Ποιοι και πως βγάζουν πολλά χρήματα από την Ελλάδα

Τόσα χρόνια ακούμε στα ΜΜΕ για τα εθνικά θέματα.

Συνεχώς ακούμε για την Τουρκική προκλητικότητα η οποία αυξάνεται συνεχώς. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλοι τα ελληνοτουρκικά πουλάνε πολύ στην Ελλάδα. Πέρα από αυτό οι «φίλοι» μας, φρόντισαν κοντά μας να βάλουν πολλούς «καλούς» γείτονες.

Η επιθετικότητα των γειτόνων μας ανάγκασε να μπούμε δυναμικά μέσα στην κούρσα των εξοπλισμών. Για τους εξοπλισμούς έχουν ακουστεί πάρα πολλά, για σκάνδαλα, για υποβρύχια που γέρνουν κλπ. Η χώρα μας έχει ισχυρό στρατό για τα δεδομένα της και οι Έλληνες πολίτες δίνουν πολλά χρήματα για αυτό τον λόγο. Σκεφτείτε ότι κάθε έλληνας πολίτης για την άμυνα πληρώνει 24 φορές παραπάνω χρήματα από τον Γερμανό πολίτη.

Δείτε μια ανάλυση για τον εξοπλισμό που έχει η χώρα μας σε σύγκριση με αυτόν που έχει η Γερμανία. Να σας θυμίσω ότι η Γερμανία έχει 82 εκ κόσμο και η Ελλάδα έχει περίπου 11 εκ.



Παρακάτω ακολουθεί στρατιωτική σύγκριση μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας. Η Ιταλία έχει περίπου 60 εκ κόσμο.



Δείτε την στρατιωτική σύγκριση μεταξύ της Ελλάδας και της Ισπανίας. Η Ισπανία έχει περίπου 47 εκ κόσμο.



Με βάση όλα τα παραπάνω αμέσως γίνεται αντιληπτό το εξής:

Χώρες οι οποίες είναι πολύ μεγαλύτερες σε πληθυσμό από την δική μας, έχουν μικρότερο ή ίσο αριθμό στρατιωτικού εξοπλισμού (με εμάς). Το αστείο είναι ότι ο βασικός μας εχθρός η Τουρκία έχει μεγαλύτερο αριθμό στρατιωτικού εξοπλισμού αν και υστερεί ποιοτικά. Η Τουρκία έχει όσο πληθυσμό έχει η Γερμανία και ενώ έχουμε μεγαλύτερο οπλοστάσιο από την Γερμανία, από την Τουρκία δεν έχουμε (μεγαλύτερο οπλοστάσιο). Δηλαδή πληρώνουμε χρήματα υποτίθεται για να προστατευόμαστε από τους Τούρκους και τελικά προστατευόμαστε από τους…..Γερμανούς.



Συμπέρασμα:

Μας δώσανε το πρόβλημα (μη φιλικούς γείτονες) και την λύση (αγορά εξοπλισμού από Γάλλους,Γερμανούς,Αμερικανούς).

el.gr

loading...