Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

600.000.000 € ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΑΡΙ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Είναι πραγματικά, ν'απορεί κανείς, για το που βρίσκουν οι κυβερνώντες, το τόσο πολύ θράσος τους...

Άραγε, αυτοί είναι τόσο πολύ ξύπνιοι, ή εμείς κοιμόμαστε, παραπάνω από όσο πρέπει; Πιθανολογώ το δεύτερο. Γιατί αν ισχύει το πρώτο, βρείτε μου.. πηγάδι, να πάω να πέσω μέσα.
Έχουμε λοιπόν και λέμε.
Τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, που....
χρωστούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος στην εφορία, στάθηκαν αρκετά, για να αναγκάσουν την τότε υπουργό Πολιτισμού, με αρμοδιότητα τον τουρισμό, Αγγελική Γκερέκου, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από το αξίωμά της.

Κι αυτό, γιατί η Κερκυραία ηθοποιός και πολιτικός, ήταν ΣΥΖYΓΟΣ του Τόλη. Και το ήθος της, ¨στριμώχθηκε¨ από την δικαιολογημένη της ευθιξία. Και έτσι... μας τελείωσε.

Τα χρέη των εξακοσίων ( καλά διαβάσατε 600 εκατομμυρίων ευρώ ) προς το δημόσιο,....
της κυρίας Μαρί Δασκαλαντωνάκη, δεν είναι αρκετά για να προκαλέσουν στον ΣΥΖYΓΟ της, αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος ΝΙΚΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, για να έχει, μια ανάλογη, με την κυρία Γκερέκου, ευθιξία;

Και καλά ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ. Διαβάζει... αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Ο Πρωθυπουργός που θέλει να το παίξει τίμιος και καθαρός, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Τον άμπακο χρωστάει η κυρία αυτή ( σύζυγος Υπουργού Σηφουνάκη ) στο δημόσιο. Και στους ασφαλιστικούς φορείς. Ο ........σύζυγος, όμως, Σηφουνάκης, επιμένει να ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Προφανώς... από κακή συνεννόηση ίσως, η συνάντησή του με το ΗΘΟΣ, δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα.

Καιρός όμως είναι, αφού ο ίδιος, δεν έχει... τσίπα ( άλλη λέξη ήθελα να πω, αλλά ας όψεται ο... πολιτισμός μου) και δεν την κάνει από το αξίωμά του, μέχρι να βρει η κυρία ( σύζυγος ) Δασκαλαντωνάκη, χρήματα, για να τα δώσει στο πολύπαθο δημόσιο, να τον... διευκολύνει ο Πρωθυπουργός. Δείχνοντάς του την έξοδο.

Μιας και ο ίδιος δεν την βλέπει..

Δεν θα γίνει όμως.. Ξέρετε γιατί;

Γιατί ο Σηφουνάκης, είναι χρόνια φίλος του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Και την ανάμιξή του με την πολιτική, σ' αυτόν την οφείλει... Ποιος σου είπε Άντζελα Γκερέκου, να μην έχεις και συ τέτοιες φιλίες με τον.. σκιώδη ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ μας.

Εσύ για 5 εκατομμύρια, παρέδωσες το χαρτοφυλάκιό σου. Αυτός με 600 εκατομμύρια και είναι ακόμα εκεί. Να το παίζει... Υπουργός. Με σαράντα πέντε παρατρεχάμενους γύρω του, να τον ξεσκονίζουν..

Αυτά θέλανε να διαγράψουν, τα λαμόγια. Με επικεφαλής τον Παπακωνσταντίνου. Αυτά επιχείρησαν να σβήσουν, με το νομοσχέδιο που προσπάθησαν να περάσουν. Κόψανε μισθούς και συντάξεις, από τον ΑΝΗΜΠΟΡΟ στο να αντιδράσει λαό, για να τα χαρίσουν στους απατεώνες.

Για να τα ΧΑΡΙΣΟΥΝ και στην Δασκαλαντωνάκη, για να συνεχίσει να το παίξει μεγαλοξενοδόχα. Με τόσα χρέη στο δημόσιο.

Άρμεξαν μέχρι εξαντλήσεως, τις πιο ευημερούσες επιχειρήσεις - φιλέτα, όπως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ της Θεσσαλονίκης. Το ¨Cape Sοunio¨ το ¨ FILOXENIA¨ στην Καλαμάτα και ένα σωρό πολυτελή ακόμα ξενοδοχεία, βγάλανε τα δισεκατομμύρια στο εξωτερικό, σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όλοι τους, αφήνοντας στο κράτος δυσβάστακτα χρέη.

Στο κράτος αυτό, που τους χαϊδεύει. Που τους ενθαρρύνει να γίνουν ακόμα πιο κλέφτες, πασχίζοντας στα μουλωχτά, να περάσει νύχτα, χαριστικό γι' αυτούς, νόμο! Το κράτος αυτό, που έχει υπουργό του τον Σηφουνάκη. Και τον διατηρεί και τον.. νταντεύει.

Αντίθετα με την Γκερέκου, που της έκανε ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ την παραίτηση. Και μην φανταστείτε ότι αυτό έγινε για τα 5 εκατομμύρια του Βοσκόπουλου. Σιγά. Απλά η Γκερέκου, είχε αρχίσει να την μπαίνει στον Γερουλάνο. Και ψάχνανε ευκαιρία.

Για όλα αυτά όμως, ποιος είναι ο βασικός υπαίτιος ; Ποιος παρακολουθεί απαθής τον χορό αυτό της απάτης, χορεύοντας κι αυτός το δικό του Καλαματιανό; Νιάου - νιάου στα κεραμίδια, δεν κάνει ο λύκος... Είναι γνωστό ποιος κάνει. Είναι γνωστό το ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΙΩΠΑ.

Η δικαιοσύνη είναι . Η οποία πλέον έχει αποκτήσει πολύ ¨ στραβισμό¨ απέναντι σ' αυτά όλα τα φαινόμενα.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

Ήρθε και αυτή, για να κλείσει το κομμάτι αυτό του κύκλου, που ο πολίτης, θα μπορούσε να διακρίνει μια, αμυδρή έστω, δέσμη ελπίδας.

Έκλεισε λοιπόν ο κύκλος.

Συμπληρώθηκε το τρίπτυχο, που αποτελείται από το ΚΡΑΤΟΣ, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Και τώρα δείτε πόσο πολύ μόνοι είμαστε... Έρμαια στις δολιότητες των λογίς Σηφουνάκιδων, Δασκαλαντωνάκιδων και ένα τσούρμο ΑΚΗΔΩΝ ΚΛΕΦΤΑΚΗΔΩΝ...

Τόσα και τόσα συμβαίνουν γύρω μας. Και οι δικαστικές αρχές, ασχολούνται ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ, μόνο με το κλεφτρόνι που έκλεψε για να πάρει τη δόση του, ή για να πουλήσει ένα βράδυ μούρη στη γκόμενα..

Κι όλα τα άλλα μεγαλοκλεφτρόνια, απολαμβάνουν ελεύθερα τις κλοπές τους, πλουτίζοντας εύκολα και ξεκούραστα, υπό την κοινωνική συναναστροφή μάλιστα, αυτών που ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ θα έπρεπε να ενεργήσουν και γι'αυτούς.

Γιατί οι νόμοι που έχουν στα χέρια τους, δεν ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ, το κλεφτρόνι από τον αρχιληστή...

Έτσι είναι δυστυχώς. Και αλoίμονο στη χώρα, που χάνει από το πλευρό της και αυτή την ιερή, την ΥΨΙΣΤΗ ελπίδα της, που λέγεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Πρέπει, όσο είναι καιρός, να αντιδράσουμε εμείς. Να τους δείξουμε εμείς αυτό που πρέπει να κάνουν..

Γράψτε συνάδελφοι, εδώ στα blogs, για το σκάνδαλο αυτό. Για τα τεράστια χρέη της συζύγου του υπουργού.

Και για τον υπουργό αυτόν, των οικονομικών, που ήθελε με νόμο να χαρίσει 25 δις και στην κα Σηφουνάκη, αλλά και σε εκατοντάδες μεγαλοαστούς πάμπλουτους, που φθάσανε τη χώρα, εδώ που τη φθάσανε.

Εμείς μείναμε μόνο, να κρατάμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ .

Τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, το έχουν βουλώσει, γιατί συντηρούνται από την κρατική διαφήμιση.

Εμείς μείναμε μόνο, για να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι σ'αυτά τα φαινόμενα, που διαδέχονται το ένα το άλλο, σαν ΣΥΦΟΥΝΑκηδες...

Καταθέστε ψυχή παιδιά..

Χανόμαστε.

http://fainareti.wordpress.com/

77 σχόλια :

 1. είναι ωραίο μούι ρε η χοντρή λέμε.....
  axxaxaxxaxaxxaxaxxaxa
  που είσαι πυθαγόρα να δεις τη τραβάμε με δαύτους...
  και που να σου πω πυθαγόρα ότι κάποιος από αυτούς που τους ψήφισε ενδεχομένως να είναι και απόγονος σου(μακρινός ξάδερφος ένα πράμα) αλλα μάλλον μακάκες σου λέω μάλλον... αυτοί είναι από εδώ κάτω το κράτος που δημιούργησαν πριν λίγα χρονια εν μέσο 'ολοκαυτώματος'

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

  ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!

  ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ 600 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙΑ!!!

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ, ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΓΑΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΚΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΗΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑΧΟΥΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 1.43 den katalaves,AYTH se gamaei!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΣΒΗΝΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. φτου σου μωρή χοντρη μας τα τρως και μενα θα με κλεισουν μεσα
  που.τα.να
  σιφουμακη αν σε βρουν σε χαντακι μη αναρωτηθεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΛΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΣΙΦΟΥΝΑΚΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΕΞΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝΔΥΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΒΡΟΝΤΑΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΤΣΗΔΕΣ!!!

  ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΤΣΗΔΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Σαν πολλά μου φαίνονται 600 εκατομμύρια ευρώ.

  Ποια είναι η πηγή σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΚΑΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ.

  ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΥΤΑΧΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΙΣΧΥ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΟΟΟΟΟΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ...ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ , ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ , ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΡΟΛΟΪ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ , ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΙΑΞΗ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΑΧΙΣΤΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΧΑΛΑΛΙ ΜΩΡΕ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΗ ΜΙΣ ΠΙΓΚΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ
  ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ.
  ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αυτό το βούρλο που χρωστάει πρέπει να έχει σχέση με οικογένεια ξενοδόχων, αν δεν κάνω λάθος!!!
  Το θέμα μας είναι πως, τα βούρλα από πλούσια αρ@@@@α, πάντα βρίσκουν και δεν τους πειράζει κανείς.
  Πάντως στην θέση του Σιφουνοπαπαρδελάκη δεν θα ήθελα να ήμουν, γιατί σκέφτομαι πως πρέπει να εκτελώ και συζυγικά καθήκοντα και κάποια στιγμή και η φαντασία τελείωνει και άντε μετά να προσποιηθείς οργασμό σε κρητικοπούλα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ.

  ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. γιατι εχεις την εντυπωση οτι γ@@@@@@νε ολοι αυτοι 12:02?ειναι ολοι βιτσιοζοι εμας μονο τους αρεσει να γ....... αλλα και μας μαλλον μας αρεσει για να μην τους εχουμε διωξει απο δω ολους δαυτους.δεν μπορει καποιως τροπος θα υπαρχει γαμωτο!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ελα μωρεεεεεεεεεεεεε...

  Για τόοοοοοοσσσσσσσσσσααααααα λίγα !!!!
  Ο Τσουκάτος το ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
  ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ...

  Εξάλλου....Για τον Σοσιαλησμό αγωνίζονται και οι σύντροφοι...
  Άσε που έχουν μόνιμα καλσμένο τον Πάγκαλο
  και έχουν και εξοδα...

  Και στο κάτω κάτω της γραφής
  Τι σας νοιάζει εσας,
  φόρου ζωης και θανάτου
  έλληνες ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ του ΠΑ$$ΟΚ..!!!!!

  για πληρωσε ..για πληρώστε..Γιατί ΕΙΠΑΜΕ
  ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ....ΜΠΑΤΑΚΣΗΔΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΝΑΥΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΦΘΑΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ-----ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣΣ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ----6000.00000 ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ- 42 ΔΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ--523 ΔΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΟΙ ΧΡΗΜΤΙΣΤΗΡΙΟ--ΔΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ--ΔΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ--ΔΙΣ ΦΕΣΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ--ΔΙΣ Η ΦΟΡΟΔΙΑΣΦΥΓΗ --ΔΙΣ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ---ΔΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ---ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ......ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΥΠΟΔΟΥΛΟ--ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΙΣΘΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΙΛΟΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ-----ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΩ --ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ-- ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ--ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ---ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ--

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. αφου δε πληρωνουν αυτοι,εχουν την απαιτηση
  να πληρωσουμε εμεις
  μιλαμε θελουνε πολλες κλωτσιες
  κοθωνι ελληνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Να πάει άμεσα φυλακή , να κατασχεθούν όλα τα ξενοδοχεία της να δοθούν σε ανέργους με απελευθερωμένα τα χρέη προς το δημόσιο για να τα εκμεταλλευτούν και ο υπουργός στο σκαμνί για προσβολή της κοινωνίας έλεος πλέον με τους αλήτες και να τανε οι μόνοι ? φαντάζομαι τι υπάρχει ακόμα που δεν ξέρουμε και ίσος να μην μάθουμε και ποτέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΙΟ ΆΝΤΡΕΣ' ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΗΝ
  ΠΡΟΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ 600.ΟΟΟ.ΟΟ EURO.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΙΟ ΆΝΤΡΕΣ' ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΗΝ
  ΠΡΟΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ 600.ΟΟΟ.ΟΟ EURO.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΙΝΔΙΑΝΟΣ

  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ..

  ΟΛΑ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΕ ΜΕΣΑ Ο ΖΙΓΚΟΛΟ..

  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ..

  ΤΟ ΔΕΙΧΝΗ ΚΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΡΟΦΑΝΤΟΥ ΑΛΩΣΤΕ..

  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΤΕΙΣΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΗΣΕ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ..

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΗ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ.
  ΔΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ρε παιδια και τα κομματα που χρωστανε 300εκ ευρω απο που θα τα πληρωσουν?Παλι εμεις δεν θα τα δωσουμε?Και εχει ακομα κατι κοματοσκυλα που σε τρελλενουν ρε......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. -
  ΞΕΧΝΑΥΕ ΟΜΩΣ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ
  ΟΤΙ
  Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ
  ΤΟΝ
  ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩ. ΛΟ.

  ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΣΟΝ.
  ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΕΝΕΧΥΡΟ
  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.... ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Η ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ... ΕΠΙ ΑΝΤΡΕΑ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΡΗΤΗ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ... ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ... ΔΕΝ Θ' ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Τον ζηλεύω το Σιμουνάκι...Τι θεογκόμενα έχει παντερευτεί.Είμαι σίγουρος πως δεν την πήρε για τα...λεφτά της...
  Σιμουνάκι τράβα στο Σειρηνάκι να γυρίσεις καμμιά extreme τσόντα με την γυναικάρα σου μηπως ξεχρεώσεις και άντε στο διάολο ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Μη μου δικαιολογείς τη Γκερέκου, πως και καλά για λόγους ευθυξίας παραιτήθηκε! Δεν παραιτήθηκε από Βουλευτής, ούτε ο Βοσκόπουλος έδωσε τα 5 εκατομμύρια στο Κράτος!!! Κάτι άλλο που πρέπει να πω είναι πως δεν πρέπει να λέμε ο κύριος και η κυρία! Ποιος κύριος και ποια κυρία είναι από αυτούς! Αυτοί είναι όλοι τους Λ Α Μ Ο Γ Ι Α ! ! ! Κόψτε λοιπόν τα κύριος και κυρία, γιατί προσδίδει αυτή η λέξη τιμητικό όρο και αυτοί μόνο για τιμές δεν είναι, αντιθέτως είναι όλοι τους για τη Φ Υ Λ Α Κ Η ! ! ! ! ! !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Η GΑΜΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??????
  ΑΥΤΑ ΤΑ ARΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!! ΤΟΥΣ ΑΡΩΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!
  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΧΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
  ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ο εικονιζόμενος κύριος δηλώνει αντιστασιακός κατά της 7ετούς δικτατορίας 67 – 74.
  Θυμάμαι τον Μανδηλαρά, τον Μουστακλή, τον Αλέκο Παναγούλη κ.α. και αναρωτιέμαι, τι σχέση μπορεί να είχαν οι αγώνες, τα βασανιστήρια, ακόμα και η ίδια η ανθρώπινη ζωή κάποιων ανθρώπων, με τα κατακάθια τύπου Σιφουνάκη, Παπουτσή, Γερουλάνου, Διαμαντοπούλου, Χρυσοχοϊδη και όλων αυτών που σήμερα «τιμούν» την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
  Σας το λέω κατάμουτρα και σας φτύνω επιπλέον ελεεινά ξενόδουλα ανδρείκελα:
  Δεν θα γονατίσουμε με τίποτα και θα δώσουμε ακόμα και τη ζωή μας για να φύγετε σκουλήκια του κερατά, για να κάνουμε την Ελλάδα χώρα της δημοκρατίας της ελευθερίας και της αυτάρκειας για τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες της. Δεν είστε τίποτε άλλο παρά μία πολιτικά οργανωμένη εγκληματική συμμορία από το 74 μέχρι σήμερα που φέρει πολιτικά ονόματα κομμάτων (ΛΑ.Ο.Σ., Κ.Κ.Ε., Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και ότι άλλο διαολοέκφυλο έχετε μέσα στη βουλή σας) και προσπαθεί να ξεπουλήσει τη χώρα.
  Υ.Γ. Ερώτηση προς τους ναυτιλομένους:
  Με ποιους τοπικούς παράγοντες, νυν προσκειμένους στην κυβερνητική παράταξη, αλλά παλαιώθεν συνεργάτες του αειμνήστου Μακαρέζου, συνεργάζεται η σύζυγος του εν τη εικόνα αντιστασιακού, για την εκμετάλλευση ανενεργούς μεγάλη ξενοδοχειακής μονάδας, σε νησί του Αιγαίου, έχοντας βάλει το χεράκι της και η Κ.Ε.Δ; ε;
  Συγχαρητήρια αντιστασιακέ μου. Και εις ανώτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ;ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟΦΟΡΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ Κ.Τ.Λ.ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΜΟΥΓΚΑ.ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΥΦΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΗ!!!ΕΔΩ ΙΣΧΥΗ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΤΖΑ:Ο ΧΟΤΖΑΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΔΕΜΑΤΙ ΣΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΧΟΤΖΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΘΩΟΘΗΚΕ.ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ Ο ΧΟΤΖΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΕΜΑΤΙ ΣΑΝΟ ΕΚΛΕΨΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΟΓΟ.Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ . ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ , ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΝ Ν΄ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. τι κουκλα γυναικα εχει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΟΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Η ΜΕΛΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΠΕΡΛΕΠΕ,ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΒΟΛΕΥΤΙΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΤΗΣ,Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΣΥΖΥΓΟ,Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣΟ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΟΞΕΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΟΝΤΡΟΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ....ΚΞΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΑΝΤΡΕΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Simounakh-Simounakh.....EISE POLI MEGALO KLEUTRAKI!!!
  AS OPSETE TO ALO TO "KOUNAKI"(NIKOS KAI TZEFRY),GIAUTO SE TRWEI AKOMA O LAOS STO MOUTRAKI......
  G Amelethtos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. 500 ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ'ΤΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ Μ@ΛΑΚΑ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Σωστοοοοος ο 10.11.
  Δεν θα εχει 500 κολητους η οικογενεια Παπανδρεου ??
  Ολοι το ιδιο κλεφτες θα ειναι . Απο υπουργους μεχρι και την οικιακη τους καθαριστρια .Ας τα παρουν απο εκει .Τι μου κολανε εμενα και στους γονεις μας ??
  ΚΑΘΙΚΙΑ .Ουυυστ σκαταδες .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. MARIIIIIIIIIIIII KLEUTRAAAAAAAAAAA.
  G AMELETHTOS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Εισαγγελεας υπαρχει κανεις......Τον νομο στα χερια μας...Αν δεν παει φυλακη η γουρουνα απο μενα θα παρετε εκτακτη εισφορα τα αρ...ιδια μου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Γιατί ξεχνᾶτε βρέ παιδιά ὅτι ααὐτός ὁ ἀληταρᾶς , ἒπεσε μαζί μέ τήν Ἐθνική Τράπεζα τότε, γιά νά φάῃ τά λεφτά τοῦ Βασιλέλη ! Πού τά εἶχε μαζέψει ὁ κόσμος ... καί ἒπεσαν νά φᾶνε 100.000.000 δραχμές καί νά στείλουν στόν ἂλλο κόσμο ἕνα ΠΑΙΔΙ !
  Τοῦ στέρησαν τήν ζωή ... γιά νά ντερλικώσουν !
  Αὐτός καί ὁ ἂλλος ὀ ἀληταρᾶς ὁ Φραγκλῖνος Παπαδέλης (πού ὅταν εἶχε πάθει ἐγκεφαλικό τόν ἒτρεχαν νά τόν σώσουν ... μέ τά δικά μας λεφτά ... μή χάσουμε τό τζόβενο !).

  Ἀπό τέτοιους ἀληταρᾶδες τί περιμένετε ;
  ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !!! Σ' αὐτό τό ἂλογο ποντάρουν ! ὅτι ὁ κόσμος ἔχει κοντή μνήμη ...
  Ἡ ἀλητεῖα τους εἶναι ἀτελείωτη ...
  viper - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. μαλακίες του γαμω-κορανίου

  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/blog-post_11.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/sex-rules.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/blog-post_17.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/blog-post_18.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/vs.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/blog-post_22.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/wtf.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/blog-post_24.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ....
  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ....
  ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ......
  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ο ΠΑΠΑΔΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Αφιερωμένο στον 12.41 για την τιμιότητα του αγαπημένου του έντιμου και σωστού βολευτή του. (Το βολευτής σου πάρτο όπως θέλεις)
  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 11-7-2010
  "Η σκανδαλώδης αυτή ρύθμιση, την οποία εκμεταλλεύτηκαν αρκετοί πρώην υπουργοί και υφυπουργοί καθώς και βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων, καθορίζεται από το άρθρο 50 του Ν.1759 που ψηφίστηκε το 1988 επί ΠΑΣΟΚ. «Γιατροί που απώλεσαν τη βουλευτική ιδιότητα μπορούν να διορίζονται με απόφαση του υπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανάλογα με τα χρόνια άσκησης της ιατρικής ειδικότητας σε κενές οργανικές ή προσωπικές προσωποπαγείς θέσεις του κλάδου γιατρών ΕΣΥ της περιφέρειας προτίμησής τους που συνιστώνται με την απόφαση διορισμού και καταργούνται με την για οποιονδήποτε λόγο αποχώρη σή τους από την υπηρεσία».
  Με την ίδια διαδικασία επανήλθαν τα προηγούμενα χρόνια σε διευθυντικές θέσεις του ΕΣΥ ο πρώην βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ και πανεπιστημιακός κ. Φραγκλίνος Παπαδέλης (2004), ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και βουλευτής Α’ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ κ. Σταύρος Σουμάκης (2001), ο νυν περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και πρώην βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Κίρκος (2004), καθώς και ο πρώην βουλευτής Κορινθίας του Κινήματος κ. Τάσος Χωρέμης (2008).
  Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ Κ' ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΙΜΑ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΛΗΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ 1.000.000 ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 12.03 ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΣΙΦΟΥΝΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΛΑΡΗΣ.
  ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΞΙΖΑΝ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΕΛΠΙΔΑ. ΓΙΑ 'ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Για τον 12.41
  http://www.realpolitics.gr/index.php/archives/23227
  ΝΑ ΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Να χαρώ τιμιότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Π Α Σ Ο Κ !!
  ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ .

  ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΩ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΟΝΑΚΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ.
  ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
  Π.Χ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΜΙΡΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ. ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ CRECOTEL.
  Α ΡΕ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. ΤΙ ΤΟΥ ΒΡΉΚΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΝ???

  το πιάσατε, ε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ . ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ !!
  ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
  ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ .
  ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 155 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!
  ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!

  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !!

  ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
  ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!

  ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!

  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΕ 155 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ : ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ = ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!!!!!!
  ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ??

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΔΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΘΑ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ρε παιδιά δεν κατάλαβα!
  Τα λαμόγια χρωστούν εκατομμύρια στην εφορία και είναι ακόμα έξω και ο ρεζίλης ο Βενιζέλος απειλεί με αυτόφωρο αυτούς που χρωστούν 5001 ευρώ????
  Αυτά ούτε σε δικτατορίες δεν γίνονται!
  Απορώ αν θα τολμήσουν να βάλουν έστω και έναν μεροκαματιάρη ή άνεργο στη φυλακή!
  Αν το κάνουν, καλύτερα να ψάχνουν από τώρα ελικόπτερα!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. παιδια η εποχη που περναμε ειναι δυσκολη οταν βγαινει η κυβερνηση και λεει οποιος χρωσταει 5001 και πανω και απο την αλλη καλο παραδειγμα σαν αυτο να χρωσταει γυναικα υπουργου 600 εκατομυρια τι συμπερασματα βγαζεις??? ειναι αλητες κλεβουν το φτωχο πολιτη και κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους!!! και οταν βγηκε ο παπανδρεου (αλλο βουρλο απο κει!!!) και ελεγε λεφτα υπαρχουν ενωουσε την τροικα!!!! ευτυχως εγω δεν ψηφιζω γιατι ειναι ολοι τους απατεωνες!!! ακομα και το μικροτερο κομμα να βγει και αυτοι θα κλεψουν δεν υπαρχει περιπτωση!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ειχε ο δικιο ο Παγκαλος οταν ελεγε μαζι τα φαγαμε . Εννοουσε τους κολητους του οπως τον Σημουνακη τον προικοθηρα .Ο προικοθηρας Παπαντωνιου δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ30 Ιουλίου 2011 - 9:41 π.μ.

  ΛΑΕ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΑ ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΦΑΧΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟΥΣ !
  ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ!
  ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

  ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !

  ΛΑΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΩΩΡΑ!!!!!!!

  ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΛΥΝΤΣΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΟΡΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!!!!

  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!

  ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!

  ΘΑΝΑΤΟΣ !ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣΣΣΣΣΣ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


  ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. μαλακίες του ****-κορανίου

  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/blog-post_18.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/blog-post_17.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/blog-post_11.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/sex-rules.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/vs.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/blog-post_22.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/wtf.html
  http://religious-blasphemy.blogspot.com/2011/07/blog-post_24.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. H MAΡΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΡΑ
  ο θειος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. ΜΙΖΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ Α.Ε. !!!!!ΟΥΥΥΥΥΟΥΥΥΥΥ ΛΑΚΗ ΠΙΑΝΕΙΣ ΦΙΔΙ??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Σηφουνακης, το μouνoπανο που θελει να βγαλει το σταυρο απο την Ελληνικη Σημαια. Το καρκινο να βγαλει το βρωμερο σκουληκι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Οἱ παπάδες σοῦ φταῖνε Σηφουνούληηη; Ἒ ρέ θράσος πού 'χετε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ!!!! ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΣΤΟ CAPE SOUNIO. ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΤΡΩΓΕ ΠΡΩΙΝΟ Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΛΑΙΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ!!
  ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ , ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ!!
  ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Eιναι ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΝΕ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ.ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ............ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. ειμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ καλα να παθουμε μα πηδανε και μας αρεσει να καει να καει το μπουρδελο η βουλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙ Η ΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΛΙΔΑ ΠΑΡΤΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΟΝΟΙ ΛΑΝΑΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΠΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΕΣΒΟΥ ΕΞ ΑΠΑΝΕΚΑΘΕΝ ΒΠΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ,ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ..................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. ας ζητησουν απο την μερκελ αυτα που μας χρωσταει η γερμανια ας πληρωσουν κ αυτοι που εκλεψαν κ ηνε ακομα εξω ας μπουν φυλακη κα διαφοροι υπουργοι που θυσαυρησαν κ τοτε θα μπορει ο συνταξιουχος να φαη ενα κοματι ψωμι.ομως η σαπια κλικα των πολιτικων ενδιαφερετε μονο για την εξουσια κ συντηρει εντεχνως την σαπιλα κ τον βουρκο που τους εκτρεφει. ο ελληνικος λαος δεν χρωστει πουθενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Έχεις να μας δώσεις αποδείξεις για τα γραφόμενα σου, ή μάλλον για αυτά που αναμεταδίδεις?
  H εταιρεία εχτές, όχι μόνο το διέψευσε αλλά έστειλε και αποδείξεις, ότι ΔΕΝ χρωστάει δεκάρα, αντιθέτος το ΙΚΑ χρωστάει στην εταιρεία για εκδηλώσεις που έχει κάνει μέσα στο Makedonia Palace και δεν έχει πληρώσει.
  Εχτές, κατατέθηκαν μηνύσεις, κατά του newpost.gr, Που έβγαλε πρώτο αυτή τη δημοσίευση, το οποίο θα κληθεί να αποδείξει αυτά που γράφει.
  Ελπίζω να μπορέσεις να αποδείξεις και εσύ την αναμεταδώσει που κάνεις, χωρίς να το έχεις ψάξει.
  Ο σωστός δημοσιογράφος, διασταυρώνει πριν δημοσιεύσει, ελπίζω να το έχεις κάνει και εσύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Δελτίο Τύπου από τον Όμιλο Δσκαλαντωνάκη
  Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2011

  Σχετικά με σειρά αναρτήσεων σε διαδικτυακά ιστολόγια (blogs) κατά τα οποία η εταιρεία ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΞΤΕ” που ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Νικολάου Δασκαλαντωνάκη και η οποία έχει μισθώσει και λειτουργεί το Ξενοδοχείο ”MAΚEDONIA PALACE” στην Θεσσαλονίκη οφείλει προς το ΙΚΑ ενοίκιο ποσού 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, και για την αποκατάσταση της αληθείας κάνουμε γνωστά τα παρακάτω:

  α) η εταιρεία μας επί δεκαέξι χρόνια λειτουργεί το ξενοδοχείο “MAΚEDONIA PALACE” με συνέπεια, έχοντας καταβάλει για μισθώματα του ξενοδοχείου συνολικά από το 1995 έως και σήμερα το ποσό των σαραντα επτά εκατομυρίων ευρώ (47.000.000€).

  β) η εταιρεία μας εως και το έτος 2010 έχει επιπρόσθετα πραγματοποιήσει στο ξενοδοχείο “MAΚEDONIA PALACE”, τεράστιες επενδύσεις, συνολικού ύψους 26.604.377€, μεγάλο μέρος των οποίων παραμένει σήμερα αναπόσβεστο, αυξάνοντας σημαντικά την εμπορική αξία του ακινήτου.

  γ) η εταιρεία μας στις 13 Οκτωβρίου 2011 με μεγάλη της λύπη αναγκάστηκε να προβεί στην καταγγελία της σύμβασης του ξενοδοχείου “MAΚEDONIA PALACE” λόγω της μεγάλης και συνεχούς αδιαλλαξίας της Διοίκησης του ΙΚΑ να αναπροσαρμόσει το μίσθωμα του ξενοδοχείου, όπως επιτάσσουν οι σημερινές και παγκοσμίως γνωστές οικονομικές συνθήκες της αγοράς και παρά τις υποδείξεις του Δημοσίου για μείωση των μισθωμάτων των ακινήτων ιδιοκτησίας Δημοσίου (Ν. 3996/2011).

  δ) η εταιρεία μας έχει ήδη ασκήσει τα απαραίτητα ένδικα μέσα για την απόδειξη του προφανούς. Ότι δηλαδή ουδέν οφείλεται στο απολύτως εξασφαλισμένο από την εταιρεία μας οικονομικά ΙΚΑ, είτε για μισθώματα είτε για παράλογα πρόστιμα τα οποία το ΙΚΑ καταχρηστικά προσπαθεί να επιβάλει ακόμα και μετά την καταγγελία της μίσθωσης!!!

  Δυστυχώς, δεν ζητήθηκε η άποψη της εταιρείας μας από τους συντάκτες των δημοσιευμάτων, οι οποίοι και δεν έλεγξαν την ακρίβεια των πληροφοριών τους ως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλει.

  Ο Όμιλός μας, ο μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας, έχει καταβάλει μόνο κατά την τελευταία τετραετία, πάνω από 85.000.000 €, στο Ελληνικό Δημόσιο.

  Επειδή τα συγκεκριμένα δημοσίευματα, που έπονται σειράς αναλόγων, ομοίως ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων, περιέχουν ψευδείς και δυσφημιστικές ειδήσεις και πλήττουν συνειδητά και βάναυσα την φήμη του Ομίλου μας, την επιχειρηματική μας δράση, την φερεγγυότητά μας και την αξιοπιστία μας, είμαστε αναγκασμένοι να καταφύγουμε στη δικαιοσύνη για να προστατεύσουμε αυτά που με αγώνες σαράντα και πλέον ετών έχουμε δημιουργήσει.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα γραφεία της Grecotel:
  κα Ελένη Γιακουμάκη: 210 3743600,

  www.grecotel.com www.classicalhotels.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ

  Με αφορμή ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα για δήθεν οφειλές και μάλιστα υπέρογκες στο Δημόσιο, τα οποία τον τελευταίο καιρό αναρτούνται σε διαδικτυακά ιστολόγια (blogs) και τα οποία εν συνεχεία ακρίτως αναπαράγονται, η κ. ΜΑΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ, δηλώνει ότι δεν έχει καμία οφειλή στο Ελληνικό Δημόσιο. Επιθυμώντας να διαφυλάξει την τιμή και την υπόληψη της ιδίας και της οικογένειάς της από κακόβουλα και συκοφαντικά δημοσιεύματα έχει ήδη αναθέσει σε δικηγορικό γραφείο την υπόθεση και έχει προβεί σε υποβολή μηνύσεως εναντίον συγκεκριμένου ιστολογίου (blog). Λυπάται εάν θα αναγκασθεί να πράξει το ίδιο για όλους όσους αναπαράγουν ψευδείς και συκοφαντικές «ειδήσεις» για δήθεν οφειλές της στο Δημόσιο ή στο ΙΚΑ για το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


  Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2011

  Ο κ. Νικόλαος I. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, επιθυμώντας να διαφυλάξει την τιμή και την υπόληψη του ιδίου και της οικογενείας του, καθώς επίσης και το επιχειρηματικό κύρος και την φήμη του Ομίλου Επιχειρήσεων Νικολάου ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ από τα κακόβουλα, συκοφαντικά, δυσφημιστικά και ανεύθυνα δημοσιεύματα, τα οποία αναρτήθηκαν πρόσφατα σε διαδικτυακά ιστολόγια (blogs) και τα οποία εν συνεχεία αναδημοσιεύθηκαν ακρίτως στον ηλεκτρονικό κυρίως τύπο και που ανέφεραν ψευδώς ότι το πρόσωπό του περιλαμβάνεται πρώτο στην λίστα των μεγαλοοφειλετών του ελληνικού Δημοσίου, ανέθεσε στην δικηγορική εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ την σχετική υπόθεση και προέβη στην υποβολή μηνύσεως κατά του Ιωάννη Παπαγιάννη, ως διαχειριστή του διαδικτυακού ιστολογίου (blog) με την ονομασία «Fimotro», καθώς και κατά παντός άλλου, αγνώστου συμμετόχου, αυτουργού, ηθικού αυτουργού και απλού ή άμεσου συνεργού, ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τα αδικήματα της απλής και συκοφαντικής δυσφημίσεως που είχαν σαν αποτέλεσμα την βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητάς του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Δεν καταλαβαίνω το μένος που έχετε και τη κακία που δείχνετε μέσα από τα σχόλια σας.
  Χωρίς, οι κύριοι που μεταδίδουν αυτές τις αηδίες, τα ψεύδη, να παρουσιάσουν στα άρθρα τους κάποια απόδειξη, κάποιο έγγραφό, κάτι, τέλος πάντων που να αποδεικνύει τα λεγόμενά τους αρχίζετε να πετροβολάτε, μια εταιρεία, εύρωστη, χωρίς να σκεφτείτε αν αυτό που διαβάζετε είναι αλήθεια ή ψέμα.
  Τι ακριβώς επιζητάτε? Να κλείσει και αυτή η εταιρεία? τότε θα είστε ευχαριστημένοι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Τα σχόλια που διαβάζω εδώ, είναι όχι μόνο γελοία, αλλά μου υπενθυμίζει, το λόγο που φτάσαμε, εδώ που φτάσαμε.
  Άλλος, γράφει για αεροδρόμια που θέλει αγοράσει ο όμιλος, άλλος για κουζινομάχαιρα για να "ξεκολιάσουν" τους "κλέφτες", άλλος προτείνει να μην ξαναπάει κανείς στα ξενοδοχεία του ομίλου...
  Είστε απλός ανθρωπάκια που ακολουθείτε τον όχλο.
  Η αλήθεια, είναι ότι όποιοι κυκλοφόρησαν και αναμετέδωσαν αυτό το αίσχος, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, εκτός αν έχουν αποδείξεις... και εσείς θα μείνετε σαν χαζοί να κοιτάζεστε για τις παπαριές που γράφατε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Άπορω μέ τό θράσος αύτό πώς κυκλοφορούν μαζί μας κάτι φάλαινες καί κάτι έλέφαντες στήν ζωή μας. Είναι γεγονός αύτά πού διάβασα παρα πάνω γιά χρέη πρός το δημόσιο άπό ύπουργό καί την γυναίκα του ? Τί κάνει ή δικαιοσύνη? όταν έμένα τού συνταχιούχου πού δέν έχω νά πληρώσω τόν φόρο είσοδείματος, τό χαράτσι,τέλος άκινήτου καί κ.λ.π. άπηλούμαι νά μού κόψουν τό ήλεκτρικό? 600.000,00 ε ? Σηφουνάκη καί Σηφουνάκισα νά πάτε καλύτερα στό διάβολο κατάσχεση τών περιουσιακών πρέπει νά γίνει καί σέ όποιους άλλους χρωστάνε στό δημόσιο, συνοπτική δίκη καί φυλακή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. ξεκοιλίαστε τους βουλευτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή