Ο τέλειος χορευταράς: Τις γδύνει όλες με μια κίνηση – Βίντεο

 Ο εμβληματικός ο χορός στην ταινία Dirty Dancing έχει αναπαρασταθεί από χιλιάδες ζευγάρια στον κόσμο.

Πολλά από αυτά ίσως χώρισαν ή κατέληξαν στο νοσοκομείο αμέσως μετά το χορευτικό. Όπως πρέπει να έγινε και με το ζευγάρι στο παρακάτω βίντεο, που συνεπαρμένο από τη μαγεία της στιγμής, προσπαθεί να κάνει το επικό σήκωμα στον αέρα από το Dirty Dancing.

Για μια στιγμή όλοι νόμισαν ότι ο άντρας κατάφερε να σηκώσει την κοπέλα ψηλά και να την κρατήσει στον αέρα, αλλά δυστυχώς η κατάληξη ήταν σκέτη καταστροφή.

Ο άντρας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει τη γυναίκα και να μην την αφήσει να πέσει, την πιάνει από το φόρεμα.

Αυτό κάπως καθυστέρησε την πτώση της, αλλά τελικά το κορίτσι έπεσε στο έδαφος μόνο με τα εσώρουχα, μιας και το φόρεμα έμεινε στα χέρια του άντρα.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και αμέσως έγινε viral, με το κλιπάκι να συγκεντρώνει πολύ γρήγορα πάνω από 3,7 εκατ. views και πολλές χιλιάδες like. Οι σχολιαστές δήλωσαν ότι ξεκαρδίστηκαν με το φινάλε, ενώ δεν δίστασαν να μοιραστούν και παρόμοια περιστατικά που τους συνέβησαν όταν κι εκείνοι δοκίμασαν να παριστάνουν τους μεγάλους χορευτές.

«Αυτό το χορευτικό κλιμακώθηκε πολύ γρήγορα!» σχολίασε κάποιος, εντυπωσιασμένος από τη «γυμνή» τούμπα στο τέλος. «Αυτός ο άντρας έχει ωραίες χορευτικές κινήσεις» έγραψε με χιούμορ κάποιος άλλος έμπειρος χορευτής.

«Φίλε μου, θα ήθελα να μπορώ να το κάνω αυτό με το ένα χέρι» ευχήθηκε ένας άλλος χρήστης.

«Πονάει η πλάτη μου!» λέει μια γυναίκα, που πόνεσε και μόνο που είδε την τούμπα, πού να ήταν κι αυτή που έπεσε.«Όχι μόνο ρίχνει το κορίτσι, αλλά του βγάζει και τα ρούχα ταυτόχρονα» γράφει κάποιος άλλος για τον άντρα στο χορευτικό.

«Ωραίος τύπος. Κάνει αμέσως κίνηση με την κοπέλα!» σχολιάζει ένας άλλος χρήστης.

«Αφήστε τον να κάνει το κόλπο, όλοι μας θέλουμε να μάθουμε πώς να το κάνουμε αυτό» λέει ένας άλλος σχολιαστής.

loading...