Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Εξωγήινη εισβολή στη Γη το 2012 με ....εχθρικές διαθέσεις

Διαβάστε εναν ενδιαφερων Σχολιασμό σχετικά με το Θέμα

Οι επαφές με ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) έγιναν πολύ συχνές στα μέσα του 20ου αιώνα, όταν έγινε πλέον αδύνατον να αγνοήσουν γεγονότα θεάσεων ΑΤΙΑ. Ειδικές υπηρεσίες άρχισαν να ιδρύουν ειδικά τμήματα για στρατιώτες αεράμυνας, και μυστικά εργαστήρια οργανώθηκαν για να.....
μελετήσουν το φαινόμενο. Δεν αποκλείεται το γεγονός μυστικές υπηρεσίες να έχουν ήδη πετύχει την ευκαιρία να μελετήσουν τμήματα εξωγήινων διαστημοπλοίων ή ακόμα και τους ίδιους τους εξωγήινους πιλότους τους.
Είναι πλέον καιρός η επιστήμη να πει την κουβέντα της σχετικά με το πρόβλημα, και την είπε. Το SETI (Έρευνα για Εξωγήινη Νοημοσύνη), ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, έκανε μια ανακοίνωση που δημιούργησε αίσθηση.

Τρία γιγαντιαία διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι πλάτους 240 χιλιομέτρων. Τα άλλα δύο είναι μικρότερα. Μέχρι στιγμής, τα αντικείμενα είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα.
Τα διαστημόπλοια εντοπίστηκαν από το ερευνητικό σύστημα HAARP. Αυτό το σύστημα, έχει βάση την Αλάσκα, και σχεδιάστηκε (αρχικά) για τη μελέτη του φαινομένου του βόρειου σέλας. Σύμφωνα με τους ερευνητές του SETI, τα αντικείμενα δεν είναι τίποτε άλλο από εξωγήινα διαστημόπλοια. Θα αρχίσουν να γίνονται ορατά στα οπτικά τηλεσκόπια καθώς θα φτάνουν στο ύψος τροχιάς του πλανήτη Άρη. Η Αμερικανική Κυβέρνηση σύμφωνα με τις αναφορές, είναι ενημερωμένη σχετικά με το επερχόμενο γεγονός. Τα διαστημόπλοια θα φτάσουν στην Γη το Δεκέμβριο του 2012.

Αυτή η ημερομηνία της υποτιθέμενης διαστημικής επαφής με εξωγήινο πολιτισμό φέρνει στο μυαλό σκέψεις σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας, που τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση;; Πιθανόν, μολονότι, οι ερευνητές του SETI παρερμηνεύουν τον ευσεβή πόθο με την πραγματικότητα: 50 χρόνια συνεχούς παρακολούθησης του διαστήματος δεν έφερε κάποια αποτελέσματα.

Μολαταύτα, η ανθρωπότητα μόλις τώρα άρχισε να εξερευνά το διάστημα. Είμαστε απλά καινούργιοι σε αυτό τον κολοσσιαίο και ανεξερεύνητο κόσμο. Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι πολιτισμοί στο διάστημα εκτός από τον δικό μας πολιτισμό.

Φήμες αναφέρουν ότι οι Αμερικάνοι χαρακτήρισαν απόρρητες πολλές πληροφορίες σχετικά με ευρήματα στη Σελήνη. Το 1988, ένας διαπρεπής Κινέζος αξιωματούχος, μέλος του διαστημικού προγράμματος της Κίνας, αποκάλυψε φωτογραφίες ανθρώπινων πατημασιών στην σεληνιακή επιφάνεια. Ο αξιωματούχος ανάφερε ότι έλαβε την πληροφορία από μια αξιόπιστη πηγή και κατηγόρησε τους Αμερικάνους ότι απέκρυψαν αυτή την πληροφορία. Οι φωτογραφίες έχουν ημερομηνία την 3η Αυγούστου 1969, - δυο βδομάδες αφότου ο Άρμστρονγκ και ο Ολντριν (Σημ. ιστ.: Ο Ολντριν είναι μασόνος), πάτησαν στην επιφάνεια της Σελήνης στις 20 Ιουλίου του 1969. Συνεπώς, τα υλικά από τη Σεληνιακή αποστολή μελετήθηκαν και έγιναν απόρρητα από την ΝΑΣΑ.

Στις 15 Μαρτίου 2009, Οι Νιου Γιορκ Ταϊμς παρήγαγαν μια ακόμα είδηση που προκάλεσε αίσθηση. Ο ίδιος Κινέζος επίσημος, Μάο Καν δήλωσε ότι πήρε στην κατοχή του πάνω από 1000 μυστικές φωτογραφίες της ΝΑΣΑ που παρίσταναν όχι μόνο ανθρώπινες πατημασιές, αλλά ακόμα και έναν ανθρώπινο σκελετό στην επιφάνεια της Σελήνης. Ορισμένα από τα οστά του σκελετού έλλειπαν, ανάφερε ο επίσημος. Το ανθρώπινο πτώμα πρέπει να έπεσε στη Σελήνη από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, ενώ οι εξωγήινοι κράτησαν κάποια δείγματα ιστού για έρευνα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από ένα σεληνιακό βολιστήρα (τεχνητό δορυφόρο της Σελήνης). Η απουσία του αέρα καθιστά δυνατόν να ληφθούν εκπληκτικές λεπτομέρειες της επιφάνειας από το ύψος της Σεληνιακής τροχιάς. Οι φωτογραφίες του πτώματος ήταν πολύ καθαρές.

Ο Δρ. Κεν Τζονστον, πρώην Διοικητής του Τμήματος Ελέγχου Δεδομένων και Φωτογραφίας στο Εργαστήριο της ΝΑΣΑ λήψεως Σεληνιακών δεδομένων, ανάφερε ότι οι Αμερικάνοι Αστροναύτες βρήκαν και φωτογράφισαν αρχαία ερείπια τεχνητής (τεχνολογικής) προελεύσεως πάνω στη Σελήνη. Υποτίθεται, ότι οι Αμερικάνοι αστροναύτες είδαν τεράστιους άγνωστους μηχανισμούς στη Σελήνη. (μηχανήματα). Τα δεδομένα έγιναν απόρρητα από την Αμερικανική κυβέρνηση.
Είναι όλα αυτά άκυρα ή είναι μια φανταστική αλήθεια;; Θα μάθουμε ποτέ;;

Σχολιασμός του Ιστολογίου και του Γιάννη Καραγεωργίου στο άρθρο της Πράβδα:


Το ιστολόγιο μεταφέρει μεταφρασμένο το άρθρο της Πράβδα. Σχολιαζεται στο τελος του αρθρου απο τον κ. Γιαννη Καραγεωργιου και απο το ιστολογιο

http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/
22.12.2010

Σε ότι αφορά το άρθρο της Πράβδα το οποίο είναι ανακοίνωση του SETI για τα 3 σκάφη τα οποία έρχονται με εχθρικές διαθέσεις από τον Πλούτωνα, θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το άρθρο διότι καταρχήν με το που γίνεται η δήλωση ότι έρχονται από τον Πλούτωνα αφοπλίζει όσους είναι υποψιασμένοι ότι (στο ύψος της τροχιάς του Κρόνου) και πέραν του Κρόνου υπάρχουν μόνον Ανδρομέδια σκάφη, και τους προδιαθέτει για να δεχτούν αυτά τα 3 σκάφη ως Ανδρομέδια.

Αυτό το οποίο καθιστά το άρθρο εξαιρετικά ύποπτο είναι ότι τα σκάφη χαρακτηρίστηκαν ότι έχουν εχθρικές διαθέσεις. Τα σκάφη αυτά δεν εξέπεμψαν τίποτα και δεν φαίνεται τίποτε από το εξωτερικό τους το οποίο να δηλώνει φιλικές ή εχθρικές διαθέσεις. Το συμπέρασμα δηλαδή στο οποίο καταλήγει το ινστιτούτο SETI αφήνει και πάλι πλάγιο δρόμο να καταλάβει ο υποψιασμένος ότι εφόσον είναι εχθρικά τα σκάφη, άρα ανήκουν στους Ανδρομέδιους.

Εμείς σχολιάζουμε και λέμε ότι εφόσον είναι αδύνατον να καθορίσουν οι παρατηρητές του HAARP το αν είναι εχθρικά ή φιλικά τα σκάφη, αυτό σημαίνει ότι ψεύδονται με αυτό τον ισχυρισμό περί εχθρικών σκαφών, διότι δεν μπορούν να διακρίνουν απολύτως τίποτε, ούτε εχθρική προδιάθεση ούτε φιλική, και άρα θέλουν να προδιαθέσουν όσους είναι υποψιασμένοι ότι πέραν του Κρόνου υπάρχουν μόνον Ανδρομέδια σκάφη με σκοπό πολεμικής καταστροφής της Δρακονιανής επίγειας κυριαρχίας, ότι τάχα αυτά τα σκάφη είναι Ανδρομέδια.

Εξαιρετική οδός εξαπατήσεως.

Τελικά ενώ οι Ρώσοι έχουν δηλώσει επίσημα από την τότε Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών με τον Βάσιν και Σερμπάκωφ ότι η Σελήνη είναι Σκάφος, υβριδικό διαστημόπλοιο, πρώην φυσικό σώμα μετατραπεν σε υβριδικό φυσικοτεχνητό, το SETI κάνει μούγκα για αυτό το θέμα. Ομοίως το SETI κάνει μούγκα για το θέμα των σκαφών του Δρακονιανού στόλου όπου έχουν μαζευτεί 120 περίπου, στις τροχιές του πλανήτου Διός, και για τα άλλα 360 συν τα άλλα τα ασύλληπτα έως τα 960, των τροχιών του Κρόνου.

Όταν λοιπόν γύρω μας και πολύ πιο κοντά από τον Πλούτωνα, υπάρχουνε παρατηρήσιμα εκατοντάδες Σκάφη τεραστίων διαστάσεων και πολλαπλών διαστάσεων αραίωσης ύλης, κλάσεως μεγέθους κατά τι λιγότερο της Σελήνης, και ο παρατηρητής του SETI τα παρακάμπτει όλα αυτά και βλέπει μόνον τα 3 ερχόμενα από τον Πλούτωνα, αυτό αυτομάτως καθιστά το άρθρο του όχι μόνον ύποπτο αλλά και αρνητικό ως ψεύδος.

Σημειωτέον ότι τα 3 σκάφη αυτά δεν είναι ορατά, με κανέναν τρόπο, ούτε μπορεί κανείς να δει την επιφάνεια τους για να καθορίσει ενδεχόμενο οπλισμό ή οτιδήποτε άλλο, διότι τα βλέπουν μόνο μέσω ραντάρ, δηλαδή μόνον μέσω της αντανακλάσεως των ραντάρ της Αλάσκας, διότι το HAARP αποτελείτε από μια πεδιάδα γεμάτη ραντάρ (μικροκυμμάτων). Έρχεται πίσω λοιπόν αυτό το σήμα ως αντανάκλαση και τάχα «βλέπουν» τα σώματα. Εγώ ως Καραγεωργίου και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι στον πλανήτη, ουδείς από εμάς διαθέτει ανάλογο μηχάνημα όπως το HAARP, και άρα αυτοί μπορεί να λένε ότι θέλουν.

Εάν φτάσουν εδώ στην περιοχή του πλανήτη Άρεως και γίνουν ορατά από τα οπτικά τηλεσκόπια, κανείς πάλι δεν θα μπορεί να αποδείξει ότι αυτά ερχόταν έξω από την περιοχή του Κρόνου και ότι αυτά είναι Ανδρομέδια σκάφη, διότι θα αρχίσουμε να τα βλέπουμε από τον Άρη και μέσα. Ο Άρης είναι πολύ πριν από τον Δία, δηλαδή είναι μέσα στους 7(8) εσωτερικούς πλανήτες με τον όγδοο τον ανατιναγμένο Φαέθωνα που βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο του Γιαχβέχα, άρα λοιπόν δεν βγαίνει πάλι κανένα συμπέρασμα.

Πάντως το γεγονός ότι ανακοινώνονται σκάφη μικρών σχετικά μεγεθών στην περιοχή του Πλούτωνα και δεν ανακοινώνονται σκάφη τα οποία είναι πολύ κοντύτερα και ορατά με οπτικά τηλεσκόπια (π.χ. Μαουνα Κεα Χαβάης) όπως τα 360 ορατά συν τα άλλα αοράτων διαστάσεων του Ανδρομεδίου αστροστόλου στην περιοχή του Κρόνου και τα 120 ορατά του Δρακονιανού αστροστόλου στην περιοχή του Διός, αυτό είναι εξαιρετικά ύποπτο και καθιστά το εν λόγω άρθρο δόλιο και αναληθές.

topeiraxtiri.blogspot.com

61 σχόλια :

 1. ante anteeee to exases to mialo patriothhhhhhhhhhhhhhh!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. filarakia akouste mporei na me peite trelo alla tha sa po afto pou niotho kathe mera pou pao gia treksimo to bradi kata tis 8 me 9 ora (epidi athloume sinexeia) panta koitao ston ourano sta asteria prin apo 3 mines eniosa kati na mas parakoulouthi oxi doriforoi kati pio megalo kati kako pou oute ston xirotero efialti mas den to exoume dei mporeite na to peite san mia estisi. pou thelo na katalikso omos ean erxontousan gia kako i gia polemo giati tha thelane na tous blepame kai na min bazane mia paralagi pou se emas tha fenotane san na min iparxoun kai otan ftanane akribos konta stin atmosfera tis gis na bgazane aftin tin paralagi kai na mas skotosoun xoris na exoun na fobithoun tipota ara pou thelo na katalikso mporei aftoi pou erxontai na exrontai na mas sosoun apo kati pou den blepoume kai einai ekso akribos apo tin atmosfera tis gis. den eime kanenas trelos oute erga epistimonikis fantasias blepo alla giana exoun tetia texnologia mporoun na kanoun trela pragmata oi skepsois kai oi apories dikes sas euxaristo.....

   Διαγραφή
 2. Αστεία πράγματα!!!!!! ΛΗΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΒΑΘΜΟ ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΡΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΧΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΨΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ.ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. τι ωρα κοιμασαι το βραδυ? μηπως αν βρεις κανενα γκομενακι ξελαμπικαρεις λιγο? κοιταξετο και αυτο το ενδεχομενο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τώρα τι είμαστε; Χαμένοι στη μετάφραση, ή χαμένοι στο διάστημα; Μπερδεύτηκα. ΄Εφη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Γιατι δεν λετε στον κοσμο οτι οι Ανδρομεδιοι ειναι οι Ελληνες και ερχονται να ξαναφερουν την ισορροπια στη γη .και οτι οι δρακονιανοι ειναι οι προστατες των σιωνιστων που εχουν φερει τον πλανητη στο χειλος της καταστροφης??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Διαβαστε το βιβλιο του ΣΟΦΙΑ για την μυστικη σεληνη ,που ειναι διαστημοπλοιο τεραστιων διαστασεων και τοποθετηθηκε σε τετοιο σημειο ωστε να μη φαινεται το μισο φεγγαρι αποτη γη,κατι που δεν συμβαινει σε κανενα αλλο δορυφορο.Ακομη ο σκελετος στη σεληνη ειναι του ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ που ειναι το πρωτο γιηνο θυμα των δρακονιανων της σεληνης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. =ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΚΑΙ CIA, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑ CERN. TIΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΨΟΦΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΟΛΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γιατί; ΄Ασχημος είναι ο χαβαλές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ...BΑΛΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑ ..ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΝΑΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Και ποιος καθορίζει ποιο είναι αυτό το μέτρο; Μπορεί κάποιος να το κάνει αυτό; Κάποιος που να μπορεί να περηφανευτεί ότι δεν το ξεπέρασε ποτέ, και να ξέρει ότι δεν κοροϊδεύει τον εαυτό του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΩΡΕ ΜΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ναι, αλλά κι οι άλλοι τον χαρακτηρίζουν ανάλογα με το πόσο αυστηρά το κρατάει αυτό το μέτρο. Γιατί εύκολα ζητάμε το μέτρο απ' τους άλλους, αλλά ξεχνάμε όταν πρόκειται για τον εαυτό μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΠΑΙΔΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ
  ₪₪₪₪₪ ₪₪₪₪₪ ЭЄ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛ ЭЄ ₪₪₪₪₪ ₪₪₪₪₪
  ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Εύκολα συγχωρούμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι· η αληθινή τραγωδία στη ζωή είναι όταν ενήλικες φοβούνται το φως.
  ΠΛΑΤΩΝ
  Αν σηκώνατε που και που το κεφάλι να δείτε τον ουρανό τότε ίσως η άποψη σας να είχε κάποια σημασία...
  Το να κοροιδεύετε πράγματα που αγνοείτε είναι το λιγότερο ανοησία.Εγώ δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι και αυτός είναι ο λόγος που δεν το σχολιάζω.Αλλά ότι είναι μαλακία να κοροιδεύεις αυτό το ξέρω, καληνύχτα κορίτσια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Γιατί μόνο καληνύχτα κορίτσια, τα αγόρια δεν έχουν ψυχή εδώ μέσα; Και σοβαρά τώρα, είναι δυνατόν να πιστεύουμε τέτοια πράγματα; ελάτε ρε παιδιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. παιδια! αλλα νεα δεν υπαρχουν?????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. egw exw na pw oti kati paizi me tous eyreous 12 oi 8eoi tou olimpou 12 kai oi ma8ites tou xristou mipos oi 8eoi tou olimpou einai oi ma8ites tou xristou,gia psaxteto kalitera.

   Διαγραφή
 22. ΕΙΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΕ Η ΜΟΝΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. 12.40 καποιος ειπε καποτε οτι ειναι ποιο ευκολο να περασεις καμηλα μεσα απο κεφαλι βελονας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ UFO: ΠΑΓΚΑΛΟ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΑΜΙΝΗ, ΜΠΟΥΤΑΡΗ AND FRIENDS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. 1.09 ειναι βεβαιωτης,εχει αποδειχθει μαθηματικα οτι υπαρχουν πολιτισμοι δειτε ΕΞΙΣΩΣΗ ΝΤΡΕΙΚ τωρα καταλαβατε το μεγεθος της ηλιθιοτητας... βλεπετε το αποτελεσμα διευθαρμενης παιδιας 200 χρονων, και δεν μιλαω μονο για την ελλας αλλα παγκοσμια, βλεπετε οι ροτσιλντ στο 250χρονο σχεδιο τους παγκοσμιας κυριαρχιας το πρωτο και κυριοτερο που χτυπησανε ειναι την παιδεια και μετα τον εγκεφαλικο ιστο των νεογνων με την επιθεση μεσω εμβολιων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. http://www.sky-map.org/
  19 25 12 -89 46 03 - το πρωτο
  16 19 35 -88 43 10 - το δευτερο
  02 26 39 -89 43 13 - το τριτο
  ερχεται η ελληνων αφυπνησης, σιγα σιγα κατανοουμε πως ειμαστε κατι πολυ παραπανω απο τους τοκογλυφους και την χουντα τους...τρεεμμουνεεεεεε τα αποτελεσματα και τις συνεπειες των πραξεων τους, ερχονται μεγαλες στιγμες αδελφια με προταγωνιστες την Ελλας και εμας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. erxete o pateras mou o appolon epitelous tha gino vasilias ths ellados tha polemiso toys nefelim tha nikiso ton mi on kai ton semiaza kai tous allos 200 miarous tha skotoso me ta idia mou ta xeris thn lilith kai tha xipniso ton dia gia na mou dosei ton kerauno kai th dinami mou kai episis tous arxontes tou skotous se maxi tha nikiso tha stefyo ston olimpo kai tha doso sthn ellada thn kristalini pigi energeias kai tha kleiso to reyma gia panta

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. για τους300 εξωγήινους της βουλής δεν πήρατε ακόμα χαμπάρι τίποτα ????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. 1.57 πηραμε πηραμε, θα τους παρει και θα τους σηκωσει λιαν συντομως, εδω ειμαστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. 1.28 Παρά πλούσιος στον παράδεισο. Τι θες να πεις μ' αυτό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Βάλτε στο youtube τις λέξεις-κλειδιά
  • barcelona exopolitics
  • project camelot
  • gulf of aden stargate 2010
  • george kavassilas

  ή googleάρετε λίγο σε αυτά τα θέματα, θα βρείτε πολλά παράξενα...
  Μάριος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Καλησπέρα,

  Για όλους όσους ειρωνεύονται ότι ο νους τους δεν μπορεί να καταλάβει, ένας φίλος μας είχε πει κάποτε

  "Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. 4.13 ετσι ειναι ο πλανητης ΦΥΛΑΚΗ... κατι μου λεει οτι αυτο θα αλλαξει και συντομα μαλιστα.. οψωμεν!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Καποιος πολυ μεγαλος μαπας με απυθμενο θρασος και πεισμα εχει βαλθει να παριστανει τον τρομονομο και τον ντοκτορ ζι-βεγκο.
  Τα ιδια και τα ιδια 100 φορες http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_6544.html και εδω http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/ufo-2012.html ετσι να "γουσταρουμε".
  Αλλη δουλεια δεν εχετε τρομολαγνοι της φακης???
  Αφηστε μας στα προβληματα μας.Ο κοσμος πειναει και σε λιγο θα παιθαινει και εσεις την μπουρδα εκει και την κοτσανα.
  Οχι αλλο καρβουνο πια!!!Κρατηστε το στο κεφαλι σας.
  ksipnistere.blogspot.com σε παρακαλω πολυ δηλαδη ελεος με ολη την εκτιμηση που σου εχω αρκει φτανει με το καρβουνο δηλαδη..
  Ειναι πλεον πολυ παιδιαστικο και κατανταει ενοχλητικο αφου ειναι φανερο οτι εχει σκοπο τρομολαγνειας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Δεν κοιτατε αυτα τα προβληματα http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/66-12.html και αφηστε τις μπορδες πια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Αυτα http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_8531.html ειναι προβληματα και χριζουν προσοχης οχι τα UFO μαστορες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ρε παιδιά... δηλαδή έλεος... Βιασμούς, ληστείες και τα σχετικά τα ακούς ΚΆΘΕ μέρα... Όποιος θέλει πιστεύει στους εξωγήινους, όποιος θέλει διαβάζει και το κείμενο και μετά κρατάει αυτά που πιστεύει πως είναι σωστά... Το να έχεις παρωπίδες και να προσπαθείς να περάσεις τις δικές σου αντιλήψεις στο μυαλό του άλλου, προσπαθώντας να τον κάνεις σαν εσένα δεν έχει κανένα νόημα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. AOKERKYRA OMADARA KATHE EPITHESI GKOLARA AOKERKYRA STIN A ETHNIKI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΑΤΙΑ εχουμε παντου,ριχτε μια ματια στην TV και θα δειτε...χιλιαδες,και εχουμε και πολλα ειδη απο πολους πλανηνιτες,ο ποιο γνοστος ειναi ενας κοντινος...πολυ κοντινος...ο ... ψευτοκοσμος,διμαγογοι,δυνατοι,και το κυριοτερο πολιτικοι.αυτα ειναι σεναρια για να μας αποπλανισουν απο το προβληματα μας,τι να σας πω,για μενα μακαρι να ερθουν..τουλαχιστον πιστευω να εχουν καμια σομπα να ζεσταθουμε γιατι με τοσο που μας εχει παει το ρευμα...μονο τα ΟΥΦΟ μας σωζουν...
  ως για τους αρχαιους ελληνες που πηγαν στον γαλαξια για να κυριευσουν το συμπαν πιστευω πως ειναι με λιγα λογια γελιο,αμα ειχαν τετοιον οπλισμο και τετοια τεχνολογια γιατι δεν μας βοηθεισαν να φαμε τους τουρκους και την αλωση της κων/πολης;οι αρχαιοι ελληνες ανακαλιψαν τα μαθηματικα,την φυσικη,την αστρονομια και δεν συμαζευεται..αλλα οχι και διαστημοπλοια:P
  ας αναφερω ακομα ενα θεμα,την σελινης,η σελινη ειναι δοριφορος,οχι δοριφορος που διχνει ειδησεις και αεροφωτοφραφιες,αλλα φυσικος δοριφορος.κατα την γνωμη μου κοψτε τον πολυ χαρδαδελα..κανει κακο:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ρε πανάσχετε τουρκόχοιρε οι πρώτοι Ελληνες ΗΡΘΑΝ από αλλού όχι πήγαν αλλού. Παλουκώσου κάπου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΕΡΧΕΤΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ρε σεις μολις φτασουν οι εξωγηινοι σας παρακαλω πεςτε τους οτι θέλω διανομέα για να στελνω σουβλακια στην Σελήνη,μια που εδω κοψανε οι δουλειές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ola ma ola pou ginonte stis simerines meres kata tin gnomi mou pane pros to telos tou kosmou , oxi pros tin sidelia tou kosmou , alla pros to gegonos pou legete ''adixristos'' . Gt na exoume tosa provlimata kai toses apokalipsis, 8a er8ei kapios pou 8a ta lisi ola kai 8a gini 8eos epi tis gis. kai paei legodas meta! Ta perisotera pragmata sto arthro dn stekoun. :) Kalispera! Min kra3ete 8riskia kai alla, gt ama kapios kra3i 8riskia krazo k ego ta dika tou pistevo tote ite einai oi e3ogiini ite einai kati alo.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Min planiste kai min eistai oligopisti! o 8eos einai monadikos kai oti leei einai i alithia!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. ποσο λυπηρο θα ηταν, εμεις, το μοναδικο ειδος ευφειας στο συμπαν να χρειαζεται να δουλειυει συνεχεια για να ζησει...Ξυπνηστε. Ερχεται πολιτισμος που εχουν εμας τους ανθρωπους για σκλαβους. Οπως εμεις πχ εχουμε τις μελισσες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ !!!! ΟΙ ΕΛ ( ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΛΛΑΔΑ", Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛ ) ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ! ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΛΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ . ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ( ΜΥΚΗΝΑΙΟΙ, ΜΙΝΩΙΤΕΣ, ΑΙΟΛΕΙΣ, ΙΩΝΕΣ ,ΔΩΡΙΕΙΣ , ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΙ ) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  .... ΕΛΕΟΣ .....
  .... ΕΛΕΟΣ .....
  .... ΕΛΕΟΣ .....

  Σοβαρα τώρα , από οτι φαίνεται ο τύπος τα έχει χάσει λίγο (ΛΙΓΟ!!) . Μπορεί να είναι απεσταλμένος των Ανδρομέδιων για να μας παραπλανήσει !!LOL!!
  Πάντως μια ενδεχόμενη επαφή με εξωγήινους δεν είναι απίθανη και θα ήταν πολύ εγωιστικό αν πιστεύαμε ότι είμαστε μόνοι μας στο τεράστιο σύμπαν .
  Επιπλέον , αν το προσέξατε , αν επαληθευτεί αυτό το πράγμα , τότε αυτόματα καταρρίπτεται ο χριστιανισμός ... Αλλά από την άλλη , κάτι σύμβολα θα βρούν για να το παρομοιάσουν , ημέρα της κρίσης , δευτέα παρουσία , κάτι .
  Απευθύνομαι στους σοβαρούς που διαβάζουν αυτό το άρθρο , ξέροντας όμως ότι είναι λίγοι .
  Αμάν !!! Νομίζω ότι ένας Ανδρομέδιος μου χτυπά την πόρτα , ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !! ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Εγώ από την άλλη λέω ότι είναι το millenium falcon που έρχεται με τον chubaka και τον εγγονό του Han Solo . Μπορεί να βγει και η Leia με τον Luke και να μας αρχήσει τα κόλπα με το lightsaber ...

  ΚΟΨΤΕ ΤΗ ΠΑΧΙΑ !!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. ola einai ftiagmena.mas krivoun tosa pragmata pou den mporoume na tous empisteftoume.Ola afta itan sxediasmena apo to 1947 taxamo tote proto irthan oi anthropoi se epaphi me tous exoginous... th na peis perimenoume ton ompamia (Obama)na to anakoinosh mexri to 2015 eipe.....Ante na doume!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. καταρχας εξωγινοι υπαρχουν δεν ξερω που αλα υπαρχουν τωρα ελληνες δεν ξερω αμα ειναι....υπαρχει μια θεωρια ομως....παρολαυτα για την σελινη σκεφτιτε λιγο the dark side of the moon ειναι απο ταινια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ 12ΩΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΟΛΕΕΕΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ 3 ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ 5 ΕΛΟΧΙΜ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ. ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ UFO TΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. και ζησαμε εμεισ και οι απο επανω καλυτερα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Τι εγινε τελικα επαθαν λαστιχο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή