Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Ο Θρύλος των Ελ...

Κάτι ήξερε ο Κίσσινγκερ όταν έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί

Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ. Αυτό είναι σωστό, αλλά ισχύει μόνο για τα χρόνια του Μεσαίωνα, δηλαδή για τη μ.Χ. εποχή. Ως γνωστόν ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ, έφθασε στην Αμερικανική ήπειρο στη δεκαετία του 1450 μ.Χ.
Όμως χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, σύμφωνα με τη....
παράδοση, και τα όσα αρχαιολογικά ευρήματα, τεκμήρια, σύμβολα, κειμήλια, βιβλία, και μνημεία διεσώθησαν και ευρέθησαν σε διάφορα μέρη της Γης, στο πλανήτη μας υπήρξε πολιτισμός υψίστης τεχνολογίας, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων, ήταν οι πρόγονοί μας Έλληνες, οι γνωστοί στην τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛ, από το ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΑΣ.
Οι ΕΛ είχαν ανακαλύψει...
την Αμερική, και είχαν εγκατασταθεί εκεί, με πολιτισμό και τεχνολογία υψίστης σημασίας και τελειότητος, π.χ. σε βιβλία, εικόνες, και πίνακες ζωγραφικής θα δείτε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να ίπταται καθήμενος επάνω σε ανάκλιντρο, επίσης θα δείτε πλοία που ίπταντο σε περίπτωση φουρτούνας και κακοκαιρίας, για να υπερκεράσουν τη μανία των κυμάτων, και άλλα πολλά.
Αυτό σημαίνει ότι οι ΕΛ κατείχαν τη τεχνολογία και τεχνογνωσία της αντιβαρύτητος.
Αποδείξεις της ύπαρξης των ΕΛ στην Αμερική έχουμε πολλές, ενδεικτικώς αναφέρω τις κάτωθι περιπτώσεις.
1. Οι πρόγονοί μας ΕΛ έχτισαν στην Αμερική, αρχαία Ελληνικά θέατρα, που σώζονται σαν μνημεία-ερείπια μέχρι της σήμερον.
2. Πολλές πόλεις σε όλη την Αμερικανική ήπειρο έχουν Ελληνικά ονόματα. Οι Έλληνες προϋπήρχον των ιθαγενών ερυθροδέρμων, ή συνυπήρξαν, αυτό η ιστορία δεν το διευκρινίζει.
3. Ευρέθησαν κοσμοδρόμια στην οροσειρά των Άνδεων, και στο Περού, για διαστημικές πτήσεις, που φέρουν αρχαία σύμβολα των ΕΛ.
4. Στο Μεξικό ευρέθησαν Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ, όπως Μαίανδροι, το κεφαλαίο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου Λ, το δελφικό Ε , και άλλα μνημεία. Αυτά τα σύμβολα κοσμούσαν τις πυραμίδες και τα παλάτια.
5. Στη χερσόνησο YUCATAN, (Είσοδος στο Κόλπο του Μεξικού), ευρέθησαν αρχαίες Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ.
6. Τα χάλκινα βιβλία που ευρέθησαν στο ΘΙΒΕΤ και ΙΝΔΙΑ είναι γεμάτα από τέτοιες αποκαλύψεις.
7. Ο Αρχαίος Έλλην Ήρωας ΗΡΑΚΛΗΣ, (ένας από τους αρχηγούς των ΕΛ, ο άλλος ήταν ο ΔΙΑΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,) διέβη τα στενά του Γιβραλτάρ, εξ ου και οι περίφημες στήλες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ, μνημείο αθάνατο που σώζεται μέχρι της σήμερον. (Ο γράφων έχει δεί τις μαρμάρινες κολώνες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ με ναυτικά κιάλια, όταν πέρασα τα στενά του Γιβραλτάρ προς Ατλαντικό και προς Μεσόγειο, πέρα-δώθε).
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διασχίζοντας τα στενά του Γιβραλτάρ, μετέβη στην Αμερική ιπτάμενος με πλοία που ίπταντο, (αλλά πιθανόν και διά θαλάσσης), σύμφωνα με τις γραφές,(χάλκινα βιβλία, παπύρους, κλπ.) την οποία και αποίκησε με πλήθος Ελλήνων της εποχής εκείνης.
8. Πολλοί ιστορικοί και άλλοι επιστήμονες, με διάφορες πολυτελείς εκδόσεις, αλλά και διαλέξεις σε ανώτατα πνευματικά ιδρύματα, και σε τηλεοπτικά κανάλια, αναφέρουν τα γεγονότα αυτά της ανακάλυψης και αποίκισης της Αμερικανικής Ηπείρου, από τους ΕΛ, χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, πιθανολογείται στην εποχή του Δευκαλίωνα.
Οι ΕΛ είναι εκείνοι οι οποίοι έχτισαν όλα αυτά τα ωραία και θαυμαστά τα οποία ανακαλύπτονται σήμερα στην Αμερικανική ήπειρο.
Κατόπιν όλων αυτών, οι σύγχρονοι Αμερικανοί, οφείλουν χάριτας στον Ελληνισμό, και τους Έλληνες, οι οποίοι τους έδωσαν το πολιτισμό.
Διά όλα αυτά οφείλει η Ουάσινγκτον να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια, ώστε να απονεμηθούν , έστω και αργά, τα του Καίσαρος των Καίσαρι…
Πρέπει οι σύγχρονοι Αμερικανοί να σέβονται τον Ελληνισμό, και όχι να πολεμούν την Ελλάδα με τέτοιο μίσος στο διεθνές διπλωματικό, οικονομικό, και πολιτικό σκηνικό, σε θέματα Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, και Γεωενέργειας.
Ίσως η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών, να θελήσει να αποκαταστήσει την ιστορική πραγματικότητα, για τη πραγματική αλήθεια της ανακάλυψης της Αμερικής, με ότι αυτό συνεπάγεται…
Ο τέως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσιγκερ, είπε, εάν οι Έλληνες εκμεταλλευθούν την Ιστορία τους, και το πολιτισμό τους, τότε θα γίνουν διεθνώς σεβαστοί, και θα κερδίσουν σε όλα τα διεθνή μέτωπα, τα εθνικά τους δίκαια.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣΔιεθνολόγος

http://citypress-gr.blogspot.com/

216 σχόλια :

 1. WS GNWSTON TA SHMANTHKORA AGATHA SHMERA EIXAN EPINOOI8H APO TOUS ARXAIOUS ELLHNES (MEXRI KAI THN DHMOKRATIA).KAI GIA AUTO TO LOGO 8A EPREPE SHMERA NA EIMASTE H MAGALUTERH DUNAMH STON PLANHTH !!! DUSTHXOS OMWS MERIKOI H OPIOI KRINONTE AXARISTOI KAI EGWISTES MAS MISOUN KAI SUNEXOS EPIDIWKOUN THN KATASTROFH MAS KAI TON AFANISMO MAS EIS THN KURIOLEKSIAN !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πρέπει οι σύγχρονοι Αμερικανοί να σέβονται τον Ελληνισμό, και όχι να πολεμούν την Ελλάδα με τέτοιο μίσος στο διεθνές διπλωματικό, οικονομικό, και πολιτικό σκηνικό, σε θέματα Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, και Γεωενέργειας.


  ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΥ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο συντακτης ειναι μία ακόμη ιατρική περίπτωση από τις πολλες αποτυχημενες μεγαλοφυίες που κυκλοφορουν ελεύθερες.

  Προφανως ασχετος ή ημιμαθής, υπερφιαλος, ανέραστος, βαρειά κομπλεξικός με διαφορα συμπλεγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο Χριστόφορος Κολόμβος , δεν ήταν καν λατίνος . Αλλά Έλληνας . Έκρυβε την πραγματική του ταυτότητα . Αλλά και την πίστη του , που ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος . Όταν το έμαθαν , τον παραμέρισαν άμεσα . Όπως και η φυλή Αϊνού στην Ιαπωνία , είναι Έλληνες . Αλλά αυτό δεν πρέπει να διδαχθεί στα σχολεία , γιατί οι νέες γενιές δεν πρέπει να σηκώσουν το ανάστημα τους . Γιατί ο δούλος είναι δούλος . Ο Έλληνας γνώστης της ιστορίας της πατρίδας του , θα καταλάβει γιατί η Ελληνική γλώσσα πολεμείται . Γιατί και τα λατινικά που λέγετε , είναι παρμένα από Ελληνικούς ιδιοματισμούς . Δηλαδή Ελληνικά και πάλι . Αλλά αυτά δεν πρέπει να τα γνωρίζουν οι πολλοί .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ"
  Πώς μπορείς να μιλάς για ιστορία, όταν δεν ξέρεις πως ήταν από την Μυτιλήνη όπου και είναι από τα πιο συνηθισμένα επώνυμα το επώνυμό του?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. .
  5.00 μμ χάσου απο δω μέσα τσόγλανε λαθραιε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μάθε να γράφεις ελληνικά 4:23

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. 5.08 ΣΥΓΧΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΟΛΟΜΒΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΟΛΟΜΒΟ ΤΟΝ [ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ] ΣΟΥ.!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!
  ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΙΣΑΑΚ, ΙΑΚΩΒ, ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ!!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗ ΓΝΩΣΗ!ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ε?ΡΕ ΖΩΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΑΚΟ?Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΣΧΕΤΟΙ!!!!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. 5.37
  ΣΥΜΦΩΝΩ!!!

  5.40
  ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΒΡΕΞΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΡΕ ΑΧΥΡΟΜΥΑΛΟΙ 2011 ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΜΕΣΣΙΕΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ. ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  ΣΤΑΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΝΑΠΕΣ-ΦΡΑΠΕΣ (ΩΠΑ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΑ, ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΝΑΠΕΣ=582=ΦΡΑΠΕΣ, ΛΑΥΡΑΚΙ ΠΙΑΣΑΜΕ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΝΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ.

  ΜΟΝΟ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΩΡΙΚΟ ΚΙΟΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ, ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ DNA KAI TETOIA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. 5.50
  ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΞΕΡΟΥΝ!!!!!! ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!! ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΒΡΕ ΖΩΑΚΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΗΝΥΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙ ΔΟΥΛΟΥΣ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ?ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ!ΜΟΝΟ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΞΕΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΚΡΑΧΑΜ ΜΠΕΛ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ,ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΕΛΛΙΔΗΣ....ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΑΠΠΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΑΝΤΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ .... ΑΥΤΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Οι Ελ ειναι φιλοι του Λιακο και οποτε συναντιουνται κανουν πουτινιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Δηλαδή οι Μάγια ήταν απόγονοι των Ελλήνων;

  Είπαμε, αλλά μη το παραχέζουμε παιδιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Α ΡΕ ΜΟΡΦΕΑ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ Η ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΝΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΣΕΝ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΖΩΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΟ?ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΥΝΩ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ  HENRY KISSIGER

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Τωρα καταλαβα γιατι χρεωκοπησε η χωρα. Φανταζομαι οτι ψηφισετε κιολας.

  Φιλακια απο Κοτερο ανοιχτα τις Μυκονου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. 6.17 ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΦΑΛΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ολοι διαρκειας της ατρομηταρας.θα τον σκισουμε σημερα τον βαζελο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ευτυχως που δεν διαβαζει ελληνικα ο τζεφρυ. Ευτυχως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. 6:26 ΚΑΝΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΖΩΟ

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω τον τζεφρυ που ειπε οτι κυβερνω ηλιθιους.

  Κανενα καλο μαγαζι για αστακοκαραβιδες στην Μυκονο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. 6.29 ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑΧ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΠΕΣΑΧ ΚΛΠ

  ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥΡΛΟΣ Ο ΟΕΑ?

  ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 2/1. ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΜΠΑΠ, ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ο ΜΟΡΦΕΑΣ [ΜΟΡΦΕΥΣ], ΑΡΧΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ, ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. 6.36 ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΙΓΑΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. 7.06 δεν το σηκωνει ουτε στο κινητο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΠΑΝΙΟ ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ρε λακαμα μορφεα πιστεψε εσυ στον εβραιο θεο σου κ ασε τα δικα μας πιστευω.α κ που εισαι αναψε κ κανα κερακι για την γαμημενη ψυχη σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ.
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
  ...........
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΟΡΦΕΑ ΠΡΙΝ
  ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΝΑΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.
  ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ .

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Η «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ-Ε» ΠΑΝΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ - 152 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - MISS BERBERE FRANCE 2010


  http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2011/03/13/00-00/pa-sy-a_diogenhs_2011-03-13_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΨΙΛΟΝ-Ε ΑΠΑΤΗ Νο.4: Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ» ~ «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ~ «Ε» ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΒΕΡΒΕΡΩΝ ~ "BERBERS" ή ΑΜΑΖΙΝΩΝ ~ "AMAZIGHS" ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΑΡΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ


  http://perseus.pa-sy-a.gr/2011/06/03/00-00/pa-sy-a_perseus_2011-06-03_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΨΙΛΟΝ-Ε ΑΠΑΤΗ Νο.5: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ «ΕΨΙΛΟΝ-Ε» ΚΑΙ «Ο.Ε.Α.» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε.) ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΓΕΩΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΓΕΩΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΕΩΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ ΕΨΙΛΟΝ» Ή ΤΩΝ «ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ ΥΨΙΛΟΝ» ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΒΕΡΒΕΡΩΝ ~ "BERBERS" ή ΑΜΑΖΙΝΩΝ ~ "AMAZIGHS" ή ΚΑΜΠΥΛΙΑΝΩΝ ~ "KABYLIE" ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΒΕΡΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ MATOUB LOUNES ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΤΟΝ DALAI LAMA


  http://perseus.pa-sy-a.gr/2011/07/17/00-00/pa-sy-a_perseus_2011-07-17_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ο μύθος των λεγομένων από το στόμα του Henry.Kissinger είναι πιο μεγάλος από αυτόν των Ελ!!!!
  Έχει πιστοποιηθεί ότι ποτέ δεν ελέχθη κάτι τέτοιο απ' τον Κίσιντζερ.Αλλά εμάς τους Ελ-ληνες μας αρέσουν οι μύθοι...με αυτούς ζούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ...αυτα που λεει ο αρθρογραφος περι "ΕΛ",αρχαια διαστημοπλοια κλπ,ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ!!!
  ωρε ανοητοι,εχετε καθολου γνωση,περι ποιας τεχνολογιας πρεπει να εχι ο ανθρωπος για να κανει διαστημικα ταξιδια??? Ξερετε τι φοβερα τεχνικα υλικα πρεπει να διαθετει για τετοιυ ειδους ταξιδια??? Καλα ωρε,ας υποθεσουμε οτι καποτε υπηρχαν αυτα τα τρομερης τεχνολογιας σκαφη! γιατι βρε ονειροπαρμενοι δεν εχει βρεθει απο την Αρχαιολογια ΠΟΤΕ καποιος τετοιος υλικοτεχνικος εξοπλισμος?????
  λετε να ταξιδευαν μονο με ΠΗΛΙΝΑ κατασκευασματα???
  ο νεο-ελληνας σημερα ζει μεσα στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ,καταφευγει στοην ΠΡΟΓΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑ για να εχει κατι να εγωιζεται,προσπαθει να ανακατεψει την Ορθοδοξη αποκεκαλυμενη Αληθεια με τους αρχαιους θεους-δαιμονια!!!
  τι κριμα,να υπαρχει ΤΟΣΗ ΣΥΓΧΥΣΗ,τοσο εγωιστικη τυφλωση,τοση ψυχωση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΙΕΡΟΙ ΙΕΡΕΙΣ
  ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ
  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΥΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. 11.07
  ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;;; ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ;;; ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙ ΕΣΥ!!! ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΣΟΚ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΥΝΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ.
  ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ...
  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
  <ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. 11:07
  Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΕΩΣ Σ΄ΕΧΕΙ ...ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ.
  ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΕΛΥΛΗΘΕΝ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.(ΙΗΣΟΥΣ)
  ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.
  ........

  ΣΙΒΥΛΛΑ ΤΙΜΠΟΥΡΤΙΝΑ...
  ....εγερθησεται γαρ γυνη ελληνις εκ της Εβραιδος χωρας ονοματι Μαρια και τεξεται υιον,και καλεσουσι
  το ονομα αυτου Ιησουν.
  ............
  ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.
  ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ.

  ............ΜΟΡΦΕΑΣ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ο ΚΕΡΑΣΦΟΡΟΣ ΒΑΑΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΥΓΩΝ
  Η ΜΥΓΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ...ΠΟΔΙΑ
  ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ "ΠΑΤΑΕΙ" ΚΑΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΙΟΥ ΤΗΣ,Ο ΕΜΕΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΤΡΩΕΙ ΟΛΑ ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΟΦΗ.
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΘΕΟΣ" ΤΟΥΣ.Ο "ΘΕΟΣ" ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΕΤΟΥ.ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΣΧΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΡΑΣΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ο ΚΕΦΤΕC ΓΑΡ ΕΓΓΥC .....πεινασα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Αυτές τις μέρες στην Αθήνα πραγματοποιήτε γενική απεργία τών ταξιτζήδων με αίτημα τη πληρωμή των 666 ταλάντων χωρίς το Αντίχριστο ΦΠΑ που προβλέπει ο Μετράγιας για το κτίσιμο του Ναού του Σολομώντα-Βααλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος είπε...
  Ο ΚΕΦΤΕC ΓΑΡ ΕΓΓΥC .....πεινασα
  C/ΛΑCΕ ΜΑC KE ECY TΟUC OΡXEIC

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ο ΤΕΩΣ ΜΑΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΟΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ.ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΣΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΠΟΚΟΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΒΕΒΥΛΩΣΗΣ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ ΕΞΥΠΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ Η ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. OI EΛ.
  ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  ΟΙ ΜΠΛΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑ.
  ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ ΟΠΟΥ Η ΚΑΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛ,ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΙΣΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΚΟΙΛΩΜΑ ΤΗΑ ΓΗΣ.
  ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 72 ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ.
  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ.
  ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕ ΣΕ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.
  ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ,ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
  Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΛΥΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΙΜ,
  ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΣΕ ΣΤΑΣΗ(ΑΚΙΝΗΣΙΑ)ΣΤΟ ΟΡΟΣ Κ-2
  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΕΛ
  ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΑΣΤΡΟ (ΣΕΙΡΙΟΣ).
  ................
  .............
  ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

  ...............ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΜΟΡΦΕΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 40.000Π.Χ.
  ...
  ΟΤΑΝ 201 Αγγελοι εκπεσοντες,απο το γενος των Ελοχιμ,παιρνοντας σωμα ανδρων,ενωθηκαν με τις γυναικες των ανθρωπων και γεννηθηκαν οι γαλαζιοι γιγαντες.
  Οταν αργοτερα οι Ελοχιμ,ενωθηκαν με τον μοναδικο θυληκο ανθρωπο,την Λιλιθ γεννηθηκαν οι Μπαχομεχ που τρεφοτανε με την ζωικη ενεργεια των ανθρωπων(βρυκολακες).
  ........
  Τα δυο αυτα γενη ειρθανε σε ρηξη,και μετα απο λιγο δημιουργησαν στρατους κλωνων απο μιξη του δικου τους DNA με το DNA ζωων.
  Οι κλωνοι αυτοι εφεραν τα χαρακτηριστικα των ζωων απο τα οποια προηλθαν.
  Ολα τα οντα που βλεπουμε σε αρχαιες παραστασεις
  και αγαλματα,οι λυκανθρωποι,οι λεοντομορφοι,οι μινωταυροι,οι ερπετοειδεις,οι κενταυροι κτλ,
  ηταν το αποτελεσμα αυτης της δημιουργιας.
  Λιγο μετα,οι κλωνοι αυτοι εγιναν τοσοι πολλοι που πηραν την δικη τους θεση στο πανθαιο των αρχαιων κατοικων της γης,που εγιναν σκλαβοι τους και δυστηχως τροφη τους.
  Ολη η ανθρωποτητα,ζουσε με τον φοβο ολων αυτων
  των οντων που βρισκοτανε στην κορυφη της τροφικης αλυσιδας του πλανητη και αποτελουσαν τη μαστιγα της ανθρωποτητας.
  Το ονομα τους και μονο εσπερνε την απελπισια.
  Και το ονομα τους εγινε συνωνυμο του αρχαιου φοβου,Νεφελιμ!
  Μεσα στο παγκοσμιο στρατοπεδο συγκεντρωσης των δυστυχισμενων ανθρωπων,η απελπισια ειχε κορυφωθει,οταν ενα μερος των μπλε γιγαντων,
  με αρχηγο τον Δια,αμφισβητησε την εξουσια των νεφελιμ πανω στους ανθρωπους.
  ...........

  ............ΜΟΡΦΕΑΣ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 2.20
  ........
  OI EΛ.
  ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  ΟΙ ΜΠΛΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑ.
  ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ ΟΠΟΥ Η ΚΑΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛ,ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΙΣΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΚΟΙΛΩΜΑ ΤΗΑ ΓΗΣ.
  ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 72 ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ.
  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ.
  ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕ ΣΕ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.
  ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ,ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
  Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΛΥΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΙΜ,
  ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΣΕ ΣΤΑΣΗ(ΑΚΙΝΗΣΙΑ)ΣΤΟ ΟΡΟΣ Κ-2
  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΕΛ
  ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΑΣΤΡΟ (ΣΕΙΡΙΟΣ).
  ................
  .............
  ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

  ...............ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΣΕ ΣΥΝΔΕΙΑΣΜΟ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 144.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΑΝΤΙΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΝΑΤΟ.
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΛΑ,
  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΘΑ ΣΤΕΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΑΣ.
  ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ.
  ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
  ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑΘΕΤΕ
  ΠΩΣ ΑΛΛΟ Ο ΘΕΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΔΩ 12 ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ.
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΔΩ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.(ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ).

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ΄ΟΛΟΚΛΗΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΗΛΙΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Βρε Μορφέα με μπέρδεψες... τελικά τι απο όλα ισχύει? Όλα μαζί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. www.apologitis.com
  youtube.ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ-ΓΕΡΟΝΥΤΑΣ ΙΩΣΗΦ,τι μας περιμενει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
  ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.....

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΝΩΤΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛ. ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ; Η ΘΑ ΤΗΝ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΨΥΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

  .........ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. ΜΟΡΦΕΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΦΗΤΗ ΟΜΠΙ ΒΑΝ ΛΙΑΚΟΜΠΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. ΜΟΡΦΕΑ, ΕΙΣΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ; ΠΕΣΤΟ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ!!!

  ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! ΑΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΛΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ! ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΚΑΠΩΣ...

  ..........ΓΙΩΡΓΟΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. ...αγαπητε ΜΟΡΦΕΑ,παρακολουθω ολα αυτα που γραφεις στα σχολεια σου...Επειδη ομως σε εκτιμω βαθεια λογω της Ελληνοιας σου,αλλα και επειδη σεβομαι πολυ την αγωνια και το ενδιαφερον σου για την ΑΛΗΘΕΙΑ,εχω να σου πω τα εξεις.
  ο Λιακοπουλος ειναι ΑΡΙΣΤΟΣ συγγραφεας σχολικων βιβλιων Φυσικης!!!,ομως σε θεματα ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ,& ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ!!!!ΔΕΝ ΓΝΩΡΖΩ ΕΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ,ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑΛΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑ,δεν θελω να πιστευω κατι τετοιο,ομως ξερω καλα ποσο μεγαλο κακο κανει σε ημιμαθης ανθρωπους,διοτι ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ...
  επαναλαμβανω οτι σε εκτιμω & γιαυτο σε μαλωνω με αυτο το προσωπικο σχολιο μου...ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ & να μιλας για δωδεκαθεο,για νεφελιμ και για ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΥ!!!!!!
  κανενας ΑΓΙΟΣ της Ορθοδοξιας,δεν υποστηριξε ΠΟΤΕ τετοιες αποψεις!!!!!.....ΨΑΞΤΟ & ΘΑ ΔΕΙΣ.
  οσο για τα βιβλια του Λιακο/λου,σου προτεινω να αποτοξινωθεις ΑΜΕΣΑ,διοτι...κινδυνευεις!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Είστε άρειοι φασίστες ρε...το πήρατε χαμπάρι?? τι μα***κιες λέτε ρε??Χαχαχααχαχ....πάντως τα διαβάζω και γελάω με τη ψυχή μου..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.
  ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΑ.

  ...........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. ΑΛΛΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΠ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΆ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ.

  .................ΜΟΡΦΕΑΣ................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. .........ΜΟΡΦΕΑΣ..........ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΔΙΟΙ ΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.
  ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.ΞΕΡΕΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΚΆΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.ΕΣΤΩ ΥΠΟΣΥΝΕΊΔΗΤΑ. ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΕΊ ΤΕ ΙΡΆΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΙΑΚΟ.ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.
  ΑΠΛΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΨΑΧΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΩΣΠΟΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.
  ΣΥΝΔΙΑΖΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Η ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.
  ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
  ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ.

  ............ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Β΄¨ΜΕΡΟΣ
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
  ...................
  Ακολουθησε μια μακρα περιοδος διοικησης του πλανητηαπο τους Ελοχιμ και οταν αποχωρισαν και αυτοι,οι ανθρωποι χωρισμενοι σε δυο παραταξειςπου διοικουσαν αυτοι που ηταν απογονοι των ΕΛ(Ελ-ληνες)και αυτοι που ηταν
  απογονοι των Νεφελιμ(Ραν),
  συγκρουστηκαν σε εναν τρομακτικο πολεμο που εφερε την γη στη λεγομενη λιθινη εποχη περι το 9.600 π.Χ.Κατα τον πολεμο αυτο,οι Ελληνες προσπαθησαν να μπουν στα Ταρταρα απο τα ανοιγματα των πολων και να αφανισουν με τα υπεροπλα τους τους Νεφελιμ,πραγμα ομως που δεν εγινε τελικα.
  Μετα απο αυτα οριστηκε να εχουνοι 72 βασιλεις των Νεφελιμ που ζουσαν στυα Ταρταρα,666 εκπροσωπους ο καθενας. Που θα παρατηρουσαν τους ανθρωπους (Παρατηρητες-Watchers),ωστε να εξασφαλιστει το οτι αυτο δεν θα γινοτανε ποτε πια και τα Ταρταρα θα εμεναν ασφαλη.
  οι ανθρωποι μην εχωντας και οντας λιγοι μετα απο τα δισεκατομμυρια που χαθηκανστον ελληνοατλαντικο πολεμο,ζουσαν απο το κυνηγι και μετα απο τη Γη που σταδιακα αρχισαν να καλλιεργουν.Ηαναμνηση των αρχαιων θεων αρχισε να σβηνει και ζουσε μονο στις ιστοριες που οι γεροντοτεροι διηγοτανε τα βραδυα γυρω απο τη φωτια.
  Ετσι η ιστορια εγινε μυθος και ο μυθος εγινε θρυλος,μεχρι που οι αρχαιοι θεοι εσβησαν απο τη μνημη των ανθρωπων.

