Σύμβουλος Ερντογάν: Κοιμάται και ξυπνάει με τον φόβο της Ελλάδας!- “Θα μας επιτεθούν Γάλλοι & Έλληνες”

 “Τι γυρεύει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο στη Σούδα;” διερωτάται εμφανώς πανικόβλητος ο Τζασίν

Ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μεσούτ Χακί Τζασίν (Mesut Hakki Casin), υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η Ελλάδα σχεδιάζει να εισβάλει στην Τουρκία με την υποστήριξη ΗΠΑ και Γαλλίας Γαλλίας. Ο ίδιος προειδοποίησε ότι η Κρήτη θα «εξαφανιστεί» σε περίπτωση πολέμου και αποκάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό «ανόητο», αναφερόμενος στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στο αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» που αγκυροβόλησε στον ναύσταθμο της Σούδας, μεταδίδει στο Twitter ο Τούρκος αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Σχολιάζοντας με τη σειρά του αυτές τις δηλώσεις ο γεννημένος στην Τουρκία (με καταγωγή από την Κρήτη) πανεπιστημιακός στον Καναδά, Μεχμέτ Εφέ Τζαμάν, έγραψε ότι αυτός «δεν είναι κουρέας ή μπακάλης, αλλά σύμβουλος ασφαλείας του Ερντογάν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύμβουλος ασφαλείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαδίδει θεωρίες συνωμοσίας κι άλλες παλαβομάρες μαζί με απειλές και προσβολές κατά της Ελλάδας.

Για την ακρίβεια είναι -κατά τα φαινόμενα- ο ρόλος που του έχει ανατεθεί από το ισλαμιστικό τουρκικό καθεστώς.

Και πολύ σωστά, όπως επισημαίνει ο Μεχμέτ Εφέ Τζαμάν, θα μπορούσε να τον αγνοήσει κανείς ως γραφικό εάν δεν ήταν ο σύμβουλος ασφαλείας του Ερντογάν.

«Τι γυρεύει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο στη Σούδα; Ο Μητσοτάκης ποζάρει σε φωτογραφία πάνω στο αεροπλανοφόρο έτσι, ανόητος τύπος στέκεται πίσω από τον κινητήρα που θα τον κάψει», είπε.

«Επεκτείνουν τις λιμενικές εγκαταστάσεις στην Αλεξανδρούπολη συν τις οδούς που διαπλατύνουν. Γιατί κάνουν εργασίες στους αυτοκινητόδρομους; Αμερικανικό μηχανοκίνητο σύνταγμα αναπτύσσει τανκς εκεί. Έτσι φτάνουν στην Αδριανούπολη».

Ύστερα υποστηρίζει ότι αναπτύσσονται στην Ελλάδα αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη επειδή οι Έλληνες πιλότοι (σ.σ. οι καλύτεροι του ΝΑΤΟ) τρέπονται σε φυγή απέναντι στους Τούρκους πιλότους.

«Οι Έλληνες λένε “θα σας νικήσουμε. Έχουμε την Αμερική και τη Γαλλία πίσω μας”». Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος του προφανώς για αυτό «σκούζει»; Έτσι φαίνεται.

Τότε, για να ανυψώσει το ηθικό, πρωτίστως το δικό του, αρχίζει τις απειλές μπροστά σε ένα χάρτη, δείχνοντας την Κρήτη και λέγοντας ότι θα βυθιστεί όπως η Ατλαντίδα.

loading...