Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗΣ,ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ:ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ.......
ΨΗΦΟ ΤΟΥ.

ΑΡΧΙΚΑ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ,ΕΠΙΤΙΜΩΝ ΜΕΛΩΝ:


Ο "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ" ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ:


Ο "ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ" ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ:


Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ:Η "ΩΡΑΙΑ" ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗΣ",ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ,ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Στο «Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τον ευσεβήν Ελληνικόν λαόν» της 29.11.1958 μεταξύ άλλων θεμάτων αναφέρονται και τα εξής για τους Ροταριανούς:
« ....Η Οργάνωσις αυτή έχει χαρακτήρα διεθνή, στηριζόμενη επί αφηρημένων ηθικών φιλοσοφικών αρχών. Δεν δέχεται την ηθικήν ζωήν και την φιλανθρωπίαν ως καρπούς της Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστεως, τουτέστι της Ελληνοχριστιανικής παραδόσεως .... Πάσα ηθική και κοινωνική κίνησις και ζωή εκτός του Χριστού καθιστά την Εκκλησίαν εφεκτικήν (=επιφυλακτικήν) και την εφεκτικότητα αυτήν έκρινεν η Ιεραρχία να τηρήση και απέναντι της Ροταριανής Οργανώσεως και να συστήση εις τους Κληρικούς να απέχουν των συνεστιάσεων αυτής ....»

Ο δε Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Θεόκλητος, εξ αφορμής της συγκλήσεως στο Αγρίνιον του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Ρόταρυ, εξέδωσε την υπ' αριθ. 1.227/4.4.1973 Εγκύκλιον, στην οποίαν μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και τα εξής:
«Θεωρούμεν υποχρέωσιν επιβαλλόμενην εκ της αποστολής ημών, ίνα διαφωτίσωμεν τους τυχόν απληροφόρητους και καλοπροαίρετους Χριστιανούς ημών.Εκθέτομεν τα ακόλουθα χωρίς καμμίαν απολύτως διάθεσιν εχθρότητος κατ' ουδενός, αλλά και χωρίς δισταγμόν ή φόβον δια την δυσφορίαν την οποίαν πιθανώς να προκαλέση:

1. - Η Οργάνωσις του Ρόταρυ έχει στενή σχέσιν και συγγένειαν προς τον Τεκτονισμόν (Μασωνίαν), χαρακτηρισθείσα υπό των ειδότων ως "εξάδελφος" και "πρώτος σταθμός" και "προθάλαμος" της Μασωνίας και "προεισαγωγή" εις αυτήν.

2. - Μέγα ποσοστόν των Ροταριανών συμβαίνει να είναι και τέκτονες. Ο δε πρώτος "Κυβερνήτης" του εν Ελλάδι Ρόταρυ υπήρξε "διακεκριμένον μέλος" της Ελληνικής Μασωνίας.

3. - Αποτελεί εν είδος συγκρητισμού (δηλαδή μίγμα θρησκευτικών δοξασιών, το οποίον "ευρίσκεται εν αρμονία με όλας τας θρησκείας", όπως ομολογούν οι ίδιοι οι Ροταριανοί προσπαθούντες να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα), πράγμα το οποίον ακριβώς αποτελεί υποτίμησιν της θρησκείας του Χριστού. Αντιθέτως, ο Χριστιανισμός μη ευρισκόμενος εν αρμονία προς τα λοιπά θρησκεύματα, ίσταται υπεράνω αυτών, ως η μοναδική θρησκεία, η κατέχουσα την εξ αποκαλύψεως αλήθειαν.

4. - Είναι φανερός ο διεθνιστικός χαρακτήρ του Ρόταρυ, πλείστα ερωτήματα προκαλούντος δια τινων ενεργειών του και εμφανίζοντος ύποπτα σημεία αντιθέσεως προς τον Χριστιανισμόν.

8. -Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας μας διατηρούσα πολλάς επιφυλάξεις έναντι της Οργανώσεως Ρόταρυ, απηγόρευσαν κατά καιρούς (1951, 1958 και 1970) εξ αφορμής σχετικών ερωτημάτων Αρχιερέων, την συμμετοχήν εις τας συνεστιάσεις των Ροταριανών, η δευτέρα μάλιστα ζητεί απ'; αυτούς να εκκαθαρίσουν την θέσιν των, εάν δηλαδή τυγχάνουν πιστά τέκνα της Εκκλησίας.

10. - Δια τους ως άνω λόγους εφιστώμεν την προσοχήν των αγαπητών μας τέκνων της Εκκλησίας και συνιστώμεν, όπως απέχουν οιασδήποτε αναμίξεως εις την Ροταριανήν κίνησιν (συζητήσεις, συνεστιάσεις κλπ.). "Ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν". Όστις θέλει να είναι πράγματι Χριστιανός δεν δύναται να είναι συγχρόνως και Ροταριανός. Η Χριστιανική ιδιότης του αρκεί. Και πρέπει να είναι υπερήφανος δι' αυτήν. Δεν του χρειάζεται άλλο τι, ει μη η συνέπεια εις την ζωήν του. Τίποτε το νέον δεν έχει να του προσφέρη το Ρόταρυ ....».

Επειτα από ολίγον χρονικόν διάστημα, και συγκεκριμένως στις 10.1.1974, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος απέστειλε προς την Ιεράν Μητρόπολιν Αιτωλίας και Ακαρνανίας έγγραφον, με το οποίον απαντά σε σχετικήν ερώτησιν και τονίζει ότι δεν μπορεί να γίνη Ανάδοχος σε Βάπτισιν ένας Ροταριανός. Στο Έγγραφον αυτό αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

«..Η ιδιότης τίνος ως Ροταριανού ... δεν αποτελεί εχέγγυον (=εγγύησιν) εκπληρώσεως εις το ακέραιον των ... υποχρεώσεων του Αναδόχου. Όθεν.. δύναται να ευσταθήση ως εύλογος επιφύλαξις της ή και άρνησις οιουδήποτε εκκλησιαστικού Λειτουργού όπως δεχθή ως Ανάδοχον μέλος τι της οργανώσεως "Ρόταρυ"».

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

39 σχόλια :

 1. Ευχαριστούμε δια τις πολύτιμες πληροφορίες!Ξαναψηφίστε τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. οι παπαδες ειναι μασωνοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ! ΡΟΤΑΡΥ=ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ,ΜΑΣΩΝΙΑ=ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ! ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΑΥΤΩΝ! ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ! Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! JIM.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ
  ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
  ΚΑΙ?????????????????ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΛΕΨΑΝ
  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ
  ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
  ΣΑ ΖΩΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΤΗΝΗ
  ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
  ΑΠΟΧΗ
  ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΑΙ???
  ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΑΙ ΑΝ ΑΠΕΧΕΤΑΙ?????????????????
  ΕΔΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ
  ΟΧΙ Σ ΕΚΛΟΓΕΣ.....ΑΛΛΟ ΑΝ ΜΑ ΣΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣΣ
  ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ......
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ
  ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ???
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΙΧΑΘΕΙ Η ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ?????
  ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
  ΩΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟΧΗ
  ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ
  ΤΟ ΔΝΤ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ
  ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ .........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ελατε τωρα που μεινατε με ανοιχτο το στομα,υοαρχουν και αλλοι,απαντεσ οι ασχολουμενοι με την πολιτικη ειναι η μασωνοι η ροταρυς η λαιονς,του ιδιου φυραματος απαντες!!!!!

  ΑΠΟΧΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. «Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια. ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! » ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ

  http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4112.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. http://en.wikipedia.org/wiki/Freemasonry

  http://en.wikipedia.org/wiki/Rotary_International

  siga re pedia ena club gia papoudes ine.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. http://el.wikipedia.org/wiki/Ελευθεροτεκτονισμός

  parte ke greek version.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Γενικότερα, για να γίνει Ελευθεροτέκτονας στον αμιγή Τεκτονισμό, κάποιος υποψήφιος πρέπει:

  Να είναι άνδρας που προσέρχεται αυτοβούλως.

  Να πιστεύει σε κάποιο Υπέρτατο Ον, όποια υπόσταση και εάν έχει αυτό για τον καθένα.

  Να έχει τουλάχιστον το ελάχιστο της αποδεκτής ηλικίας. Αυτό κυμαίνεται από 18 έως 25 έτη αναλόγως της Μεγάλης
  Στοάς (Στην Ελλάδα είναι τα 21 έτη).

  Να είναι άνθρωπος καλών ηθικών αρχών, καλού χαρακτήρα και καλής φήμης.

  Να είναι ψυχικά, διανοητικά και σωματικά υγιής. Δηλαδή, ο υποψήφιος πρέπει να μην πάσχει από κάτι και να μην είναι σε τέτοια κατάσταση που να τον εμποδίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του.

  Να είναι ελεύθερος από γέννησης. Η απαίτηση αυτή διατηρείται στην σύγχρονη εποχή ως ιστορικό αξίωμα.

  Να έχει προταθεί από δύο ήδη μέλη της Στοάς, οι οποίοι και εγγυώνται για αυτόν.

  ειμαι οκ σε ολα, λετε να γινω μελος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ ΟΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥΣ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. 12:13 kala re den exis pisti se tipota re? pou pisteuis?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Δόξα τω Θεώ ,λόγο ψυχοπάθειας εμένα δεν με έχουν ανάγκη,ούτε ψυχικά,ούτε διανοητικά ούτε σωματικά είμαι υγιείς,Δόξα τω Θεώ στην Ορθόδοξη Ψυχοθεραπεία!Τριάς Αγία Δόξα σοι!Απεταξάμην τους Μασώνους και τους Ροταριανούς και τα προσκοπάκια τους!ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. o panais den tin paleui allo tin agamia, ti tha gini me tin parti sou?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Το χαρακτηριστικο των μασονων ειναι η μυστικοτης των συνεδριασεων ,και η ανθελληνικοτητα των αποφασεων.Βεβαια με μανδυα συγκαλυψης το δηθεν φιλανθρωπικο εργο που παρουσιαζουν μεσω των μετωπικων τους οργανωςεων που ειναι οιΡωταρυ.Απο πλευρας πνευματικου επιπεδου και βεληνεκους αυτοι που γινονται μασονοι ειναι κατω του μετριου ,γενικως ανασφαλεις και ανιστορητοι.Πουλανε το τομαρι τους για καποια θεση και καρεκλα ,και ξαργυρωνουν αυτη την θεση κανοντας κατ εντολη του μασονικου μηχανισμου καποια σοβαρη παρανομια η ακομη και εγκλημα...ετσι μετα απο την παρανομη πραξη εγκλοβιζονται μονιμα στα γραναζια του μασονισμου και αποτελουν πληγη για την ομαλη εξελιξη της κοινωνιας,της δημοκρατιας,της διαφανειας ,της αξιοκρατιας.Υπηρετουν τα σιωνιστικα συμβολα και συμφεροντα,(ακρως ανθελληνικα),δημιουργουν με την υποταγη στα συμβολα ,και σε ανυπαρκτα δηθεν μυστικα ενα αξεπεραστο φορμαλισμο,και διεισδυοντας με τα συμβολα σε νομισματα ,σε βιβλια ,σε ταυτοτητεςκλπ νομιζουν οτι ελεγχουν και συνειδησεις.Απλα με τα συμβολα προβαλουν σαν κυριαρχοι και επηρεαζουν ευκολα τους ανθρωπους της λεζαντας ,του αγνωστικισμου,της επιδειξης,του οικονομικου εγκληματος ,του αθεμιτου κερδους ,της κουφιας πολιτικης κλπ.Τετοιοι αχυρανθρωποι ,ειναι οι εικονιζομενοι βουλευτες,ειναι οι εκαστοτε κυβερνωντες ,ειναι οι καταχραστες του δημοσιου χρηματος,Διευθυντες και στελεχοι σε οργανισμους οπως ΔΕΗ ,ΔΕΚΟ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΛΠ..Η διαβρωση που εχει προκαλεσει η μασονια στον κοινωνικο ιστο εχει σαν στοχο να πληξει θανασιμα κυριως τον ελλαδικο ελληνισμο.Αν οι πραγματικοι πατριωτες δεν τριξουν τα δοντια στους θρασυδειλους μασονους και ρωταριανους ,η Ελλαδα θα βλεπει μονο το φαντασμα της.Ολοι οι μασονοι ειναι διπροσωποι ,αλλα σκεφτονται και αλλα κανουν.Στο χερι του λαου ειναι να τους ξεσκεπαζει και να τους κυνηγα οπου τους συναντα.Προσοχη λοιπον στις καλπες.Ψηφιστε αυτους που καθαρα θα αποκηρυξουν την μασονια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Η ελεημοσύνη και η φιλανθρωπία είναι το άλλοθι της κοινωνικής αδικίας. Αυτό τουλάχιστον διακήρυσσαν οι "πατέρες" της χριστιανικής θρησκείας πριν μπουν κι αυτοί στα ...σαλόνια.
  Όσο για τους άλλους, ξέρετε κανέναν αστό πολιτικό, οικονομικό μεγαλοπαράγοντα και όχι μόνον, που να "πρόκοψαν" χωρίς να ήταν ανακατεμένοι σε μασωνείες ή όπως αλλιώς λέγονται όλες αυτές οι οργανώσεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. emis giati den prokopsame re, :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ..ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙ ...ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΨΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΥΤΕ....ΚΤΛ..ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ..ΕΥΡΕΩΣ ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ...ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΛΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΠΑΠΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ...ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ...??ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΤΑΡΙ Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΚ ΤΟΝ ΥΣΤΕΡΟΝ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ .ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΟΤΑΡΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...ΚΤΛ ΚΤΛ...ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ..ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ...ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΜΑΣΤΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΕΙΟ...ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. kante ena blog me tous elines prodotessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss politikous

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ???

  ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΩ.....

  ΤΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???
  ΟΛΑ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...

  ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ...

  ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ...

  ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ...

  ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΙΤΣ...
  ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ...

  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ...
  ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ...ΙΡΑΚ????

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...

  ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ...

  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ "ΣΤΗΜΕΝΗ" ΕΥΚΑΙΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΥΝΑΣΤΙΕΣ!!!!


  ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. paidia den to exete katalabi akoma?o TITANIKOS boulizi kai eimaste oloi mesa,ektos apo ola auta ta kathikia pou eine proti thesi.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. @5.51
  Κατι τετοια ελεγαν και οι φιλοι μας οι Σερβοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ποδιτσες εφορεσανε σπαθακια ανα χειρας
  και χρημα επροσφερανε και πληθος χρυσας λιρας,
  καρριερες ασφαλισανε και πρωθυπουργιλικια
  κα μες στο σκοτος κινουμενοι χωρις τα νταηλικια,
  ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ στηριζουνε κι εξυπηρετουνε.
  Δουλους εχουν πολλους ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥΣ καργα
  ζητουν να ξεριζωσουνε την πιστη των Ελληνων
  γιατι αυτοι ξερουνε καλλιτερα απολους,
  Ελληνες χωρις την πιστη τους προσκυνανε τους διαβολους.
  Μον ενα πραμα ξεχασαν πανω στην βιασυνη
  ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ θε να τους βρη με την δικαιοσυνη,
  και τοτε ποδιτσες δεν φτανουνε,σπαθακια δεν φτουρανε,
  τον πονηρο αν ρωτησουνε θα τους κατατοπιση
  αυτο που ξερει ολη η γη,αυτο που ξερει η κτιση,
  οτι Τριαδικος Θεος σημαινει ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
  κι ομως αυτοι διαλεξανε να λενε παραμυθια.......
  Γιατι καρριερες προτιμησανε,μα και εξουσια
  μα ολα θα δουνε τι εστι στην δευτερα παρουσια.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

  ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ.

  ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, 6 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΜΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ.

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ;

  ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ.

  ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.

  ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΨΥΧΟΚΥΡΙΑΚΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ.

  ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, 6 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΜΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ.

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ;

  ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ.

  ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.

  ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΨΥΧΟΚΥΡΙΑΚΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Βρε ΩΧαρα πως φαινεται οτι παπαγαλιζεις....
  Προσεχε ρε αγορι μου σε λιγο θα βγαλεις ραμφος,ηρεμα ρε.....

  Λες στην αναρτηση σου:
  "...ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, 6 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΜΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ...."

  Η Κυριακη λοιπον ΩΧαρα ειναι υμνος εις τον Τριαδικο Θεο.
  Το Ψυχοσαββατο ειναι για τους κεκοιμημενους μας.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Kapsoulis ανήκεις στον αστερισμό του μαλάκα Παλαιοημερολογίτη. Συνέχισε τις μαλακίες σου για να γελάμε όλοι μαζί σου γενιοφόρε τράγε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Μπορεί να μου αποδείξει κάποιος, αν υπάρχουν μεγαλύτερο Μασόνοι από τους σημερινούς κυβερνώντες την Χώρα μας? Και δεν είνι μόνο Μασόνοι. Μερικοί είναι και Εληνοαμερικανοπολωνοβουλγαροεβραίοι! Αφού ο ελληνικός αός το δέχεται και τους ψηφήζει, είναι άξιος της μοίρας του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ.ΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ- BILDERBERG - 2005 ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΠΟΛΛΑ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..... ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.......ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.....ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΝΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑ@@@@Σ....ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Νικο εχεις παει στην μητροπολη Αθηνων;Θελεις να μου πεις τι ειναι αυτο το συμβολο πανω απο το ιερο; Ξερεις εκεινο με το ματι;Οπου εκει απο κατω υπηρχε καποτε Ιερος ναος του Απολλωνος;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Να ρωτησω κατι;Αφου ολοι οι χριστιανοδεξιουλιδες υποψηφιοι ειναι μελη η' συνεργατες τετοιων οργανωσεων,γιατι ποτε δεν καταγγελθηκε αυτη τους η ιδιοτητα και δραστηριοτητα απο τους πασοκο-αριστερους πολιτικους αντιπαλους τους;
  Μηπως γιατι πολυ απλα ειναι ΟΛΟΙ τους μελη μασωνικων και αλλων παρεμφερη οργανωσεων,λεσχων,στοων κι οπως στο διαολο αλλιως τις ονομαζουν;
  Υπαρχει περιπτωση,οχι μονο στην Ελλαδα,αλλα και στον υπολοιπο κοσμο,να αναρριχηθεις στα κομματικα και πολιτικα αξιοματα,χωρις να εχεις πρωτα δηλωσει υποταγη σε αυτους,τους "υπογειους",αφανεις,στην ουσια ομως πραγματικους διαχειριστες της εξουσιας του εκαστοτε κρατους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Οποιος ανήκει σε οποιοδήποτε μαντρί είναι πρόβατο .. καμμιά σημασία για το πρόβατο αν είναι χριστιανικό , μουσουλμανικό , μασονικό κλπ ... ΜΕΓΙΣΤΗ σημασία όμως για τον Βοσκό ...
  Γιαυτό ΑΠΟΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ αλλοιώς σκάστε και περιμέντε να σας αρμέξουν , να σας κουρέψουν και να σας σφάξουν οι κάθε είδους έμποροι μεταφυσικών ελπίδων ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Νότη μαζί σου, συμφωνώ! Νότα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή