Πολιτικές αντιδράσεις για την υπόθεση Πετσίτη

Πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί η υπόθεση Πετσίτη, με τη Νέα Δημοκρατία να εξαπολύει βολές εναντίον της κυβέρνησης μετά από δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου.

«Σημερινά δημοσιεύματα τριών κυριακάτικων εφημερίδων δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι η παρέα του Μαξίμου εμπλέκεται σε ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο που μόλις άρχισε να ξετυλίγεται. Στους λογαριασμούς του κ. Μανώλη Πετσίτη, στενού συνεργάτη του Νίκου Παππά, βρέθηκαν αδικαιολόγητα μεγάλα ποσά, με αποστολέα τον επίσης φίλο του κ. Παππά, Αρτέμη Αρτεμίου που δραστηριοποιείται στην Κύπρο και θεωρείται γκουρού των offshore εταιρειών», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

«Τρανταχτή απόδειξη του σκανδάλου είναι η σημερινή αποκάλυψη ότι εκδιώχθηκε από τη θέση του το διευθυντικό στέλεχος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που διερευνούσε το σκάνδαλο ΔΕΠΑ – Λαυρεντιάδη και εντόπισε μεταξύ άλλων τα παράνομα χρήματα στους λογαριασμούς του κ. Πετσίτη».

Την ίδια ώρα, η Πειραιώς ισχυρίζεται πως:

«O κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται και οφείλει σήμερα κιόλας να απαντήσει εάν καλύπτει σκοτεινές δραστηριότητες των δραστηριότητες των κ. Παππά, Πετσίτη και Αρτεμίου και να εξηγήσει στους πολίτες γιατί ξηλώθηκε ο δημόσιος λειτουργός που διερευνούσε την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η παρέα του Μαξίμου ζημιώνοντας το Δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ».

«Βολές» εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Όταν ένα πρόσωπο όπως ο Πετσίτης, ανύπαρκτων προσόντων, βρίσκεται με τα εισοδήματά του εις εκατονταπλούν, να συνομιλεί με οικονομικούς παράγοντες και σε θέσεις επιρροής, γίνεται λόγω της σχέσης του με Παππά και Τσίπρα» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Εγώ τον ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά, ούτε ήξερα το επώνυμό του. Τον είχα δει να συνοδεύει τον Παππά όπου πήγαινε, ήδη από την εποχή που ο σημερινός υπουργός ήταν διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση» είπε επίσης η κ. Κωνσταντοπουλου, και συμπλήρωσε: «Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο πλουτισμός του Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με του Παππά και του Τσίπρα».

loading...

1 thought on “Πολιτικές αντιδράσεις για την υπόθεση Πετσίτη

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ?ΜΟΥΓΚΑ?……….

Comments are closed.