  Οι θεοι ομως δεν μας ξεχασαν και απο το παρασκηνιο ρυθμιζαν τη ζωη πανω στον πλανητη.
  Προσπαθησαν μαλιστα δυο φορες να ξαναπαρουν την εξουσια στην επιφανεια της Γης.
  Μια περι το 3.000 π.Χ.κατα την οποια φανεραβγηκαν απο τα Ταρταρα και ξυπνησαν τους εφιαλτεςπου στοιχειωναν τους ανθρωπους θυμιζωντας τους οτι δεν αποτελουσαν οι θρυλοι των Νεφελιμ απλα ιστοριες τρομου και μια 2.000 περιπου χρονια αργοτερα,οταν απο το παρασκηνιο προσπαθησαν να δημιουργησουν μια δυναμη που θα κυριευε τον κοσμο για λογαριασμο τους.Και τις δυο φορες νικηθηκαν σε πολεμο και ξανακλειστηκαν στα Ταρταρα.
  Την πρωτη απο τους ΕΛ του Διονυσου,που σταλθηκε στη Γη και την δευτερη απο τον μοναδικο ανθρωπο που τους νικησε,τον Αλεξανδρο.
  Και στις δυο περιπτωσεις,ελληνικος στρατος τους πολεμησε.Ενω κατα τον ΕλληνοΑτλαντικο πολεμο,
  ελληνικος στρατος προσπαθησε να μπει στα Ταρταρα και να τους αφανισει.
  .......
  Με το δικιο τους λοιπον;οτν αυτοι η τα τσιρακια τους αναφερονται σε εμας, λενε:
  ΙΔΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ.
  ..........
  ΤΕΛΟΣ Β¨ΜΕΡΟΥΣ
  ......

  .............ΜΟΡΦΕΑΣ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. ...αγαπητε ΜΟΡΦΕΑ,αυτα που λες ειναι μυθοπλασιες!!!...οι οποιες καλλιεργουνται και διαδιδονται σε ολα! τα Εθνη του πλανητη(τροποποιημενες,συμφωνα με την ιδιαιτεροτητα του καθε ενος),σκοπο εχουν την προκληση της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ,που ειναι Ο σχεδιασμος των σκοτεινων δυναμεων της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"...

  Η επιτυχια τετοιων σχεδιων "κοινωνικης μηχανικης",επιτυγχανεται
  1)με την προβολη ΑΛΗΘΕΙΩΝ,ανακατεμενων με στοχευμενα ψευδη...
  2)λογω της μεγαλης καλιεργουμενης! ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ πανω στις ΜΑΖΕΣ,ειναι φυσικο να αναζητουν οι ανθρωποι κατι συγκλονιστικο,κατι παραμυθενιο να ΠΙΣΤΕΥΣΟΥΝ,& να ΕΛΠΙΖΟΥΝ...
  3)στις "αποκαλυπτομενες" "ΓΝΩΣΕΙΣ",που "καποιοι μας εκρυβαν"!!!,προσπαθουν οι ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΗΤΕΣ,α) να θολωσουν τα νερα,διοτι πλεον λογω της τεχνολογιας(και οχι μονο, δεν μπορουν πλεον να κρυφθουν), & β)εισαγουν μεσα σε αυτες σεναρια με "ουφο-απελευθερωτες","αρχαιες θεοτητες",και "σωτηρες εξ ουρανου"...

  ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ!!!
  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ!!! ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ+
  ξερω αγαπητε Μορφεα, οτι αγωνιας και μελετας με κοπο...δεν μπορω να σου πω αλλα τωρα,σαν επιλογο ομως θα σου πω το εξεις...ο "ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ" ειναι μορφη ΑΙΡΕΣΗΣ, η οποια δημιουργει ΨΥΧΩΣΗ στους αναγνωστες και οπαδους της,που δυσκολα ξεκολουν,ειναι σαν τον Μαρξισμο,δηλαδη ενα ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ του πνευματος...
  καλη "τυχη"... ο Ιησους Χριστος,ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Προς ολους τους πιστους εδω μεσα καποια εντολη λεει ......ου λημψη το ονομα κυριου του θεου σου επι ματαιω ου γαρ μη καθαριση κυριος τον λαμβανοντα το ονομα αυτου επι ματαιω.......να ειστε πιστοι οχι μονο στη θεωρια αλλα και στην πραξη.Ασχολειθειτε με πιο γηινα και προσφατα γεγονοτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. ΠΡΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ.
  ......
  ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
  ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΩΜΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
  ΠΡΙΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΤΡΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΤΩΡΑ ΤΟΥΡΜΠΟ.
  ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
  ΣΥΝΔΙΑΖΩΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ.
  ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΤΙ.
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΥΝΔΙΑΖΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ(ΠΑΤΗΡ).
  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ.
  ΠΟΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΔΙΑΦΩΝΩ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ.
  ΟΠΩΣ ΕΚΟΨΕ Ο ΑΔΑΜ ΤΟ ΜΗΛΟ(ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ)
  ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΛΟ.
  ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ,ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΚΑ.

  .............ΜΟΡΦΕΑΣ..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Μορφεα δεν αναφερεται πουθενα στις γραφες ΜΗΛΟ αλλα καρπος ,απλα υπαρχει αυτη η εντυπωση διοτι ολοι οι πινακες απεικονιζουν την Ευα να κραταει μηλο......ο σωστος ορος ειναι καρπος....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. 11.09
  Ο ΚΑΡΠΟΣ ,ΝΑΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.
  ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΘΕΟΥ.
  ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΥΛΟΣ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΠΟΤΕ.
  ΑΡΑ ΠΟΙΟΥ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ;
  ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΟΥ ΕΛΟΧΙΜ.ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
  ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΛΟΧΙΜ=ΘΕΟΣ,ΔΙΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ ΕΛΟΧΙΜ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΘΕΟΣ,ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΟΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΟ.
  ΑΠΛΑ Ο ΕΛΟΧΙΜ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ.
  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.
  ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ.ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ.ΤΟΝ ΜΗ ΟΝ.
  ΟΠΟΥ Ο ΟΝ=ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

  ΟΠΟΥ Ο ΜΗ ΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ Ο ΑΠΟΡΡΟΦΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

  ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;
  ..........
  .....

  ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. ...αγαπητε ΜΟΡΦΕΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ ΠΙΣΤΕΩς,ΟΠΩς ΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ το σχολιο μου(10.32μμ)...ΑΡΓΑ!
  Παρατηρω σε ολα τα σχολια σου οτι χρησιμοποιεις ΠΟΛΥ τον ορο "ΕΓΩ"..ως Χριστιανος,δηλαδη πιστος του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,θα σου συνιστουσα να ταπεινωσεις τον πολυξερο εαυτο σου...διοτι βαδιζεις για ...τρακαρισμα!
  Σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογειται ανθρωπος που δηλωνει πιστη στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να επιδεικνυει τετοια ΕΠΑΡΣΗ!
  σου μιλω με αγαπη,αλλα φιλε μου το μυαλο σου ηδη εχει υποστει επεξεργασια κοινωνικης μηχανικης,απο τα κεντρα της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ του ΥΔΡΟΧΟΥ"...
  εκτος κι αν εισαι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ Αιρετικος! οπως δυστυχως ο αγαπητος Π.Τουλατος και ο ΤΗΛΕ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠ/ΛΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΝΩΤΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛ. ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ; Η ΘΑ ΤΗΝ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΨΥΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

  .........ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  22 Ιουλίου 2011 2:44 μ.μ.
  Ανώνυμος είπε...

  ΜΟΡΦΕΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΦΗΤΗ ΟΜΠΙ ΒΑΝ ΛΙΑΚΟΜΠΙ
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ
  ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΚΥΡΟ
  ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ.
  ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ,
  ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ,ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ,
  ΓΡΑΦΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΘΕΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΨΕΜΜΑΤΑ.
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

  .......ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. ΠΡΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ
  ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΩ ΤΟ ΕΓΩ;
  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ;
  ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΑΥΤΟ.
  ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ Η ΕΠΑΡΣΗ;
  ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ Η ΑΡΚΕΤΑ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ.
  ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ Η ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,
  ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΑ.
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ
  ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.
  ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΕΥΓΩ,ΚΑΙ ΕΓΩ.
  ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.
  ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
  ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΩ,
  ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  ΕΙΝΑΙ Ο 5.40 6.05 6.17 6.29.
  ΞΕΡΕΙΣ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. 10.32 ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ
  ΣΥΓΧΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΓΩ,
  ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ.ΨΑΧΝΩ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ.
  ......
  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ
  ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ.ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΩ ΑΜΑΣΗΤΑ.
  ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΟΣΑ ΛΕΩ.
  ΕΞΑΛΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ.
  .........
  ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
  ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
  ΠΗΡΑ ΓΝΩΣΗ!
  ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΑΘΑ.
  ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΩΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.Η ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ.
  ...............
  ΣΤΗΝ 3 ΕΡΩΤΗΣΗ
  ΟΣΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
  ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
  ..............
  ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ;
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.
  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
  .........
  ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ
  ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΠΑΡΣΗ;Ο ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ;Ο ΞΕΡΟΛΑΣ;
  ΜΜ!ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΠΑΣΙΚΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΤΣΙΓΚΛΙΖΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
  ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΑΙ ΣΥ!
  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ;
  ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.
  ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ.
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΒΑΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.(ΙΗΣΟΥΣ)
  ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ;
  Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;
  ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ;
  ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ.
  ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΤΣΙ.
  ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ;
  ..........
  ΝΟΜΙΖΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
  Υ.Γ.
  ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ!

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Όλους όσους πήγαιναν σ΄αυτόν για ευλογία, τους παρακαλούσε κλαίγοντας: < Νά κάνετε το καλό για να σας σώσει η καλοσύνη σας. Η γη κατά το ήμισυ έγινε Άδης. Ο Αντίχριστος στέκεται στην πόρτα και δεν τη χτυπά απλώς, αλλά ορμά μέσα. Εσείς θα τον δείτε τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να βασιλεύσει σε όλον τον πλανήτη. Παντού θα γίνονται διωγμοί... Μη μένετε χώρια. Κρατηθείτε μαζί, δέκα- δεκαπέντε μαζί. Βοηθείτε ο ένας τον άλλο.
  Στους έσχατους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό : Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία πού θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απωλεσθείτε... Θα βάλουν τό χάραγμά του Αντιχρίστου στο χέρι και το μέτωπο. Τα διάφορα προϊόντα δεν μπορούν να σας προκαλέσουν βλάβη. Έστω κι αν βάζουν σ' αυτά τον αριθμό του Αντιχρίστου, αυτό δεν είναι ακόμη το χάραγμα. Πρέπει να λέτε το "Πάτερ ημών¨, να κάνετε το Σταυρό σας και η τροφή σας θα αγιάζεται.
  Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια απότους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες>.

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ+
  περισσοτερα για οποιον ενδιαφερεται αληθινα στο.proskynitis.blogspot.com
  " ο σταρετς Γαβριηλ,μιλα για τους εσχατους καιρους".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!
  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
  ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΤΕ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ.ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:

  http://www.epirus-ellas.gr/2011/07/ufo-2.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Epirus-ellas+%28Epirus-Ellas.+%CE%9D%CE%AD%CE%B1+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%89%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF.+%CE%86%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%93%CE%AE.%29

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. «Εἴ τις εὐαγγελίζηται ὑμῖν, ἵνα κατὰ τòν ἀπόστολον ἄρξωμεν, εἴ τις εὐαγγελίζεται ὑμῖν, παρ’ ὅ ἡμεῖς εὐηγγελισάμεθα, κᾄν ἄγγελος ἦ ἀπ’ οὐρανοῦ, ἀνάθεμα ἔστω». (Πρβλ. Γαλ. 1,89) Ὅσοι εἶναι ἐκεῖνοι ὁποῦ μετέρχονται τò τοιοῦτον διαβολικòν καὶ παράνομον ἔργον τῆς φαρμασονίας καὶ ὅσοι ἀκολουθοῦσι τῇ φρενοβλαβείᾳ καὶ τῇ πλάνῃ αὐτῶν νὰ εἶναι ἀφωρισμένοι καὶ κατηραμένοι παρὰ τοῦ Πατρός, Υἱοῦ καὶ Ἁγίου Πνεύματος. Εἴησαν μετὰ θάνατον ἀσυγχώρητοι, ἀδιάλυτοι καὶ τυμπανιαῖοι. Στένοντες καὶ τρέμοντες εἴησαν ὡς ὁ Κάϊν ἐπὶ τῆς γῆς (Πρβλ. Γεν.4,14). Σχισθείη ἡ γῆ καὶ καταπίοι αὐτοὺς ὡς τòν Δαθὰν καὶ τòν Ἀβειρὼν (Πρβλ. Ἀριθ.16, 3233). Ἡ ὀργὴ τοῦ Θεοῦ εἴη ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτῶν καὶ ἡ μερὶς αὐτῶν μετὰ τοῦ προδότου Ἰούδα. Ἄγγελος Κυρίου καταδιώξαι αὐτοὺς ἐν φλογίνῃ ῥομφαίᾳ (Πρβλ. Γεν. 3, 24) καὶ προκοπὴν οὐ μηδέποτε ἴδοιεν ἐφ’ ὅρου ζωῆς αὐτῶν. Τὰ ἔργα αὐτῶν καὶ οἱ πόνοι ἀνευλόγητοι ἔστωσαν καὶ γεννηθείσαν κονιορτός, ὡς ἀπò ἅλωνος θερινῆς. (Πρβλ. Δαν. 2, 35) Ἔλθοι ἐπὶ τὰ σώματα αὐτῶν ἡ λέπτρα τοῦ Γιεζῆ (Πρβλ. Δ’ Βασιλ. 5, 27), καὶ τέλος τῆς ζωῆς αὐτῶν ἔστω ἡ ἀγχόνη τοῦ προδότου Ἰούδα.(Πρβλ. Ματθ. 27,5) Ῥύακες σκωλήκων ἐξερχέσθωσαν ἐκ τοῦ βρωμεροῦ στόματος αὐτῶν, ἀνθ’ ὧν οὐκ ἐπαύσαντο λαλοῦντες κατὰ τῆς Μητρòς ἡμῶν Ἐκκλησίας καὶ κατὰ τῆς Ὀρθοδόξου καὶ ἀμωμήτου πίστεως ἡμῶν. Καὶ ὅσοι μὲν ἐπιμείνωσι τῇ κακίᾳ αὐτῶν, τοιαύτην ἐχέτωσαν τὴν ἀνταμοιβήν. Ὅσοι δὲ ἐξέλθωσιν ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορισθῶσι, καὶ ἀποπτύσαντες τὴν μιαρὰν αἵρεσιν αὐτῶν ἀπομακρυνθῶσι τῆς κατηραμένης φρενοβλαβείας των, οἱ τοιοῦτοι ἀπολαυέτωσαν τòν μισθòν τοῦ ζηλωτοῦ Φινεές (Πρβλ. Ἀριθ. 25, 1013), ἤτοι ἔστωσαν εὐλογημένοι καὶ συγκεχωρημένοι παρὰ Πατρός, Υἱοῦ καὶ Ἁγίου Πνεύματος τῆς μόνης ἀσυγχύτου καὶ ἀδιαιρέτου Τριάδος, τοῦ ἑνòς τῇ φύσει Θεοῦ καὶ παρ’ ἡμῶν τῶν δούλων Του.
  Σὲ δὲ τòν ἐν ἁγίῳ Πνεύματι ἀγαπητòν ἀδελφòν καὶ συλλειτουργòν ἡμῶν, καὶ κανονικòν ἀρχιερέα τῆς Κιτίων Ἐκκλησίας προτρέπομεν ἀδελφικῶς ὁποῦ εἰς τὴν ὑπόθεσιν ταύτην, ἥτις εἶναι ἐναντία οὐ μόνον εἰς τὴν ἁγιωτάτην καὶ ἀμώμητον πίστιν ἡμῶν ἀλλὰ καὶ εἰς τὰς τοῦ πολυχρονίου βασιλέως ἡμῶν βουλάς τε καὶ διαταταγάς νὰ γένῃς πολυόμματος Ἄργος (Πρβλ. Λουκιανός, Θεῶν, Δ.3,1), καὶ νὰ ἐπαγρυπνῇ ὅλοις ἀνεωγόσι σου ὀφθαλμοῖς, καὶ ὅποιον ἤθελες γνωρίσῃ μετὰ τὴν εἰς τὰς ἐκκλησίας ἀνάγνωσιν τοῦ παρόντος μας ἀφορισμοῦ ὅτι ἔτι ἐπιμένει καὶ μετέρχεται τò τοιοῦτον δυσσεβέστατον ἔργον τῆς φαρμασονίας συλλαμβάνων μεθ’ ἑαυτοῦ καὶ ἑτέρας, καὶ παρακινῶν εἰς τὴν παρανομίαν ταύτην, ἀμέσως νά μᾶς δώσης τὴν εἴδησιν, καὶ τότε ἡμεῖς τòν τοιοῦτον λαοπλάνον ἀναλαβόντες τὴν πνευματικὴν πανοπλίαν τοῦ Πνεύματος (Πρβλ. Ἐφεσ. 6,11) καὶ σύμμαχον τὴν ἐξωτερικὴν ἐξουσίαν, θέλομεν κατέβει κάτω, καὶ χωρὶς νὰ μετρήσωμεν κἀνένα ἐναντίον ἑπόμενον, ζήλου θείου ἐμπλησθέντες, θέλομεν λιθάσει αὐτόν, καὶ θέλομεν κατακαύσει τòν οἶκόν του, οἵας τάξεως, οἵας ἡλικίας, καὶ οἵου βαθμοῦ ἤθελεν εἶναι ὁ τοιοῦτος, καθότι εἰς τὰ περὶ θρησκείας καὶ περὶ πίστεως, τοιούτους ζηλωτὰς μᾶς θέλει ὁ Ἰησοῦς προτρέπων ἡμᾶς καὶ λέγων: «Μὴ φοβηθῆτε ἀπò τῶν ἀποκτεινόντων τò σῶμα, τὴν δὲ ψυχὴν μὴ δυναμένων ἀποκτεῖναι». (Ματθ. 10, 28), φοβήθητε δὲ μᾶλλον, τòν μετὰ τò ἀποκτεῖναι ἐξουσίαν ἔχοντα ἐμβαλεῖν εἰς τὴν γέενναν. Ναὶ λέγω ὑμῖν, τοῦτον φοβήθητε. Οὗ ἡ χάρις καὶ τò ἄπειρον ἔλεος, καὶ ἡ εὐχὴ καὶ ἡ εὐλογία τῆς ἡμῶν Μετριότητος εἴη μετὰ πάντων ὑμῶν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. ΠΡΟΣ ΜΑΓΔΑ
  ......
  ΟΝΤΩΣ ΜΑΓΔΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ
  ΑΦΗΝΕΙ,ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΙΝ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ.
  ......
  ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ,
  ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
  ΜΑΘΑΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.
  ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ;
  ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΖΕΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
  .......
  ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ.
  ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑΣ,
  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 40.000 Π.Χ.ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ.
  .........
  ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΙΜ
  ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ
  ΣΥΝΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ.
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ;
  ........
  ΣΤΟ 8.43
  ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΡΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΩ;
  Οταν 201 εκπεσοντες Αγγελοι απο το γενος των Ελοχιμ.
  παιρνοντας σωμα ανδρων,ενωθηκαν με τις γυναικες των ανθρωπων.
  και γεννηθηκαν οι γαλαζιοι γιγαντες.
  .........
  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΟΧΙΜ.
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ.
  ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΛΟΙ.
  ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΟΧΙΜ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ ΠΥΡΟΣ ΦΛΟΓΑ.
  ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ.ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΘΕΟΥ.
  ΔΙΟΤΙ.
  ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ.
  ΔΙΟΤΙ
  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΥΛΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.
  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ.
  .......
  ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΙΜ ΠΟΥ ΕΝΩΘΕΙΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
  ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
  ΠΟΥ ΓΡΑΦΩΤΑΝ.
  ΟΠΩΣ Π.Χ.ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΛΟΧΙΜ.
  **** ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΛΟΧΙΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΟΧΙΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΚΑΚΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ
  ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΙΜ.
  ΣΕ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.
  .......
  ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΙΜ ΠΟΥ ΕΝΩΘΕΙΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΩΧ.
  ........
  ΚΑΙ ΜΑΓΔΑ...
  ΑΛΛΟ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΑΡΙΑ.ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.
  ΚΑΙ ΑΛΛΟ
  ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ
  ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΡΕΘΕΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.
  .........
  ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ.
  ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ.
  ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ.
  ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.
  ΕΝΑ ΕΚΠΕΣΟΜΕΝΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΓΕΝΟΣ.
  .......
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
  ΤΟΙΧΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΧΟΣ.
  ΚΤΙΡΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΡΙΑ.
  ......
  Υ.Γ.
  ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΤΡΙΞ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΝΙΟ ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ.
  ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
  ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ,
  ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΚΟΣΜΟ ΜΑΤΡΙΧ ΟΤΑΝ ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
  .....
  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
  ΦΙΛΙΚΑ...

  ......ΜΟΡΦΕΑΣ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ;
  ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;
  .......
  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΓΝΩΣΕΙΣ
  ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
  ..........

  ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ;;;

  ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
  ..........
  ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ;
  ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ;
  ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.
  .......
  ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.
  .........
  ................ΜΟΡΦΕΑΣ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Οι πολιτικοί μας ταγοί ανοικτά παραδέχονται την ανάγκη της παγκόσμιας Κυβέρνησης , του κοινού νομίσματος και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχαν . Φυσικά , απορεί κανείς με τις επιδιώξεις τους μιας και ήδη έχουν την εξουσία , ήδη έχουν το παγκόσμιο πλούτο και ήδη τους ανήκουν τα μέσα παραγωγής . Άρα λοιπόν τι θέλουν ; Τι επιδιώκουν ; Θέλουν την ολοκληρωτική υποδούλωσή μας με αλυσίδες και πραγματική σκλαβιά ; Θέλουν πλέον δικαίωμα στο σώμα μας και τις ψυχές μας με το υποδοριο εμφυτευμα 666

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. ...ΜΟΡΦΕΑ,αυτα που λες ειναι ΑΙΡΕΣΗ!!!
  διοτι ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!

  Επειδη προσπαθησα να σε βοηθησω να καταλαβεις τις ΠΛΑΝΕΣ σου,αλλα εσυ επιμενεις να το παιζεις "χριστιανος",ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ,& που η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,η' αλλο ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ γραφει αυτα τα "λογια"....!!!
  βεβαιως εχεις δικαιωμα ως ανθρωπος να εχεις τις οποιες αποψεις σου! ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ & ΣΕΒΑΣΤΟΝ!
  ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ & ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΨΕΥΔΗ,δεν το δεχομαι!!!
  αν δεν μου αποδειξεις τις αποψεις σου,μεσα απο ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΓΙΩΝ(ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ! ΑΥΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ! ΕΚΚΛΗΣΙΑ),θα σε καταγγελω εκτοτε ως ΑΙΡΕΤΙΚΟ & ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ...καθαρες κουβεντες!
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΛΕΓΕ ΟΣΕΣ & ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...αυτο ειναι σεβαστο απο εμενα πολυ,ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΩ...+

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. ΑΜΑΡΤΩΛΕ
  "ΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΝ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΝΟΥΘΕΣΙΑΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥ ΕΙΔΟΣ ΟΤΙ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΚΡΙΤΟΣ ΩΝ."
  "ΦΕΥΓΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΩΣ ΑΠΟ ΟΦΕΟΣ"
  ΕΧΕ ΔΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΤΕΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ.
  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΙΟΙ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ
  ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ?
  ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΟ ΑΓΓΙΣΤΡΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. ΠΡΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ
  .....
  ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ.

  ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΒΥΛΛΕΣ;
  ΣΙΒΥΛΛΑ Η ΚΥΜΑΙΑ
  Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ 2.700 Π.Χ.

  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ.
  ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ:
  +Δη τοτε και μεγαλοιο θεου παις ανθρωποισι,ηξη σαρκοφορος,θνητοις ομοιουμενος εν γη.Τεσσερα φωνηεντα φερει,τα δ αφωνα δυ αυτω.Δισσων αγγελων,
  αριθμου δι ολου εξοικονομησω.Οκτω,γαρ μοναδασ,τοσας δεκαδας επι τουτοις,ηδ εκατονταδες οκτω απιστοτεροις ανθρωποις,ουνομα δηλωσει,ουδε ενι φρεσι φρησει νοησον.
  ...........
  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...
  Θα ελθει ο υιος του Θεου στην γη και θα φορεση
  σαρκα και θα εξομοιωθει με τους θνητους της.
  θα φερει το ονομα του τεσσερα φωνηεντα και δυο συμφωνα,οκτω μοναδες,οκτω δεκαδες και οκτω εκατονταδες,δηλαδη τον αριθμο ...888...

  Πραγματι,ο λεξαριθμος του ονοματος Ιησσους ειναι,

  Ι - ΙΟ
  Η - 8
  Σ - 200
  Ο - 70
  Υ - 400
  Σ - 200
  _____
  888

  Ο ΧΡΗΣΜΟς ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΣΙΒΥΛΛΑΣ ΔΙΑΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 325 Μ.Χ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.

  ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΥΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ;
  ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ;
  ...........
  ..............
  ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ (ΣΤΟΒΒΑΙΟΣ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ)...27.000Π.Χ.
  ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Ε;
  ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
  ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

  αγιος ο θεος,ου η βουλη τελειται απο0 των ιδιων δυναμεων.
  αγιος ο θεος, ος γνωσθηναι βουλεται και γιγνωσκεται τοις ιδιοις.
  αγιος ει, ο λογω συστησαμενος τα οντα.
  αγιος ει, ου ου πασα φυσις εικων εφυ.
  αγιος ει,ον η φυσις ουκ εμορφωσεν.

  αγιος ει, ο πασης δυναμεως ισχυροτερος.

  αγιος ει, ο πασης υπεροχης μειζων.

  αγιος ει,ο κρειττων των επαινων.

  δεξου λογικας θυσιας αγνας απο ψυχης και καρδιας προς σε ανατεταμενης, ανεκλαλητε,αρρητε,σιωπη φωνουμενε.
  αιτουμενω το μη σφαληναι της γνωσεως
  της κατ ουσιαν ημων επινευσον μοι και ενδυναμωνσον με, και της χαριτος ταυτης
  φωτισω τους εν αγνοια του γενους,μου
  αδελφους,υιους δε σου.
  διο πιστευω και μαρτυρω εις ζωην και φως χωρω.
  ευλογητος ει,πατερ.ο σος ανθρωπος
  ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;
  ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΕΡΜΗς Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟς;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ;
  ..............
  ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ.
  ........
  ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ;
  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ
  ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 5.000Π.Χ.
  ΔΗΛ.ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ;ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ;
  ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ;
  ΩΣΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ;

  ...........ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. ...αγαπητε αδελφε 9,52μμ. αυτα που λες ειναι ΟΡΘΑ,& τα εχω υποψην μου...
  ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ,& εχω αποφασησει να κανω πολεμο με τις σκοτεινες δυναμεις...ξερω οτι θα με διαλυσουν!!!δεν εχω αυταπατες,ουτε κανενας ανοητος ειμαι.ΔΟΞΑ τον ΘΕΩ,με την Χαρη Του ειμαι καλα+
  ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΑΠΟΖΗΤΩ+
  ΕΧΩ & ΕΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ως ΕΛΛΗΝΑΣ,αφου ειμαι απογονος του λαου αυτου, που εβγαλε ΗΡΩΕΣ,ΣΟΦΟΥΣ,ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΑΓΙΟΥΣ,δεν μπορω να καθομαι κοτα!!!ντρεπομαι να λεγομαι Ελληνας & μαλιστα ΟΡΘΟδοξος...
  ελπιζω στο ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ισως να θελησει να θυμηθει τον αγωνα μου & να με σωσει...
  να ευχεσαι+

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. 10 02
  ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΟΚΙΜΑ
  ΑΠΩΤΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
  Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΟΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ BLUE BEAM PROJECT ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΚΑΙ 666 ΑΜΑΛΓΑΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ
  ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Προς ολους τους πιστους εδω μεσα καποια εντολη λεει ......ου λημψη το ονομα κυριου του θεου σου επι ματαιω ου γαρ μη καθαριση κυριος τον λαμβανοντα το ονομα αυτου επι ματαιω.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. 10 06
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
  ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ
  ΑΛΛΟ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
  ΕΥΧΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. ΣΙΒΥΛΛΑ ΤΙΜΠΟΥΡΤΙΝΑ 2.700Π.Χ.
  ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.
  1.οι εννεα ηλιοι εννεα γενεαι εισιν.
  2.ο μεν πρωτος ηλιος γενεα εστιν ανθρωποι ακακοι,
  πολυχρονιοι,ελευθεροι,αληθεις,πραεις,επιεικεις,αγαπωντες αληθειαν.
  3.ο δευτερος ηλιος δευτερα γενεα εστιν,και αυτοι ανθρωποι αληθινοι,πραεις φιλοξενοι,ακακοι,αγαπωντες των ελευθερων το γενος.
  4. ο τριτοσ ηλιος τριτη γενεα εστιναναστησεται βασιλεια επι βασιλειαν,εθνος επι εθνος γενησονται πολεμοι πλην φιλοξενοι και ελεημονες εσονται εν τη Ρωμαιων πολη.
  5. ο τεταρτος ηλιος τεταρτη γενεα εστιν θεοτητος γονη φανησεται εν μεσημβρια εγερθησεται γαρ γυνη ελληνις εκ της Εββραιδος χωρας ονοματι Μαρια και τεξεται υιον και καλεσουσι το ονομα αυτου Ιησουν.
  6. και λυσει τον νομον των Εβραιων και ιδιον νομον στησει
  7. και βασιλευσει ο νομος αυτου.
  8. και ανοιγησονται αυτω οι ουρανοι και φωνην ληψεται και στρατιαι αγγελων τον θρονον αυτου βαστασουσιν και τα εξαπτερυγα τα ιχνη των ποδων αυτου προσκυνησουσιν.
  9. και ληψεται ανδρας απο της Γαλιλαιας και νομοθετησει και ειπηπρος αυτους Τον λογον ον ελαβετε παρ εμου ,κηρυξατε αυτον τοις εθνεσι των εβδομηκοντα δυο γλωσσων.
  ..................
  ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ?
  ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ?

  ..............ΜΟΡΦΕΑΣ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. 10 24
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΑ
  ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΓΧΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕΤΑΚΥΛΩΝΤΑΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.
  ΠΑΝΕ ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ BLUE BEAM PROJECT ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
  ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΩ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ?
  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑ?
  Η ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΥΠΝΟ Η ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ.
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΟΨΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. ...ωρε Μορφεα τελικα κοιμασε!
  ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ της"ιστοριας",ΤΑ ΔΙΕΣΩΣΑΝ & ΤΑ ΑΝΤΕΓΡΑΦΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΤΥΠΑ,ορθοδοξοι καλογεροι!!!...χιλιαδες στραβωθηκαν με το φως του κεριου,να διασωσουν τα αρχαια κειμενα των προγονων μαγια να τα εχει ολη η αχαριστη & ασεβης ανθρωποτητα τωρα!...
  ΛΕΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ περι ΙΗΣΟΥ??????????????????

  υπαρχει οτι υπαρχει αντι-χριστιανικη & ανθελληνικη συνομμωσια! ΝΑΙ!!! σιγουρα.
  ΑΛΛΟ ομως Η ορθοδοξια! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,γιατι να κρυφτει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ;
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ.
  ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΤΕ.
  ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
  ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΟ ΛΕΩ.
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.
  ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΑΡΒ ΤΗΣ ΑΒΥΣΟΥ ΟΝΤΑ ΠΕΡΑΣ ΠΑΣΗΣ ΣΙΧΑΣΙΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;
  ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ;
  ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.
  ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.
  ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
  ΠΕΡΙ ΤΑΡΤΑΡΩΝ.
  ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ;
  ΟΧΙ;
  ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ;
  ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ.


  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. 11 11
  ΕΙΠΕΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΟΧΙΜ
  ΟΙ "ΝΕΦΕΛΙΜ" ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΙΞΗ DNA ΖΩΩΝ KAI ΑΝΘΡΩΠΩΝ KAI EXOYN THN ANΘΡΩΠΙΝΗ "ΣΠΙΘΑ ΨΥΧΗΣ" ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΥΕΤΑΙ Η ΣΩΤΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΟΧΙΜ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ BLUE BEAM PROJECT TO ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΕΣΑΙ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.Η ΚΟΙΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΦΗ Η ΜΟΙΡΑΙΑ..
  ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΓΙΔΑ 666 ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...
  ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ.
  ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΣΙΩΠΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. ΜΟΡΦΕΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΧΙ ΟΛΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ....ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. 11.22
  ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΟΧΙΜ.

  ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΦΕΛΙΜ.

  ΕΝΤΑΞΕΙ;
  ΑΚΟΥΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ.
  ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ.
  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;
  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΟΜΕΧ ΚΑΙ ΝΑΣΧΡΑΜΩΝ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ;
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ.
  ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ;
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
  ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.
  ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΟΙ.ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΕΣΟΝΤΑ ΛΙΛΙΘ.

  ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ............ΜΟΡΦΕΑΣ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. 11 32
  ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΕΣΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΕΣ ΘΕΜΑ ΤΟΥ BLUE BEAM PROJECT

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΞΕΡΕΤΕ;
  ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.
  ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΠΙΘΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!
  ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ.
  ΚΑ ΤΑ ΛΑ ΒΑ ΤΕ;;;
  ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ;;;
  Ε ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

  ............ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. MORFEA FOR YOU

  http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΥ ΜΠΗΜ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ.
  ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.

  ...........ΜΟΡΦΕΑΣ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. Blue Beam Project has four different steps in order to implement the new age religion with the Antichrist at its head

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. ΠΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ.

  ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ-ΑΓΓΕΛΟΥΣ-ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ-UFO ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ KATA KAIΡΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
  Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΥΕΤΕ.

  ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.
  ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ
  ΑΛΛΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ.
  ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ.ΟΧΙ ΟΛΟΙ.
  ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ............ΜΟΡΦΕΑΣ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!
  ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟ.
  ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ;
  ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΜΠΛΟΥ ΜΠΗΜ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΙΣΕΣ ΟΛΑ.
  ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΖΕΣΗ.
  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΠΛΟΥ ΜΠΗΜ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ.
  ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.

  ............ΜΟΡΦΕΑΣ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ;
  ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ.
  ΓΙΑΤΙ;

  ...........ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. ΜΟΡΦΕΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ.......ου λημψη το ονομα κυριου του θεου σου επι ματαιω ου γαρ μη καθαριση κυριος τον λαμβανοντα το ονομα αυτου επι ματαιω..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΕΙΣ ....ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
  Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

  http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

  ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ 666 ΚΑΙ ΤΗΝ 3ΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ LASER ΑΠΟ ΣΥΤΙΧΙΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΦΡΑΓΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. ΜΟΡΦΕΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ Ο 11 59
  ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
  ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. ΔΕΝ ΣΕΒΩΜΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ.ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;
  ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΑΝ;
  ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ.

  ΕΛΟΧΙΜ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ.

  ΘΕΛΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

  ΑΥΞΑΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΣΘΕ.

  ΘΕΛΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΤΟ ΜΠΛΟΥ ΜΠΗΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΥ ΜΠΗΜ
  ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
  ΔΗΛΑΔΗ.ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ;
  ΔΕΝ ΣΕ ΕΣΩΣΑ ΕΓΩ.ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΩΘΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ.
  ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ.
  ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΗΓΗΣΙΜΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ.(ΙΗΣΟΥΣ)

  .........ΜΟΡΦΕΑΣ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. ΚΑΙ ΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΜΟΡΦΕΑ Ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΟΥ , ΜΕΤΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΕΟΡΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ.
  ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΩΜΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ.

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. 12 12
  Ο.Κ
  ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΛΛΟΧΙΜ
  ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ.
  ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΛΛΟΧΙΜ 3ΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ
  ,Ο ΔΙΑΣ ,Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,Ο ΠΑΝΑΣ ΚΛΠ ΑΠΟ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΣΕ ΦΑΣΜΑΤΑ ΑΚΤΙΝΩΝ LASER,KAI MΕΣΩ ΥΠΟΔΟΡΙΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΟΤΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ.ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ VIDEO-GAME.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. 12.37
  ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΟΧΙΜ;

  ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.
  ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΟΠΩΣ ΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ.
  ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ,ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

  ...........ΜΟΡΦΕΑΣ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΓΙΣΜΑ ΣΑΦΩΣ ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΙΟΤΣΙΠ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
  ΣΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΤΗ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΥΝΑ \
  ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟ
  ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
  ΚΟΚ
  ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ
  ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ
  Η 3ΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤV
  ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. 12.48
  ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝΝΟΩ..
  ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ.
  ΑΦΟΥ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ,
  ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ 1000ΕΤΗ.
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;
  ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  ..............ΜΟΡΦΕΑΣ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΩ ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;
  ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;
  Η ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΕΓΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ.
  Η ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΠΟΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ.
  ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝΝ ΜΕΣΗ.
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΚΟΜΗ.
  ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.
  ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

  .........ΜΟΡΦΕΑΣ..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. Που τα ξερετε ολα αυτα βρε παιδια ...καλα μλαμε εσεις εισαστε τερατα μορφωσεως

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ,ΑΛΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΡΦΕΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. 1 01
  Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
  ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΝΕΟΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ.ΤΟ ΠΛΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΕΝΑΣ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ
  ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ
  ΠΟΥ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΕΛΥΩΝΕΣ
  ΕΓΩ ΣΕ ΖΕΣΤΑΙΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΛΥΩΝΕΣ
  (ΔΙΣ)
  Υ.Σ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
  ΜΗΝ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ
  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ.
  ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΒΗΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ
  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ Ο Θ. ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ;

  ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;
  Αγαπατε αλληλους και μαθετε την αληθεια.
  ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.Ειναι ομως μηρμηκολεοντες.
  Με τροπο πολυ απλο μπορουμε να τους ξεδοντιασουμε.
  Αγαπηστε και στηριξτε τον συνανθρωπο σας.
  ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. 1.11
  ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.
  ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
  ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
  ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ.
  ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΛΑΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΛΑΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ.

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
  ΚΑΙ ΟΜΩΣ!Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΧΗΤΕΣ!
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ.
  ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΩΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
  ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΡΕΜΕΤΕ!
  ΓΙΑΤΙ;
  ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ;
  ΤΙ ΦΩΒΑΣΤΕ;
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ.

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. KANEIS ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ
  ΤΙΣ ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ?
  ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ

  «Εἴ τις εὐαγγελίζηται ὑμῖν, ἵνα κατὰ τòν ἀπόστολον ἄρξωμεν, εἴ τις εὐαγγελίζεται ὑμῖν, παρ’ ὅ ἡμεῖς εὐηγγελισάμεθα, κᾄν ἄγγελος ἦ ἀπ’ οὐρανοῦ, ἀνάθεμα ἔστω»

  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ BLUE BEAM PROJECT
  ΘΑ ΣΕ ΚΛΟΝΙΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΡΦΕΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΙΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ Ο ΠΛΓΩΜΕΝΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΟΥ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.ΕΝΝΟΩ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΛΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ
  ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
  ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΝΕΟΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ.ΤΟ ΠΛΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΕΝΑΣ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.ΜΙΑ ΜΕΙΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΡΙΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΣ 666

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. Υ.Σ.Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ;
  ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ;
  ........
  ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ΠΩΣ...
  ...
  ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ.

  ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.

  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΣΥ 1.56 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ.
  ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
  ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.

  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ;

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ.

  ...........ΜΟΡΦΕΑΣ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. 1.56
  ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΗΡΕΣ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΠΛΟΥ ΜΠΗΜ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ;
  ΜΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
  ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟ.
  ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
  ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ,ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
  ΕΣΥ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.
  ΕΣΥ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΑΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΡΟΥΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ.

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;
  ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ;
  ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΩ Ο ΜΕΓΑΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
  ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΘΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.
  ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.
  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ.
  ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.
  ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

  ............ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. ΜΟΡΦΕΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΕΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ.
  ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ
  ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΟΥΝ ΝΕΡΟ?
  ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΜΗΧΑΝΕΣ?
  Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ?
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΡΦΕΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΔΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΟΧΙΜ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΜΟΝΕΣ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ
  ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. ΜΟΡΦΕΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ
  ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
  ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ
  ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ
  ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΕΡΟΥ
  Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΕΡΙΟΥ.ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΚΕΨΗ
  ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ
  ΦΕΥΓΕ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ
  ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
  ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.
  ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;
  ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.

  ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ.
  ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ.
  ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΟΝΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΙ
  ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΠΑΞΕΝ ΑΡΠΑΞΕΝ.
  ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ.
  ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ.
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

  ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ 144.000 ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.
  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
  ΠΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.
  ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΟΥ.
  ΤΕΛΟΣ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΠΑΞΕΝ ΑΡΠΑΞΕΝ.
  ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.

  ...........ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί που αρέσκονται μόνο στο να χλευάζουν. Θέλουν σώνει και καλά όλοι να σκέφτονται ορθολογιστικά. Να πιστεύουν μόνο ότι βλέπουν. Στην προσπάθεια τους αυτή κλείνουν τα δικά τους μάτια σε αρχαία κείμενα και αλήθειες. Γυρνάνε την πλάτη στη μελέτη των "ενδείξεων" αλλά και των αποδείξεων της ύπαρξης ανώτερου πολιτισμού τα οποία έχουν διασωθεί κατά λάθος από το "επιστημονικό" λόμπι.
  Ο Μορφέας αν μη τι άλλο, σας δείνει μια τροφή για σκέψη, την οποία πετάτε στα σκουπίδια. Αντί να χλευάζετε, ξερόλες του καναπέ, ψαχτείτε. Με τη στάση που κρατάτε γινόσαστε δέκτες των μηνυμάτων της παγκοσμιοποίησης. Και επιτέλους, μην αμφισβητείτε την ύπαρξη πραγμάτων και γεγονότων, μόνο και μόνο επειδή δεν τα βλέπετε.
  Ξυπνήστε και σκεφτείτε.
  Μη διαβάζετε αν δεν γουστάρετε Λιακόπουλο, αλλά ψαχτείτε. Όλα τα κατεβάζετε αμάσητα. Και το παίζετε και ξύπνιοι......
  Τρομάρα σας!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ 5:00 ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙ ΚΡΕΜΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ Κ.Ο.Λ.Ο.Τ.Ρ.Υ.Π.Ι.Δ.Α ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. προς ΜΟΡΦΕΑ
  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ DVD TΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ...
  Η ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΛΕΜΙ!!
  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
  1)ΓΙΑΤΙ ΤΟ CERN...ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ(...)ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ?
  2)ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ?ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ?ΣΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
  3)ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕς ΚΑΡΑΜΕΛΑ...ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ..ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΕΙ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!ΑΚΟΜΗ ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΜΟ ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ...ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο .ΣΩΣΤΑ!!Ο ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΣΠΟ...ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ .ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ?(ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ....)
  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΤΙΣ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ....
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΙΛΟΓΙΕΣ....
  ΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ COPY PASTE....ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ...ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΧΑΛΚΙΝΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ...Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΚΡΥΝΗ....Η ΕΣΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. Να κανουμε καμια αναλυση με λογικα συμπερασματα;δεν θα πω για ουφο ελλανιους και ερπετωειδη,ουτε οτι οι μασωνοι συνεργαζοντε με εξωγιεινους απο τον αστερισμο του Δρακωντος και λοιπα.Υπαρχει λοιπον η βαρυτητα,την οποια ομως δεν μας εξηγουν τι ειναι,στα σχολεια.Δηλαδη που ωφειλεται κλπ.και μονο για αυτον τον λογο σημαινει οτι μας δουλλευουν.Αρα υπαρχει η αντιβαρυτητα,και εαν ειχαμε τετοια μηχανακια που παιρνουν ενεργεια απο το απειρο,θα μεναμε οπου θελαμε,αρα τερμα ,καταρρεουν οι αξιες,των οικοπεδων ,κλπ,θα πηγαιναμε παντου,και εαν θελαμε χρυσαφι θα το βρισκαμε οπου θελουμε στο συμπαν,ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΡΕΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΕς ΤΟΥ ΤΙς ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ,και οι ανθρωποι θα ηταν τελειως ελευθεροι.Αιντε να σας τα λεω ,γιατι με πρηξατε με τους ΕΛ και τα ερπετα που συνεργαζονται κυβερνητικα με τους Μασωνους για να παρουν το συμπαν με τους Αποστατες κλπ.Τωρα εαν υπαρχουν κινητηρες αντιβατητητας εγω προσωπικα ανακαλυψα θεωρητηκα πως λειτουργει,απο μονος μου,και ο κυριος Τσιριγκακης επισης εδειξε στον σκαΥ τον κινητηρα του.ΨΑΞΤΕ στο γιου τουμπ τον κ Τσιριγκακη,βαλτε κατα νου αυτα που σας γραφω για να σας ανοιξω λιγο τους οριζοντες,και επειδη θα καταρευσει το συστημα χρεους με αυτον τον λογο,θα απελευθερωθει η ανθρωποτητα απο τα μασωνικα σιωνιστικα λαμογια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. ...το Κορανι στο κεφ.16,20,λεει πως τους θεους των ειδωλολατρων,τους δημιουργησε ο θεος!!!!
  αρα Μορφεα,εδω ταυτιζεσαι με το Κορανι!!!μηπως εχω αδικο που σε λεω ΑΙΡΕΤΙΚΟ???
  επισης στα κειμενα των αρχαιων παπουδων μας διαβαζουμε& μαθαινουμε για την ηθικη ποιοτητα των αρχαιων θεων & των πιστων τους...
  *η συζυγικη απιστια της Αφροδιτης με τον Αρη επετρεπε & στις κυριες της αριστοκρατιας να ειναι μοιχαλιδες,η λατρεια της πορνικης θεας δια της "ιερης πορνειας",νομιμοποιουσε την πορνεια,που κυριαρχουσε στην αρχαια εποχη(ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ.Β'10,5).Ο Ηροδοτος αναφερει ανατριχιαστικες λεπτομερειες για την ιερη πορνεια(ΙΣΤΟΡ.Ι',199)
  *Ο αρχικλεφτης του Ολυμπου Ερμης,ο προστατης της κλοπης,ο οποιος λατρευοταν δια της κλοπης,νομιμοποιουσε την κλοπη & την αδικια των πλουσιων εκμεταλλευτων(ΙΛΙΑΔΑ.Β'103,Κ'267,ΟΔΥΣΕΙΑ.Τ'394)
  *Ο Ποσειδωνας φλεγοταν απο μεγαλο ερωτικο ποθο για την αδελφη του Δημητρα,την οποια κυνηγουσε για να τη βιασει(ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ.Η'25,6,42)
  *Ο Διας γκρεμισε απο τον Ολυμπο το γυιο του Ηφαιστο,επειδη εκεινος πηρε το μερος της μητερας του Ηρας...συμφωνα με αλλλη εκδοχη ο Ηφαιστος ηταν αδελφος του,κλεψιγαμος γυιος του πατερα του Κρονου,με την γυναικα του Ηρα(ΘΗΕ.τομ.7,1051). ο Διας ως κοινος απατεωνας μεταμορφωνοταν & τρυπωνε στους κοιτωνες θνητων γυναικων & τις κακοποιουσε σεξουαλικα,σαν τους συγχρονους διεστραμενους βιαστες.ο Ηρακλης για παραδειγμα υπηρξε καρπος μιας τετοιας σχεσης.ονομαζοταν "τριεσπερος",διοτι τα σεξουαλικα οργια του Δια & της Αλκμηνης,μητερας του Ηρακλη κρατησαν τρεις νυκτες......

  Μορφεα εσυ που το παιζεις Χριστιανος!!! βλεπεις καμμια σχεση του Χριστιανισμου με αυτο το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ???

  ΑΙΡΕΣΗ ειναι καθε διδασκαλια,αποψη,γνωμη,γνωση που ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ,ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ(ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ) ΘΕΟΥ...βεβαιως μπορεις να λες οτι θελεις,αλλα Χριστιανος δεν εισαι....ΛΥΠΑΜΑΙ!

  Η ΑΙΡΕΣΗ της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ,η' αλλιως της "ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ", η' αλλιως "ΝΕΑ ΤΑΞΗ",η' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ",επιδιωκει ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ,ανακατευοντας περιτεχνα! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ με το ΨΕΜΑ...στοχος ειναι η με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΖΑΛΗ των Χριστιανων,ωστε να δεχθουν τον Μεσσια του ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΕβραιοΣιωνισμου,τον ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟ!!!
  (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 142. ΟΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ.
  ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΧΤΙΣΑΜΕ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.
  ΜΕΤΑ ΑΠΛΩΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΧΤΙΖΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
  ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ.ΛΟΓΩ ΤΥΧΑΙΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΟΙΑΖΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
  ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
  ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.
  ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΣΠΑΘΙ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΘΕΝΩΝΑ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ,ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΑΛΙΖΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΨΑΝ
  ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΒΑΝΕ ΕΠΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΑΝΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΣΧΗΜΑ.
  ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΝ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ.
  ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ.
  ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
  ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ;
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΕΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.

  ........ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ..........

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. ΤΟ 5.000Π.Χ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΑ ΓΡΑΨΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΓΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ.
  ΗΤΑΝ Ο ΑΔΑΜ ΚΑΙ Η ΕΥΑ.ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
  ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΡΟΦΗ.
  ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ.
  ΚΑΙ ΧΤΙΣΑΜΕ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
  ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΩΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.
  ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.
  ΤΟΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ.
  ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ.ΟΠΩΣ ΑΝΑ ΑΠΛΟ ΣΠΙΤΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΥΚΟΛΟ ΗΤΑΝ.
  ΟΝΤΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΤΥΧΑΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΕΟ.ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ.
  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ.
  ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΑ.
  ΤΥΧΑΙΑ;;;

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 144. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ;
  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
  ΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΨΗΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ,
  ΚΑΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙ,ΤΟΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.
  ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΕΠΗ.ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΡΥΣΕΣ ΜΠΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ.
  Η ΑΛΛΙΩΣ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ.
  .......
  ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ;
  ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ;
  Υ.Γ.
  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

  .........ΜΟΡΦΕΑΣ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Π Α Σ Ο Κ !!
  ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ .

  ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΩ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 146. Στην χωρα των τρελλων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 147. 1.5 εκατομμύρια χρόνια ένα διαφορετικό είδος αλλοδαπός ήρθε στη γη. ... Το ενδιαφέρον αυτού του είδους ανθρωποειδών - που ονομάζουμε σήμερα «Ιλοχίμ» - δεν ήταν η πρώτη ύλη και το χαλκό, ήταν προς έκπληξή μας, ο πίθηκος ανθρωποειδή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. Παρά την παρουσία μας σε αυτόν τον πλανήτη, οι αλλοδαποί αποφάσισε να βοηθήσει τους πιθήκους είναι λίγο πιο γρήγορα για την ανάπτυξη, προκειμένου να τους εξυπηρετήσει στο μέλλον ως ένα είδος σκλάβων αγώνα τα επόμενα πολέμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 149. Οι «Ιλοχίμ» ήρθαν από αυτό το σύμπαν, από το ηλιακό σύστημα που αποκαλούν "Aldebaran". Ήταν ένα πολύ ψηλό ανθρωποειδές είδος με συνήθως ξανθά μαλλιά και πολύ άσπρο δέρμα (απέφευγαν τον ήλιο, γιατί βλάπτει το δέρμα και τα μάτια τους . Ήταν απολύτως απίστευτο για έναν ήλιο που αγαπούν τα είδη όπως εμείς)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 150. ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΥΙΟΤΟΥ ΘΕΟΥ.
  ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ;
  ΕΩΣ ΠΟΤΕ;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 151. ........ΜΟΡΦΕΑΣ........
  ΤΑ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ 24.ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ 25οο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 152. ΜΟΡΦΕΑ....
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
  ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΧΑΛΚΙΝΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ...Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 153. ...Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ του ΔΙΑΒΟΛΟΥ. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια απότους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι ΔΑΙΜΟΝΕΣ...

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ+
  περισσοτερα για οποιον ενδιαφερεται αληθινα στο.proskynitis.blogspot.com
  " ο σταρετς Γαβριηλ,μιλα για τους εσχατους καιρους".

  προσωπικα παρακολουθοντας ολη την διαλογικη συζητηση,που αναπτυχθεικε με αφορμη το αρθρο αυτο,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΣΗ,κρυβεται ο ανθρωπινος ΕΓΩΙΣΜΟΣ & η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΛΑΝΗ!!!
  καλυνηχτα ελληναραδες,τετοιοι αντι-χριστοι που ειμαστε χειροτεροι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, μας αξιζει να μας κυβερνουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 154. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ.ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ.Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΩΘΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ.ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΕΣ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 155. Σιωνιστικὲς κουφᾶλες τώρα ποὺ ἔχετε δῇ τὰ σκοῦρα ἐλέῳ ἐπικείμενου Ἀνδρομέδιου Ἀστροστόλου (ἄφιξις ἐπῖ τοῦ πλανήτου σὲ 17 μῆνες), δὲν ξέρετε πῶς νὰ ἑτοιμάσετε τὸ ἔδαφος... Γυρνᾶτε ταινίες περὶ ἐξωγήϊνων εἰσβολῶν τὸ 2012 στὸ μασωνικὸ Hollywood, ἀνοίγετε φακέλλους UFO ποὺ ἐπὶ δεκαετίες ἐσεῖς οἱ ἴδιοι θάψατε, ὅμως ὅ,τι καὶ νὰ κάνετε εἶναι σπασμωδικὲς πανικόβλητες ἀντιδράσεις ποὺ δὲν σᾶς σώνουν ἀπ'τη Νομοτέλεια... Ἀπολαῦστε τὴν ἡσυχία σας γιὰ 17 μῆνες ἀκόμη, κοιτᾶξτε νὰ ἀπολαύσετε κάθε στιγμή, γιατὶ μετὰ ἡ κόλασίς σας θὰ εἶναι αἰώνια... ΑΙΩΝΙΑ !!

  ΦΟΙΒΟΣ ΕΛΗΛΥΘΕΝ. ΗΜΑΡ ΕΣΣΕΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 156. ...Κυριος φωτισμος μου & σωτηρ μου,τινα φοβηθησομαι? Κυριος υπερασπιστης της ζωης μου,απο τινος δειλιασω?...
  ...φωνη Κυριου διακοπτοντος φλογα πυρος...
  ...Κυριος ισχυν τω λαω αυτου δωσει,Κυριος ευλογησει τον λαον αυτου εν ειρηνη...
  ...μακαριον το εθνος,ου εστι Κυριος ο Θεος αυτου...
  ...οτι Κυριος αγαπα κρισιν & ουκ εγκαταλειψει τους οσιους αυτου,εις τον αιωνα φυλαχθησονται.ανομοι δε εκδιωχθησονται & σπερμα ασεβων εξολοθρευθησεται...
  Θεος θεων Κυριος ελαλησε & εκαλεσε την γην απο ανατολων μεχρι δυσμων,εκ Σιων η ευπρεπεια της ωραιοτης αυτου...
  ...επιρριψον επι Κυριον την μεριμνα σου,& αυτος σε διαθρεψει...
  ΨΑΛΜΟΙ του Αγιου προφητη Δαυιδ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 157. Αποκ. 14,1
  Και ειδον΄και ιδου το αρνιον εστηκος επι το ορος Σιων΄και μετ αυτου εκατον τεσσαρακοντα τεσαρες χιλιαδες΄εχουσαι το ονομααυτου γεγραμμενον επι των μετωπων αυτων΄

  ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ 144.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ΄ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ.
  ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΟΙ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 158. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ΄ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΟΡΟΣ ΣΙΩΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;
  ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.
  Τοτε μολις οι αγιοι οι την σφραγιδα Χριστου σωαν διαφυλαξαντες εν ερημιες και ορεσι μετανασται γενησοναι΄ους ο Θεος πνευματι δυναμεως αυτου συναξει εν τη αγια πολει Σιων(Θεσσαλονικη).

  ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΙ ΛΕΩ;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 159. Μορφέα ἕνας ἑβραῖος ἀναλφάβητος τσοπάνης συνουσιάζει τὴν ψυχή σου ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 160. ΜΟΡΦΕΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ; ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΝΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ.ΑΣΤΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ.Μπεεεε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 161. ...Μορφεα θεε του ΥΠΝΟΥ!...ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!
  τον ιδιο αριθμο 144000,χρησιμοποιουν οι ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ του ΙΕΧΩΒΑ,για να περιγραψουν τους εκλεκτους της θρησκειας τους!!,εσυ ομως ο "ελληναρας",τους ταυτιζεις με τους ελληνες!!!!
  (αλλη φορα θα σου βγαλω και τα κειμενα τους)...αρκετα ασχοληθηκα με την ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΨΥΧΗ σου...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...και μην ανησυχεις καθολου,θαρθουν να σε σωσουν οι ΕΛ,απο το...ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!ερχονται ηδη...οι Δαιμονες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 162. Γεια σου ρε ΜΟΡΦΕΑ καλα σου λεει ο φιλος πριν.Τι τους απαντας;ΑΦου βλεπεις ουτε τα σχολια σου δεν διαβαζουν.Τ ην εξυπναδα τους θελουν να πουν.Αστους να νομιζουν οτι θελουν. Εγω σε παρακολουθω και βρισκω πολυ ενδιαφερον αυτα που λες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 163. Ο Μορφέας δεν ασχολείται απλά με τα πρόβατα. Ο Μορφέας ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ, όπως κάθε χριστιανός άλλωστε (αμνοί του θεού όπως αυτο-αποκαλούνται!) Πρόβατα με τον τσοπάνη-ποιμένα τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 164. ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΟΝΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.ΤΥΦΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΙΤΩΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕ. ΕΝΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΣΙΟΝΙΣΤΩΝ. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ.ΑΠΛΑ ΤΥΦΛΟΣ. ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ...

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........o

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 165. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
  ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;
  ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 166. ΜΟΡΦΕΑ....
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
  ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΧΑΛΚΙΝΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ...Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ.
  (τριτη φορα ρωταω....δεν θα ξαναρωτησω, αλλα θα θεωρησω....πως εισαι καλος μονο στο copy - paste μιας και κολλας και αλλου τα ιδια..ξερεις εσυ...)
  ΟΛΟΙ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΕΧΕΤΕ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ...ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 167. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ....ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ-ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ

  προς ΜΟΡΦΕΑ
  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ DVD TΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ...
  Η ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΛΕΜΙ!!
  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
  1)ΓΙΑΤΙ ΤΟ CERN...ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ(...)ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ?
  2)ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ?ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ?ΣΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
  3)ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕς ΚΑΡΑΜΕΛΑ...ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ -ΖΑΧΑΡΙΑ-..ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΕΙ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!ΑΚΟΜΗ ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΜΟ ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ...ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΕΓΑΣ (ΣΦΑΧΤΗΣ )ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ .ΣΩΣΤΑ!!Ο ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΣΠΟ...ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ .ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΜΟΥ?(ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ....)
  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΤΙΣ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ....
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ -ΠΗΓΕΣ-ΣΟΥ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΙΛΟΓΙΕΣ....
  ΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ COPY PASTE....ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ...ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΟΡΦΕΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 168. ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΠΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ 1.58 ΛΕΕΙ...Θεος θεων
  ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΘΗΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΜΩΡΕΕΕΕ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 169. Κουράδα «φάντασμα» :
  Ξέρεις ότι υπάρχει κουράδα. Ίχνη της θα βρεις στο χαρτί υγείας και τίποτα στη λεκάνη.

  Κουράδα «κομάντο» :
  Γλιστράει τόσο ομαλά και καθαρά που δεν τη νιώθεις. Κανένα ίχνος στο χαρτί, πρέπει να κοιτάξεις στη λεκάνη για να σιγουρευτείς ότι βγήκε.

  Κουράδα «βδέλλα» :
  Μοιάζει πολύ με τη ζεστή πίσσα. Σκουπίζεις τον πισινό σου 12 φορές και ακόμα δεν έχει καθαρίσει. Στο τέλος αναγκάζεσαι να βάλεις κωλόχαρτο στο εσώρουχό σου για να μη λερωθείς. Αυτό το είδος κουράδας αφήνει λεκέδες στη λεκάνη ακόμα και μετά από δυο φορές καζανάκι.

  Κουράδα «δεύτερη ευκαιρία» :
  Έχεις χέσει, έχεις σκουπιστεί και είσαι έτοιμος να σηκωθείς όταν αντιλαμβάνεσαι ότι τελικά...έχεις κι άλλο!

  Κουράδα «εγκεφαλικό» :
  Αυτό το είδος σκότωσε τον Έλβις. Δεν βγαίνει μέχρι να ιδρώσεις ολόκληρος, να τρέμεις και να κοκκινίσεις από το σφίξιμο. Προσοχή, προκαλεί εγκεφαλικό!

  Κουράδα «GILLY DIET» :
  Χέζεις τόσο πολύ που χάνεις 5 κιλά.

  Κουράδα άμεσης δράσης ή αλλιώς γνωστή σαν την κουράδα «αβγό»:
  Σε 10 δευτερόλεπτα πρέπει να έχεις κάτσει στη λεκάνη, γιατί αυτή η κουράδα βγαίνει κατευθείαν. Τις περισσότερες φορές έχει βγει το κεφάλι της απέξω πριν καλά καλά κατεβάσεις το παντελόνι σου. Έτσι νιώθεις ένα αβγό ανάμεσα στα πόδια σου.

  Κουράδα «Κινγκ Κονγκ» :
  Αυτή η κουράδα είναι τόσο μεγάλη που είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πέσει αν δεν τη κόψεις σε μικρότερα κομμάτια. Αυτό το είδος συνήθως συμβαίνει όταν είσαι σε σπίτι άλλου.

  Κουράδα «ΒΙG SPLASH» :
  Αυτή η κουράδα χτυπάει το νερό πλαγίως και κάνει ένα μεγάλο SPLASH που βρέχονται τα κωλομέρια σου!

  Κουράδα «Λόγια του αέρα» :
  Κάθεσαι επί ώρες και κλάνεις, αλλά σκατό γιοκ!

  Κουράδα τσιμέντο ή αλλιώς “Oh my God!” :
  Εύχεσαι να είχες πάρεις αναισθητικό πριν βγάλεις αυτή την κουράδα!

  Κουράδα «χέλι» :
  Αυτή η κουράδα είναι μαλ@κιά και με διάμετρο όσο ο αντίχειρας και είναι πάνω από 50cm.

  Κουράδα «φελλός» :
  Ακόμα και μετά το τρίτο καζανάκι, ακόμα επιπλέει ατάραχο. ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Επίσης συμβαίνει όταν είσαι σε σπίτι φίλων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 170. 6.31
  ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.
  ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΛ.
  ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9.00 ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
  ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ.
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 171. ΜΟΡΦΕΑ ΔΕΙΞΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ.ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 172. ...Την αχραντον εικονα Σου προσκυνουμεν Αγαθε,αιτουμενοι συγχωρησιν των πταισματων ημων Χριστε ο Θεος'βουλησει γαρ ηυδοκησας σαρκι ανελθειν εν τω Σταυρω ινα ρυση ους επλασας εκ της δουλειας του εχθρου'οθεν ευχαριστως βοωμεν σοι'χαρας επληρωσας τα παντα ο Σωτηρ ημων,παραγενομενος εις το σωσαι τον κοσμον.

  (αραγε ποσοι αρχαιολατρες "ελληναραδες",ξερουν να διαβαζουν την Ελληνικη γλωσσα???)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 173. ΤΑ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ.
  ΕΙΝΑΙ 24.
  ΤΟ 25ο ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ;
  .........
  25.1 Τις τελευταιες αυτες οδηγιες θα κρατησει μονο η κρατικη διοικηση,αφου ειναι οι οδηγιες της πραγματικης αποστολης του βασιλια μας και Υιου μου.
  25.2 οταν κυριαρχησει στον κοσμο βασει του σχεδιου που ανεπτυξα, ουτε τα σαρκικα ουτε τα πνευματικα παθη των ανθρωπων θα τον επηρεαζουν.
  Θα ειναι αμεμπτος και τελειος.Οκοσμος της Γης θα του ειναι αδιαφορος.
  25.3Θα πρεπει ολοι οι ανθρωποι να τον λατρευουν
  και να τον προσκυνουν αυτον και το συμβολο της ισχυος μας απο τις ημερες που η συμπαντικη αδικια του δημιουργου μας στερησε το προαιωνιο
  δικαιωμα μας να εξουσιαζουμε τα παντα.
  ολοι θα προσκυνουν επειδη το επιθυμουν στον υιο μου και το συμβολο μα;,το 666,για να θυμομαστε τα 666νεφελωματα που μας παραδοθηκαν εν ειδη φυλακης, αντι για ολο το συμπαν.
  25.4 οταν ολοι οι ανθρωποι ταυτοχρονα γνωριζοντας την υπαρξη του Θεου, προσευχηθουν στο ονομα του βασιλια μας,απαρνουμενοι ταυτοχρονα,και εχει σημασια αυτο, τον Δημιουργο,
  τοτε ολη η εξουσια του συμπαντος θα ελθει στα χερια μας.
  25.4 Για το λογο αυτο ο βασιλιας μαςθα δωσει τα παντα στους ανθρωπουςκαι δεν θα κρατησει τιποτα για αυτον.
  Και αυτο θα το κανει μεσα στη στην απολυτη παντοδυναμια του, για να μη νομισει εστω και ενας οτι ενεργει απο αδυναμια.
  25.5 Τοτε θα διαπιστωσουν ο Δημιουργος, αλλα και ο μιαρος του δουλος,ο Πρωτος ελοχιμ την απολυτη αποτυχια τους.Τοτε θα παραμερισουν, διοτι το συμπαν ανηκει στους ισχυρους και τους πετυχημενους,ενω οι ανθρωποι θα ελθουν με το μερος των νικητων,δηλαδη με εμας.
  25.6 Τοτε ο βασιλιας μας και υιος μου θα εχει εξουσια να τους καταστρεψει και να τους αφανισει ολους.Κι αυτους που θα ζουν τοτε κι αυτους που θα εχουν ζησει εως τοτε.
  Τοτε η νικη μας θα ειναι πληρης.Τοτε θα αισθανθουμε ολοι μας δικαιωμενοι.Τοτε θα εχει αποκαταστθειη ταξη στο συμπαν και εγω που θυσιαστηκα για δισεκατομμυρια χρονια για ολους εσασ θα καθησω στον θρονο που μου αξιζει ως ο Μεγας Αρχιτεκτων του Νεου Συμπαντος,αφου εγω το σχεδιασα και αγωνιζομαι να το δημιουργησω για το δικο σας και μονο συμφερον.
  25.7 οσοι ανθρωποι ζουν μετα την απολυτη επικρατηση μας, δεν θελω απλα να τους σκοτωσετε. θελω να δουν το θανατο της ανθρωποτητας.Θελω να δουν τους εαυτους τους να γερνουν και να πεθαινουν για παντα.Θελω να πεθανουν σε εναν κοσμο γεροντων. Θα τους δωσουμε απο τον αερα που αναπνεουν και το νερο που πινουν και τις τροφες που καταναλωνουν το γονιδιο της στειρωσης.Κανενα παιδι ανθρωπου δεν θα γεννηθει πια.Ετσι, ολος ο πλανητης θα γερασει και επειτα θα δει ο καθε ανθρωπος τον βασανιστικα αναποφευχτο θανατο της ανθρωποτητος!
  Σε εκατο το πολυ χρονια θα εχουν πεθανει οι παντες.Δεν θα υπαρχει κανεις για να θυμηθει τον Δημιουργο,κανεις για να ζητησει συγχωρεση.Ετσι, η απογοητευση του Θεου θα ειναι απολυτη και η νικη μας τελειωτικη.
  25.8 Μεχρι τοτε, μια ειναι η κυρια παροτρυνση μου.Θα ενεργειτε σαν να μην υπαρχουμε.
  Καθε ενας που θα αναφερετε σε εμας θα τον ονομαζουμε γραφικο και τρελλο.
  Μονο στις μυστικες μας τελετες των υψηλοβαθμων στελεχων μας θα αναφερεστε στο ονομα μου.
  Ετσι, για να δειτε ποσο απλος, καλος και ταπεινος ειμαι.Μακαρι το σκοτος της αληθειας να επικρατησει παντου.Αμην.
  ................................................................................................

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 174. ΜΟΡΦΕΑ.....
  ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
  ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΚΠΟΜΠΗ....ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.
  ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ...ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ.
  ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ...ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ-ΘΕΩΡΙΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ...(ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ-ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑ).ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ...ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
  ΤΕΛΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 175. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ.
  ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 176. ΜΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ;

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 177. 1)ΓΙΑΤΙ ΤΟ CERN...ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ(...)ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ?
  2)ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ?ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ?ΣΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
  3)ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕς ΚΑΡΑΜΕΛΑ...ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ -ΖΑΧΑΡΙΑ-..ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΕΙ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!ΑΚΟΜΗ ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΜΟ ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ...ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΕΓΑΣ (ΣΦΑΧΤΗΣ )ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ .ΣΩΣΤΑ!!Ο ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΣΠΟ...ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ .ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΜΟΥ?(ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ....)
  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΤΙΣ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ
  ..............
  ....................
  1ο ΤΟ ΣΕΡΝ.
  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΣΕΡΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΧΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ.
  ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ.
  ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ.
  ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΠΗΧΕΙΡΗΣΑΝ ΞΑΝΑ.ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.
  ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΕΡΝ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
  ..................
  ..............................
  2ο.Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ
  ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
  ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΕΡΝ,ΤΟΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΔΩ,ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
  ΑΝ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
  ..........................
  ....................
  3ο ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΝ ΜΕΓΑ ΣΦΑΧΤΗ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ.
  ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΟΥΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ.
  ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ.
  ΤΩΡΑ....
  ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
  ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;
  ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.
  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ
  ΨΕΥΤΙΚΗ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
  ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΠΟΡΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ...................................
  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑ.
  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

  .............ΜΟΡΦΕΑΣ..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 178. Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΕΡΩΤΗΣΗ.
  Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΕΜΒΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
  ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ(ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ).

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 179. Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 180. Προς ΡΩΜΑΙΟΥΣ κεφ. 12

  και μη συσχηματιζεσθε τω αιωνι τουτω,τη ανακαινωσει τουσς νοως ημων,εις το δοκιμαζειν υμας τι το θελημα του Θεου το αγαθον και ευαρεστον και τελειον.
  ............................................
  ΔΗΛΑΔΗ,ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΘΕ, ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ,
  ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΝΕΑ ΑΝΤΙΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
  .......
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,
  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ.
  ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
  ΝΑ ΛΕΤΕ ..ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ, Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.
  ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ.
  ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ.ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
  ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ.
  ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΓΑΝ
  ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΗΧΟΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 181. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
  ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ Η ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑΗ Η ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ.

  ..........ΜΟΡΦΕΑΣ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 182. --ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ--
  ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΤΙΔΟΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΡΙΛΟΓΙΕΣ.
  ΜΟΡΦΕΑ...ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 183. ...ΥΠΝΑΡΑ Μορφεα,εχεις ανακατεψει την αρχαια ειδωλολατρεια,καποια κειμενα του Χριστιανισμου (που σε βολευουν),καποιες "σουρες" απο το κορανι,αποψεις απο την θρησκεια των ιεχωβαδων,& ολιγη επιστημινικη φαντασια.!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ,δηλαδη εισαι ενα πνευματικο κουβαρι...
  σε κανεναν σχολιαστη δεν απαντας!!δεν δινεις τις πηγες σου,και αν κρινω απο αυτους που σε στηριζουν...ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! οι ανθρωποι ειναι "πανσοφοι" απο επιχειρηματα!...αλλος βελαζει,αλλος κοπρολογει,αλλος βριζει...ωραιους οπαδους εχει η θρησκεια σου!!! να βαλεις υποψηφιοτητα για...θεος,ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΤΟΥς ΕΣΧΑΤΟΥς ΚΑΙΡΟΥς ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...!!!
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ που πουλας...ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΠΑΤΗ & Η ΣΥΓΧΥΣΗ που εχεις αλλα & που προκαλεις...
  ΚΑΘΕ "ΧΡΙΣΤΟΣ" η' "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ" εξω απο τα ιερα κειμενα της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ που εγραψαν ΑΓΙΟΙ & ΟΧΙ αερολογοι,ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ & οδηγει στον Αντι-Χριστο...
  ευχομαι να σε λυπηθει η Παναγια,διοτι σε περιμενει σκοταδι,μεγαλυτερο απο αυτο που εχεις μεσα σου.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 184. 10.52 ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
  ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ.
  ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ.
  ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ.
  ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΕΛ.
  Υ.Γ.
  ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 185. ΜΟΡΦΕΑ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 186. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟΨΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA CHANNEL

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 187. ΜΟΡΦΕΑ..δυστηχως ΔΕΝ με καλυψες.μου απαντησες τις ερωτησεις...βαζοντας παλι στην μεση τον -ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ- που δεν υπαρχει ουτε στην Γραφη...ουτε σε αλλο κειμενο.Οσο για τον χρησμο της ΣΥΒΒΙΛΑΣ...σου λεω πως ηταν δημιουργημα του Κωσταντινου.Δεν αναρωτιεσαι ΠΩΣ οι χριστιανοι που απειχαν παρασαγκας απο μαντεια...χρησμους..κλπ -αγκιστρωθηκαν- απο εναν χρησμο που εμφανισε ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟς Ο ΣΦΑΓΕΑς?Καλο ειναι να σκεφτεσαι και λιγο.Ακομη αν διαβασεις προσεκτικα τον ΕΝΩΧ...θα δεις οτι θα σου καταρειψει πολλα απο την -θεωρια σου-σας.
  δεν απαντας λοιπον στις ερωτησεις...απλα...προσθετεις λιγη-κρυμμενη-γνωση.
  πες μου ακομη...που μπορω να βρω το 25 πρωτοκολλο?ποιος το ανακαλυψε?την βιβλο των μπαχομεχ?ειμαι σιγουρος πως την εχεις...κοιτα στον τομο 6 σελιδα 52.περιγραφει εναν διαλογο μεταξη ΣΑΜΑΕΛ και ΛΙΛΙΘ...ο οποιος υπαρχει στα ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ....οπως γραφει.ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ?οι δυο τους ηταν μονο...και κατα δευτερο...τα χαλκινα βιβλια..ηταν βιβλια που εγραφαν την ΑΛΗΘΕΙΑ...Δηλαδη βιβλια του ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥΣ!!Αφησαν οι δαιμονες καποιον τριτο να μπει?τους ηχογραφησαν?κατασκοπια?ποιος τον αποκαλυψε για να γραφτει? Ο θεος?Γιατι δεν αποκαλυψε την αληθεια Μονος του?επισης..ο αρχαιος εχθρος...ειναι εκατ.ετων.δεν κοιμουνται δεν νυσταζουν...δεν γερνανε.ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ -ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ-υπαρχουν και οι -ΓΕΡΟΝΤΕΣ-ΜΠΑΧΟΜΕΧ...ελεος.διαβαζεις οτι σε βολευει..απο τις -πηγες- σου.δεν κοιταζεις λεπτομερεις...ΒΑΡΙΕΣΑΙ...οπως λες.
  εγω σου λεω..προσεχε τι βαζεις στο κεφαλι σου..γιατι δεν μπορει να στο βγαλει ΚΑΝΕΙΣ!!!
  ΥΓ Συμφωνω με τον σχολιαστη παραπανω..πως για 144.000 μιλανε και οι μαρτυρες του ιαχωβα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 188. ΜΟΡΦΕΑ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 189. ΑΚΟΜΗ...μορφεα..σου λεω πως ολη η γνωση..προηρθε απο τα χαλκινα βιβλια...-γιατι ο χαλκος σκωτωνει τους νεφελιμ..-ΣΩΣΤΑ? Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑς ΤΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟς...ΟΠΩς Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ....μιλαει για 2 τυπους..που τον πηραν τηλεφωνο...και του τα εβαζαν σε φωτοτυπιες κατω απο την πορτα του γραφειου.ΣΩΣΤΑ?ΠΕς μου τωρα..ποσο δυσκολο θα ηταν να βαλει μια δυο απο τις φωτοτυπιες σε μια τριλογια? μιας και ειναι η ΠΗΓΗ που επικαλειται ΣΥΝΕΧΕΙΑ????
  ΑΦΕΝΟΣ...θα ειχε περισσοτερους υποστηρικτες...και Αφετερου....θα ετοιμαζομασται ολοι για ΠΟΛΕΜΟ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ!!
  ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ...ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 190. ΜΟΡΦΕΑ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 191. ...καποιος σχολιαστης ποι πανω μιλησε για "Κωσταντινος ο σφαγεας"!!!
  αγαπητε φιλε εαν εννοεις τον αυτοκρατορα Κωνσταντινο τον μεγα και αγιο...ως σφαγεα λυπαμαι για το βλασφημο σχολιο σου!
  Σε ενημερωνω πως εκτος απο παπαδες αγιοι,υπαρχουν & ιατροι,& εργατες,& δουλοι,& πλουσιοι,& φτωχοι,& απο ολα τα επαγγελματα!!! επισης υπαρχουν & Αγιοι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,οπως ο Αγ,Γεωργιος,ο Ευσταθιος,ο Δημητριος,ο Αρτεμιος,ο Μερκουριος και πληθος αλλοι...ΦΥΣΙΚΑ & Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ...και φυσικα οι στρατιωτικοι οπως γνωριζεις εχουν "επαγγελμα" την αμυνα της χωρας τους,& στους πολεμους δυστυχως ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!!
  Αν νομιζεις φιλε μου οτι οι Χριστιανοι ειναι τιποτα μαμοθρεφτα,που κανουν μονο προσευχες και μετανοιες...ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ...
  εαν ερθει καποιος και προσπαθησει να μου σκοτωσει το παιδι,την γυναικα,η' τον πατριωτη-συμπολεμιστη μου(σε περιπτωση πολεμου),εγω προσωπικα θα του κρεμασω τα εντερα στο λαιμο...!
  εαν ομως ΕΙΜΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟς & με εκβιασει να προδοσω την Πιστη μου η αλλιως πεθαινω θα προτειμησω το ΑΓΙΟ ΘΑΝΑΤΟ(ΜΑΡΤΥΡΙΟ)...
  αυτα! καταλαβες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 192. Ασε μας βρε ΑρΜΑρΤΩΛΟΣ με τις ευραικες προπαγανδες.Το αρθρο μιλαει για τους Ελλ
  και τους ενδοξους Ελληνες θεους μας.Εσυ τι θελεις
  εδω μεσα μηπως προσηλιτιζεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 193. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που στο ετήσιο ελληνικό εορτολόγιο δεσπόζουν δεκάδες Σύριοι, Μεσοποτάμιοι, Καππαδόκες, και εκατοντάδες Παλαιστίνιοι άγιοι και αναλογικά απουσιάζουν σχεδόν εντελώς οι Έλληνες! Δε είναι λοιπόν διόλου τυχαίο, που οι ετήσιες διατεταγμένες εορτές των Ελλήνων είναι κατειλημμένες από όλους τους ήρωες της Παλαιάς Διαθήκης. Κάποιοι το θέλησαν ακριβώς έτσι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 194. ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 195. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ . ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ !!
  ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
  ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ .
  ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 155 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!
  ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!

  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !!

  ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
  ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!

  ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!

  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΕ 155 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ : ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ = ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!!!!!!
  ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ??

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 196. ΑΜΑΡΤΩΛΕ...
  ΝΑΙ,ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΦΑΓΕΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΙΣΠΟΥ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΩΤΩΣΕ.Η -ΙΣΤΟΡΙΑ-ΛΕΕΙ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ...ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ-ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕΓΑΛΕ.ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΛΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ....ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΦΑΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΣΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ (ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ..Ο.)ΑΥΤΟΝ ΕΝΝΟΩ ΣΦΑΓΕΑ...ΩΡΑΙΟΣ -ΑΓΙΟΣ-...ΩΡΑΙΑ -ΑΜΥΝΑ...ΚΑΙ ΝΑΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΟΘΡΕΠΤΟ ΕΝΑΣ ΦΟΝΙΑΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟ...ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ...ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΧΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ...ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ -ΑΓΙΟΥ-.ΨΑΧΤΟ ΚΙΑΥΤΟ...ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΤΕΛΟΣ.
  ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ GOOGLE -ΜΕΓΑΣ ΣΦΑΓΕΑΣ-ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ -ΑΓΙΩΝ-.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ..ΤΟΥ ΑΥΝΑΑΝ..ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ...ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ.
  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΟΛΙΟ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ...ΑΚΟΥΣ ΑΓΙΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΤΡΕΛΛΑΡΑΣ....ΦΤΟΥ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 197. ΥΓ..ΑΜΑΡΤΩΛΕ...
  ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΑ ΤΟΝ -ΑΓΙΟ-ΣΦΑΓΕΑ-ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕΣ
  --Αν νομιζεις φιλε μου οτι οι Χριστιανοι ειναι τιποτα μαμοθρεφτα,που κανουν μονο προσευχες και μετανοιες...ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ...
  εαν ερθει καποιος και προσπαθησει να μου σκοτωσει το παιδι,την γυναικα,η' τον πατριωτη-συμπολεμιστη μου(σε περιπτωση πολεμου),εγω προσωπικα θα του κρεμασω τα εντερα στο λαιμο--
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕ.....ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή