Νεοσύστατο πολιτικό κόμμα παραδίδει στην κυβέρνηση μαθήματα έξυπνης στρατηγικής σε κρίσιμα εθνικά θέματα



Πρόκειται για την «ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ, Πατριωτικό Κόμμα Παραγωγικότητας και Κοινωνικής Ευθύνης», που ως νομιμοποιημένο κόμμα στον Άρειο Πάγο, κυριολεκτικά μετράει μέρες. Έχει ιδρυθεί από τον Μηχανολόγο

Μηχανικό Αλέξη Παπαδόπουλο, πτυχιούχο Πολυτεχνείου Πάτρας, Το νέο κόμμα, έχει αποκλείσει τους επαγγελματίες πολιτικούς στις δομές του και υπερηφανεύεται ότι είναι το κόμμα των παραγωγικών δυνάμεων της Ελλάδας.

Παρότι νεοσύστατο λοιπόν, παρεμβαίνει δυναμικά με ανοικτή επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, τον οποίο και διδάσκει κυριολεκτικά να ασκήσει πολιτική, με κανόνες εμπορίου, προκειμένου να ανακόψει την Τουρκική οικονομική διείσδυση στην Θράκη μας, όπως αυτή επιχειρείται με χορήγηση δανείων σε μειονοτικούς, μέσω της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bank.
Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ συνιστά λοιπόν το πολύ απλό, να γίνει έλεγχος-ξετίναγμα από την ΤτΕ (Τράπεζα της Ελλάδος) στις δραστηριότητες της Ziraat Bank και από εκεί και πέρα να εξαντληθεί κάθε αυστηρότητα στις ποινές, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη η δραστηριότητα της Ziraat Bank στην Ελλάδα, γεγονός που θα επιτρέψει στους δανειολήπτες (που είναι μειονοτικοί) την μονομερή άρση των προσημειώσεων στα χωράφια που αγόρασαν, χωρίς αποπληρωμή υπολοίπου.
Μια τέτοια εξέλιξη, είναι προφανές ότι ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ και να είναι οι πρώτοι που θα απέπεμπαν τον Ερντογάν και τους πράκτορές του από την περιοχή, επειδή απλά θα ήξεραν ότι εάν (ο μη γένοιτο) η Θράκη πέρναγε στην Τουρκική επικράτεια, θα έπρεπε να αποπληρώσουν τα απλήρωτα δάνεια.

Με άλλα λόγια, η πρόταση της ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ πολεμάει την Τουρκική διεισδυτικότητα με τα ίδια της τα όπλα, καθιστώντας τις δόλιες χρηματοδοτήσεις της Τουρκικής Κυβέρνησης, μπούμερανγκ εναντίον της ίδιας.

Η Ελληνική Ευρηματικότητα κέρδισε άλλη μια φορά…!

Αυτούσια η ανοικτή επιστολή της ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ εδώ.

loading...