Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΚΝΗΡΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΟΝ

Είμαι Έλληνας και αρνούμαι να μετατρέψω τον εαυτό μου σε ένα θλιβερό και οκνηρό Ον που του δίνουν οι άλλοι Ερμηνείες.Είμαι Έλληνας και όταν μιλώ ,μιλώ σταράτα και ονομάζω τον απατεώνα,απατεώνα και δεν ερμηνεύω την απατεωνιά σαν εξυπνάδα!!Είμαι Έλληνας και αρνούμαι τον Εβραίο ΓΙΑΧΒΕ και τα τσιράκια του!!Είμαι Έλληνας και όταν μιλώ για Δημοκρατία δεν εννοώ ΑΣΥΔΟΣΙΑ!!Είμαι Έλληνας και αρνούμαι να προσκυνήσω τον οποιοδήποτε Θεό!!Είμαι Έλληνας και όταν....
διαβάζω για τον "καλό" Χριστουλη που χαρακτήρισε την Ελληνίδα μάνα ΣΚΥΛΑ! επικαλούμαι τον Αριστοτελικό συλλογισμό και βγάζω αβίαστα το συμπέρασμα ότι ο Ιησούς ήταν ένας Εβραίος ρατσιστής!!Είμαι Έλληνας και αρνούμαι να ακούω το παπαδαριό κάθε Κυριακή της Ορθοδοξίας να βρίζουν τους προγόνους μας!!Είμαι Έλληνας απόγονος του Δευκαλίωνα και όχι του Αβραάμ .Είμαι Έλληνας και όταν οι τέσσερις Ευαγγελιστές αντιφάσκουν σε περιγραφές και γεγονότα τότε συμπεραίνω πως τα Ευαγγέλια δεν είναι θεόπνευστα αλλά κάποιοι τα μαγείρεψαν!!!Είμαι Έλληνας και αρνούμαι να συμμετάσχω στα βρώμικα παιχνίδια της εκάστοτε ανθελληνικής πολιτικής και όχι μόνο Εξουσίας!!

http://apollonios.pblogs.gr

213 σχόλια :

 1. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΙΟΙ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. είμαστε λίγοι όμως αδερφέ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ BLOGER;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
  ΑΥΤΟΣ Ο "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ.
  ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ
  STOP
  ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ
  ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ
  ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ
  ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 1.οι εννεα ηλιοι εννεα γενεαι εισιν.
  2.ο μεν πρωτος ηλιος γενεα εστιν ανθρωποι ακακοι,
  πολυχρονιοι,ελευθεροι,αληθεις,πραεις,επιεικεις,αγαπωντες αληθειαν.
  3.ο δευτερος ηλιος δευτερα γενεα εστιν,και αυτοι ανθρωποι αληθινοι,πραεις φιλοξενοι,ακακοι,αγαπωντες των ελευθερων το γενος.
  4. ο τριτοσ ηλιος τριτη γενεα εστιναναστησεται βασιλεια επι βασιλειαν,εθνος επι εθνος γενησονται πολεμοι πλην φιλοξενοι και ελεημονες εσονται εν τη Ρωμαιων πολη.
  5. ο τεταρτος ηλιος τεταρτη γενεα εστιν θεοτητος γονη φανησεται εν μεσημβρια εγερθησεται γαρ γυνη ελληνις εκ της Εββραιδος χωρας ονοματι Μαρια και τεξεται υιον και καλεσουσι το ονομα αυτου Ιησουν.
  6. και λυσει τον νομον των Εβραιων και ιδιον νομον στησει
  7. και βασιλευσει ο νομος αυτου.
  8. και ανοιγησονται αυτω οι ουρανοι και φωνην ληψεται και στρατιαι αγγελων τον θρονον αυτου βαστασουσιν και τα εξαπτερυγα τα ιχνη των ποδων αυτου προσκυνησουσιν.
  9. και ληψεται ανδρας απο της Γαλιλαιας και νομοθετησει και ειπηπρος αυτους Τον λογον ον ελαβετε παρ εμου ,κηρυξατε αυτον τοις εθνεσι των εβδομηκοντα δυο γλωσσων.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ……..
  10.Και λεγουσι αυτή οι ιερεις των εβραιων φρικωδεστατη δεσποινα ημων, ερωτησαι σε ζητουμεν.
  Και αποκριθεισα η Σιβυλλα λεγει προς αυτους ο βουλεσθε απαγγειλατε μοι.και λεγουσι προς αυτην εκεινοι ακοην ηκουσαμεν από των εθνων ότι ο θεος των ουρανων υιον μελλει τικτει….(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:ακουσαμε από τα εθνη ότι θα γεννηθει ο υιος του Θεου. Είναι τρομερο μερικες εκατονταδες χρονια πριν το Χριστο τα εθνη της μεσογειου ολης να γνωριζουν και να συζητουν ότι θα ερθει ο Χριστος και οι Εβραιοι ραβινοι δεν ηξεραν τιποτε,αλλα ηταν ο περιουσιος λαος,που η περιουσια του ηταν το χρημα που σημερα μαζευει η Γκολντμαν Σακς.)……ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ…. πιστευεις ότι τουτο γινεται,κυρια ημων; Λεγει η Σιβυλλα προς αυτους υμεις ου πιστευετε οντες ιερεις των Εβραιων;
  11. λεγουσιν αυτή ημεις ου πιστευομεν ότι ο θεος υιον μελλει τικτειν.και γαρ λογον εδωκε τοις πατρασιν
  Ημων. Λεγει αυτοις η Σιβυλλα ο νομος ουτος σκολοψ υμιν εστιν.και λεγουσιν αυτή.και τι λεγεις,δεσποινα ημων,περι του ζητηματος τουτου;
  12.Και αποκριθεισα η Σιβυλλα ειπε προς αυτους ο θεος των ουρανων υιον μελλει τικτειν,
  13.ος ομοιος τω πατρι εχει είναι και ομοιωμα νηπιου ληψεται.
  14. και αναστησονται κατ αυτου βασιλεις, Αλεξανδρος, Σελευκος και Ηρωδης,οι μη δυναμενοι σωσαι εαυτους.
  15 ποιησουσι διωγμους πολλους εις την Ιουδαιαν χωραν και φονευσουσι νηπια μετα των γονεων αυτων ώστε τον Ιορδανην ποταμον αιματι συγκερασθηναι και ουδεν ωφελησουσιν.
  16.και μετα ταυτα πολλας θεραπειας ποιησει ο επι ξυλου μελλων σταυρωθηναι.
  17. και ως θυσιασουσι ….τους βωμους αυτης, ακουσωσι τα σημεια αυτου α εποιησεν εις την Ιουδαιαν χωραν.
  18. και αναστησεται βασιλευς ονοματι Αυγουστος από της φρυγιας και βασιλευσει εν τη Ρωμη και υποταγησεται αυτω πασα η οικουμενη.
  19. και εκαστος βασιλευς Ρωμαιωντο ονομα αυτου κληθησεταιΑυγουστος.
  20. το ξυλον το τρισμακαριστον,εν ω Χριστος μελλει τανυεσθαι….

  ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΧΕΤΕ;;;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τους μπουμπούκους του ΛΑΟΣ που ψήφησαν το Μνημόνιο και έχουν γίνεικόλος και βρακί με τον παπανδρέου τους ρώτησες;
  Μήπως αυτοί είναι "πατριώτες" και συ λίγο λιγότερο πατριώρης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. 5. ο τεταρτος ηλιος τεταρτη γενεα εστιν θεοτητος γονη φανησεται εν μεσημβρια εγερθησεται γαρ γυνη ""ΕΛΛΗΝΙΣ"" εκ της Εβραιδος χωρας ονοματι ""ΜΑΡΙΑ"" και τεξεται υιον και καλεσουσι το ονομα αυτου ""ΙΗΣΟΥΝ"".
  6. και λυσει τον νομον των Εβραιων και ιδιον νομον στησει.
  ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣ;;;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Wikileaks-Αμερικάνος Πρέσβης: "...ο κ. Βενιζέλος (γεννηθείς Τούρκογλου)..."

  Αυτό που μέχρι τώρα κυκλοφορούσε σαν φήμη έρχεται να επιβεβαιώσει o Αμερικάνος Πρέσβης που σε έγγραφό του που στέλνει 3 μέρες μετά τις εκλογές του 2009 λέει ότι ο Βενιζέλος γεννήθηκε σαν Τούρκογλου... και προφανώς αργότερα άλλαξε όνομα... και όχι ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σήμερα, αλλά όσο να 'ναι πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια για την ιστορία του καθενός μιας και επί τουρκοκρατίας τα ονόματα μόνο τυχαία δεν ήταν...

  Ιδού και το τηλεγράφημα της Πρεσβείας:

  Who's Who In The New Greek Government — Embassy Athens (Greece)
  Reference id: 09ATHENS1535
  Origin: Embassy Athens
  Time: Wed, 7 Oct 2009 15:16 UTC

  WHO'S WHO IN THE NEW GREEK GOVERNMENT
  1. (SBU)...
  8. (SBU) Evangelos Venizelos: Leader of a PASOK faction that has traditionally been in opposition to Papandreou. A university professor of constitutional law born in 1957, Mr. Venizelos (nee Turkoglu) collided with Mr. Papandreou over the party leadership in 2007 - and decisively lost.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ είπε ότι...

  ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ''ΜΑΤRΙΧ''....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ''ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ'' ΣΑΣ ''ΖΩΑ''......ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ''ΕΙΠΑΝ'' ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΤΟΠΙΚΟ ΓΗ'Ι'ΝΟ ΧΡΟΝΟ) ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΟ (ΕΝΑΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ''αντι νεα ταξη πραγματων''),,,ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ''ΛΟΓΙΚΟΥΣ''....ΜΟΝΟ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ''ΜΠΑΖΑ'' ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!! ....ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ!!!!ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ!!!

  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΝΕΦΕΛΙΜΙΟΣΙΩΝΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛ ΚΑΙ Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗΣ ΄΄ΠΙΑΣΤΗΚΕ΄΄ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ''ΙΘΑΓΕΝΩΝ''...ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ Μ.Μ. ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ...ΟΙ ''ΨΑΓΜΕΝΟΙ'' ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ .... ΣΤΙΣ 21/12/2011 (ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ CONTROL TOY 2012) ΘΑ ΤΑ ''ΔΕΙΤΕ'' ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ''ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΙΝΑ'', ''ΖΩΑ'' ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ TERRA (ΓΗ)!!!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ 21/12/2012...ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Β΄)!

  ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΤΩΝ ''ΜΑΥΡΩΝ''...

  Το περίφημο πρόγραμμα "Γαλάζια Ακτίνα" (ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ ΒLUE BEAM) EN ΜΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ...

  ΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΤΗΝ 27/ 11/ 2011 ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΚΩΝ ΜΑΝΤΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

  ΟΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΡΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΟΛΙΓΑ ''SPACESHIPS'' ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ''ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΟΛΟΥ'' ΤΩΝ ΕΛ, ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ KAI O MA/LA/KAS O BOSKOS ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΝΑ ΤΟ 'ΠΕΙ ...

  QUIZ: ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΗ'Ι'ΝΟ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΟ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ......ΟΧΙ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!...ΕΝΑΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΣΩΣΤΑ!!!!


  .....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....
  .....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

  ...ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ''ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ...

  ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
  ......666......
  26 Αυγούστου 2011 9:38 μ.μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

  ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΑ.ΜΗ.ΘΗΤ.Ε. ΜΕ ΤΗΥΝ ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΤΩΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝΕ ΗΣΧΥΡΗ(ΑΘΗΝΑ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΠΙΝΕ ΚΩΝΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΜΟΡΦΕΟΙ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
  ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. 31 Αυγούστου 2011 11:02 μ.μ.
  ΚΑΝΤΑ ΛΙΑΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. γιατι εχω την εντυπωση οτι εδω μεσα γραφει μονο ο λιακοπουλος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
  ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

  ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. morfea...
  άκου μερικές προφητείες ηλίθιε...
  το ότι ξέρεις να μετράς το οφείλεις στους έλληνες
  το ότι ξέρεις να διαβάζεις το οφείλεις στους έλληνες
  το ότι δεν ξέρεις να σκέφτεσαι το οφείλεις στους εβραίους
  και όλα τα ντίνα που σε ταλαιπωρούν φυσικά στην θρησκεία που προσκυνάς τα χρεώνω
  οποτε κάτσε και προσκυνά την ανυπαρξία και άσε τα σχόλια ρε "μακακα"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. 11.10, ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ!ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.Ο ΤΥΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ.ΚΡΙΜΑ!
  Άννα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Λιακόπουλος ο πωλητής των λόγων του Θεού ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ 11 06
  Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ
  ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ
  ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ
  Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΜΟΡΦΕΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ
  Όχι να μη αφήσουμε να μας κυρίευση η αρχαία πλάνη… "ελάτρευσαν τη κτίσει παρά τον κτίσαντα" και "εμωράνθησαν". Αν αγγέλους δεν θέλει να προσκυνούμε, πόσο μάλλον την από Άννης γεγενημένη (Μαρία) την εκ του Ιωακείμ»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. 11.17

  ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. 11,15 ΑΝΝΑ

  ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ;

  ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΥΠΑΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. 11 21
  ΑΛΒΑΝΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΞ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ
  ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ31 Αυγούστου 2011 - 11:32 μ.μ.

  mpla!mpla!mpla!...koko yiok!

  proskinimenoi,afroromans!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΡΕ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΑΡΘΡΘΟΓΡΑΦΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΙΚΟΣ είμαστε λίγοι όμως αδερφέ....ΣΕ ΞΕΡΗ ΚΑΝΗΣ?ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ?ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΕΡΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ .Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ Ο ΡΟΛΛΟΣ ΣΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΒΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ .ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΦΛΩΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ? 11,26 ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΕΜΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ. ΦΙΛΑΚΙΑ

  Άννα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Γιατί τόση μωρία ρε παιδιά.Έχετε σκεφθεί τι θα συναντήσετε όταν εξέλθει η ψυχή από το σώμα σας;;;Νομίζετε ότι θα είστε τόσο δυνατοί για αντιμετωπίσετε τον βρομερό εμπνευστή σας τον διάβολο;;Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Παντοκράτωρ του σύμπαντος και δεν έχει σχέση με φυλές και έθνη, ούτε συμπεριφέρεται με προτιμήσεις. Είναι ο Πατέρας όλων μας και θα μας δικάσει αντικειμενικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. 11,30

  Κ.ΩΛΟΦΑΓΟΥΡΙΤΣΑ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ,
  ΑΛΛΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ.

  ΚΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ,ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΑΓΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΜΟΡΦΕΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ
  Όχι να μη αφήσουμε να μας κυρίευση η αρχαία πλάνη… "ελάτρευσαν τη κτίσει παρά τον κτίσαντα" και "εμωράνθησαν". Αν αγγέλους δεν θέλει να προσκυνούμε, πόσο μάλλον την από Άννης γεγενημένη (Μαρία) την εκ του Ιωακείμ»
  Λιακόπουλος ο πωλητής των λόγων του Θεού ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

  μα/λα/κα αγανακτισμενε ξαναγυρισες ...αντε στο συνταγμα να φας υ==το ξυλο της αρκουδας απο ΜΑΤ...ΚΑΛΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΟΙ ΣΙΒΥΛΛΕΣΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
  ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΒΥΛΛΕΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,
  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΙΒΥΛΛΑ,ΤΗ ΣΙΒΥΛΛΑ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ.ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑΟΤΙ Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ,ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΕΤΩΝ.
  ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΣΙΒΥΛΛΑ
  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ
  ΕΥΡΙΠΙΔΗ.
  Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΙΒΥΛΛΕΣ
  ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ...ΘΑΥΜΑΣΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΙ...
  ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ
  ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ Η ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΣΙΒΥΛΛΕΣ.
  ........
  ΕΑΝ ΕΣΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ,.....ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. 11 41
  ΑΛΒΑΝΟΣ-ΞΕΑΛΒΑΝΟΣ Ο,ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ.
  ΠΗΔΑΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ
  ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΣΗ ΕΜΜΟΝΗ
  ΨΥΧΑΝΑΚΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;
  ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ;
  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ.

  ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ...

  αγιος ο θεος,ου η βουλη τελειται απο0 των ιδιων δυναμεων.
  αγιος ο θεος, ος γνωσθηναι βουλεται και γιγνωσκεται τοις ιδιοις.
  αγιος ει, ο λογω συστησαμενος τα οντα.
  αγιος ει, ου ου πασα φυσις εικων εφυ.
  αγιος ει,ον η φυσις ουκ εμορφωσεν.

  αγιος ει, ο πασης δυναμεως ισχυροτερος.

  αγιος ει, ο πασης υπεροχης μειζων.

  αγιος ει,ο κρειττων των επαινων.

  δεξου λογικας θυσιας αγνας απο ψυχης και καρδιας προς σε ανατεταμενης, ανεκλαλητε,αρρητε,σιωπη φωνουμενε.
  αιτουμενω το μη σφαληναι της γνωσεως
  της κατ ουσιαν ημων επινευσον μοι και ενδυναμωνσον με, και της χαριτος ταυτης
  φωτισω τους εν αγνοια του γενους,μου
  αδελφους,υιους δε σου.
  διο πιστευω και μαρτυρω εις ζωην και φως χωρω.
  ευλογητος ει,πατερ.ο σος ανθρωπος
  ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;
  ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΕΡΜΗς Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟς;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ;


  .................ΜΟΡΦΕΑΣ....................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΕΝΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΗΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ..
  Ο ΜΟΝΟΣ ΑΓΩΝΗΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. morfea δεν θα σου γράψω αλλα διότι δεν θέλω να αυτοκτονήσεις
  αλλα ρε "μακακα" μην γραφεις άλλον γραφόμενα...
  εδώ είναι ελεύθερος χορός όπου ο καθένας μας γραφει την σκέψη του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Προφανώς, ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Ναι, το διαβάσατε σωστά, κατά κάποιο τρόπο, ένα μεγάλο μέρος της Γης (ή τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων στον πλανήτη) θα πάψει να υπάρχει. Σταματήστε τον προγραμματισμό για τη σταδιοδρομία σας, μην κάνετε όνειρα να αγοράσετε σπίτι, και να ξοδέψετε τα τελευταίο χρόνο της ζωής σας για να κάνετε αυτό που πάντα θέλατε, αλλά ποτέ δεν είχατε χρόνο. Τώρα έχετε χρόνο, ένας χρόνος ακόμα σας μένει να διασκεδάσετε ... πριν από το τέλος. Μνημείο των Μάγια Μήπως σας φαίνονται τρελά όλα αυτά; Έ! όχι. Μάθετε το λοιπόν ότι είναι αλήθεια 100%!!! Η μΕγάΛη πΕρίποΛος επιστρέφει!!!!!!
  ΜΟΡΦΕΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. zickos είπε...

  ΟΛΟ ΜΑ/ΛΑ/ΚΙΕΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟ/ΥΤ/Α/ΝΑ 12ΘΕΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ1 Σεπτεμβρίου 2011 - 12:00 π.μ.

  @1144
  kopelia!ela syntagma na se xenagiso!volemeni!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. 11,46

  ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΒΡΩΜΟΚ.ΟΛΕ,ΔΕ ΣΕ ΠΗΔΑΩ.

  ΤΡΑΒΑ ΓΑ.ΜΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΣΟΥ,
  ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΡΕ ΜΟΡΦΕΑ

  ΟΥΤΕ ΡΕΠΟ ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Προφανώς, ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Ναι, το διαβάσατε σωστά, κατά κάποιο τρόπο, ένα μεγάλο μέρος της Γης (ή τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων στον πλανήτη) θα πάψει να υπάρχει. Σταματήστε τον προγραμματισμό για τη σταδιοδρομία σας, μην κάνετε όνειρα να αγοράσετε σπίτι, και να ξοδέψετε τα τελευταίο χρόνο της ζωής σας για να κάνετε αυτό που πάντα θέλατε, αλλά ποτέ δεν είχατε χρόνο. Τώρα έχετε χρόνο, ένας χρόνος ακόμα σας μένει να διασκεδάσετε ... πριν από το τέλος. Μνημείο των Μάγια Μήπως σας φαίνονται τρελά όλα αυτά; Έ! όχι. Μάθετε το λοιπόν ότι είναι αλήθεια 100%!!! Η μΕγάΛη πΕρίποΛος επιστρέφει!!!!!!
  ΜΟΡΦΕΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ΟΥΤΟΙ ΕΝ ΑΡΜΑΣΙ ΚΑΙ ΟΥΤΟΙ ΕΝ ΙΠΠΕΙΣ ΗΜΕΙΣ ΔΕ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΓΑΛΥΝΘΗΣΟΜΕΘΑ
  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2012.
  ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.
  ΕΣΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.
  ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,
  Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!
  ........
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ!!! ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ!!!
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ, ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ, ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΙΧΑΖΟΥΝ!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ!!! ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ή ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;;;;
  ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΨΥΧΟΡΡΑΕΙ!!! ΣΚΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!! ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ!!! ΑΝΤΕ ΠΙΑ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Έλεος. Αντί να περιμένετε να μας σώσουν οι Ελ δεν θα ήταν καλύτερο να κάνουμε κάτι από μόνοι μας; Συν Αθηνά και χείρα κίνει!! Σε περίπτωση ποθ δεν έρθουν θα γίνετε ρεζίλι στους υπόλοιπους Έλληνες που σας διάβαζαν. Σε περίπτωση που έρθουν θα γίνετε ρεζίλι μπραστα σε αυτούς για την οκνηρία που επιδείξατε αφήνοντας την πανάρχαια κληρονομιά μας (την πατρίδα μας) στα σκυλιά. Γιατί φίλοι μου Μορφέα και άλλοι ... εύκολο να διαβάζεις προφητείες η βιβλιαράκια και να ευλογείτε ο ένας τα γένεια του άλλου. Δύσκολο να δημιουργείς επιστήμη ιδρώνωντας χρόνια επάνω από τα βιβλία διαβάζοντας κριτικά γενόντας νέες ιδέες δημιουργόντας νέους δρόμους. Πώς θα πείτε στους Ελ ότι διαλέξατε τον εύκολο δρόμο αντί του δύσκολου που θα σας πρόσφερε όμως τεράστιες δυνατότητες για να υπηρετήσετε την πατρίδα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. 12:13 ΙΔΟΥ,Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!ΧΡΙΣΤΟΣ-ΛΕΩ ΕΓΩ-Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.(Καλλ.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. που εισαι ρε εξωκοσμικε 666? ο μορφεας εμεινε μονος του!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΧΟΝΔΡΟ-ΜΑ.ΛΑ.ΚΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. A εγω πιστευω στον Δια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Θα μπορουσατε να χρησιμοποιητε το διαδικτιο για πιο παραγωγικους σκοπους απο αυτο το πραγμα. Γιατι τετοια διχωνια? Οπου γουσταρει πιστευει ο καθενας, δεν σας καταλαβαινω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. ΗΡΘΑ!
  ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ!
  .............
  ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.
  ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΔΩ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!
  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ!
  ΔΥΣΤΗΧΩΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.
  ΣΑΣ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ.
  ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ.
  ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.
  ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ.
  ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ,
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ!
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.
  ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. MOΡΦΕΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙΝΑ, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?

  ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ!

  ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΠΙΑ!

  ΟΚ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ, ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟΙ, ΜΑΛ.ΑΚΕΣ, ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ.

  ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΞΥΠΝΗΤΟΣ.

  ΒΡΕ ΜΠΕΛΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Λυπάμαι φίλε Μορφέα προτιμώ να χτίζω μόνος μου την τύχη μου και να βάζω το λιθαράκι μου όσο μικρό και αν είναι στην οικοδόμηση του μέλλοντος της πατρίδος μου μαζί με τους ελάχιστους συνΈλληνες που νοιάζονται. Δεν θα ήθελα να επιλέγω λύσεις που βολεύουν το εγώ μου ή την οκνηρία μου (ευκολία μου). Σέβομαι το πάθος σου για αυτά που πιστεύεις αλλά είναι εξαιρετικά απίθανα μια και στηρίζονται σε εκατοντάδες αξιώματα. Για να υπολογίσεις όμως την πιθανότητα η θεωρία σου να είναι σωστή πρέπει να πολλαπλασιάσεις τις επιμέρους πιθανότητες των εκατοντάδων αξιωμάτων σου. Οι πιθανότητες όμως είναι αριθμοί μικρότεροι της μονάδος. Τι γίνεται όταν πολλαπλασιάζεις πολλούς αριθμούς μικρότερους της μονάδος; Το γινόμενο μικραίνει συνεχώς. Με λίγα λόγια όσα περισσότερα αξιώματα έχει μια θεωρία τόσο πιο απίθανη είναι. Και με τα τόσα αξιώματα που θέτεις φοβάμαι ότι είναι απειροελάχιστα πιθανή η θεωρία που παραθέτεις. Αν αποφασίσεις ποτέ ότι θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου για πραγματική γνώση (επιστήμη) θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω. Καλή σου μέρα.
  Ματσαρίδης Ευστάθιος
  atlandas@phys.uni-sofia.bg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. "MOΡΦΕΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙΝΑ, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?

  ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ!

  ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΠΙΑ!

  ΟΚ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ, ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟΙ, ΜΑΛ.ΑΚΕΣ, ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ.

  ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΞΥΠΝΗΤΟΣ.

  ΒΡΕ ΜΠΕΛΑ..."

  hahahahahah swstoooos hahahahahah
  tsourekia omws o typos!!! ase mas re file me tis liakopouliades.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.
  ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ;
  ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΠΑΣΙΚΛΑΣ!
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΕ! ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΩ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΕΡΓΟ ΣΑΣ!
  ΠΑΡΤΕ ΓΝΩΣΗ ΡΕΕΕ!!!!

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ORONTEUS FINAEUS 1531 M.X.
  ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΥΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ;
  Ο ΧΑΡΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ.
  .......
  ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;
  KANTE ΖΟΟΜ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ!!!
  ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ!!!
  ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ;;;
  ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;
  ΠΑΡΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ……..
  File:Piri reis world map 01.jpg - Wikipedia, the free encyclopedia

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΩΤΕΡΩΝ ΧΑΡΤΩΝ.
  ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΕ"!!!
  ΧΑΡΤΗΣ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ.
  ΚΑΝΤΕ ΖΟΟΜ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΦΕΛΙΜ
  ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!

  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΦΕΡΝΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
  ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ!!!!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Φίλε Μορφέα υπάρχουν λογικότερες και πολύ ποιο πιθανές εξηγήσεις για τα φαινόμενα που παραθέτεις. Θέλουν όμως πολύ διάβασμα για να φτάσεις μέχρι εκεί.
  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
  Ευκολότερο είναι να παρομοιάζεις την βουβωνική πανώλη με ένα φάντασμα η μια θεότητα που μολύνει όποιον αγγίξει και τον οδηγεί στο θάνατο. Για να βοηθήσεις όμως τους ασθενείς ή την ανθρωπότητα πρέπει να δεις το θέμα επιστημονικά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Αν θές μελέτησε αυτό:

  http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_887.html?showComment=1314827377938#c7282268443429602786

  Ελπίζω να σε βοηθήσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. 1.56
  ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ!
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ!
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;

  .......ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. KAΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ UFO...

  ΝΑΙ ΜΟΡΦΕΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΜΩΣ.. Α ΡΕ ΒΛΗΜΑ...

  ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΑΔΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛ.

  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?

  ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΕΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ...

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΙΝΑΡΙΑ ΜΟΥ!
  ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!
  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ!
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΞΕΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ...

  ΣΤΟ WIKIPEDIA...

  ΩΧ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ.. ΩΧ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΤΕ ΕΕΕ;;;;;;;
  ΛΟΥΓΚΡΑ! ΣΤΗ ΜΟΥΓΚΑ!!!!
  ΜΟΥΓΚΑ!!!!!
  ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ!!!
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΟ............................. WIKIPEDIA.....!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ!
  ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ!!!!!
  ΜΟΥΓΚΑ!!!!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΒΟΔΙΑ ΚΟΙΜΑΜΕΝΟΙ, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΘΓΚΡΙΖΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΚΑΛΑ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ?

  "ΟΚ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ, ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟΙ, ΜΑΛ.ΑΚΕΣ, ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ.

  ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΞΥΠΝΗΤΟΣ.

  ΒΡΕ ΜΠΕΛΑ..."

  ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
  ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ Λ-Ο-Υ-Γ-Κ-Ρ-Ε-Σ
  ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ;;;;;;;;;
  ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
  ΟΥ!!!!!
  Λ.Ο.Υ.Γ.Κ.Ρ.Ε.Σ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ WIKIPEDIA..... ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ???? ΤΣ ΤΣ ΤΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Α ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΡΦΕΑ, ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΟ WIKIPEDIA!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Φίλε Μορφέα υπάρχουν λογικότερες και πολύ ποιο πιθανές εξηγήσεις για τα φαινόμενα που παραθέτεις. Θέλουν όμως πολύ διάβασμα για να φτάσεις μέχρι εκεί.
  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
  Ευκολότερο είναι να παρομοιάζεις την βουβωνική πανώλη με ένα φάντασμα η μια θεότητα που μολύνει όποιον αγγίξει και τον οδηγεί στο θάνατο. Για να βοηθήσεις όμως τους ασθενείς ή την ανθρωπότητα πρέπει να δεις το θέμα επιστημονικά!!

  Τι θέλεις από εμένα Σου εξήγησα ότι η επιστημονική φαντασία δεν είναι τομέας μου (άσε που αυτή που παραθέτεις δεν έχει κάτι επιστημονικό επάνω της). Αν και ξέρω τους χάρτες του Ρέης ζήτησα από ένα συνάδελφο να μου στείλει τους γνήσιους μια και αυτοί που παραθέτεις έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία από ρωσικό ιστότοπο. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε Ρώσους εκτός των ορίων της Ρωσικής επιστημονικής κοινότητας. Η μητέρα μου μόλις μου ανέφερε ότι αυτός ο Λιακόπουλος είναι συνάδελφος (Φυσικός). Αν είναι αλήθεια θα έπρεπε να ντρέπετε!
  Ευστάθιος Ματσαρίδης
  atlandas@phys.uni-sofia.bg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  ...............
  ΟΥΥΥΥΥ!!!!!!!
  Λ.Ο.Υ.Γ.Κ.Ρ.Ε.Σ.

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  ΟΟΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. ΤΩΡΑ ΤΥΠΩΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΟΚ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ WIKIPEDIA!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Piri_reis_world_map_01.jpg

  ΟΡΙΣΤΕ! ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΑΛΗΘΗΝΗ ΕΤΣΙ!!!) ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!

  ΠΗΓΗ... WIKIPEDIA... ΠΑΡΤΕ ΓΝΩΣΗ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑΑΑΑ ΜΠΕΕΕΕ

  .......ΧΑΖΕΑΣ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. MORFEAS EIPE : "ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΙΝΑΡΙΑ ΜΟΥ!
  ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!
  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ!
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΞΕΣ!"

  ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Piri_reis_world_map_01.jpg

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ WIKIPEDIA...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΕΛΑΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ!
  ΑΝΤΕΡΣΤΕΙΝ;;;
  ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ!
  ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΝΕΙΡΟΚΟΣΜΟ ΣΑΣ!!!


  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Θα σου εξηγήσω κάτι ακόμη για να καταλάβεις ... υπάρχουν ακριβέστατοι χάρτες όλου του πλανήτη πολύ πρίν την πτήση του σπούτνικ. Άρα το αξίωμά σου ότι είναι λεπτομερείς οι χάρτες άρα είναι δορυφορικοί καταρίπτετε.
  Ευστάθιος Ματσαρίδης
  atlandas@phys.uni-sofia.bg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!


  o O
  '
  ------

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. επιστημονικα πραγματα μονο. Δορυφορικη φωτογραφια απο τον μεσαιωνα!!!!!! Στο wikipedia!!!!

  οταν οι ελληνες γυρνουσαν ολο τον κοσμο απο το 2000 π.Χ. ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!

  no comments... LOL

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ 2011 ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ 7000 ΜΕΤΑ ΔΙΑ ????Η ΑΠΟΛΛΩΝ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ???
  ΧΑΛΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ....ΚΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ !!!
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΩΝ ...ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ !!!ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΡΟΝΕΣΑΙ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. τι ειναι το αντερστειν?

  αγγλικα προσπαθεις να μιλησεις?????? Σιγουρα?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Θα σου εξηγήσω κάτι ακόμη για να καταλάβεις ... υπάρχουν ακριβέστατοι χάρτες όλου του πλανήτη πολύ πρίν την πτήση του σπούτνικ. Άρα το αξίωμά σου ότι είναι λεπτομερείς οι χάρτες άρα είναι δορυφορικοί καταρίπτετε.
  Ευστάθιος Ματσαρίδης
  atlandas@phys.uni-sofia.bg

  1 Σεπτεμβρίου 2011 2:21 π.μ.
  ...................................
  ..............
  ΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΣΠΟΥΤΝΙΚ;;;
  ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!
  ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ!
  ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ!
  ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΙ;;;;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Ειμαστε προβατα, στο λεμε τοση ωρα, καλα τι δεν καταλαβαινεις???

  Ρε τι δεν καταλαβαινει αυτος? Να ρε, κοιτα τι γραφω... μπεεεε μπεεεεεε μπεεεεε μπεεεεε

  Ποσο πιο λιανα να στο κανω???

  Π Ρ Ο Β Α Τ Α Α ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

  αντε να δουμε τωρα θα το χωνεψει.....???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Μορφεα???? ΜΠεε ρε


  Μπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  ΜπεεεεεεΜπεεεεεε


  Μπεεεεεε

  Understand????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Μολις το εδειξα στο σκυλο μου!!

  και γυρισε και με ρωτησε : "Δορυφορικη φωτο απο το Μεσαιωνα???"

  "Ναι " του λεω...

  "Απο το wikipedia?" μου λεει...

  "ναι!!! που το ξερεις?"

  "εεεεε απο που αλλου?" αποκρινεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΟΤΙ ΣΦΑΛΛΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. Entaksei, apla ayto to sxolio den yparxei... exw liwsei apla re file 2.30


  apla exw liwsei....

  apla..

  na sai kala!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. ΡΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ!!!!
  ΑΝ ΣΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗ ΕΓΚΥΡΟ ΣΑΙΤ,ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!
  ΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
  ΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. καλα παιδακι μου εισαι βλαμμενος?? τι σου λεμε τοση ωρα??? τι μπε σου καναμε, τι στο εξηγησαμε... τι αλλο πια?

  ειμαστε προβατα για σφαγη και εσυ ξυπνιος και ξυπνητος.

  τι αλλο να κανω δλδ.... βρε μπελαααα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
  ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΡΟΥ ΛΟΥ!!!
  ΜΠΑ-ΚΑ-ΤΕ-ΛΕΣ!!!!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. 2.30 ολα τα λεφτα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. χοχοχοχοχοχοχοχοχοοχοχοχοχοοχοχοχοχο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΨΤΕ!

  ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΡΦΕΑ.

  ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ!!!

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΧΩΡΩ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. ΤΗ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΑΘΜΑ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ!!!
  ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. Εγώ ήμουν μέχρι εδώ. Μορφέα παιδί μου λυπάμαι για σένα αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά από μια δορυφορική φωτογραφία (π.χ. google airth) και αυτό το χάρτη
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Piri_reis_world_map_01.jpg
  που ναι μεν για την εποχή του ήταν υπέροχος δεν έχει όμως τίποτα το κοινό με δορυφορική χαρτογράφηση ούτε στα πιο ευφάνταστα σενάρια!
  ΑΝ θες την προσωπική μου γνώμη ...
  Ότι υπήρχε υπερπολιτισμός πολύ πριν τους γνωστούς στους αρχαιολόγους πολιτισμούς να συμφωνήσω υπό προϋποθέσεις. Αλλά δεν είχε καμία σχέση με τον δικό μας σύγχρονο πολιτισμό. Δεν ήταν τεχνολογικός. Στηρίζονταν σε δυνάμεις που δεν φανταζόμαστε σήμερα. Τις δυνάμεις του ανθρώπινου εγκεφάλου. Δυνάμεις χαμένες πια στην σημερινή εποχή.
  Με αυτή την παρατήρηση κλείνω. Θα ήθελα να σου γράψω κάτι για να σε βοηθήσω αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα σε προσβάλω βάναυσα δημόσια και γι αυτό σιωπώ. Αν νομίζεις ότι θες να το ακούσεις μπορείς να μου γράψεις στο email μου. Θα φροντίσω να σου απαντήσω το συντομότερο. Καληνύχτα σου. Λυπάμαι αλλά 7:00 αρχίζω σημαντικότατο πείραμα και πρέπει να αναπαυθώ.
  Ευστάθιος Ματσαρίδης
  atlandas@phys.uni-sofia.bg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. 1ο ) ΕΝ ΑΡΧΗΝ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ
  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ
  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤ
  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ι
  Στοβαιος2,1,26

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤ

  Μεταφρασμενο.

  Ειναι μεν δυσ..κο..λο να καταλαβει κανεις τον Θεο αλλα και αδυνατο να τον περιγραψει.Διοτι το ασωματο δε μπορεις να το εκφρασεις με σωμα.Δεν ειναι δυνατο να κατανοησεις το τελειο με το ατελες ουτε το αθανατο με το ολιγοχρονο να ενωθει. Διοτι , το μεν ειναι αληθεια για παντα ενω το αλλο,σκιαζεται απο την εντυπωση.Το πιο αδυνατο απο το δυνατο και το μικροτερο απο το μεγαλυτερο,απεχει τοσο,οσο το θνητο απο το θειο.Και η αναμεσα τους αποσταση αμαυρωνει τη θεα του ωραιου.Διοτι τα σωματα ειναι ορατα μεσω των οφθαλμων και μεσω της γλωσσας ειναι ορατα τα οσα λεγονται.Το δε ασωματο ειναι και αορατο και ασχηματιστο.Δεν μπορει ομως να γινει αντιληπτο απο τις αισθησεις μας ο,τι ειναι ασωματο και αφανες και ασχηματιστο και δεν εχει σχηματιστει απο υλη.Εννοω, Τατ,εννοω πως οτι δεν μπορεις να περιγραψεις,αυτο ειναι ο θεος.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
  2ο) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΙΙΑ
  Στοβαιος 3, 11,31  Τατ, ειναι αληθεια οτι δεν ειναι δυνατον να τολμησει και να μιλησει για την αληθεια ο ανθρωπος, που ειναι ον ατελες και αποτελειται απο ατελη μελη και το σωμα του ειναι φτιαγμενο απο αλλα,και πολλα,ξενα στοιχεια.Λεω μονο οτι ειναι δυνατο και δικαιο,οτι δηλαδη,η αληθεια βρισκεται μονο στα αθανατα οντα,των οποιων και τα σωματα ειναι αληθινα,φωτια απο μονη της και τιποτα αλλο,νερο μονο και τιποτα αλλο,Τα δε δικα μας σωματα απο ολα αυτα τα παραπανω εχουν σχηματισθει,ομως,αν και εχουν και λιγο απο φωτια και απο γη και απο νερο και απο αερα,ουτε φωτια δεν ειναι,ουτε γη,ουτε νερο, ουτε αερας,ουτε τιποτα αληθινο.αν ομως,απο την αρχη,η κατασκευη μας δεν ειχε την αληθεια να την δει η να την ομολογησει.Να την καταλαβει μονο,αν ο Θεος θελησει.Τα παντα λοιπον,Τατ,πανω στη γη δεν ειναι αληθεια παρα μονο απομιμηση της αληθειας,και μαλιστα οχι ολα αλλα,καποια λιγα και τα υπολοιπα,ψεμα και πλανη,Τατ,και εικασιες,φτιαγμενα σαν εικονες της φαντασιας. Οταν τωρα η φαντασια επηρεαζεται απο ψηλα,γινεται η απομιμηση της αληθειας ενω,χωρις την ανωθεν ενεργεια παραμενει ψευδος.Οπως και η ζωγραφικη εικονα δειχνει το σωμα ομως δεν ειναι η ιδια σωμα,οπως αυτο που παριστανει,και ενω φαινεται να εχει ματια,η ιδια δεν βλεπει τιποτα και εχει και αυτια αλλα δεν ακουει τιποτε,και ολα τα υπολοιπα τα εχει η ζωγραφικη εικονα ομως ειναι ψευτικα και εξαπατουν τα ματια οσων την κοιτουν γιατι αλλοι μεν θεωρουν οτι βλεπουν την αληθεια και αλλοι πραγματικα ψευδη.Οσοι λοιπον δεν βλεπουν το ψεμα,βλεπουν την αληθεια,και αν λοιπον το καθε ενα απο αυτα ετσι το αντιλαμβανομαστε και το βλεπουμε οπως ειναι,αντιλαμβανομαστε και βλεπουμε την αληθεια.Αν ομως αντιλαμβανωμαστε και βλεπουμε αντιθετα,τοτε, τιποτα το αληθινο,ουτε θα αντιληφθουμε ουτε θα γνωρισουμε.
  -Υπαρχει λοιπον, πατερ,αληθεια στην γη και μαλιστα οχι ασκοπα;
  -Σφαλλεις παιδι μου.Αληθεια,καθολου δεν υπαρχει στη γη,Τατ,ουτε ειναι δυνατο να υπαρξει,ενω, μονο καποιοι ανθρωποι θα κατανοησουν την αληθεια,σε oσους ο θεος θα δωρισει το χαρισμα να δουν το θειο.
  -Αρα λοιπον δεν υπαρχει τιποτε αληθινο στη γη. ....

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. 3ο)ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Συνεχεια…
  -Αρα λοιπον δεν υπαρχει τιποτε αληθινο εδω στη γη.Σκεφτομαι λοιπον και λεω: ολα ειναι φαντασιες και εικασιες,αληθεια, σκεφτομαι και λεω.
  -λοιπον δεν πρεπει να ονομαζουμε αληθεια το να αντιλαμβανωμαστε την αληθεια και να την ομολογουμε;
  -Τι αλλο;Τα οντα πρεπει να αντιλαμβανονται και να μιλουν για τα αληθινα οντα.Η αληθεια ειναι αυτη, οτι τιποτε δεν ειναι αληθινο εδω κατω.Και πως αλλιως θα μπορουσε να γινει, παιδι μου;Διοτι η αληθεια ειναι η τελειοτερη αρχη, αυτο το υψιστο αγαθο,που δε θαμπωνετε απο την υλη ουτε απο σωμα περιβαλλεται, το γυμνο και φωτεινο αμεταβλητο και σεμνο, αναλλοιωτο αγαθο, φθαρτα, ευπαθη, διαλυτα, μεταβλητα συνεχως αλλοιουμενα, αλλα απο αλλα γινονται τα οποια βεβαιως δεν ειναι αληθινα ουτε με τον εαυτο τους, διοτι, καθε τι που αλλοιωνετε ειναι ψευδες αφου δε μενει ως εχει αλλα, καθως μεταβαλλεται μας δινει συνεχως αλλη εικονα.
  -Ουτε και ο ανθρωπος ειναι αληθινος πατερα;
  -Επειδη ειναι ανθρωπος δεν ειναι και αληθινος, παιδι μου. Διοτι αληθινο ειναι μονο οτι ειναι αυτογενες και μενει καθαρο οπως ειναι.Ο ανθρωπος, ομως, ειναι φτιαγμενος απο πολλα στοιχεια και δε μενει αμεταβλητος παρα αλλαζει και μεταβαλλεται, απο ηλικια σε ηλικια και απο μορφη σε μορφη και μαλιστα, ενοσω ακομα κατοικει στο σωμα του. Πολλοι, με τη μεσολαβηση μονο λιγου χρονου δε γνωρισαν τα ιδια τα παιδια τους και ομοιως, παιδια, δεν αναγνωρισαν τους γονεις τους. Αρα, Τατ, κατι που αλλαζει τοσο ωστε να μην αναγνωριζεται θα μπορουσε να ειναι αληθινο; Αντιθετα, δεν ειναι ψευτικο και δεν δημιουργειται απο τις διαφορετικες εντυπωσεις που δινουν οι συνεχεις μεταβολες; Εσυ να θεωρεις αληθινο ο,τι ειναι σταθερο και αιωνιο.Ο ανθρωπος ομως δε μενει αιωνια και επομενως δεν ειναι αληθινος. Ο ανθρωπος ειναι φαντασια και ως φαντασια θα μπορουσε να ειναι ακραιο ψευδος.
  -Λοιπον, πατερα, και αυτα τα αθανατα σωματα δεν ειναι αληθινα επειδη μεταβαλλονται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. 4ο)-Λοιπον, καθε πραγμα, που γεννιεται και ειναι μεταβλητο, δεν ειναι και αληθινο.Οταν γεννηθηκαν απο τον προπατορα, πιθανον να ειχαν αληθινη υλη.Ομως, με τη μεταβλητοτητα τους, εχουν καποιο ψευδος διοτι τιποτε που δε μενει σταθερο δεν ειναι αληθινο.
  -Επομενως πατερα, τι θα μπορουσε κανεις να ονομασει αληθεια;
  -Λοιπον, μονο τον ηλιο, θα μπορουσε κανεις να πει αληθινο διοτι δε μεταβαλλεται και μενει παντα σταθερος.Γι αυτο, και τη δημιουργια των παντων στον κοσμο μονο αυτος βεβαιωνει και, αυτον, αρχοντα των παντων και ποιητη των παντων σεβομαι και προσκυνω για την αληθεια του. Μετα απο τον ενα και πρωτο, αυτον, θεωρω ως δημιουργο.
  -Και τι λοιπον θα μπορουσε να ειναι η πρωτη αληθεια πατερ;
  -Ο ενας και μονος, Τατ, αυτος που δεν ειναι φτιαγμενος απο υλη, δεν κατοικει σε σωμα, δεν εχει χρωμα, δεν εχει σχημα, δεν μετατρεπεται, δεν αλλοιωνεται και για παντα υπαρχει. Ενω το ψευδος, παιδι μου, φθειρεται και τα παντα στη γη τα εχει πιασει μεσω της φθορας και τα περιεχει και θα τα περιεχει η προνοια του αληθους. χωρις τη φθορα δεν μπορει να γινει γενεση και καθε γενεση θα την ακολουθει η φθορα, ωστε και παλι να γεννηθει. Διοτι, οσα δημιουργουνται φυσικο ειναι να δημιουργουνται απο τα φθαρτα, οπως ειναι αναγκη, και τα γενομενα να φθειρονται ωστε να μη σταματησει η δημιουργια των οντων.
  Οσα λοιπον δημιουργουνται απο τη φθορα ειναι και ψευδη, αφου αλλοτε ειναι ετσι και αλλοτε αλλιως. Διοτι, ειναι αδυνατο τα πραγματα να μενουν ιδια και επομενως, αυτο που δεν ειναι σταθερο, πως θα μπορουσε να ειναι αληθινο. Πρεπει λοιπον παιδι μου, ολα αυτα να τα ονομαζουμε φαντασιες,εφοσον βεβαια, ορθως θεωρουμε τον ανθρωπο ομοιωμα του ιδεατου ανθρωπου, το παιδι ομοιωμα του ιδεατου παιδιου, τον νεο ομοιωμα του ιδεατου νεου, τον ανδρα ομοιωμα του ιδεατου ανδρα, τον γεροντα ομοιωμα του ιδεατου γεροντα. Διοτι, ουτε ο ανθρωπος ειναι ανθρωπος ουτε το παιδι ειναι παιδι, ουτε ο ανδρας ανδρας, ουτε ο γεροντας ειναι γεροντας.Ενοσω μεταβαλλονται γινονται ψευδη και τα προηγουμενα και τα τωρινα.
  Αυτα λοιπον ετσι να τα γνωριζεις, παιδι μου, οτι δηλαδη, και αυτες οι ψευτικες ενεργειες εξαρτωνται απο την ανωθεν αληθεια και γι αυτο υποστηριζω οτι και το ψεμα ειναι εργο της αληθειας.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. -Εγω,παιδι μου, απο φιλανθρωπια και σεβασμο προς τον θεο, πρωτον τα γραφω αυτα. Διοτι, καμια ευσεβια,πιο δικαιολογημενη, δεν θα μπορουσε να υπαρξει, παρα να κατανοησεις τα οντα και να ομολογησεις ευγνωμοσυνη προς εκεινον που τα δημιουργησε και αυτο δεν θα παψω να το υπηρετω.
  -Τι θα μπορουσε λοιπον, πατερα,κανεις να κανει εδω που τιποτε δεν ειναι αληθινο ωστε διαγει καλως την ζωη του;
  -Να εισαι ευσεβης παιδι μου. Γιατι, οποιος ειναι ευσεβης τελεια θα φιλοσοφησει ενω και χωρις φιλοσοφια δεν μπορεις να εισαι ευσεβης.
  Οποιος μαθει πως ειναι τα πραγματα, πως ειναι τακτοποιημενα, απο ποιον και για ποιον, για παντα θα ευγνωμονει τον δημιουργο σαν καλο πατερα, σαν χρηστο τροφοδοτη του και πιστο κηδεμονα του.
  Οποιος ομολογει την ευγνωμοσυνη του θα ειναι ευσεβης. Διοτι, ποτε παιδι μου, ενοσω η ψυχη ειναι μεσα στο σωμα και ανακουφιζει τον εαυτο της σχετικα την κατανοηση του αληθινου και πραγματικου αγαθου, δε μπορει να ολισθησει στο αντιθετο.Διοτι, η ψυχη εχει μεγαλο ερωτα, λησμοσυνη ολων των κακων, εαν μαθει τον προπατορα της και ποτε δεν θα μπορει να απομακρυνθει απο το αγαθο.Αυτο λοιπον παιδι μου, αυτο ας ειναι ο σκοπος της ευσεβειας στο οποιο οταν φτασεις και καλα θα ζησεις και ευτυχισμενος θα πεθανεις και η ψυχη σου δεν θα αγνοει προς τα που πρεπει να πεταξει.Αυτος παιδι μου ειναι ο μονος δρομος προς την αληθεια, τον οποιο πορευθηκαν και οι προγονοι μας, και στη διαδρομη ευτυχησαν να βρουν το αγαθο. Ειναι δρομος σεβαστος και ομαλος, αλλα δυσκολος για να τον περπατησει η ψυχη οταν βρισκεται μεσα στο σωμα. Διοτι, πρωτα πρεπει αυτη να πολεμησει με τον εαυτο της, να δημιουργησει μεγαλη διασταση και να κυριευτει κατα ενα μερος.Διοτι, η συσταση της ειναι ενα προς δυο και το μεν ενα προσπαθει να φυγει, ενω τα αλλα δυο το τραβουν προς τα κατω και γινεται μεγαλη διαμαχη μεταξυ τους καθως το ενα θελει να φυγει και τα αλλα δυο σπευδουν να το κρατησουν. Η νικη δε και των δυο δεν λογιζεταιομοια, αφου το ενα ρεπει προς το αγαθο και τα αλλα στο κακο κοντα κατοικουν.Το μεν ποθει την ελευθερια τα δε αγαπουν τη δουλεια. Αν τωρα νικηθουν τα δυο, αυτα μενουν μονα και ερημα απο τον αρχοντα τους, ενω αν νικηθει το ενα, αυτο αγεται και φερεται τιμωρουμενο με τον εδω τροπο ζωης.
  Αυτος ειναι, παιδι μου, ο δρομος που οδηγει προς τα κει.Πρεπει δηλαδη, παιδι μου, πρωτα να εγκαταλειψεις, το σωμα σου, πριν το τελος, να νικησεις ζωη που ειναι γεματη αγωνιες και αφου νικησεις να ανελθεις.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ
  6.
  Καθε ψυχη ειναι αθανατη και αεικινητη.Διοτι ειπαμε στα ""Γενικα" για τις κινησεις, που αλλες προερχονται απο τις ενεργειες και αλλες απο τα σωματα.Ειπαμε ακομη οτι η ψυχη γεννηθηκε απο υλη ασωματη. Διοτι, καθε τι που εχει γεννηθει, πρεπει να εχει γινει απο κατι, Λοιπον οσων τη γεννηση ακολουθει η φθορα, αυτα ειναι απαραιτητο να ακολουθει η φθορα, αυτα ειναι απαραιτητο να ακολουθουν δυο κινησεις, και αυτη της ψυχης, απο την οποια κινουνται, και αυτη του σωματος, απο την οποια αυξανουν και φθινουν και οταν διαλυθουν, διαλυονται. Αυτην οριζω ως κινηση των φθαρτων σωματων.Ηψυχη ειναι αεικινητη επειδη παντα η ιδια κινειται και δινει κινηση και στα αλλα. Ετσι, για αυτο το λογο, λεμε οτι καθε ψυχη ειναι αεικινητη και αθανατη, εχοντας ως κινηση την ιδια την ενεργεια της.Οι μορφες των ψυχων ειναι η θεικη, η ανθρωπινη και η αλογη. Η θεικη λοιπον ενεργεια ειναι η ενεργεια του θεικου σωματος της. Διοτι, κινειτε μεσα σε αυτο και το κινει. Διοτι, οταν απαλλαγει απο τα θνητα εμβια οντα, αποχωρισμενη απο τα αλογα μερη της, βγαινοντας στο θεικο της σωμα, ως αεικινητη κινειται μεσα σε αυτο και συμπεριφερεται στο συμπαν. Η ανθρωπινη τωρα, εχει μεν κατι απο τη θεικη, ομως συνηπαρχουν μαζι της και τα αλογα, η επιθυμια και το παθος. Και αυτα μεν ειναι αθανατα, αλλ αθανατες ενεργειες θνητων σωματων. Για αυτο και βρισκονται μακρια πολυ απο το θεικο μερος της ψυχης το οποιο βρισκεται μεσα στο θεικο της σωμα ενω, οταν αυτο το θεικο μερος μπει μεσα στο θνητο σωμα τοτε ερχονται και εκεινα και με την παρουσια τους γινεται η ψυχη ανθρωπινη. Η ψυχη των αλογων ζωων αποτελειται απο παθος και επιθυμια, για αυτο και ονομαστηκαν τα οντα αυτα, αλογα, δηλαδη εξαιτιας της απουσιας του λογου της ψυχης. Τεταρτη δε μορφη να θεωρεις εκεινη των αψυχων, η οποια, εχοντας βγει εξω απο τα σωματα, ενεργει κινωντας τα.Αυτη μπορει να κινειται στο θεικο σωμα και να κινει τα αψυχα σαν να ειναι απλως διπλα τους.

  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΙΝΑΡΙΑ ΜΟΥ!
  ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!
  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ!
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΞΕΣ!"

  ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!


  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Piri_reis_world_map_01.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. 7.
  ¨Ορθως πατερα μου, τα απεδειξες αυτα, Διδαξε μου ακομη και τα εξης. Ειπες για την επιστημη και την τεχνη, οτι ειναι ενεργεια του λογικου. Τωρα, λες για τα αλογα εμβια οντα οτι, ειναι και ονομαζονται αλογα, επειδη στερουνται της λογικης. Ειναι φανερο οτι για τον λογο αυτο, τα αλογα ζωα δεν θα επρεπε να *******χουν στην επιστημη και στην τεχνη, ως στςρουμενα λογικου.
  -Ειναι αναγκη, παιδι μου.
  -Πως λοιπον, πατερα, βλεπουμε καποια απο τα αλογα οντα να ασκουν και επιστημη και τεχνη,οπως τα μυρμηγκια που αποταμιευουν τροφη για το χειμωνα και τα ζωα του αερα ομοιως κανουν φωλιες , ενω τα τετραποδα γνωριζουν τους δικους τους κρυψωνες.
  -Αυτα, παιδι μου, δεν τα κανουν ουτε με την τεχνη ουτε με την επιστημη αλλα απο την φυση τους. Διοτι, η επιστημη και η τεχνη διδασκονται ενω, απο αυτα τα αλογα οντα, κανενα τιποτα δεν διδασκεται. Οσα γινονται απο τη φυση γινονται με καθολικη ενεργεια ενω οσα γινονται με επιστημη και τεχνη εμφανιζονται σε οσους τα γνωριζουν και οχι σε ολυς. "Οσα γινονται απο ολους" γινονται απο την φυση. Δηλαδη, οι ανθρωποι ολοιβλεπουν ψηλα αλλα ολοι δεν ειναι μουσικοι ουτε τοξοτες η κυνηγοι ουτε ολα τα αλλα, αλλα μερικοι απο αυτους εμαθαν κατι με την ενεργεια της επιστημης και της τεχνης. Με τον ιδιο τροπο, αν μεν καποια απο τα μυρμηγκια το εκαναν αυτο και τα αλλα οχι, ορθως θα μποροιυσες να πεις οτι με επιστημη το κανουν αυτο και με τεχνη συγκεντρωνουν τις τροφες αλλα
  αν ολοι κανουν το ιδιο, τοτε αυτα ειναι εκ της φυσεως και παρα τη θεληση τους και ειναι φανερο, οτι αυτο δε γινεται ουτε απο επιστημη ουτε απο τεχνη.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Εγώ ήμουν μέχρι εδώ. Μορφέα παιδί μου λυπάμαι για σένα αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά από μια δορυφορική φωτογραφία (π.χ. google airth) και αυτό το χάρτη
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Piri_reis_world_map_01.jpg
  που ναι μεν για την εποχή του ήταν υπέροχος δεν έχει όμως τίποτα το κοινό με δορυφορική χαρτογράφηση ούτε στα πιο ευφάνταστα σενάρια!
  ΑΝ θες την προσωπική μου γνώμη ...
  Ότι υπήρχε υπερπολιτισμός πολύ πριν τους γνωστούς στους αρχαιολόγους πολιτισμούς να συμφωνήσω υπό προϋποθέσεις. Αλλά δεν είχε καμία σχέση με τον δικό μας σύγχρονο πολιτισμό. Δεν ήταν τεχνολογικός. Στηρίζονταν σε δυνάμεις που δεν φανταζόμαστε σήμερα. Τις δυνάμεις του ανθρώπινου εγκεφάλου. Δυνάμεις χαμένες πια στην σημερινή εποχή.
  Με αυτή την παρατήρηση κλείνω. Θα ήθελα να σου γράψω κάτι για να σε βοηθήσω αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα σε προσβάλω βάναυσα δημόσια και γι αυτό σιωπώ. Αν νομίζεις ότι θες να το ακούσεις μπορείς να μου γράψεις στο email μου. Θα φροντίσω να σου απαντήσω το συντομότερο. Καληνύχτα σου. Λυπάμαι αλλά 7:00 αρχίζω σημαντικότατο πείραμα και πρέπει να αναπαυθώ.
  Ευστάθιος Ματσαρίδης
  atlandas@phys.uni-sofia.bg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. ΕΝ ΑΡΧΗΝ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ
  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
  8. Συνεχεια..
  Διοτι, οι ενεργειες Τατ, καθως αυτες ειναι ασωματες βρισκονται μεσα στα σωματα και ενεργουν μεσω αυτων. Και για αυτο Τατ, επειδη ειναι ασδωματες, λεω οτι ειναι και αθανατες και, επειδη χωρις σωματα δεν μπορουν να ενεργησουν, λεω οτι αυτες ειναι παντοτε μεσα σε σωμα. Διοτι, οσα γινονται για κατι η για χαρη καποιου, εχοντας μπει σε διαδικασια προνοιας και αναγκης ειναι αδυνατο να μεινουν αδρανη στην δικη τους ενεργεια. Διοτι,το ον θα υπαρχει παντοτε, αφου αυτο ειναι και το σωμα και η ζωη του. Ομοιως και τα σωματα θα υπαρχουν για παντα και για αυτο λεω οτι και η ιδια η σωματωση ειναι ενεργεια αθανατη. Διοτι αν τα σωματα ειναι διαλυτα αλλα αυτα ειναι οι κατοικιες των ενεργειων και αν οι ενεργειες ειναι αθανατες και αν το αθανατο για παντα υπαρχει, ενεργεια ειναι και η σωματοποιηση, αν βεβαια υπαρχει παντα.
  Ακολ..ουθουν την ψυχη, οχι ολες μαζι,αλλα μερικες ενεργουν μολις γεννηθει ο ανθρωπος, μαζι με την ψυχη και γυρω απο το αλογο μερος της, ενω αλλες, πιο καθαρες, με το λογικο μερος της ψυχης συνεργαζονται. Αυτες οι ενεργειες εξαρτωνται απο το σωμα. Ερχονται δε απο τα θεικα σωματα στα θνητα και τα σωματοποιουν και καθε μια ενεργει γυρω απο το σωμα η την ψυχη. Ομως δε συμπορευονται με την ψυχη η το σωμα. Διοτι μπορει η ψυχη να υπαρχει διχως το σωμα αλλα οι ενεργειες χωρις τα σωματα δεν μπορουν να υπαρξουν.
  Αυτος ο λογος, παιδι μου, ειναι ιερος, οτι δηλαδη το σωμα ψωρις ψυχη δεν μπορει να ειναι συγκροτημενο αλλα μπορει απλως να υπαρχει.
  -Πως το λες αυτο πατερ.
  - Αυτο σκεψου, Τατ. Οταν η ψυχη αποχωριστει το σωμα αυτο παραμενει,και αυτο, οσο χρονο μεινει, δεχεται ανεργεια καθως διαλυεται και εξαφανιζεται.Αυτα δε μπορει να τα παθαινει το σωμα χωρις ενεργεια. Αρα λοιπον, η ενεργεια παραμενει στο σωμα ακομα και οταν αυτο αποχωριστυει απο την ψυχη. Αυτη ειναι και η διαφορα του αθανατου απο το θνητο σωμα, οτι το αθανατο αποτελειται απο μια υλη και το θνητο οχι. Το πρωτο ενεργει και το δευτερο πασχει(διοτι ο,τι ενεργει εξουσιαζει και ο,τι δεχεται την ενεργεια εξουσιαζεται) και ο,τι εξουσιαζεται ως εξουσιαστικο και ελευθερο, οδηγει, ενω ο,τι εξουσιαζεταιοδηγειται


  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΙΝΑΡΙΑ ΜΟΥ!
  ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!
  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ!
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΞΕΣ!"

  ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Piri_reis_world_map_01.jpg


  ---->1 Σεπτεμβρίου 2011 2:05 π.μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. 9. Συνεχεια…
  0ι ενεργειες λοιπον επενεργουν οχι μονο στα εμψυχα αλλα και στα αψυχα, δηλαδη στα ξυλα και στις πετρες και σε ασλλα ομοια αφου τα κανουν να μεγαλωσουν και να δινουν καρπους, και να ωριμαζουν αλλα και να τα καταστρεψουν και τα λιωνουν, τα σαπιζουν και τα θρυματιζουν κανοντας ενεργειες παρομοιες με αυτες που παθαινουν και τα εμψυχα οντα. Διοτι ενεργεια ονομαζεται παιδι μου ακριβως αυτό, ότι δηλαδη είναι αυτό που γινεται και πρεπει παντα να γινεται. Και πρεπει παντα να γινονται πολλα η, μαλλον. Όλα. Διοτι ποτε δε θα λειψει από το συμπαν καποιο από τα οντα και καθως αυτό, στο διηνεκες περιφερεται, εμπεριεχει τα οντα τα οποια ποτε δεν θα στερηθουν τη φθορα. Λοιπον, ας θεωρησουμε ότι κάθε ενεργεια είναι για παντα αθανατη οποια κι αν είναι αυτή και σε οποιο σωμα και αν κατοικει.
  Από τις ενεργειες άλλες ανηκουν στα θεικα σωματα και άλλες στα φθαρτα, άλλες είναι καθολικες και άλλες ειδικες, άλλες αφορουν το γενος και άλλες το μερος του κάθε οντος. Θεικες δε, είναι εκεινες που κατοικουν στα αθανατα σωματα και οι οποιες είναι και τελειες, αφου λειτουργουν σε τελειο σωμα. Μερικες είναι οσες λειτουργουν μεσα από καθενα χωριστα από τα γενη των ζωων και ειδικες αυτές που λειτουργουν σε καθενα από τα οντα.
  Αυτος λοιπον ο λογος παιδι μου, δειχνει ότι τα παντα είναι γεματα από ενεργειες και αν είναι απαραιτητο να υπαρχουν οι ενεργειες στα σωματα και τα σωματα είναι πολλα στο συμπαν, λεω ότι οι ενεργειες είναι περισσοτερες από τα σωματα. Διοτι σε ένα σωμα υπαρχουν πολλες φορες και μια και δευτερη και τριτη ενεργεια, χωρις τις καθολικες που τις ακολουθουν. Καθολικες ενεργειες λεω τις αποκλειστικα σωματικες, δηλαδη αυτές που γινονται με τις αισθησεις και τις κινησεις και χωρις τις οποιες δε μπορει να λειτουργησει το σωμα. Υπαρχουν όμως και άλλες, ειδικες ενεργειες στις ψυχες των ανθρωπων, μεσα στις τεχνες και τις επιστημες, τις απασχολησεις και τις πραξεις. Διοτι, τις ενεργειες τις συνοδευουν οι αισθησεις και μαλλον οι αισθησεις είναι αποτελεσμα των ενεργειων.


  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΙΝΑΡΙΑ ΜΟΥ!
  ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!
  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ!
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΞΕΣ!"

  ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Piri_reis_world_map_01.jpg


  ---->1 Σεπτεμβρίου 2011 2:05 π.μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. 10.
  Συνεχεια..
  Σκεψου λοιπον παιδι μου τη διαφορα της ενεργειας και της αισθησης.
  Η ενεργεια στελνεται από πανω και η αισθηση βρισκεται μεσα στο σωμα, σαν να την σωματοποιει. Για αυτό και λεω ότι οι αισθησεις είναι και σωματικες και θνητες, μενοντας τοσο οσο και το σωμα. Όμως, τα αθανατα σωματα, τα ιδια, δεν εχουν αισθηση αφου ειναι φτιαγμενα από τετοια ουσια. Η αισθηση δε σημαινει τιποτε άλλο παρα το κακο η το καλο που μπαινει στο σωμα η φευγει από αυτό. Αλλα, στα αθανατα σωματα, ουτε μπαινει ουτε φευγει κατι και γι αυτό σε εκεινα τα σωματα δε δημιουργειται αισθηση.
  -Λοιπον, σε κάθε σωμα υπαρχει αισθηση;
  -Σε κάθε σωμα, παιδι μου, και σε όλα ενεργουν ενεργειες.
  -Και στα αψυχα, πατερα;
  -Και στα αψυχα, παιδι μου. Υπαρχουν μονο διαφορες στις αισθησεις. Οι αισθησεις των λογικων γινονται με την λογικη, οι αισθησεις των αλογων είναι μονο σωματικες.
  Τα αψυχα εχουν αισθησεις αλλα είναι παθητικες και ενεργουν μονο στην αυξηση και την μειωση. (Το παθος και η αισθηση εξαρτωνται από μια κορυφη και συγκεντρωνονται στο ιδιο σημειο, από τις ενεργειες.) Στα εμψυχα οντα υπαρχουν και δυο άλλες ενεργειες που συνοδευουν τις αισθησεις και τα παθη, δηλαδη τη λυπη και τη χαρα. Χωρις αυτές , ον εμψυχο και μαλιστα λογικο θα ηταν αδυνατο να αισθανεται. Γι αυτό λεω ότι αυτές είναι ειδη των παθων που κυριαρχουν κυριως στα λογικα οντα (οι οι μεν ενεργειες ενεργουν οι δε αισθησεις φανερωνουν τις ενεργειες). Αυτές δε, καθως είναι σωματικες, ανακινουντα από το αλογο μερος της ψυχης και για αυτό, και για τις δυο λεω ότι φερουν το κακο. Διοτι, και η χαρα που την αισθανεται κανεις με ηδονη, αμεσως γινεται αιτια πολλων δεινων για αυτόν που την αισθανεται, και η λυπη δινει πιο δυνατους πονους και οδυνες. Ετσι, φανερα, και οι δυο είναι αιτιες κακου.
  -Θα μπορουσε, πατερα, να είναι ιδια η αισθηση της ψυχης και του σωματος;
  -Πως εννοεις, παιδι μου, την αισθηση της ψυχης; Δεν είναι η ψυχη ασωματη και η αισθηση σωμα;
  -Σωμα είναι, πατερα, η αισθηση η σε σωμα κατοικει;
  -Αν την τοποθετησουμε, ασωματη αυτή, μεσα σε σωμα, παιδι μου, θα πουμε ότι είναι ομοια με την ψυχη η τις ενεργειες, διοτι λεμε ότι αυτά είναι ασωματα μεσα σε σωμα. Όμως η αισθηση ουτε ενεργεια είναι ουτε ψυχη ουτε κατι άλλο ασωματο αλλα αν δεν είναι ασωματο θα είναι σωμα, διοτι από τα οντα πρεπει αλλα ασωματα να είναι και αλλα σωματα.

  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. ΑΠΟΛΛΩΝ
  ....
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ: ΧΡΗΣΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ

  ""ΑΥΤΟΦΥΗΣ,ΑΔΙΔΑΚΤΟΣ,ΑΜΗΤΩΡ,ΑΣΤΥΦΕΛΙΚΤΟΣ,
  ΟΥΝΟΜΑ ΜΗΔΕ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥΜΕΝΟΣ,ΕΝΠΥΡΙΝΑΙΟΝ,
  ΤΟΥΤΟ ΘΕΟΣ.
  ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΜΕΡΙΣ ΘΕΟΥ ΑΓΓΕΛΟΙ ΗΜΕΙΣ"".
  ...........
  ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ:
  ….
  Απαγγελθη στους επτα ελληνες σοφους που πηγανε στον ναο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ των Αθηνων και ρωτησαν σε ποιον θα ανηκει αυτος ο ναος.
  ….
  συνηχθησαν οι πρωτοι των Ελληνων Φιλοσοφοι,ινα περι του ναου ερωτησωσιν αυτον,και περι προφητειας και θεοσεβειας,ων τα ονοματα ερουμεν ταυτα.Πρωτον Τιτων, δευτερος Βιας, τριτος Σολων, τεταρτος Χειλων,πεμπτος Θουκιδηδης,εκτος
  Μενανδρος, εβδομος Πλατων. ουτι οι επτα φιλοσοφοι εφησαν το Απολλωνι"
  Προφητευσον ημιν, προφητα,ω,Απολλων,τις εστιν οδε ειπον.τινος ετι ο μετα σε βωμος ουτος;
  προς ους ο Απολλων εφη: Οσα μεν προς αρετην και κοσμον ορωρετε ποιειν,ποιειτε. εγω γαρ εφετμευω τρισενα υψιμεδοντα. ου λογος αφθεγκτος εν αδειω κορη εγκυμος εσται,ωσπερ πυροφορον τοξον απαντα κοσμον ζωγρησας,πατρι,προσαξει δωρον.
  Μαρια δε το ονομα αυτης
  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
  Συγκεντρωθηκαν οι κορυφαιοι σοφοι των Ελληνωνγια να ρωτησουν για τον ναο και περι προφητειων και περι της θεοσεβειας του.και τα ονοματα τους ειναι, Πρωτος Τιτων, δευτερος Βιων, τριτος Σολων,τεταρτος Χειλων, πεμπτος Θουκιδηδης, εκτος Μενανδρος, εβδομος Πλατων.
  Αυτοι οι επτα φιλοσοφοι ειπαν στον Απολλωνα: ¨προφητευσε για εμας Απολλων,τινος μετα απο σενα θα ειναι ο ναος αυτος;¨
  αποκρινομενος ο Απολλων ειπε προς αυτους: "οσα σχετικα με την αρετη και τον κοσμο εχει παρακινηθει να κανετε,καντε τα.
  Εγω δε προφητευω εναν μονο τρισυποστατο Θεο.....
  .....
  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:
  Εγω δε προφητευω εναν μονο τρισυποστατο Θεο
  υφισταμενο στα υψη,
  του οποιου ο ανειπωτος Λογος θα κυοφορηθει σε κορη ανυποψιαστη,τρεχοντας σαν πυρφορο τοξο,
  θα αλιευσει τους ανθρωπους οπως τους ιχθεις απο τον βυθο,απο την απιστια και θα τους προσφερει σαν δωρο στον Πατερα.
  ΜΑΡΙΑ δε το ονομα αυτης.
  ..........
  Πηγη.
  (Κωδικας ThomasRoe 5, φφ. 151β, 152α,
  Οξφορδη,Bodleia).
  (Κωδικας Vat. Gr. 1198, φ. 65β, Βατικανο,
  Biblioteca Apostolica Vaticana).
  (Κωδικας Μονης Σινα 327, φ.236).
  (Κωδικας Μονης Διονυσιου 281, φ. 103)
  (Κωδικας Μονης Σινα 1189, φ. 6β)
  .........................
  ........
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ-ΠΑΠΥΡΟΙ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΑ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. ΑΠΟΛΛΩΝ
  ....
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ: ΧΡΗΣΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ

  ""ΑΥΤΟΦΥΗΣ,ΑΔΙΔΑΚΤΟΣ,ΑΜΗΤΩΡ,ΑΣΤΥΦΕΛΙΚΤΟΣ,
  ΟΥΝΟΜΑ ΜΗΔΕ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥΜΕΝΟΣ,ΕΝΠΥΡΙΝΑΙΟΝ,
  ΤΟΥΤΟ ΘΕΟΣ.
  ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΜΕΡΙΣ ΘΕΟΥ ΑΓΓΕΛΟΙ ΗΜΕΙΣ"".
  ...........
  ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ:
  ….
  Απαγγελθη στους επτα ελληνες σοφους που πηγανε στον ναο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ των Αθηνων και ρωτησαν σε ποιον θα ανηκει αυτος ο ναος.
  ….
  συνηχθησαν οι πρωτοι των Ελληνων Φιλοσοφοι,ινα περι του ναου ερωτησωσιν αυτον,και περι προφητειας και θεοσεβειας,ων τα ονοματα ερουμεν ταυτα.Πρωτον Τιτων, δευτερος Βιας, τριτος Σολων, τεταρτος Χειλων,πεμπτος Θουκιδηδης,εκτος
  Μενανδρος, εβδομος Πλατων. ουτι οι επτα φιλοσοφοι εφησαν το Απολλωνι"
  Προφητευσον ημιν, προφητα,ω,Απολλων,τις εστιν οδε ειπον.τινος ετι ο μετα σε βωμος ουτος;
  προς ους ο Απολλων εφη: Οσα μεν προς αρετην και κοσμον ορωρετε ποιειν,ποιειτε. εγω γαρ εφετμευω τρισενα υψιμεδοντα. ου λογος αφθεγκτος εν αδειω κορη εγκυμος εσται,ωσπερ πυροφορον τοξον απαντα κοσμον ζωγρησας,πατρι,προσαξει δωρον.
  Μαρια δε το ονομα αυτης
  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
  Συγκεντρωθηκαν οι κορυφαιοι σοφοι των Ελληνωνγια να ρωτησουν για τον ναο και περι προφητειων και περι της θεοσεβειας του.και τα ονοματα τους ειναι, Πρωτος Τιτων, δευτερος Βιων, τριτος Σολων,τεταρτος Χειλων, πεμπτος Θουκιδηδης, εκτος Μενανδρος, εβδομος Πλατων.
  Αυτοι οι επτα φιλοσοφοι ειπαν στον Απολλωνα: ¨προφητευσε για εμας Απολλων,τινος μετα απο σενα θα ειναι ο ναος αυτος;¨
  αποκρινομενος ο Απολλων ειπε προς αυτους: "οσα σχετικα με την αρετη και τον κοσμο εχει παρακινηθει να κανετε,καντε τα.
  Εγω δε προφητευω εναν μονο τρισυποστατο Θεο.....
  .....
  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:
  Εγω δε προφητευω εναν μονο τρισυποστατο Θεο
  υφισταμενο στα υψη,
  του οποιου ο ανειπωτος Λογος θα κυοφορηθει σε κορη ανυποψιαστη,τρεχοντας σαν πυρφορο τοξο,
  θα αλιευσει τους ανθρωπους οπως τους ιχθεις απο τον βυθο,απο την απιστια και θα τους προσφερει σαν δωρο στον Πατερα.
  ΜΑΡΙΑ δε το ονομα αυτης.
  ..........
  Πηγη.
  (Κωδικας ThomasRoe 5, φφ. 151β, 152α,
  Οξφορδη,Bodleia).
  (Κωδικας Vat. Gr. 1198, φ. 65β, Βατικανο,
  Biblioteca Apostolica Vaticana).
  (Κωδικας Μονης Σινα 327, φ.236).
  (Κωδικας Μονης Διονυσιου 281, φ. 103)
  (Κωδικας Μονης Σινα 1189, φ. 6β)
  .........................
  ........
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ-ΠΑΠΥΡΟΙ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΑ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. ΑΠΟΛΛΩΝ
  ....
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ: ΧΡΗΣΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ

  ""ΑΥΤΟΦΥΗΣ,ΑΔΙΔΑΚΤΟΣ,ΑΜΗΤΩΡ,ΑΣΤΥΦΕΛΙΚΤΟΣ,
  ΟΥΝΟΜΑ ΜΗΔΕ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥΜΕΝΟΣ,ΕΝΠΥΡΙΝΑΙΟΝ,
  ΤΟΥΤΟ ΘΕΟΣ.
  ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΜΕΡΙΣ ΘΕΟΥ ΑΓΓΕΛΟΙ ΗΜΕΙΣ"".
  ...........
  ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ:
  ….
  Απαγγελθη στους επτα ελληνες σοφους που πηγανε στον ναο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ των Αθηνων και ρωτησαν σε ποιον θα ανηκει αυτος ο ναος.
  ….
  συνηχθησαν οι πρωτοι των Ελληνων Φιλοσοφοι,ινα περι του ναου ερωτησωσιν αυτον,και περι προφητειας και θεοσεβειας,ων τα ονοματα ερουμεν ταυτα.Πρωτον Τιτων, δευτερος Βιας, τριτος Σολων, τεταρτος Χειλων,πεμπτος Θουκιδηδης,εκτος
  Μενανδρος, εβδομος Πλατων. ουτι οι επτα φιλοσοφοι εφησαν το Απολλωνι"
  Προφητευσον ημιν, προφητα,ω,Απολλων,τις εστιν οδε ειπον.τινος ετι ο μετα σε βωμος ουτος;
  προς ους ο Απολλων εφη: Οσα μεν προς αρετην και κοσμον ορωρετε ποιειν,ποιειτε. εγω γαρ εφετμευω τρισενα υψιμεδοντα. ου λογος αφθεγκτος εν αδειω κορη εγκυμος εσται,ωσπερ πυροφορον τοξον απαντα κοσμον ζωγρησας,πατρι,προσαξει δωρον.
  Μαρια δε το ονομα αυτης
  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
  Συγκεντρωθηκαν οι κορυφαιοι σοφοι των Ελληνωνγια να ρωτησουν για τον ναο και περι προφητειων και περι της θεοσεβειας του.και τα ονοματα τους ειναι, Πρωτος Τιτων, δευτερος Βιων, τριτος Σολων,τεταρτος Χειλων, πεμπτος Θουκιδηδης, εκτος Μενανδρος, εβδομος Πλατων.
  Αυτοι οι επτα φιλοσοφοι ειπαν στον Απολλωνα: ¨προφητευσε για εμας Απολλων,τινος μετα απο σενα θα ειναι ο ναος αυτος;¨
  αποκρινομενος ο Απολλων ειπε προς αυτους: "οσα σχετικα με την αρετη και τον κοσμο εχει παρακινηθει να κανετε,καντε τα.
  Εγω δε προφητευω εναν μονο τρισυποστατο Θεο.....
  .....
  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:
  Εγω δε προφητευω εναν μονο τρισυποστατο Θεο
  υφισταμενο στα υψη,
  του οποιου ο ανειπωτος Λογος θα κυοφορηθει σε κορη ανυποψιαστη,τρεχοντας σαν πυρφορο τοξο,
  θα αλιευσει τους ανθρωπους οπως τους ιχθεις απο τον βυθο,απο την απιστια και θα τους προσφερει σαν δωρο στον Πατερα.
  ΜΑΡΙΑ δε το ονομα αυτης.
  ..........
  Πηγη.
  (Κωδικας ThomasRoe 5, φφ. 151β, 152α,
  Οξφορδη,Bodleia).
  (Κωδικας Vat. Gr. 1198, φ. 65β, Βατικανο,
  Biblioteca Apostolica Vaticana).
  (Κωδικας Μονης Σινα 327, φ.236).
  (Κωδικας Μονης Διονυσιου 281, φ. 103)
  (Κωδικας Μονης Σινα 1189, φ. 6β)
  .........................
  ........
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ-ΠΑΠΥΡΟΙ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΑ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. ΑΠΟΛΛΩΝ
  ....
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ: ΧΡΗΣΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ

  ""ΑΥΤΟΦΥΗΣ,ΑΔΙΔΑΚΤΟΣ,ΑΜΗΤΩΡ,ΑΣΤΥΦΕΛΙΚΤΟΣ,
  ΟΥΝΟΜΑ ΜΗΔΕ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥΜΕΝΟΣ,ΕΝΠΥΡΙΝΑΙΟΝ,
  ΤΟΥΤΟ ΘΕΟΣ.
  ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΜΕΡΙΣ ΘΕΟΥ ΑΓΓΕΛΟΙ ΗΜΕΙΣ"".
  ...........
  ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ:
  ….
  Απαγγελθη στους επτα ελληνες σοφους που πηγανε στον ναο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ των Αθηνων και ρωτησαν σε ποιον θα ανηκει αυτος ο ναος.
  ….
  συνηχθησαν οι πρωτοι των Ελληνων Φιλοσοφοι,ινα περι του ναου ερωτησωσιν αυτον,και περι προφητειας και θεοσεβειας,ων τα ονοματα ερουμεν ταυτα.Πρωτον Τιτων, δευτερος Βιας, τριτος Σολων, τεταρτος Χειλων,πεμπτος Θουκιδηδης,εκτος
  Μενανδρος, εβδομος Πλατων. ουτι οι επτα φιλοσοφοι εφησαν το Απολλωνι"
  Προφητευσον ημιν, προφητα,ω,Απολλων,τις εστιν οδε ειπον.τινος ετι ο μετα σε βωμος ουτος;
  προς ους ο Απολλων εφη: Οσα μεν προς αρετην και κοσμον ορωρετε ποιειν,ποιειτε. εγω γαρ εφετμευω τρισενα υψιμεδοντα. ου λογος αφθεγκτος εν αδειω κορη εγκυμος εσται,ωσπερ πυροφορον τοξον απαντα κοσμον ζωγρησας,πατρι,προσαξει δωρον.
  Μαρια δε το ονομα αυτης
  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
  Συγκεντρωθηκαν οι κορυφαιοι σοφοι των Ελληνωνγια να ρωτησουν για τον ναο και περι προφητειων και περι της θεοσεβειας του.και τα ονοματα τους ειναι, Πρωτος Τιτων, δευτερος Βιων, τριτος Σολων,τεταρτος Χειλων, πεμπτος Θουκιδηδης, εκτος Μενανδρος, εβδομος Πλατων.
  Αυτοι οι επτα φιλοσοφοι ειπαν στον Απολλωνα: ¨προφητευσε για εμας Απολλων,τινος μετα απο σενα θα ειναι ο ναος αυτος;¨
  αποκρινομενος ο Απολλων ειπε προς αυτους: "οσα σχετικα με την αρετη και τον κοσμο εχει παρακινηθει να κανετε,καντε τα.
  Εγω δε προφητευω εναν μονο τρισυποστατο Θεο.....
  .....
  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:
  Εγω δε προφητευω εναν μονο τρισυποστατο Θεο
  υφισταμενο στα υψη,
  του οποιου ο ανειπωτος Λογος θα κυοφορηθει σε κορη ανυποψιαστη,τρεχοντας σαν πυρφορο τοξο,
  θα αλιευσει τους ανθρωπους οπως τους ιχθεις απο τον βυθο,απο την απιστια και θα τους προσφερει σαν δωρο στον Πατερα.
  ΜΑΡΙΑ δε το ονομα αυτης.
  ..........
  Πηγη.
  (Κωδικας ThomasRoe 5, φφ. 151β, 152α,
  Οξφορδη,Bodleia).
  (Κωδικας Vat. Gr. 1198, φ. 65β, Βατικανο,
  Biblioteca Apostolica Vaticana).
  (Κωδικας Μονης Σινα 327, φ.236).
  (Κωδικας Μονης Διονυσιου 281, φ. 103)
  (Κωδικας Μονης Σινα 1189, φ. 6β)
  .........................
  ........
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ-ΠΑΠΥΡΟΙ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΑ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ζαν Μακούν την Πέμπτη.

  Ο Καμερουνέζος, υπέγραψε και ανακοινώθηκε την Δευτέρα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο των Πειραιωτών...

  Μάλιστα, το απόγευμα είχε βρεθεί και στην προπόνηση της ομάδας, έχοντας συνομιλία με τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε.

  Στη συνέχεια, όμως, ταξίδεψε στην Αγγλία και την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα και θα τεθεί στη διάθεση του 47χρονου κόουτς του Θρύλου, όπως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

  .......ΜΟΡΦΕΑΣ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. ΛΑΘΟΣ

  ......ΜΟΡΦΕΑΣ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. ΕΔΩ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.
  .. ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ΠΡΟΣΕΥΧΗ
  ""Ευχαριστω σοι, πατερ, ενεργεια των δυναμεων.
  ευχαριστω σοι,θεε, δυναμις των ενεργειων μου ο σος λογος δι εμου υμνει σε.
  δι εμου δεξαι το παν λογω,λογικην θυσιαν.
  ταυτα βοωσιν οι δυναμεις αιεν εμοι το παν υμνουσι, το ουν θελημα τελουσι, ση βουλη απο σου επι σε, το παν.δεξαι απο παντων λογικην θυσιαν το παν εν υμιν,σωζε ζωη,φωτιζε φως, πνευμα θεε λογον γαρ το σον ποιμενει ο Νους.
  πνευματοφορε, δημιουργε συ ει ο θεος,ο σος ανθρωπος ταυτα βοα δια πυρος, δι αερος, δια γης, δια υδατος, δια πνευματος, δια των κτισματων σου.απο σου Αιωνος ευλογιαν ευρος και,
  ο ζητω, βουλη τη ση αναπεπαυμε, ειδον θεληματι τω σω την ευλογιαν ταυτην λεγομενη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. ΕΔΩ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.
  .. ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ΠΡΟΣΕΥΧΗ
  ""Ευχαριστω σοι, πατερ, ενεργεια των δυναμεων.
  ευχαριστω σοι,θεε, δυναμις των ενεργειων μου ο σος λογος δι εμου υμνει σε.
  δι εμου δεξαι το παν λογω,λογικην θυσιαν.
  ταυτα βοωσιν οι δυναμεις αιεν εμοι το παν υμνουσι, το ουν θελημα τελουσι, ση βουλη απο σου επι σε, το παν.δεξαι απο παντων λογικην θυσιαν το παν εν υμιν,σωζε ζωη,φωτιζε φως, πνευμα θεε λογον γαρ το σον ποιμενει ο Νους.
  πνευματοφορε, δημιουργε συ ει ο θεος,ο σος ανθρωπος ταυτα βοα δια πυρος, δι αερος, δια γης, δια υδατος, δια πνευματος, δια των κτισματων σου.απο σου Αιωνος ευλογιαν ευρος και,
  ο ζητω, βουλη τη ση αναπεπαυμε, ειδον θεληματι τω σω την ευλογιαν ταυτην λεγομενη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. ΕΔΩ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.
  .. ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ΠΡΟΣΕΥΧΗ
  ""Ευχαριστω σοι, πατερ, ενεργεια των δυναμεων.
  ευχαριστω σοι,θεε, δυναμις των ενεργειων μου ο σος λογος δι εμου υμνει σε.
  δι εμου δεξαι το παν λογω,λογικην θυσιαν.
  ταυτα βοωσιν οι δυναμεις αιεν εμοι το παν υμνουσι, το ουν θελημα τελουσι, ση βουλη απο σου επι σε, το παν.δεξαι απο παντων λογικην θυσιαν το παν εν υμιν,σωζε ζωη,φωτιζε φως, πνευμα θεε λογον γαρ το σον ποιμενει ο Νους.
  πνευματοφορε, δημιουργε συ ει ο θεος,ο σος ανθρωπος ταυτα βοα δια πυρος, δι αερος, δια γης, δια υδατος, δια πνευματος, δια των κτισματων σου.απο σου Αιωνος ευλογιαν ευρος και,
  ο ζητω, βουλη τη ση αναπεπαυμε, ειδον θεληματι τω σω την ευλογιαν ταυτην λεγομενη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ORONTEUS FINAEUS 1531 M.X.
  ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΥΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ;
  Ο ΧΑΡΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ.
  .......
  ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ORONTEUS FINAEUS 1531 M.X.
  ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΥΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ;
  Ο ΧΑΡΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ.
  .......
  ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ORONTEUS FINAEUS 1531 M.X.
  ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΥΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ;
  Ο ΧΑΡΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ.
  .......
  ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΙΝΑΡΙΑ ΜΟΥ!
  ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!
  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ!
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΞΕΣ!"

  ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Piri_reis_world_map_01.jpg


  ---->1 Σεπτεμβρίου 2011 2:05 π.μ. <--------------------------------------

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. File:Piri reis world map 01.jpg - Wikipedia, the free encyclopedia

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΩΤΕΡΩΝ ΧΑΡΤΩΝ.
  ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΕ"!!!
  ΧΑΡΤΗΣ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ.
  ΚΑΝΤΕ ΖΟΟΜ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΦΕΛΙΜ
  ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!

  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. File:Piri reis world map 01.jpg - Wikipedia, the free encyclopedia

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΩΤΕΡΩΝ ΧΑΡΤΩΝ.
  ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΕ"!!!
  ΧΑΡΤΗΣ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ.
  ΚΑΝΤΕ ΖΟΟΜ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΦΕΛΙΜ
  ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!

  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. File:Piri reis world map 01.jpg - Wikipedia, the free encyclopedia

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΩΤΕΡΩΝ ΧΑΡΤΩΝ.
  ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΕ"!!!
  ΧΑΡΤΗΣ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ.
  ΚΑΝΤΕ ΖΟΟΜ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΦΕΛΙΜ
  ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!

  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ!
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ,
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.(ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ).
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑΕΝΑ ΨΕΜΑ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ........
  Ο ΘΕΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ,ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!
  .........
  ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ;
  ..........
  ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,Η ΓΝΩΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ.
  ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ..ΘΕΟΣ.. ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
  ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;
  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΗ;
  ΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΜΕ.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.
  ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ!
  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!
  ΜΟΝΟ,ΠΟΥ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,
  ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ;
  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ!
  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟΙ!
  Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ!
  ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!ΚΑΙ ΝΑΙ,ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ,ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΕΣ!
  Η ΠΙΣΤΗ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ;
  ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ,
  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!
  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ;
  ΓΙΑΤΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΧΙ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ! ΛΕΤΕ;ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;
  ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ;
  ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
  ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
  Ο ΘΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!
  ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ!
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ,
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.(ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ).
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑΕΝΑ ΨΕΜΑ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ........
  Ο ΘΕΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ,ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!
  .........
  ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ;
  ..........
  ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,Η ΓΝΩΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ.
  ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ..ΘΕΟΣ.. ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
  ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;
  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΗ;
  ΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΜΕ.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.
  ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ!
  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!
  ΜΟΝΟ,ΠΟΥ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,
  ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ;
  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ!
  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟΙ!
  Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ!
  ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!ΚΑΙ ΝΑΙ,ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ,ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΕΣ!
  Η ΠΙΣΤΗ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ;
  ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ,
  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!
  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ;
  ΓΙΑΤΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΧΙ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ! ΛΕΤΕ;ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;
  ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ;
  ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
  ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
  Ο ΘΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!
  ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. >---------------------------------------------------------------------<
  Map of the world by Ottoman admiral Piri Reis, drawn in 1513.Only half of the original map survives and is held at the Topkapi Museum in Istanbul.The map synthesizes information from twenty maps, including one drawn by Christopher Columbus of the New World

  >---------------------------------------------------------------------<

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ!
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ,
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.(ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ).
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑΕΝΑ ΨΕΜΑ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ........
  Ο ΘΕΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ,ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!
  .........
  ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ;
  ..........
  ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,Η ΓΝΩΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ.
  ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ..ΘΕΟΣ.. ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
  ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;
  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΗ;
  ΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΜΕ.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.
  ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ!
  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!
  ΜΟΝΟ,ΠΟΥ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,
  ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ;
  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ!
  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟΙ!
  Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ!
  ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!ΚΑΙ ΝΑΙ,ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ,ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΕΣ!
  Η ΠΙΣΤΗ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ;
  ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ,
  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!
  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ;
  ΓΙΑΤΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΧΙ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ! ΛΕΤΕ;ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;
  ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ;
  ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
  ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
  Ο ΘΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!
  ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ!
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ,
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.(ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ).
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑΕΝΑ ΨΕΜΑ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ........
  Ο ΘΕΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ,ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!
  .........
  ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ;
  ..........
  ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,Η ΓΝΩΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ.
  ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ..ΘΕΟΣ.. ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
  ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;
  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΗ;
  ΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΜΕ.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.
  ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ!
  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!
  ΜΟΝΟ,ΠΟΥ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,
  ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ;
  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ!
  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟΙ!
  Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ!
  ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!ΚΑΙ ΝΑΙ,ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ,ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΕΣ!
  Η ΠΙΣΤΗ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ;
  ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ,
  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!
  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ;
  ΓΙΑΤΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΧΙ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ! ΛΕΤΕ;ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;
  ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ;
  ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
  ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
  Ο ΘΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!
  ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. Ως μια δυνατή προπόνηση για να είναι όλοι οι παίκτες σε εγρήγορση αντιμετώπισε ο Μπάμπης Τεννές το φιλικό του Παναιτωλικού στο Μεσολόγγι που βρήκε νικητές τους «κυανοκίτρινους» με το ευρύ 7-0!

  Από την στιγμή που δεν υπάρχει δράση Σούπερ Λίγκας, ο τεχνικός των νεοφώτιστων ήθελε να δει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς έστω και κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο! Πρωταγωνιστής του αγώνα κόντρα στην ΑΕΜ ήταν ο Στάθης Καραμαλίκης. Τα άλλα 4 γκολ του Παναιτωλικού πέτυχαν ο Καμαρά, ο Σέγε, ο Μεταξούλης και ο Κουτρουμάνος!

  ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Χρήστου (58’ Δουλιώτης, 82’ Μαυρογιάννης), Μπαλαούρας (60’ Αλπέντζος), Μπαρμπαρούσης (56’ Παπανικολάου), Ζαχαράκης (63’ Χαλαζιάς), Ψηλός (46’ Κλάδος), Δενδρινός (63’ Πασπαλιάρης), Τσάμης, Πετσίνης (68’ Λιάπης), Κόκκαλης (68’ Καβαλιέρης), Καρίμπας (72’ Σώκος), Ξευγένης (60’ Κολοβάκης).

  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας (46’ Σαμαράς), Κούσας (46’ Κουτρομάνος), Μουμίν (46’ Σιόντης), Ρότσα (46’ Θεοδωρίδης), Σέγε (46’ Καμαρά), Μπουμάλ (23’ Μεταξούλης), Παλαιολόγος, Δέντσας, Ετζενγκέλε (46’ Σμίλτος), Καραμαλίκης.

  Τίμησαν Χαριστέα-«Μπέλε»

  Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του φιλικού τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο ο Άγγελος Χαριστέας και ο Μάκης Μπελεβώνης που παρέλαβαν πλακέτες από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαχρήστος και τον πρόεδρο της ΑΕ Μεσολογγίου Διονύση Βισβίκη


  .....MOΡΦΕΑΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ!
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ,
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.(ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ).
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑΕΝΑ ΨΕΜΑ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ........
  Ο ΘΕΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ,ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!
  .........
  ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ;
  ..........
  ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,Η ΓΝΩΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ.
  ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ..ΘΕΟΣ.. ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
  ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;
  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΗ;
  ΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΜΕ.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.
  ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ!
  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!
  ΜΟΝΟ,ΠΟΥ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,
  ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ;
  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ!
  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟΙ!
  Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ!
  ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!ΚΑΙ ΝΑΙ,ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ,ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΕΣ!
  Η ΠΙΣΤΗ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ;
  ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ,
  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!
  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ;
  ΓΙΑΤΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΧΙ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ! ΛΕΤΕ;ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;
  ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ;
  ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
  ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
  Ο ΘΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!
  ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 142. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ!
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ,
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.(ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ).
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑΕΝΑ ΨΕΜΑ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ........
  Ο ΘΕΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ,ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!
  .........
  ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ;
  ..........
  ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,Η ΓΝΩΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ.
  ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ..ΘΕΟΣ.. ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
  ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;
  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΗ;
  ΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΜΕ.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.
  ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ!
  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!
  ΜΟΝΟ,ΠΟΥ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,
  ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ;
  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ!
  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟΙ!
  Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ!
  ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!ΚΑΙ ΝΑΙ,ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ,ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΕΣ!
  Η ΠΙΣΤΗ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ;
  ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ,
  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!
  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ;
  ΓΙΑΤΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΧΙ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ! ΛΕΤΕ;ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;
  ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ;
  ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
  ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
  Ο ΘΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!
  ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ!
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ,
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.(ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ).
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑΕΝΑ ΨΕΜΑ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ........
  Ο ΘΕΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ,ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!
  .........
  ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ;
  ..........
  ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,Η ΓΝΩΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ.
  ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ..ΘΕΟΣ.. ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
  ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;
  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΗ;
  ΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΜΕ.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.
  ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ!
  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!
  ΜΟΝΟ,ΠΟΥ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,
  ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ;
  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ!
  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟΙ!
  Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ!
  ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!ΚΑΙ ΝΑΙ,ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ,ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΕΣ!
  Η ΠΙΣΤΗ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ;
  ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ,
  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!
  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ;
  ΓΙΑΤΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΧΙ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ! ΛΕΤΕ;ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;
  ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ;
  ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
  ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
  Ο ΘΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!
  ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 144. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ!
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ,
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.(ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ).
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑΕΝΑ ΨΕΜΑ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ........
  Ο ΘΕΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ,ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!
  .........
  ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ;
  ..........
  ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,Η ΓΝΩΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ.
  ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ..ΘΕΟΣ.. ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
  ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;
  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΗ;
  ΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΜΕ.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.
  ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ!
  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!
  ΜΟΝΟ,ΠΟΥ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,
  ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ;
  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ!
  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟΙ!
  Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ!
  ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!ΚΑΙ ΝΑΙ,ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ,ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΕΣ!
  Η ΠΙΣΤΗ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ;
  ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ,
  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!
  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ;
  ΓΙΑΤΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΧΙ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ! ΛΕΤΕ;ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;
  ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ;
  ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
  ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
  Ο ΘΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!
  ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. Έχουμε μελετήσει όλες τις διαθέσιμες μεθόδους της επιμήκυνσης του πέους και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι είναι δυνατό να αυξήσετε το μέγεθος τόσο σε μήκος όσο και σε πάχος με τρόπο σχετικά εύκολο και χωρίς παρενέργειες. Πραγματικά, όλες οι μέθοδοι, οι θεραπείες και τα προϊόντα τα οποία συσχετίζουμε στο ίδιο βασικό συστατικό ή άλλο παρόμοιο, γεγονός που είναι βασικό να γνωρίζουν οι αναγνώστες μας και τα μέλη μας τη δομή του πέους.
  Γιατί αυξάνεται το πέος?

  Τόσο στην περίπτωση των χαπιών, των επιμηκυντών και των ασκήσεων θα μπορέσετε να προσφέρετε στο πέος σας τους τρόπους και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το πέος για να αλλάξει χωρίς καμία παρενέργεια ή βλάβη στην υγεία.

  .......ΜΟΡΦΕΑΣ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 146. Η υποκειμενική εντύπωση όμως του "μικρού πέους", που έχουν ιδιαίτερα οι νεαροί άνδρες, δεν συμβαδίζει συχνά με την αντικειμενική ιατρική εκτίμηση, καθιστώντας τους, ενώ δεν έχουν στην πραγματικότητα κάποιο παθολογικό πρόβλημα, να υποφέρουν από αισθήματα κατωτερότητας και φοβίας.

  Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες η πλειοψηφία των ανδρών κάτω των 55 ετών θεωρεί το μέγεθος του πέους τους "ανεπαρκές" και θα επιθυμούσε να ήταν "λίγο πιο μεγάλο"!

  Γι' αυτό τον λόγο, δεν θεωρείται καθόλου παράλογο που ο σύγχρονος άνδρας αναζητά άμεσες λύσεις για το πρόβλημα του "μικρού πέους" με την προσφυγή σε χειρουργικές επεμβάσεις αύξησης των διαστάσεων του πέους. Εξετάζοντας τις επεμβάσεις αυτές μέσα από το πρίσμα της κοσμητικής και αισθητικής χειρουργικής καταλαβαίνουμε γιατί οι γυναίκες παρεμβαίνουν, νωρίτερα από τους άνδρες εδώ και πολλές δεκαετίες, χειρουργικά στο μαστό, στο σημαντικότερο όργανο-σύμβολο της θηλυκής σεξουαλικότητας και γονιμότητας.
  Αύξηση μήκους και όγκου

  Η αισθητική φαλλοπλαστική, γνωστή και σαν μεγέθυνση πέους, έχει ελληνικές ρίζες προερχόμενη από την λέξη "φαλλός" - που σημαίνει πέος - και την λέξη "πλαστική" - που αναφέρεται στην γλυπτική τέχνη. Αφορά δηλαδή το "πλάσιμο", την γλυπτική αναμόρφωση του πέους δίνοντας του μήκος και όγκο ικανοποιώντας έτσι την αισθητική απαίτηση για αλλαγή μορφής αλλά και την λειτουργική ανάγκη για "υπερμεγέθη" στύση. Ας μη ξεχνάμε ότι στην αρχαία Ελλάδα το πέος ήταν πάντα αντικείμενο υπερθετικού θαυμασμού και συχνά λατρείας. Ο Πρίαπος, που παριστανόταν με το πέος σε μόνιμη στύση, λατρευόταν στην ελληνική μυθολογία σαν τον θεό της γονιμότητας και προστάτη των αγροτικών ζώων, φυτών και αντρικών γεννητικών οργάνων.
  Οι φυσιολογικές διαστάσεις

  Σχετικά με τις φυσιολογικές διαστάσεις του πέους δεν υπάρχει καμία γενική ομοφωνία με εξαίρεση την πραγματική μικροφαλλία, όταν δηλαδή το πέος είναι κοντύτερο από 7,5 εκατοστά σε πλήρη στύση. Οι περισσότεροι όμως ειδικοί θεωρούν ως φυσιολογικά ελάχιστα αποδεκτό μήκος πέους τα 9 εκατοστά και περίμετρο τα 6 εκατοστά σε χαλαρή κατάσταση και με ελαφριά έλξη από την βάλανο.

  ......ΜΟΡΦΕΑΣ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 147. Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 149. Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 150. Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 151. ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΙΝΑΡΙΑ ΜΟΥ!
  ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!
  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ!
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΞΕΣ!"

  ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Piri_reis_world_map_01.jpg


  ---->1 Σεπτεμβρίου 2011 2:05 π.μ. <--------------------------------------

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 152. Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 153. ΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ.
  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!
  Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΕΣΘΕΕ!
  ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΜΟΝΟ.
  ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
  ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΤΟΝ 20οΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ;;;

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!! <------------
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ(!!!!!!!!!!!!) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ!!! <-------------------------------------------------------
  ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ!!!
  ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ;;;
  ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;
  ΠΑΡΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  29 Αυγούστου 2011 9:33 μ.μ. <---------------------------------------------

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Piri_reis_world_map_01.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 154. Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 155. ΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ.
  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!
  Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΕΣΘΕΕ!
  ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΜΟΝΟ.
  ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
  ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΤΟΝ 20οΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ;;;

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!! <------------
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ(!!!!!!!!!!!!) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ!!! <-------------------------------------------------------
  ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ!!!
  ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ;;;
  ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;
  ΠΑΡΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  29 Αυγούστου 2011 9:33 μ.μ. <---------------------------------------------

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Piri_reis_world_map_01.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 156. ΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ.
  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!
  Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΕΣΘΕΕ!
  ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΜΟΝΟ.
  ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
  ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΤΟΝ 20οΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ;;;

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!! <------------
  ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ(!!!!!!!!!!!!) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ
  ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ!!! <-------------------------------------------------------
  ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ!!!
  ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ;;;
  ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;
  ΠΑΡΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  29 Αυγούστου 2011 9:33 μ.μ. <---------------------------------------------

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Piri_reis_world_map_01.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 157. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 158. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 159. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 160. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 161. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 162. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 163. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 164. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 165. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 166. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 167. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 168. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 169. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ........MORFEAS........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 170. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ........""ΜΟΡΦΕΑΣ""........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 171. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ........"ΜΟΡΦΕΑΣ"........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 172. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 173. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 174. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 175. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 176. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 177. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ! ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия
  .......
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.

  Файл:Sud Polar Karte.jpg — Википедия

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ
  ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 178. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
  ΣΤΟΒΑΙΟΣ 1, 8, 41
  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΥΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤ
  Ετσι θα βρουμε και για τους τρεις χρονους.Δηλαδη, ότι ουτε μονοι τους είναι, ουτε συνηπαρχουν και παλι ότι ενωνονται και είναι και μονοι.Αν θεωρησεις ότι το παρον είναι χωρις το παρελθον είναι αδυνατον να υπαρχει παρον αν δεν υπηρξε παρελθον γιατι από το παρελθον γεννιεται το παρον όπως και από το παρον ερχεται το μελλον. Και αν πρεπει ακομη περισσοτερο να το ψαξουμε, ετσι ας σκεφτουμε: Το παρελθον εφυγε και δεν υπαρχει πια και το μελλον δεν υπαρχει γιατι δεν ειναι ακομη παρον, αλλα ουτε και το παρον μενει σταθερο. Διοτι,οποιος, εχοντας κινηση,δε μενει σταθερος και σε κεντρο,τοτε πως μπορει να λεγεται παρον αυτος που δεν μπορει να σταθει; Και παλι το παρελθον, καθως ενωνεται με το παρον και το Παρον με το μελλον, ένα γινονται (διοτι δεν υφισταται το ένα χωρις τα αλλα) χαριν της ταυτοτητας και της ενοτητας και της συνεχειας.Ετσι ο χρονος γινεται και συνεχης και χωρισμενος οντας ο ενας και ιδιος χρονος.

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 179. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
  ΣΤΟΒΑΙΟΣ 1, 8, 41
  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΥΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤ

  Ετσι θα βρουμε και για τους τρεις χρονους.Δηλαδη, ότι ουτε μονοι τους είναι, ουτε συνηπαρχουν και παλι ότι ενωνονται και είναι και μονοι.Αν θεωρησεις ότι το παρον είναι χωρις το παρελθον είναι αδυνατον να υπαρχει παρον αν δεν υπηρξε παρελθον γιατι από το παρελθον γεννιεται το παρον όπως και από το παρον ερχεται το μελλον. Και αν πρεπει ακομη περισσοτερο να το ψαξουμε, ετσι ας σκεφτουμε: Το παρελθον εφυγε και δεν υπαρχει πια και το μελλον δεν υπαρχει γιατι δεν ειναι ακομη παρον, αλλα ουτε και το παρον μενει σταθερο. Διοτι,οποιος, εχοντας κινηση,δε μενει σταθερος και σε κεντρο,τοτε πως μπορει να λεγεται παρον αυτος που δεν μπορει να σταθει; Και παλι το παρελθον, καθως ενωνεται με το παρον και το Παρον με το μελλον, ένα γινονται (διοτι δεν υφισταται το ένα χωρις τα αλλα) χαριν της ταυτοτητας και της ενοτητας και της συνεχειας.Ετσι ο χρονος γινεται και συνεχης και χωρισμενος οντας ο ενας και ιδιος χρονος.

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 180. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
  ΣΤΟΒΑΙΟΣ 1, 8, 41
  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΥΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤ

  Ετσι θα βρουμε και για τους τρεις χρονους.Δηλαδη, ότι ουτε μονοι τους είναι, ουτε συνηπαρχουν και παλι ότι ενωνονται και είναι και μονοι.Αν θεωρησεις ότι το παρον είναι χωρις το παρελθον είναι αδυνατον να υπαρχει παρον αν δεν υπηρξε παρελθον γιατι από το παρελθον γεννιεται το παρον όπως και από το παρον ερχεται το μελλον. Και αν πρεπει ακομη περισσοτερο να το ψαξουμε, ετσι ας σκεφτουμε: Το παρελθον εφυγε και δεν υπαρχει πια και το μελλον δεν υπαρχει γιατι δεν ειναι ακομη παρον, αλλα ουτε και το παρον μενει σταθερο. Διοτι,οποιος, εχοντας κινηση,δε μενει σταθερος και σε κεντρο,τοτε πως μπορει να λεγεται παρον αυτος που δεν μπορει να σταθει; Και παλι το παρελθον, καθως ενωνεται με το παρον και το Παρον με το μελλον, ένα γινονται (διοτι δεν υφισταται το ένα χωρις τα αλλα) χαριν της ταυτοτητας και της ενοτητας και της συνεχειας.Ετσι ο χρονος γινεται και συνεχης και χωρισμενος οντας ο ενας και ιδιος χρονος.

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 181. ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!

  ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ.
  ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ.ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΩΣΑΝΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΚΟΝΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.

  Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΟΠΩΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ,ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΜΥΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
  ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

  ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.
  ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ.

  ...ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.
  .....
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΨΗΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΩ.ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΦΙΧΤΑ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ.
  .....
  ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΘΟΝΗ.
  .......
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΥΘΕΙ,ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ,
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.
  ......
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΕΙ,
  ......
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ.
  .....
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ.
  Η ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ.

  ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!


  ................ΜΟΡΦΕΑΣ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 182. "ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!"

  ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ.
  ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ.ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΩΣΑΝΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΚΟΝΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.

  Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΟΠΩΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ,ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΜΥΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
  ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

  ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.
  ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ.

  ...ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.
  .....
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΨΗΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΩ.ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΦΙΧΤΑ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ.
  .....
  ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΘΟΝΗ.
  .......
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΥΘΕΙ,ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ,
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.
  ......
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΕΙ,
  ......
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ.
  .....
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ.
  Η ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ.

  "ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!"


  ................ΜΟΡΦΕΑΣ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 183. "ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!"

  ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ.
  ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ.ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΩΣΑΝΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΚΟΝΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.

  Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΟΠΩΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ,ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΜΥΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
  ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

  ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.
  ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ.

  ...ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.
  .....
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΨΗΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΩ.ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΦΙΧΤΑ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ.
  .....
  ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΘΟΝΗ.
  .......
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΥΘΕΙ,ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ,
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.
  ......
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΕΙ,
  ......
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ.
  .....
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ.
  Η ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ.

  "ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!"


  ................ΜΟΡΦΕΑΣ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 184. "ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!"

  ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ.
  ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ.ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΩΣΑΝΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΚΟΝΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.

  Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΟΠΩΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ,ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΜΥΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
  ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

  ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.
  ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ.

  ...ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.
  .....
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΨΗΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΩ.ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΦΙΧΤΑ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ.
  .....
  ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΘΟΝΗ.
  .......
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΥΘΕΙ,ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ,
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.
  ......
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΕΙ,
  ......
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ.
  .....
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ.
  Η ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ.

  "ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!"


  ................ΜΟΡΦΕΑΣ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 185. "ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!"

  ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ.
  ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ.ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΩΣΑΝΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΚΟΝΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.

  Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΟΠΩΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ,ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΜΥΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
  ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

  ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.
  ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ.

  ...ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.
  .....
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΨΗΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΩ.ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΦΙΧΤΑ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ.
  .....
  ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΘΟΝΗ.
  .......
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΥΘΕΙ,ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ,
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.
  ......
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΕΙ,
  ......
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ.
  .....
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ.
  Η ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ.

  "ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!"


  ................ΜΟΡΦΕΑΣ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 186. ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 40.000Π.Χ.
  ...
  ΟΤΑΝ 201 Αγγελοι εκπεσοντες,απο το γενος των Ελοχιμ,παιρνοντας σωμα ανδρων,ενωθηκαν με τις γυναικες των ανθρωπων και γεννηθηκαν οι γαλαζιοι γιγαντες.
  Οταν αργοτερα οι Ελοχιμ,ενωθηκαν με τον μοναδικο θυληκο ανθρωπο,την Λιλιθ γεννηθηκαν οι Μπαχομεχ που τρεφοτανε με την ζωικη ενεργεια των ανθρωπων(βρυκολακες).
  ........
  Τα δυο αυτα γενη ειρθανε σε ρηξη,και μετα απο λιγο δημιουργησαν στρατους κλωνων απο μιξη του δικου τους DNA με το DNA ζωων.
  Οι κλωνοι αυτοι εφεραν τα χαρακτηριστικα των ζωων απο τα οποια προηλθαν.
  Ολα τα οντα που βλεπουμε σε αρχαιες παραστασεις
  και αγαλματα,οι λυκανθρωποι,οι λεοντομορφοι,οι μινωταυροι,οι ερπετοειδεις,οι κενταυροι κτλ,
  ηταν το αποτελεσμα αυτης της δημιουργιας.
  Λιγο μετα,οι κλωνοι αυτοι εγιναν τοσοι πολλοι που πηραν την δικη τους θεση στο πανθαιο των αρχαιων κατοικων της γης,που εγιναν σκλαβοι τους και δυστηχως τροφη τους.
  Ολη η ανθρωποτητα,ζουσε με τον φοβο ολων αυτων
  των οντων που βρισκοτανε στην κορυφη της τροφικης αλυσιδας του πλανητη και αποτελουσαν τη μαστιγα της ανθρωποτητας.
  Το ονομα τους και μονο εσπερνε την απελπισια.
  Και το ονομα τους εγινε συνωνυμο του αρχαιου φοβου,Νεφελιμ!
  Μεσα στο παγκοσμιο στρατοπεδο συγκεντρωσης των δυστυχισμενων ανθρωπων,η απελπισια ειχε κορυφωθει,οταν ενα μερος των μπλε γιγαντων,
  με αρχηγο τον Δια,αμφισβητησε την εξουσια των νεφελιμ πανω στους ανθρωπους.
  ...........

  ............ΜΟΡΦΕΑΣ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 187. OI EΛ.
  ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  ΟΙ ΜΠΛΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑ.
  ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ ΟΠΟΥ Η ΚΑΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛ,ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΙΣΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΚΟΙΛΩΜΑ ΤΗΑ ΓΗΣ.
  ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 72 ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ.
  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ.
  ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕ ΣΕ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.
  ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ,ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
  Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΛΥΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΙΜ,
  ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΣΕ ΣΤΑΣΗ(ΑΚΙΝΗΣΙΑ)ΣΤΟ ΟΡΟΣ Κ-2
  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΕΛ
  ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΑΣΤΡΟ (ΣΕΙΡΙΟΣ).
  ................
  .............
  ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

  ...............ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 188. Ακολουθησε μια μακρα περιοδος διοικησης του πλανητηαπο τους Ελοχιμ και οταν αποχωρισαν και αυτοι,οι ανθρωποι χωρισμενοι σε δυο παραταξειςπου διοικουσαν αυτοι που ηταν απογονοι των ΕΛ(Ελ-ληνες)και αυτοι που ηταν
  απογονοι των Νεφελιμ(Ραν),
  συγκρουστηκαν σε εναν τρομακτικο πολεμο που εφερε την γη στη λεγομενη λιθινη εποχη περι το 9.600 π.Χ.Κατα τον πολεμο αυτο,οι Ελληνες προσπαθησαν να μπουν στα Ταρταρα απο τα ανοιγματα των πολων και να αφανισουν με τα υπεροπλα τους τους Νεφελιμ,πραγμα ομως που δεν εγινε τελικα.
  Μετα απο αυτα οριστηκε να εχουνοι 72 βασιλεις των Νεφελιμ που ζουσαν στυα Ταρταρα,666 εκπροσωπους ο καθενας. Που θα παρατηρουσαν τους ανθρωπους (Παρατηρητες-Watchers),ωστε να εξασφαλιστει το οτι αυτο δεν θα γινοτανε ποτε πια και τα Ταρταρα θα εμεναν ασφαλη.
  οι ανθρωποι μην εχωντας και οντας λιγοι μετα απο τα δισεκατομμυρια που χαθηκανστον ελληνοατλαντικο πολεμο,ζουσαν απο το κυνηγι και μετα απο τη Γη που σταδιακα αρχισαν να καλλιεργουν.Ηαναμνηση των αρχαιων θεων αρχισε να σβηνει και ζουσε μονο στις ιστοριες που οι γεροντοτεροι διηγοτανε τα βραδυα γυρω απο τη φωτια.
  Ετσι η ιστορια εγινε μυθος και ο μυθος εγινε θρυλος,μεχρι που οι αρχαιοι θεοι εσβησαν απο τη μνημη των ανθρωπων.

  Οι θεοι ομως δεν μας ξεχασαν και απο το παρασκηνιο ρυθμιζαν τη ζωη πανω στον πλανητη.
  Προσπαθησαν μαλιστα δυο φορες να ξαναπαρουν την εξουσια στην επιφανεια της Γης.
  Μια περι το 3.000 π.Χ.κατα την οποια φανεραβγηκαν απο τα Ταρταρα και ξυπνησαν τους εφιαλτεςπου στοιχειωναν τους ανθρωπους θυμιζωντας τους οτι δεν αποτελουσαν οι θρυλοι των Νεφελιμ απλα ιστοριες τρομου και μια 2.000 περιπου χρονια αργοτερα,οταν απο το παρασκηνιο προσπαθησαν να δημιουργησουν μια δυναμη που θα κυριευε τον κοσμο για λογαριασμο τους.Και τις δυο φορες νικηθηκαν σε πολεμο και ξανακλειστηκαν στα Ταρταρα.
  Την πρωτη απο τους ΕΛ του Διονυσου,που σταλθηκε στη Γη και την δευτερη απο τον μοναδικο ανθρωπο που τους νικησε,τον Αλεξανδρο.
  Και στις δυο περιπτωσεις,ελληνικος στρατος τους πολεμησε.Ενω κατα τον ΕλληνοΑτλαντικο πολεμο,
  ελληνικος στρατος προσπαθησε να μπει στα Ταρταρα και να τους αφανισει.
  .......
  Με το δικιο τους λοιπον;οτν αυτοι η τα τσιρακια τους αναφερονται σε εμας, λενε:
  ΙΔΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ.
  ..........


  .............ΜΟΡΦΕΑΣ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 189. ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ...

  αγιος ο θεος,ου η βουλη τελειται απο0 των ιδιων δυναμεων.
  αγιος ο θεος, ος γνωσθηναι βουλεται και γιγνωσκεται τοις ιδιοις.
  αγιος ει, ο λογω συστησαμενος τα οντα.
  αγιος ει, ου ου πασα φυσις εικων εφυ.
  αγιος ει,ον η φυσις ουκ εμορφωσεν.

  αγιος ει, ο πασης δυναμεως ισχυροτερος.

  αγιος ει, ο πασης υπεροχης μειζων.

  αγιος ει,ο κρειττων των επαινων.

  δεξου λογικας θυσιας αγνας απο ψυχης και καρδιας προς σε ανατεταμενης, ανεκλαλητε,αρρητε,σιωπη φωνουμενε.
  αιτουμενω το μη σφαληναι της γνωσεως
  της κατ ουσιαν ημων επινευσον μοι και ενδυναμωνσον με, και της χαριτος ταυτης
  φωτισω τους εν αγνοια του γενους,μου
  αδελφους,υιους δε σου.
  διο πιστευω και μαρτυρω εις ζωην και φως χωρω.
  ευλογητος ει,πατερ.ο σος ανθρωπος
  ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;
  ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΕΡΜΗς Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟς;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ;


  .................ΜΟΡΦΕΑΣ....................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 190. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!
  .....
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!
  ....
  ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ,ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ;
  Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΘΝΗΤΑ ΜΕΡΗ.
  ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ;
  ΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΘΝΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
  ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΘΝΗΤΑ!
  ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΒΑΘΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
  ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ,ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΑΘΑΝΑΤΗ.
  .......ΑΝ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ,ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΕΝΟΣ ΒΟΥΝΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ,
  ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,ΩΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ,ΩΣ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ!
  ΓΙΑΤΙ;
  ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ,(ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ),
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
  ΑΡΑ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙ

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 191. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ!
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ,
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.(ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ).
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑΕΝΑ ΨΕΜΑ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ!
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ!
  ........
  Ο ΘΕΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ,ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!
  .........
  ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ;
  ..........
  ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,Η ΓΝΩΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ.
  ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ..ΘΕΟΣ.. ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
  ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;
  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΗ;
  ΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΜΕ.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΜΑΣΤΕ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.
  ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ!
  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!
  ΜΟΝΟ,ΠΟΥ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,
  ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ;
  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ!
  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟΙ!
  Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ!
  ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!ΚΑΙ ΝΑΙ,ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ,ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΕΣ!
  Η ΠΙΣΤΗ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ;
  ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ,
  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!
  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ;
  ΓΙΑΤΙ;
  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΧΙ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ! ΛΕΤΕ;ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;
  ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ;
  ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
  ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
  Ο ΘΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!
  ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 192. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤ

  Η υλη παιδι μου και εγινε και προυπηρχε.Διοτι η υλη ειναι το δοχειο της γενεσης, και η γενεση τροπος ενεργειας του αγεννητου και προυπαρχοντα Θεου.Παιρνοντας λοιπον το σπερμα της γενεσης γεννηθηκε και εγινε μεταβλητη και ειχε προτυπα για τη μορφοποιηση της.Διοτι, την επηρεασε, καθως μεταβαλλοταν,η δυναμη που κατασκευαζει τα προτυπα της μετατροπης.λοιπον, η μη γεννηση της υλης ηταν ελλειψη μορφης, ενω η γεννηση ειναι ενεργεια.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 193. -Θα μπορουσε, πατερα, να είναι ιδια η αισθηση της ψυχης και του σωματος;
  -Πως εννοεις, παιδι μου, την αισθηση της ψυχης; Δεν είναι η ψυχη ασωματη και η αισθηση σωμα;
  -Σωμα είναι, πατερα, η αισθηση η σε σωμα κατοικει;
  -Αν την τοποθετησουμε, ασωματη αυτή, μεσα σε σωμα, παιδι μου, θα πουμε ότι είναι ομοια με την ψυχη η τις ενεργειες, διοτι λεμε ότι αυτά είναι ασωματα μεσα σε σωμα. Όμως η αισθηση ουτε ενεργεια είναι ουτε ψυχη ουτε κατι άλλο ασωματο αλλα αν δεν είναι ασωματο θα είναι σωμα, διοτι από τα οντα πρεπει αλλα ασωματα να είναι και αλλα σωματα.

  ……..ΜΟΡΦΕΑΣ……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 194. ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
  ΣΤΟΒΑΙΟΣ 1, 8, 41
  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΥΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤ
  Ετσι θα βρουμε και για τους τρεις χρονους.Δηλαδη, ότι ουτε μονοι τους είναι, ουτε συνηπαρχουν και παλι ότι ενωνονται και είναι και μονοι.Αν θεωρησεις ότι το παρον είναι χωρις το παρελθον είναι αδυνατον να υπαρχει παρον αν δεν υπηρξε παρελθον γιατι από το παρελθον γεννιεται το παρον όπως και από το παρον ερχεται το μελλον. Και αν πρεπει ακομη περισσοτερο να το ψαξουμε, ετσι ας σκεφτουμε: Το παρελθον εφυγε και δεν υπαρχει πια και το μελλον δεν υπαρχει γιατι δεν ειναι ακομη παρον, αλλα ουτε και το παρον μενει σταθερο. Διοτι,οποιος, εχοντας κινηση,δε μενει σταθερος και σε κεντρο,τοτε πως μπορει να λεγεται παρον αυτος που δεν μπορει να σταθει; Και παλι το παρελθον, καθως ενωνεται με το παρον και το Παρον με το μελλον, ένα γινονται (διοτι δεν υφισταται το ένα χωρις τα αλλα) χαριν της ταυτοτητας και της ενοτητας και της συνεχειας.Ετσι ο χρονος γινεται και συνεχης και χωρισμενος οντας ο ενας και ιδιος χρονος.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 195. Ειναι μεν δυσ..κο..λο να καταλαβει κανεις τον Θεο αλλα και αδυνατο να τον περιγραψει.Διοτι το ασωματο δε μπορεις να το εκφρασεις με σωμα.Δεν ειναι δυνατο να κατανοησεις το τελειο με το ατελες ουτε το αθανατο με το ολιγοχρονο να ενωθει. Διοτι , το μεν ειναι αληθεια για παντα ενω το αλλο,σκιαζεται απο την εντυπωση.Το πιο αδυνατο απο το δυνατο και το μικροτερο απο το μεγαλυτερο,απεχει τοσο,οσο το θνητο απο το θειο.Και η αναμεσα τους αποσταση αμαυρωνει τη θεα του ωραιου.Διοτι τα σωματα ειναι ορατα μεσω των οφθαλμων και μεσω της γλωσσας ειναι ορατα τα οσα λεγονται.Το δε ασωματο ειναι και αορατο και ασχηματιστο.Δεν μπορει ομως να γινει αντιληπτο απο τις αισθησεις μας ο,τι ειναι ασωματο και αφανες και ασχηματιστο και δεν εχει σχηματιστει απο υλη.Εννοω, Τατ,εννοω πως οτι δεν μπορεις να περιγραψεις,αυτο ειναι ο θεος.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 196. ΤΑ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ.
  ΕΙΝΑΙ 24.
  ΤΟ 25ο ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ;
  .........
  25.1 Τις τελευταιες αυτες οδηγιες θα κρατησει μονο η κρατικη διοικηση,αφου ειναι οι οδηγιες της πραγματικης αποστολης του βασιλια μας και Υιου μου.

  25.2 οταν κυριαρχησει στον κοσμο βασει του σχεδιου που ανεπτυξα, ουτε τα σαρκικα ουτε τα πνευματικα παθη των ανθρωπων θα τον επηρεαζουν.
  Θα ειναι αμεμπτος και τελειος.Οκοσμος της Γης θα του ειναι αδιαφορος.

  25.3Θα πρεπει ολοι οι ανθρωποι να τον λατρευουν
  και να τον προσκυνουν αυτον και το συμβολο της ισχυος μας απο τις ημερες που η συμπαντικη αδικια του δημιουργου μας στερησε το προαιωνιο
  δικαιωμα μας να εξουσιαζουμε τα παντα.
  ολοι θα προσκυνουν επειδη το επιθυμουν στον υιο μου και το συμβολο μα;,το 666,για να θυμομαστε τα 666νεφελωματα που μας παραδοθηκαν εν ειδη φυλακης, αντι για ολο το συμπαν.

  25.4 οταν ολοι οι ανθρωποι ταυτοχρονα γνωριζοντας την υπαρξη του Θεου, προσευχηθουν στο ονομα του βασιλια μας,απαρνουμενοι ταυτοχρονα,και εχει σημασια αυτο, τον Δημιουργο,
  τοτε ολη η εξουσια του συμπαντος θα ελθει στα χερια μας.

  25.4 Για το λογο αυτο ο βασιλιας μαςθα δωσει τα παντα στους ανθρωπουςκαι δεν θα κρατησει τιποτα για αυτον.
  Και αυτο θα το κανει μεσα στη στην απολυτη παντοδυναμια του, για να μη νομισει εστω και ενας οτι ενεργει απο αδυναμια.

  25.5 Τοτε θα διαπιστωσουν ο Δημιουργος, αλλα και ο μιαρος του δουλος,ο Πρωτος ελοχιμ την απολυτη αποτυχια τους.Τοτε θα παραμερισουν, διοτι το συμπαν ανηκει στους ισχυρους και τους πετυχημενους,ενω οι ανθρωποι θα ελθουν με το μερος των νικητων,δηλαδη με εμας.

  25.6 Τοτε ο βασιλιας μας και υιος μου θα εχει εξουσια να τους καταστρεψει και να τους αφανισει ολους.Κι αυτους που θα ζουν τοτε κι αυτους που θα εχουν ζησει εως τοτε.
  Τοτε η νικη μας θα ειναι πληρης.Τοτε θα αισθανθουμε ολοι μας δικαιωμενοι.Τοτε θα εχει αποκαταστθειη ταξη στο συμπαν και εγω που θυσιαστηκα για δισεκατομμυρια χρονια για ολους εσασ θα καθησω στον θρονο που μου αξιζει ως ο Μεγας Αρχιτεκτων του Νεου Συμπαντος,αφου εγω το σχεδιασα και αγωνιζομαι να το δημιουργησω για το δικο σας και μονο συμφερον.

  25.7 οσοι ανθρωποι ζουν μετα την απολυτη επικρατηση μας, δεν θελω απλα να τους σκοτωσετε. θελω να δουν το θανατο της ανθρωποτητας.Θελω να δουν τους εαυτους τους να γερνουν και να πεθαινουν για παντα.Θελω να πεθανουν σε εναν κοσμο γεροντων. Θα τους δωσουμε απο τον αερα που αναπνεουν και το νερο που πινουν και τις τροφες που καταναλωνουν το γονιδιο της στειρωσης.Κανενα παιδι ανθρωπου δεν θα γεννηθει πια.Ετσι, ολος ο πλανητης θα γερασει και επειτα θα δει ο καθε ανθρωπος τον βασανιστικα αναποφευχτο θανατο της ανθρωποτητος!
  Σε εκατο το πολυ χρονια θα εχουν πεθανει οι παντες.Δεν θα υπαρχει κανεις για να θυμηθει τον Δημιουργο,κανεις για να ζητησει συγχωρεση.Ετσι, η απογοητευση του Θεου θα ειναι απολυτη και η νικη μας τελειωτικη.

  25.8 Μεχρι τοτε, μια ειναι η κυρια παροτρυνση μου.Θα ενεργειτε σαν να μην υπαρχουμε.
  Καθε ενας που θα αναφερετε σε εμας θα τον ονομαζουμε γραφικο και τρελλο.
  Μονο στις μυστικες μας τελετες των υψηλοβαθμων στελεχων μας θα αναφερεστε στο ονομα μου.
  Ετσι, για να δειτε ποσο απλος, καλος και ταπεινος ειμαι.Μακαρι το σκοτος της αληθειας να επικρατησει παντου.Αμην.
  ................................................................................................

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 197. 25.1 Τις τελευταιες αυτες οδηγιες θα κρατησει μονο η κρατικη διοικηση,αφου ειναι οι οδηγιες της πραγματικης αποστολης του βασιλια μας και Υιου μου.

  25.2 οταν κυριαρχησει στον κοσμο βασει του σχεδιου που ανεπτυξα, ουτε τα σαρκικα ουτε τα πνευματικα παθη των ανθρωπων θα τον επηρεαζουν.
  Θα ειναι αμεμπτος και τελειος.Οκοσμος της Γης θα του ειναι αδιαφορος.

  25.3Θα πρεπει ολοι οι ανθρωποι να τον λατρευουν
  και να τον προσκυνουν αυτον και το συμβολο της ισχυος μας απο τις ημερες που η συμπαντικη αδικια του δημιουργου μας στερησε το προαιωνιο
  δικαιωμα μας να εξουσιαζουμε τα παντα.
  ολοι θα προσκυνουν επειδη το επιθυμουν στον υιο μου και το συμβολο μα;,το 666,για να θυμομαστε τα 666νεφελωματα που μας παραδοθηκαν εν ειδη φυλακης, αντι για ολο το συμπαν.

  25.4 οταν ολοι οι ανθρωποι ταυτοχρονα γνωριζοντας την υπαρξη του Θεου, προσευχηθουν στο ονομα του βασιλια μας,απαρνουμενοι ταυτοχρονα,και εχει σημασια αυτο, τον Δημιουργο,
  τοτε ολη η εξουσια του συμπαντος θα ελθει στα χερια μας.

  25.4 Για το λογο αυτο ο βασιλιας μαςθα δωσει τα παντα στους ανθρωπουςκαι δεν θα κρατησει τιποτα για αυτον.
  Και αυτο θα το κανει μεσα στη στην απολυτη παντοδυναμια του, για να μη νομισει εστω και ενας οτι ενεργει απο αδυναμια.

  25.5 Τοτε θα διαπιστωσουν ο Δημιουργος, αλλα και ο μιαρος του δουλος,ο Πρωτος ελοχιμ την απολυτη αποτυχια τους.Τοτε θα παραμερισουν, διοτι το συμπαν ανηκει στους ισχυρους και τους πετυχημενους,ενω οι ανθρωποι θα ελθουν με το μερος των νικητων,δηλαδη με εμας.

  25.6 Τοτε ο βασιλιας μας και υιος μου θα εχει εξουσια να τους καταστρεψει και να τους αφανισει ολους.Κι αυτους που θα ζουν τοτε κι αυτους που θα εχουν ζησει εως τοτε.
  Τοτε η νικη μας θα ειναι πληρης.Τοτε θα αισθανθουμε ολοι μας δικαιωμενοι.Τοτε θα εχει αποκαταστθειη ταξη στο συμπαν και εγω που θυσιαστηκα για δισεκατομμυρια χρονια για ολους εσασ θα καθησω στον θρονο που μου αξιζει ως ο Μεγας Αρχιτεκτων του Νεου Συμπαντος,αφου εγω το σχεδιασα και αγωνιζομαι να το δημιουργησω για το δικο σας και μονο συμφερον.

  25.7 οσοι ανθρωποι ζουν μετα την απολυτη επικρατηση μας, δεν θελω απλα να τους σκοτωσετε. θελω να δουν το θανατο της ανθρωποτητας.Θελω να δουν τους εαυτους τους να γερνουν και να πεθαινουν για παντα.Θελω να πεθανουν σε εναν κοσμο γεροντων. Θα τους δωσουμε απο τον αερα που αναπνεουν και το νερο που πινουν και τις τροφες που καταναλωνουν το γονιδιο της στειρωσης.Κανενα παιδι ανθρωπου δεν θα γεννηθει πια.Ετσι, ολος ο πλανητης θα γερασει και επειτα θα δει ο καθε ανθρωπος τον βασανιστικα αναποφευχτο θανατο της ανθρωποτητος!
  Σε εκατο το πολυ χρονια θα εχουν πεθανει οι παντες.Δεν θα υπαρχει κανεις για να θυμηθει τον Δημιουργο,κανεις για να ζητησει συγχωρεση.Ετσι, η απογοητευση του Θεου θα ειναι απολυτη και η νικη μας τελειωτικη.

  25.8 Μεχρι τοτε, μια ειναι η κυρια παροτρυνση μου.Θα ενεργειτε σαν να μην υπαρχουμε.
  Καθε ενας που θα αναφερετε σε εμας θα τον ονομαζουμε γραφικο και τρελλο.
  Μονο στις μυστικες μας τελετες των υψηλοβαθμων στελεχων μας θα αναφερεστε στο ονομα μου.
  Ετσι, για να δειτε ποσο απλος, καλος και ταπεινος ειμαι.Μακαρι το σκοτος της αληθειας να επικρατησει παντου.Αμην.
  ................................................................................................

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 198. "ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!"

  Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Μορφέας (Μορφεύς, δηλαδή αυτός που δίνει μορφή, σχήμα) είναι γνωστός ένας από τους χίλιους γιους του `Υπνου, ή ένας από τους αδελφούς του, ώστε η Νυξ ήταν είτε μητέρα, είτε γιαγιά του Μορφέως κατα τον Ησίοδο. Άλλη εκδοχή παρουσιάζει ως μητέρα του, την Πασιθέα. Ο Μορφέας ήταν επιφορτισμένος με την «αποστολή» να παίρνει διάφορες ανθρώπινες μορφές με τις οποίες εμφανιζόταν στα όνειρα των ανθρώπων. Στο έργο του τον υποβοηθούσαν υπηρέτες που ονομάζονταν Όνειροι, όπως ο Φοβήτορας και ο Φάντασος. Γενικότερα, ο Μορφέας θεωρήθηκε ως ο θεός των ονείρων, ιδίως στη ρωμαϊκή και στη μεταγενέστερη δυτική παράδοση. Ο Οβίδιος αναφέρει ότι ο Μορφέας επικεντρωνόταν στις ανθρώπινες μορφές των ονείρων, ενώ ο Φοβήτορας στις ζωικές μορφές και ο Φάντασος στα άψυχα αντικείμενα. Εξάλλου αναφέρεται ότι ο Μορφέας, ως επικεφαλής, είχε ιδιαίτερη ευθύνη για τα όνειρα των βασιλιάδων και των ηρώων. Ο Μορφεύς παριστάνεται με φτερούγες, που ήταν τόσο δυνατές και ανθεκτικές ώστε μπορούσαν να τον μεταφέρουν στα πέρατα της Γης.


  "ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΣΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!"


  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ


  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 199. ["....ΜΟΡΦΕΑΣ...."]

  Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Μορφέας (Μορφεύς, δηλαδή αυτός που δίνει μορφή, σχήμα) είναι γνωστός ένας από τους χίλιους γιους του `Υπνου, ή ένας από τους αδελφούς του, ώστε η Νυξ ήταν είτε μητέρα, είτε γιαγιά του Μορφέως κατα τον Ησίοδο. Άλλη εκδοχή παρουσιάζει ως μητέρα του, την Πασιθέα. Ο Μορφέας ήταν επιφορτισμένος με την «αποστολή» να παίρνει διάφορες ανθρώπινες μορφές με τις οποίες εμφανιζόταν στα όνειρα των ανθρώπων. Στο έργο του τον υποβοηθούσαν υπηρέτες που ονομάζονταν Όνειροι, όπως ο Φοβήτορας και ο Φάντασος. Γενικότερα, ο Μορφέας θεωρήθηκε ως ο θεός των ονείρων, ιδίως στη ρωμαϊκή και στη μεταγενέστερη δυτική παράδοση. Ο Οβίδιος αναφέρει ότι ο Μορφέας επικεντρωνόταν στις ανθρώπινες μορφές των ονείρων, ενώ ο Φοβήτορας στις ζωικές μορφές και ο Φάντασος στα άψυχα αντικείμενα. Εξάλλου αναφέρεται ότι ο Μορφέας, ως επικεφαλής, είχε ιδιαίτερη ευθύνη για τα όνειρα των βασιλιάδων και των ηρώων. Ο Μορφεύς παριστάνεται με φτερούγες, που ήταν τόσο δυνατές και ανθεκτικές ώστε μπορούσαν να τον μεταφέρουν στα πέρατα της Γης.


  ["....ΜΟΡΦΕΑΣ...."]

  ΑπάντησηΔιαγραφή