Γ.Καλλιάνος: « Απαγορεύεται να είμαι Χριστιανός επειδή έχω πτυχίο στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά;»

 Ο Γιάννης Καλλιάνος μετά τον κατακλυσμό σχολίων που δέχτηκε για την εικόνα της Παναγίας στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα που δακρύζει όλο το 24ωρο εδώ και έναν χρόνο, αποφάσισε να τοποθετηθεί.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει πως δεν μπορεί να καταλάβει τη λογική που λέει πως «κάποιος που έχει τελειώσει το Μαθηματικό τμήμα και έχει κάνει Μεταπτυχιακές σπουδές στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά «απαγορεύεται» να είναι Χριστιανός και να νιώθει κατάνυξη αντλώντας δύναμη ύστερα από προσωπική προσευχή».

Επίσης, αδυνατεί να κατανοήσει το γεγονός ότι επειδή «έχω εντρυφήσει βαθιά στην επιστήμη των Μαθηματικών, όλα μα όλα θα πρέπει να έχουν κάποια επιστημονική εξήγηση».

«Στη δική μου «ματιά» υπάρχουν και κάποια γεγονότα που ίσως δεν μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά» εξηγεί.

Μάλιστα, επισημαίνει πως ο ίδιος ουδέποτε ειρωνεύτηκε και χλεύασε τη θρησκεία κανενός, ενώ ούτε απαίτησε ποτέ από κανέναν να πιστεύει στο Χριστό, καθώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει και να ενεργεί στη ζωή του όπως εκείνος επιθυμεί.

«Είναι προσωπική μου επιλογή να είμαι βαθιά θρησκευόμενος και δεν προσπάθησα ποτέ και σε κανέναν να επιβάλλω την άποψη μου πάνω σε αυτά τα ζητήματα» τονίζει μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτησή του:

loading...