουν αδρανη στην δικη τους ενεργεια. Διοτι,το ον θα υπαρχει παντοτε, αφου αυτο ειναι και το σωμα και η ζωη του. Ομοιως και τα σωματα θα υπαρχουν για παντα και για αυτο λεω οτι και η ιδια η σωματωση ειναι ενεργεια αθανατη. Διοτι αν τα σωματα ειναι διαλυτα αλλα αυτα ειναι οι κατοικιες των ενεργειων και αν οι ενεργειες ειναι αθανατες και αν το αθανατο για παντα υπαρχει, ενεργεια ειναι και η σωματοποιηση, αν βεβαια υπαρχει παντα.
  Ακολ..ουθουν την ψυχη, οχι ολες μαζι,αλλα μερικες ενεργουν μολις γεννηθει ο ανθρωπος, μαζι με την ψυχη και γυρω απο το αλογο μερος της, ενω αλλες, πιο καθαρες, με το λογικο μερος της ψυχης συνεργαζονται. Αυτες οι ενεργειες εξαρτωνται απο το σωμα. Ερχονται δε απο τα θεικα σωματα στα θνητα και τα σωματοποιουν και καθε μια ενεργει γυρω απο το σωμα η την ψυχη. Ομως δε συμπορευονται με την ψυχη η το σωμα. Διοτι μπορει η ψυχη να υπαρχει διχως το σωμα αλλα οι ενεργειες χωρις τα σωματα δεν μπορουν να υπαρξουν.
  Αυτος ο λογος, παιδι μου, ειναι ιερος, οτι δηλαδη το σωμα ψωρις ψυχη δεν μπορει να ειναι συγκροτημενο αλλα μπορει απλως να υπαρχει.
  -Πως το λες αυτο πατερ.
  - Αυτο σκεψου, Τατ. Οταν η ψυχη αποχωριστει το σωμα αυτο παραμενει,και αυτο, οσο χρονο μεινει, δεχεται ανεργεια καθως διαλυεται και εξαφανιζεται.Αυτα δε μπορει να τα παθαινει το σωμα χωρις ενεργεια. Αρα λοιπον, η ενεργεια παραμενει στο σωμα ακομα και οταν αυτο αποχωριστυει απο την ψυχη. Αυτη ειναι και η διαφορα του αθανατου απο το θνητο σωμα, οτι το αθανατο αποτελειται απο μια υλη και το θνητο οχι. Το πρωτο ενεργει και το δευτερο πασχει(διοτι ο,τι ενεργει εξουσιαζει και ο,τι δεχεται την ενεργεια εξουσιαζεται) και ο,τι εξουσιαζεται ως εξουσιαστικο και ελευθερο, οδηγει, ενω ο,τι εξουσιαζεταιοδηγειται.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. 9. Συνεχεια…
  0ι ενεργειες λοιπον επενεργουν οχι μονο στα εμψυχα αλλα και στα αψυχα, δηλαδη στα ξυλα και στις πετρες και σε ασλλα ομοια αφου τα κανουν να μεγαλωσουν και να δινουν καρπους, και να ωριμαζουν αλλα και να τα καταστρεψουν και τα λιωνουν, τα σαπιζουν και τα θρυματιζουν κανοντας ενεργειες παρομοιες με αυτες που παθαινουν και τα εμψυχα οντα. Διοτι ενεργεια ονομαζεται παιδι μου ακριβως αυτό, ότι δηλαδη είναι αυτό που γινεται και πρεπει παντα να γινεται. Και πρεπει παντα να γινονται πολλα η, μαλλον. Όλα. Διοτι ποτε δε θα λειψει από το συμπαν καποιο από τα οντα και καθως αυτό, στο διηνεκες περιφερεται, εμπεριεχει τα οντα τα οποια ποτε δεν θα στερηθουν τη φθορα. Λοιπον, ας θεωρησουμε ότι κάθε ενεργεια είναι για παντα αθανατη οποια κι αν είναι αυτή και σε οποιο σωμα και αν κατοικει.
  Από τις ενεργειες άλλες ανηκουν στα θεικα σωματα και άλλες στα φθαρτα, άλλες είναι καθολικες και άλλες ειδικες, άλλες αφορουν το γενος και άλλες το μερος του κάθε οντος. Θεικες δε, είναι εκεινες που κατοικουν στα αθανατα σωματα και οι οποιες είναι και τελειες, αφου λειτουργουν σε τελειο σωμα. Μερικες είναι οσες λειτουργουν μεσα από καθενα χωριστα από τα γενη των ζωων και ειδικες αυτές που λειτουργουν σε καθενα από τα οντα.
  Αυτος λοιπον ο λογος παιδι μου, δειχνει ότι τα παντα είναι γεματα από ενεργειες και αν είναι απαραιτητο να υπαρχουν οι ενεργειες στα σωματα και τα σωματα είναι πολλα στο συμπαν, λεω ότι οι ενεργειες είναι περισσοτερες από τα σωματα. Διοτι σε ένα σωμα υπαρχουν πολλες φορες και μια και δευτερη και τριτη ενεργεια, χωρις τις καθολικες που τις ακολουθουν. Καθολικες ενεργειες λεω τις αποκλειστικα σωματικες, δηλαδη αυτές που γινονται με τις αισθησεις και τις κινησεις και χωρις τις οποιες δε μπορει να λειτουργησει το σωμα. Υπαρχουν όμως και άλλες, ειδικες ενεργειες στις ψυχες των ανθρωπων, μεσα στις τεχνες και τις επιστημες, τις απασχολησεις και τις πραξεις. Διοτι, τις ενεργειες τις συνοδευουν οι αισθησεις και μαλλον οι αισθησεις είναι αποτελεσμα των ενεργειων.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. επρεπε να σε ειχε ο ΑΒΡΑΑΜ πρωτοτοκο και να σε επερνε απο την ΣΑΡΑ να σε παει να σε θυσιασει
  εβραιοπαιδο.. !!

  και να μην μεσολαβησει ο θεος καθολου. !!!

  τωρα να μας εκλανες τον που.. απο το ταμακλαν !!

  ενας ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. 10.
  Συνεχεια..
  Σκεψου λοιπον παιδι μου τη διαφορα της ενεργειας και της αισθησης.
  Η ενεργεια στελνεται από πανω και η αισθηση βρισκεται μεσα στο σωμα, σαν να την σωματοποιει. Για αυτό και λεω ότι οι αισθησεις είναι και σωματικες και θνητες, μενοντας τοσο οσο και το σωμα. Όμως, τα αθανατα σωματα, τα ιδια, δεν εχουν αισθηση αφου ρειναι φτιαγμενα από τετοια ουσια. Η αισθηση δε σημαινει τιποτε άλλο παρα το κακο η το καλο που μπαινει στο σωμα η φευγει από αυτό. Αλλα, στα αθανατα σωματα, ουτε μπαινει ουτε φευγει κατι και γι αυτό σε εκεινα τα σωματα δε δημιουργειται αισθηση.
  -Λοιπον, σε κάθε σωμα υπαρχει αισθηση;
  -Σε κάθε σωμα, παιδι μου, και σε όλα ενεργουν ενεργειες.
  -Και στα αψυχα, πατερα;
  -Και στα αψυχα, παιδι μου. Υπαρχουν μονο διαφορες στις αισθησεις. Οι αισθησεις των λογικων γινονται με την λογικη, οι αισθησεις των αλογων είναι μονο σωματικες.
  Τα αψυχα εχουν αισθησεις αλλα είναι παθητικες και ενεργουν μονο στην αυξηση και την μειωση. (Το παθος και η αισθηση εξαρτωνται από μια κορυφη και συγκεντρωνονται στο ιδιο σημειο, από τις ενεργειες.) Στα εμψυχα οντα υπαρχουν και δυο άλλες ενεργειες που συνοδευουν τις αισθησεις και τα παθη, δηλαδη τη λυπη και τη χαρα. Χωρις αυτές , ον εμψυχο και μαλιστα λογικο θα ηταν αδυνατο να αισθανεται. Γι αυτό λεω ότι αυτές είναι ειδη των παθων που κυριαρχουν κυριως στα λογικα οντα (οι οι μεν ενεργειες ενεργουν οι δε αισθησεις φανερωνουν τις ενεργειες). Αυτές δε, καθως είναι σωματικες, ανακινουντα από το αλογο μερος της ψυχης και για αυτό, και για τις δυο λεω ότι φερουν το κακο. Διοτι, και η χαρα που την αισθανεται κανεις με ηδονη, αμεσως γινεται αιτια πολλων δεινων για αυτόν που την αισθανεται, και η λυπη δινει πιο δυνατους πονους και οδυνες. Ετσι, φανερα, και οι δυο είναι αιτιες κακου.
  -Θα μπορουσε, πατερα, να είναι ιδια η αισθηση της ψυχης και του σωματος;
  -Πως εννοεις, παιδι μου, την αισθηση της ψυχης; Δεν είναι η ψυχηασωματη και η αισθηση σωμα;
  -Σωμα είναι, πατερα, η αισθηση η σε σωμα κατοικει;
  -Αν την τοποθετησουμε, ασωματη αυτή, μεσα σε σωμα, παιδι μου, θα πουμε ότι είναι ομοια με την ψυχη η τις ενεργειες, διοτι λεμε ότι αυτά είναι ασωματα μεσα σε σωμα. Όμως η αισθηση ουτε ενεργεια είναι ουτε ψυχη ουτε κατι άλλο ασωματο αλλα αν δεν είναι ασωματο θα είναι σωμα, διοτι από τα οντα πρεπει αλλα ασωματα να είναι και αλλα σωματα.

  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΙΧ
  Στοββαιος 1,11,2

  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤ

  Η υλη παιδι μου και εγινε και προυπηρχε.Διοτι η υλη ειναι το δοχειο της γενεσης, και η γενεση τροπος ενεργειας του αγεννητου και προθπαρχοντα Θεου.Παιρνοντας λοιπον το σπερμα της γενεσης γεννηθηκε και εγινε μεταβλητη και ειχε προτυπα για τη μορφοποιηση της.Διοτι, την επηρεασε, καθως μεταβαλλοταν,η δυναμη που κατασκευαζει τα προτυπα της μετατροπης.λοιπον, η μη γεννηση της υλης ηταν ελλειψη μορφης, ενω η γεννηση ειναι ενεργεια.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. ΕΝ ΑΡΧΗ Ο ΛΟΓΟΣ!
  ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ!  ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ! Από τα ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
  ....
  Ο ουρανος δεχεται σωματα αθανατα και η γη σωματα φθαρτα.
  Η γη δεν εχει λογικη αλλα ο ουρανος εχει.
  Οσα ειναι στον ουρανο υπακουν στο Θεο ενω,οσα ειναι στη γη κυβερνουν πανω στη γη.
  Ο ουρανος ειναι το πρωτο στοιχειο και η γη το τελευταιο.
  Το θνητο δεν παει στο αθανατο σωμα αλλα το αθανατο παει διπλα στο θνητο.
  Δεν επικοινωνουν οσα βρισκονται στον ουρανο με οσα βρισκονται στη γη αλλα επικοινωνουν οσα βρισκονται στη γη με οσα βρισκονται στον ουρανο.
  Οσα ειναι στον ουρανο ειναι αψογα ενω οσα βρισκονται στη γη ειναι κατακριτεα.
  Η κακια ειναι η τροφη του κοσμου και ο χρονος η φθορα του ανθρωπου.
  Δεν υπαρχει τιποτε καλο πανω στη γη και τιποτα κακο στον ουρανο.
  Το συμπαν υπαρχει για τον ανθρωπο και ο ανθρωπος για τον Θεο.
  Τι ειναι ο Θεος; Αγαθο αμεταβλητο. Τι ειναι ο ανθρωπος; Κακο μεταβλητο.

  ΑΥΤΑ τα επιγραμματικα αν θυμασαι ευκολα θα θυμασαι και οσα διεξοδικα σου ανεπτυξα.
  Διοτι αυτα ειναι το περιεχομενο εκεινων.
  Ομως να αποφευγεις τις επαφες με τους πολλους, οχι γιατι δεν θελω να κρατας μυστικη τη γνωση,αλλα γιατι θα φανεις στους πολλους καταγελαστος.Το ομοιο πηγαινει προς το ομοιο και το ανομοιο δεν ειναι ποτε φιλος του ανομοιου.Αυτα τα λογια εχουν πεντελως λιγους ακροατες η ισως ουτε λιγους δεν θα εχουν.Αλλα εχουν και κατι ιδιαιτερο μεσα τους,τους κακους μαλλον τους προτρεπουν στην κακια για αυτο και πρεπει οι πολλοι να προφυλαχθουν καθως δεν καταλαβαινουν την αξια των λεγομενων.
  -Πως το εννοεις Πατερα;
  -Ετσι παιδι μου. Καθε εμβιο ανθρωπινο ον εχει μεγαλυτερη ροπη προς την κακια και για αυτο χαιρεται με αυτη. Αυτο το εμβιο ον, αν μαθει οτι το συμπαν γεννιεται και ολα γινονται με προνοια και απο αναγκη, γιατι σε ολα κυριαρχει η μοιρα, θα γινει πολυ χειροτερο.Και αυτο,γιατι θα περιφρονησει το συμπαν, ως κατι που γεννιεται και την αιτια του κακου θα αποδωσει στη μοιρα ενω δε θα απεχει ποτε απο καμια κακια.
  Για αυτο και πρεπει να τους προστατευσουμε ωστε,καθως θα εχουν αγνοια θα ειναι λιγοτερο κακοι απο φοβο προς το αγνωστο.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. ΦΙΛΑΚΙΑ!!!


  Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Μορφέας (Μορφεύς, δηλαδή αυτός που δίνει μορφή, σχήμα) είναι γνωστός ένας από τους χίλιους γιους του `Υπνου, ή ένας από τους αδελφούς του, ώστε η Νυξ ήταν είτε μητέρα, είτε γιαγιά του Μορφέως κατα τον Ησίοδο. Άλλη εκδοχή παρουσιάζει ως μητέρα του, την Πασιθέα. Ο Μορφέας ήταν επιφορτισμένος με την «αποστολή» να παίρνει διάφορες ανθρώπινες μορφές με τις οποίες εμφανιζόταν στα όνειρα των ανθρώπων. Στο έργο του τον υποβοηθούσαν υπηρέτες που ονομάζονταν Όνειροι, όπως ο Φοβήτορας και ο Φάντασος. Γενικότερα, ο Μορφέας θεωρήθηκε ως ο θεός των ονείρων, ιδίως στη ρωμαϊκή και στη μεταγενέστερη δυτική παράδοση. Ο Οβίδιος αναφέρει ότι ο Μορφέας επικεντρωνόταν στις ανθρώπινες μορφές των ονείρων, ενώ ο Φοβήτορας στις ζωικές μορφές και ο Φάντασος στα άψυχα αντικείμενα. Εξάλλου αναφέρεται ότι ο Μορφέας, ως επικεφαλής, είχε ιδιαίτερη ευθύνη για τα όνειρα των βασιλιάδων και των ηρώων. Ο Μορφεύς παριστάνεται με φτερούγες, που ήταν τόσο δυνατές και ανθεκτικές ώστε μπορούσαν να τον μεταφέρουν στα πέρατα της Γης.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. επρεπε να σε ειχε ο ΑΒΡΑΑΜ πρωτοτοκο και να σε επερνε απο την ΣΑΡΑ να σε παει να σε θυσιασει
  εβραιοπαιδο.. !!

  και να μην μεσολαβησει ο θεος καθολου. !!!

  τωρα να μας εκλανες τον που.. απο το ταμακλαν !!

  ενας ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. ακου ΤΑΤ ΕΝΩΧ .... τι ονοματα ειναι αυτα μογγολικα ..???

  ε μορφεα ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. Οσοι παθιάζοντε-φανατίζοντε με τον Ελληνισμό και περηφρονούν ή χλευάζουν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστο, την θρησκεία των κατα πλειοψυφία Ελλήνων αλλα και τις ιερές γραφές που αποτελούν το ορόσημο του χρηστιανισμού διότι μας ενημερώνουν για αυτά συναίβησαν , συμβαίνουν και θα συμβούν με την τελική κρίση μετά την συντριβή την επερχόμενης παγκοσμιας διακυβερνηση του "αντιχρίστου", ήταν και θα είναι άξιοι της μοιρας τους.Ο εβραισμός δεν έχει καμία σχέση με τον χρηστιανίσμο κυριος γιατί οι εβραίοι δεν έχουν αποδεχτή τον Κύριο με αποτέλεμσα να προσκυνήσουν πρωτοι το επερχόμενο παγκόσμιο "σωτηρα" (που δεν είναι άλλος από τον προφητευόμενο "αντιχριστο") πιστέυοντας ότι αυτός ειναι ο μεσσίας που περίμεναν επι χιλιετίες.Αντίθετα εμεις οι χρηστιανοι μεσω της αγίας γραφής και της αποκάλυψης θα πρεπει να ειμαστε άρτια προετημασμένοι (ψυχολογικα) διότι διανιουμε "σημεία των καιρών" και ο πόλεμος θα είναι δύσ*******ς.Για τους εβραίους πάλι έχω να προσθέσω ότι έχουν παρει τα κέιμενα της παλαιάς διαθήκης και τα παραποίησαν με αποτέλεσμα τα περιεχόμενα της να φαντάζουν απιστευτα και παραλογα ωστε να γελοιοποιηθη ο χρηστιανισμος.Ανεκαθεν οι εβραιοι μας πολεμουσαν με διακριτικο ομως τροπο.
  Τελος εχω να πως εσεις οι συγχρονοι νεολληνες δεν ειστε παρα εγωιστες,αχαριστοι και υπερβολικα υπεροπτες πιστευοντας πως αυτα που μαθατε απο τα προπανδιστικα βιβλια ιδεολογων και χωρις ουστιαστικες αποδηξεις, ειναι και αυτα που ισχυουν και φενοντε λογικα με αποτέλεσμα να δουλευετε εν αγνοια σας για το συστημα.Κάποτε είναι σίγουρο (γιατί έτσι δείχνουν τα γεγονότα),οτι θα καταλάβαιτε για το πιους εν αγνοια σας εξυπηρετητε και πιος ειναι ο σκοπος τους.

  ______+++______ "

  Ανοειτοι νεο-ελληνες ... γινεστε κουραστηκοι.Δεν πιστευα οτι θα υπαρχουν τοσοι πολυ βλακες που φανατιζοντε με τον ελληνισμο και περιφρονουν τον Ιησου μας.
  Ειπαμε ... Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΣΜΟ (ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ) !!! ΕΠΙΣΗΣ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΕΣ (ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΡΔΟΔΟΞΙΑΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ!


  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ... Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΒΡΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
  ΟΠΟΤΕ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

  ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΒΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΕΣΥ.

  ΨΩΝΙΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
  ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΣΥΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑΘΗΚΕ;
  ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΟΥ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. ΜΟΡΦΕΑ Ο ΤΑΤ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. "ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ"


  ΜΟΡΦΕΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

  ΜΟΡΦΕΑ ΠΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΤΑ 4

  ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

  ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΤΣΟΠΑΝΗ (ΑΜΝΟΙ ΜΕ ΠΟΙΜΕΝΑ)

  ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ (ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ)

  ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. Eνω κοπανε οι θεοι που πιστευεις εσυ που μεταμορφωναν ανθρωπους σε ζωα και φυτα, που γαμουσαν τις γυναικες αλλονων και εσπερναν νοθα, που στηνανε ιντριγκες στις πλατες των ανθρωπων ειναι αξιοι προσκυνησεως...Απο αυριο αγαπητε τραβα εξω απο καμια τραπεζα που σε πηδαει και αρχισε να την προσκυνας.Λιγοτερο ηλιθιος θα δειχνεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΧΟΥΛΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΥΙΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ? ΕΙΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ??? ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΡΕ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΕ ΚΡΕΤΙΝΕ?

  ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ.

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Μ.Ο.Υ.Ν.Ο.Σ.Κ.Υ.Λ.Ο. ????

  ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΗΝΕΣΑΙ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. Οι ανθρωπο ειθισται να προσυνανε θεους απο τοτε που υπαρχουν στη γη συμπεριλαμβανομενων και των Ελληνων εννοειται.Οι δε πιο εξυπνοι Ελληνες απο καποια στιγμη και μετα επαψαν να προσκυνανε το 12θεο και τους λοιπους και αρχισαν να μιλανε και να υποστηριζουν την υπαρξη ενος και μοναδικου Θεου.Κατα δε τον Απολλωνα και τον Ερμη τον τρισμεγιστο τρισυποστατο κιολας.Ο ανθρωπος λοιπον καταλαβαινει και νιωθει οτι καποιος ανωτερος απο αυτον τον δημιουργησε αφενος γιατι ειναι πεπερασμενος ο ιδιος σαν ον και αφετερου επειδη τα περισσοτερα πραγματα στη φυση και ιδιως εκτος γης ειναι ανεξηγητα και μη εξερευνησιμα.Απλα απο ανθρωπο σε ανθρωπο διαφερει ο Θεος,αναλογα με τον τοπο που μεγαλωσε, τον τροπο που οι συνανθρωποι του εκμεταλλευτηκαν αυτο του το συναισθημα κλπ κλπ.Παντως ενα ειναι σιγουρο.Οτι τα μονα εμβια οντα που δεν αναγνωριζουν και δεν προσκυνουν Θεο ειναι τα ζωα-αν και αμφιβαλλω γι αυτα- αλλα σιγουρα οχι τα φυτα.Οποτε αγαπητε τσεκαρε τους προγονους σου και τον ιδιο τον εαυτο σου τι σοι φυτο εισαι και απεχε απο μερη που μιλανε,συγχροτιζονται και ασχολουνται ανθρωποι.Αντε ωρα για να φωτοσυνθεσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ Η.Τ.Τ.Ο.Π.Α.Θ.Ε.Ι.Σ Δ.Ο.Υ.Λ.Ο.Ι.

  ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ, ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΠΙΠΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΒΡΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΟΥΛΕ, Δ.Ε.Ν. Π.Ρ.Ο.Σ.Κ.Υ.Ν.Ο.Υ.Σ.Α.Ν. ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ Ε.Π.Ι.Κ.Α.Λ.Ο.Υ.Ν.Τ.Α.Ν. ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΡΘΙΟΙ, ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

  ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΔΟΥΛΕ.

  ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΥΒΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ, ΔΟΥΛΕ.

  ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΙΣΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ:

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩ-ΕΘΡΩΣΚΑΝ.

  ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ. ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ.

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΟΥΛΕ?

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΣΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ "ΘΕΟΣ" ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

  ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΘΙ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ Φ.Υ.Τ.Ο. (ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ), ΚΑΙ Ζ.Ω.Ο. (ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΗ). ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ Μ.Υ.Κ.Η.Τ.Ω.Ν. ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΣ.

  ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΕΣ.

  ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΥΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. Ψῖτ ἔϊ ἐσὺ Χριστιανὲ παραπάνω...

  Τί μᾶς λὲς δηλαδή, ὅτι ἐπειδὴ ὁ ἄνθρωπος δὲν μπορεῖ νὰ ἐξηγήσῃ κάτι γύρω του, κατευθείαν ἀρχίζει νὰ λατρεύῃ τὸν θεὸ τῶν ἑβραίων, τὸν Γιαχβέ? Αὐτὸ φίλε τὸ κάνουν τὰ ΖΩΑ ὅπως παραδέχεσαι ὅτι εἶσαι, γιατὶ οἱ πραγματικοὶ ἄνθρωποι ἐρευνοῦν καὶ βρίσκουν, ὅπως ἔκαναν οἱ ἀρχαῖοι ἕλληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. ΜΟΡΦΕΑ Ο ΤΑΤ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. Απο το προηγουμενο παραληρημα αυτο που προκυπτει αμεσα ειναι οτι εισαι οχι μονο αμορφωτος αλλα και ισχυρογνωμων.Μαθε καλυτερα τι εκαναν μια μεριδα ανοων ανθρωπων θυματα των τοτε ιερατειων με θυσιες, παγανισμους ακομα και ακραιες προσφορες αιματος και μετα θα μιλησεις για δουλικοτητα.Διαβασε και κανα βιβλιαρακι-αν μπορεις-περι Χριστιανισμου απο πατερες Ελληνες και μετα να ανοιγεις το ηλιθιο στομα σου.Οσο για σενα 4:20 μαθε οτι η ερευνα και η φιλοσοφια ανθησε και διατρανωθηκε απο μονοθειστες και οχι παγανιστες.Οπως και το οτι η ερευνα και τα ευρετρα εδω και πολλες χιλιαδες χρονια παραμενει σε συγκεκριμενα επιπεδα.Να σαι σιγουρος οτι μολις ο ανθρωπος φτιαξει ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ ενα και μονο ζων κυτταρο εγω θα τον προσκυνησω σαν Θεο,σαν αυτοδημιουργητο,σαν απογονο των πιθηκων,σαν οπως σε βολευει τελοσπαντων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΤ.
  ...............................

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΜΟΡΦΕΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. χριστιανὲ κῶλε δέν ἀπήντησες στὸ ἐρώτημά μου, ἀλλὰ τὸ περνᾷς "by-pass": ἐγὼ σὲ ρώτησα ἂν θεωρεῖς φυσιολογικὸ ὅταν ὁ Ἄνθρωπος δέν καταλαβαίνει νὰ καταφεύγῃ στὴ θεοληψία κι ἐσὺ σὰν τυπικὸς δειλὸς καὶ δόλιος χριστιανὸς φουκαράς-καλὸς Σαμαρείτης ἀπαντᾷς ὅτι "η ερευνα και η φιλοσοφια ανθησε και διατρανωθηκε απο μονοθειστες και οχι παγανιστες". Ὅμως ἀκόμα καὶ αὐτὸ ποὺ λές, ὦ μάλθαξ ἑβραιολάτρη, εἶναι ΛΑΘΟΣ καθὼς ἡ ἔρευνα καὶ ἡ φιλοσοφία ῥὲ σαβουρόπουστα ἄνθησε ἀπὸ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ἐνῷ ἔχει βαλτώσει-παγώσει ἐδῶ καὶ 2011 χρόνια λόγῳ τῆς ἐπιβολῆς τοῦ Μονοθεϊσμοῦ ῥὲ μοῦλε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΤΝΗ ΟΛΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΡΙΟΛΗ Γ-Α-Μ-Ω ΤΗ ΦΑΤΝΗ ΟΛΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. 29 Αυγούστου 2011 9:27 μ.μ. Καλή η αρχή η μέση και το τέλος, αυτή είναι η όλη αλήθεια, γιατί όμως νευριάζεις και το χαλάς.
  Ειδικά εσύ δεν πρέπει.
  Να είσαι πάντα καλά.
  ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. 9:53 γιὰ πές μου τί λέει ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. Μέσα σε δέκα λέξεις τα "πάντα" και πάνω απ'όλα αυτό που είστε σήμερα.
  Πάλευαν 2011 χρόνια για να σας κάνουν αυτό που ήθελαν να "γίνεται",για να δεχθείτε αυτό που θα σας φέρουν, για να σας κοιμίσουν πάλι και πάλι.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. Πάλι και πάλι …….και είσαι ο ίδιος ο συντάκτης του κειμένου και ρωτάς, τι να κάνουμε υπάρχει ταύτιση χαρακτήρων και πιστεύω.
  Να είσαι πάντα καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή