Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΕΔΙΩΞΕΣ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΡΑΚΟΣΟΥΣ

Ο λαός, από την δυναστεία του βασιλικού καθεστώτος και από την περιβόητη φράση, «Ελιά ελιά και κώτσο βασιλιά» πέρασε στο περιβόητο δημοψήφισμα, με το οποίο απεφάνθη ότι, έπρεπε να διώξει τάχιστα τον κώτσο βασιλιά και στην θέση του να ενθρονίσει τρακόσους κώτσους βασιλιάδες, διότι τα τότε μαθηματικά του λαού έλεγαν, μιάμιση σαρδέλα, μιάμιση δραχμή.
Κατόπιν, οι τρακόσοι βασιλιάδες που....
ενθρονίστηκαν με την εντολή του πάνσοφου λαού, με τις ενέργειες τους και τις αποφάσεις τους έφεραν τον λαό σε κατάσταση χάους, οικονομικού και εθνικού και τότε πάλι ο λαός επενέβηκε, δίνοντας στην ουσία λευκή ψήφο στην αρβύλα, για να σώσει τα πράγματα και από ότι λέει ο σοφός λαός όχι μόνο τα έσιαξε, αλλά είδαν δρόμους, φως, νερό, τηλέφωνο και δάνεια, για να αγοράσουν σπίτια, χωράφια, και ζώα, πολλά ζώα.

Με το πέρασμα των ετών όμως και πάλι ο πάνσοφος λαός αποφάσισε ότι, έπρεπε να ξαναδώσει την εξουσία στους τρακόσους κώτσους βασιλιάδες, για να χορτάσει όπως έλεγε τότε εκτός από ψωμί και μπόλικη δημοκρατία, δηλαδή, να κάνει και να λέει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, όπως έκαναν οι λαοί και σε άλλα κράτη, τα οποία είχαν πολλούς βασιλιάδες, η εκτίμηση όμως γι μια ακόμη φορά του λαού ήταν λάθος, διότι εκεί μπορεί να είχαν πολλούς βασιλιάδες, αλλά δεν είχαν κώτσους βασιλιάδες.

Με το πέρασμα του χρόνου όμως αποδείχτηκε και κάτι άλλο, ότι τα τότε μαθηματικά του λαού ήταν λάθος, διότι οι τρακόσοι βασιλιάδες, μαζί με τους αυλικούς τους στοίχισαν και στοιχίζουν πολύ περισσότερο στον λαό και σε χρήμα αλλά και σε εθνικές αποφάσεις, με αποτέλεσμα τώρα ο ίδιος λαός που παλαιότερα έδιωξε καθεστώτα όπως το βασιλικό και το στρατιωτικό από την έρμη τούτη χώρα να επιζητεί μετά μανίας από αυτά τα καθεστώτα να γυρίσουν πάλι πίσω, μήπως και μπορέσουν να τον απαλλάξουν από το δυσθεώρητο βάρος που του κρέμασαν στον λαιμό οι τρακόσοι εθνέμποροι βασιλιάδες, που ο ίδιος έστεψε και ενθρόνισε.

Τώρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι ήταν παλιά, διότι οι τρακόσοι βασιλιάδες για να μην την πατήσουν και πάλι και χάσουν τις χρυσές άμαξες και τα τσουβάλια λίρες από πιθανά βασιλικά και στρατιωτικά συστήματα, φρόντισαν να πατώσουν την μπανανία, σε τόσο βαθιά και σκοτεινά νερά έτσι ώστε, να μην μπορεί κανένας να την ανασύρει από αυτά, όπως για παράδειγμα τον Τιτανικό, που όλοι θέλουν να τον επαναφέρουν στην επιφάνεια, αλλά σε κανέναν δεν συμφέρει να το κάνει.

Και να μην ξεχνάμε ποτέ το κυριότερο, ότι τις μπουκάλες και τα σκάφανδρα για τέτοια σκοτεινά βάθη τα έχουν μόνο οι τρακόσοι κηφήνες, τους οποίους μάλιστα προστατεύουν οι χιλιάδες αγριομέλισσες, οι οποίες για να μην χάσουν την κυψέλη τους είναι αποφασισμένες να τσιμπήσουν θανάσιμα όποιον πάει να πειράξει τους κηφήνες τους.

Οι αγριομέλισσες δεν γνωρίζουν όμως ότι, υπάρχουν εκτός από αυτές και οι μέλισσες δολοφόνοι, οι οποίες εάν και ποσοτικά λιγότερες μπορούν να σκοτώσουν χιλιάδες αγριομέλισσες και κηφήνες σε μία μόνο επίθεση, αρκεί να το αποφασίσουν.

Έως τότε πατριώτες, ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί:

Ζήτω το έθνος(Για όσο θα υπάρχει).
Ζήτω η πατρίς(Για όσο θα υφίσταται).
Ζήτω ο στρατός(Για όσο θα είναι).
Ζήτω το δημόσιο(Που σίγουρα θα είναι).
Ζήτω οι μίζες(Που πάντα θα είναι).
Ζήτω οι μιζαδόροι(Που για πάντα θα είναι).
Ζήτω οι προδότες(Που πάντα θα υπάρχουν)
Ζήτω οι ανθέλληνες(Που κάμποσοι είναι).
Ζήτω η ανομία(Για δες τι καλά που είναι).
Ζήτω η ατιμωρησία(Για τους κηφήνες είναι).

Ζήτω πατριώτες, ζήτω.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

14 σχόλια :

 1. H πραγματική ιστορία για το πώς άλλαξε το πολίτευμα στην Χώρα μας.
  Ο αρχηγός της Επαναστάσεως έστειλε συνεργάτη της εμπιστοσύνης του στο σπίτι του Χριστόφορου Στράτου, στην Γλυφάδα.
  Ο “απεσταλμένος” είπε στον Στράτο, ότι ο Παπαδόπουλος επρότεινε να συμφωνήσουν μαζί με τον Κωνσταντίνο τα πρόσωπα μιας νέας κυβερνήσεως, η οποία θα προχωρούσε σε εκλογές, εντός τακτής προθεσμίας.
  Έτσι, ο Βασιλεύς θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα και θα έσβηναν οι πικρίες του παρελθόντος.
  Η σημασία της προτάσεως Παπαδοπούλου έχει μεγαλύτερη αξία, αν σκεφθεί κανείς την πλήρη αντίδραση που αντιμετώπιζε ο ίδιος για το θέμα του Βασιλέως, όχι μόνον από τους κατώτερους αξιωματικούς, αλλά ακόμη και από τον Μακαρέζο. Ο Χριστόφορος Στράτος εμφανίσθηκε μουδιασμένος.
  Ο Κωνσταντίνος, επηρεαζόμενος – προφανώς – από τον Μάκη Αρναούτη, έδωσε αρνητική απάντηση. Ο Γ. Παπαδόπουλος, με έκδηλη απογοήτευση, αντελήφθη πλέον ότι ο Βασιλεύς είχε λάβει ολέθρια απόφαση για τον ίδιο και την Δυναστεία. Είχε ανατινάξει την τελευταία γέφυρα επιστροφής του.
  Η ανταρσία στο Ναυτικό με το “Βέλος” που θα α****υθούσε – μια κίνηση που είχε χάσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, αφού ήταν γνωστή στην Κυβέρνηση – ανετίναξε κυριολεκτικά το θέμα της Βασιλείας στην Ελλάδα.
  Το στρατιωτικό καθεστώς τον είχε ξεγράψει, ενώ άλλοι που εμφανίζονταν φίλοι του Βασιλέως θα τον επρόδιδαν αμέσως μετά την Μεταπολίτευση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. (Οι αγριομέλισσες δεν γνωρίζουν όμως ότι, υπάρχουν εκτός από αυτές και οι μέλισσες δολοφόνοι, οι οποίες εάν και ποσοτικά λιγότερες μπορούν να σκοτώσουν χιλιάδες αγριομέλισσες και κηφήνες σε μία μόνο επίθεση, αρκεί να το αποφασίσουν).

  ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ";
  ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΡΕ ΝΕΝΕΚΟΙ, ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ, ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.
  ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.
  ΑΛΗΤΕΣ, ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΔΗΛΑΔΗ Η ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ... Η ΤΡΟΙΚΑ? ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ? Α ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ 3 Ιουλίου 2011 8:23 μ.μ.

  +1000000000000000000!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΚΑΙ 300 ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΥΔΑΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΕΙΧΑΜΕ! Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ. ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΡΕ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ΤΟ 1974 ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ,ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ,ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΜΙΖΕΣ -ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΤΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ,ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ;;; ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!! ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΟΥ!! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΩΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ .ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 .ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ .ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ,ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΛΙΓΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΝ ΠΛΥΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΥΓΥΡΝΑ.

  ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο Εφιάλτης όμως, άνοιξε από αλλού τη κερκόπορτα. Και δεν έχει καμμία απολύτως σχέση oύτε μέ μέλλισες ούτε μέ αγριομέλλισες.Τά πάντα ελεγχόμενα καί προκαθορισμένα... Μη ψάξετε, είναι άνευ ουσίας άνευ σημασίας. Ιστορίες ανθρώπινης αδυναμίας. Αυτοί που ξέρουν ήδη μπορούν να κρίνουν. Οι υπόλοιποι ας εικάσουν, ας γυρίσουν σελίδα, ας ξεχάσουν. "... σ' αυτό το κόσμο όσοι αγαπάνε τρώνε βρώμικο ψωμί ...".

  ...Κάηκαν τα πάντα γύρω μας, ... και μεις μαζί τους. Καμμένοι και μεις, ... πολύ καιρό τώρα, και ακόμα μια φορά τώρα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ποιός βασιλιάς ρε ζώα θα κοίταγε την ελλαδίτσα?Ο Γλυξμπουργκ?Έχει κανένας στο χωριό του το επίθετο αυτό??Να πιστέψω δηλαδή ότι ένας ξένος που μας τον φόρεσαν βασιλιά με το ζόρι ότι έγινε κιόλας έλληνας??Πισω λούγκρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΠΡΟΣ 12.06Ο ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ ΗΤΑΝ ΑΓΓΛΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟ 1821 .ΤΟ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΣΤΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΣΤΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ .ΤΟ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΨΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΝΤΕΜΕΚ ΓΙΑ ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή