ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΕΛΙΟ ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟ!!!

Ένα μεγάλο εύγε στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο!
Τίμησε την σημαία μας και τώρα τιμά επάξια τον τίτλο του!

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1985 στην περιοχή του Βύρωνα στην Αθήνα. Σε ηλικία δεκατεσσάρων μηνών διαγνώστηκε με Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία, μια εξελικτική ασθένεια η οποία του προκάλεσε σοβαρή κινητική αναπηρία.

Μεγάλωσε στο Λαγονήσι και φοίτησε στα σχολεία του Κορωπίου. Ως αριστούχος μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, απασχόλησε τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας λόγω του ότι έγινε ο πρώτος σημαιοφόρος με κινητική αναπηρία σε περίοδο που η νομοθεσία δεν το επέτρεπε.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (2003-2010). Ακολούθησε την ειδίκευση της Ψυχιατρικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απέκτησε Μεταπτυχιακό στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας-Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Έχει ενεργή εμπλοκή στο κίνημα ανεξάρτητης διαβίωσης. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Νέων Ιατρών. Οι απόψεις του για θέματα αναπηρίας αλλά και ιατρικής αποτυπώνονται σε αρκετά άρθρα τα οποία έχει γράψει ο ίδιος, αλλά και σε συνεντεύξεις που έχει δώσει στον τύπο και στην τηλεόραση.

Το ντοκιμαντέρ «Με λένε Στέλιο» αποτυπώνει τα βασικά στοιχεία της βιογραφίας του.

Ψυχίατρος πλέον ο Στέλιος με ανιδιοτελή προσφορά για τους πληγέντες συνανθρώπους μας!

Όποιος/-α από τους πληγέντες των πυρκαγιών χρειάζεται Ψυχιατρική υποστήριξη δωρεάν, να επικοινωνήσει με τον Stelios Kympouropoulos στο 6972101819

«Τριβέλι Πᾶνος»

loading...

1 thought on “ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΕΛΙΟ ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟ!!!

Comments are closed.