Ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 08

+ Ο Μητροπολίτης

πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας

Αμβρόσιος

 ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ=ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ…ΚΑΙ…ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ…!!

Ο πολύ γνωστός και μεγάλος επιστήμων ιατρός, Dr. Leonard Coldwell, … όχι μόνο αποτρέπει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο αλλά παράλληλα επισημαίνει ότι κανένας ιατρός δεν μπορεί να υπογράψει, ότι αυτό το εμβόλιο σε όποιον το κάνει ….. δεν θα έχει πολύ επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία του. Αλλά πέραν τούτου παράλληλα υπάρχει και το τεράστιο ζήτημα του σφραγίσματος, που θα επιχειρηθεί μέσω των εμβολιασμών…… Το πολύ τρομερό που ομολογεί ο Dr. Leonard Coldwell είναι τελικά, ότι όποιον κάνει αυτό το εμβόλιο (τα όργανα του Διαβόλου) θα μπορούν να τον σκοτώνουν επί τόπου, προκαλώντας έμφραγμα με την εκπομπή κάποιων ραδιοκυμάτων ή άλλου είδους ακτινοβολιών!!!!!

Αδελφοί Χριστιανοί.

Σ’ αυτό το παιχνίδι της παγκόσμιας προπαγάνδας του φόβου, για τον covid19, πρωταρχικό ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, με το όνομα Γκεμπρεγέσους. Προσέξτε το παράδοξον του ονόιιατός του: Σχηματίζεται από τη λέξη Gebrehen (γκεμπρέχεν) που εννοεί αυτόν που έχει ελάττωμα – κακία. Έχουν αφαιρεθεί τα τέσσερα γράμματα και έχει προστεθεί το Jesus που σημαίνει Ιησούς. Έτσι βγαίνει το όνομά του, Gebre Jesus. Λέτε να είναι σύμπτωση; Ή εδώ επαληθεύονται τα λόγια του Ιησού που είχε πει: “Στα έσχατα χρόνια θα εμφανιστούν πολλοί με το όνομά μου για να σας πλανέψουν.” Αυτόν τον Πρόεδρο του Π.Ο.Υγείας Γκεμπρεγέσους τον κατηγόρησε ο Υπουργός των Εξωτερικών της Αμερικής κ. Πομπέος, ότι εξαγοράστηκε από την Κυβέρνηση της Κίνας και με τους χειρισμούς του οδήγησε την παγκόσμια κοινότητα σε μία πρωτοφανή ύφεση και εκατομμύρια ανθρώπων σε οικονομικά λοκντάουν, σε πρόστιμα, ξύλο, συλλήψεις και σε κοινωνική αποστασιοποίηση. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η πανδημία υπάρχει. Αυτήν όμως εκμεταλλεύονται οι υπηρέτες της Νέας Τάξης του Αντίχριστου για να μεταλλάξουν την ανθρωπότητα πάση θυσία.

Όπως μετάλλαξαν τα τρόφιμα και αφαίρεσαν από αυτά τις γεύσεις που απολαμβάναμε όταν τα τρώγαμε, τώρα θέλουν να μεταλλάξουν και τους ανθρώπους, αφαιρώντας από αυτούς τις αξίες, που στόλιζαν την πίστη τους, στην θρησκεία, στην πατρίδα και την οικογένεια.

Η μετάλλαξη αυτή σύμφωνα με τα “πρωτόκολλα των σοφών της Σιών” είχε δρομολογηθεί από το έτος 1897, με σκοπό να ιδρυθεί μία παγκόσμια κυβέρνηση, προκειμένου να αποξηράνουν ηθικά την ανθρωπότητα και να τη μετατρέψουν σε μία άμορφη κακόβουλη μάζα, παραδίδοντάς την στην ακόρεστη βουλιμία της Νέας Τάξης (δηλ. στον Αντίχριστο). Με αυτή την μετάλλαξη οι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται μόνο για Χρήμα, Σάρκα, Ύλη, Τεχνολογία, Διασκέδαση και Τουρισμό. Θα καταντήσουν δηλαδή “τούβλα” στις πνευματικές αναζητήσεις και “τσιμεντοκολώνες” στα αισθήματα. Πέρα για πέρα ασυνειδησία. Ώστε να είναι ηθικά και πνευματικά ανάπηροι.

Αδερφοί μου στώμεν, καλώς στώμεν μετά φόβου. Μην παρασύρεστε από τους Αρχιερείς, που προτρέπουν και τρέχουν να εμβολιαστούν. “Αυτοί ηγάπησαν την δόξαν των ανθρώπων μάλλον, υπέρ την δόξαν του Θεού»……. Η επιδημία υπάρχει, όπως υπάρχει και ο τρόπος να την αποφεύγουμε χωρίς να παραδοθούμε στα σχέδια της Νέας Τάξης (Αντίχριστο). Να αποφεύγουμε τον συνωστισμό. Να κρατάμε αποστάσεις και αφού μας επιβάλλουν τη μάσκα να τη φοράμε. Όχι όμως και ποτέ μέσα στην Εκκλησία και όταν προσευχόμαστε.

Αυτή την πανδημία την επέτρεψε ο Θεός και θα την επιτρέπει μέχρι αυτή η γενιά, η άπιστος και διεστραμμένη, μετανοήσει και να έλθει σε επίγνωση της αλήθειας του Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού. Εμείς σαν χριστιανοί να προσευχώμεθα για την αποστασίαν της ανθρωπότητας, που εγκατέλειψε Τον μόνον αληθινόν Θεόν και με την αμαρτία της, προκάλεσε την οργή Του.

Τέλος, ας μη ξεχνάμε (να χρησιμοποιούμε) σε καθημερινή βάση τον Μεγάλο Αγιασμό και τακτικά να κοινωνούμε το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου, που είναι η ζωή μας, μέχρι να φύγουμε από αυτό τον μάταιο και βρώμικο κόσμο, με την ελπίδα, ότι θα βρεθούμε κοντά σε Εκείνον, που πολύ αγαπήσαμε, τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν. Αμήν.

ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΞΑΡΗΣ

loading...