Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Η Σκοπιανή εφημερίδα Време: “Η Λέσχη Μπίλντερμπεγκ θα αποφασίσει για την τύχη των Ελλήνων”

Στο ελβετικό θέρετρο του Saint Moritz στις 9 με 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση της «Λέσχης Μπίλντερμπεγκ» και ένα από τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν είναι το χρέος και η κρίση της Ελλάδας. Οι ετήσιες συναντήσεις της ‘Λέσχης’ είναι ανεπίσημες και κλειστές, τις οποίες παρακολουθούν περίπου 200 σημαίνοντες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης, των επιχειρήσεων και της πολιτικής. Οι συνεδριάσεις, της αμφιλεγόμενης ομάδας, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, συνήθως αρχές Ιουνίου, σε διάφορα πολυτελή ξενοδοχεία και....
εστιατόρια της Ευρώπης, του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι συνεδριάσεις είναι απαγορευτικές για το κοινό και δεν εκδίδεται ποτέ οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας αυτής πραγματοποιήθηκε από τις 29 έως τις 31 Μαΐου του 1954 στο ξενοδοχείο Bilderberg της Ολλανδίας και από το οποίο η ομάδας έλαβε το όνομα της, με πρωτοβουλία του Ολλανδού Πρίγκιπα Bernhard. Η συζήτηση για την Ελλάδα θα γίνει σε μια εποχή που η χώρα αντιμετωπίζει μεγάλη οικονομική και πολιτική κρίση και η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την περίπτωση ενός δημοψηφίσματος για τα νέα μέτρα λιτότητας. Δεν αποκλείονται αλλαγές στην κυβερνητική πολιτική ή ακόμη και πρόωρες εκλογές.
Σύμφωνα με τις πηγές μας – γράφει η εφημερίδα- η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος ώστε να γίνουν αποδεκτά τα νέα μέτρα λιτότητας για την εξασφάλιση ενός νέου δανείου από το ΔΝΤ και την ΕΕ, όπως σημειώνουν οι ελληνικές εφημερίδες.
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου απέτυχε να επιτύχει συναίνεση σχετικά με το νέο πακέτο μέτρων λιτότητας στο οποίο περιλαμβάνονται αυξήσεις των φόρων, μείωση των μισθών και των συντάξεων καθώς και πωλήσεις μεγάλων δημόσιων επιχειρήσεων.
Τα νέα μέτρα που θεσπίστηκαν προκάλεσαν μαζικές διαμαρτυρίες από δυσαρεστημένους πολίτες.
Ωστόσο, οι αναλυτές εκτιμούν ότι σε μια τέτοια κατάσταση ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου θα μπορούσε να μετριάσει ή να εγκαταλείψει τα νέα μέτρα λιτότητας, προκειμένου να διατηρήσει την πολιτική στήριξη του για ενδεχόμενη καταφυγή στις κάλπες.
Το ερώτημα όμως που μένει αναπάντητο είναι αν οι πρόωρες εκλογές θα μπορούσαν να δώσουν μια αυτοδύναμη κυβέρνηση.

http://www.echedoros-a.gr/

8 σχόλια :

 1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!

  ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. OYTE BILDERBERG ΟΥΤΕ ΠΟΥΣΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΝΡΩΠΩΝ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ? ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ,ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΑΩ ΤΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΝΑ ΑΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ...ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συμφωνώ και εγώ μαζί σου,Ανώνυμε 1:58 μ.μ.
  Φαίνεται ότι ζούμε εποχές αναμέτρησης....Χριστιανών και Αντίχριστων,όπως αναφέρονται και στις προφητείες Αγίων μας.
  Ενισχυθείτε ψυχολογικά και πνευματικά με εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία.
  Το Πάρτι αρχίζει !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΜΟΡΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΝ 3<21ΜΜ ..ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΓΩ Η 2.05ΜΜ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ 1.58ΜΜ.ΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΝΜ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΤΟΝ ΣΜΠΑΘΗΣΑ..ΧΑΧΑ.ΑΝ ΜΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ 1.58ΜΜ ΑΠΑΝΤΑ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΞΥΠΝΥΣΤΕ ΡΕ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή