Λάκης Λαζόπουλος: «Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς;» – video

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει, σχολίασε τη φράση της Μιμής Ντενίση, η οποία είχε πει πως η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα έπρεπε να πάει στα βραβεία Όσκαρ.

Όμως τα λόγια του ήταν κάτι παραπάνω από αιχμηρά και όπως ήταν αναμενόμενο έχουν ήδη ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Οι δηλώσεις για Μιμή Ντενίση και Νίκο Κοκλώνη

«Έκανε αυτή την ταινία και ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει. Δεν είναι φυσιολογικό ότι δεν πήγε το ‘Σμύρνη μου αγαπημένη’ στα Όσκαρ. Το καταλαβαίνετε όλοι αυτό έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν τη ‘Σμύρνη’ στα Όσκαρ» είπε αρχικά.

«Το να έχει ένα φαλακρός τη φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει την απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Είδατε τι ευγενική σάτιρα κάνω; Είδατε πόσο ευγενικά της τα λέω; Δεν είναι όπως παλιά που έλεγα ότι το τρένο παίζει καλύτερα. Δεν λέμε τέτοια πράγματα τώρα. Αποκαταστάθηκε κάπως η σχέση μας, δεν υπάρχει αυτή η παλιά ψυχρανσία» κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Μιμή Ντενίση.

Από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε ο Νίκος Κοκλώνης, με τον Λάκη Λαζόπουλο να λέει χαρακτηριστικά «πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένας πάνθεον ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου πιάνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. Θα τρελαθώ» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος

loading...