Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΣΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ " ! ! !

Ο Γιάννης Δημαράς απαντά απλά και καθαρά σε ερωτήματακαι απορίες των αναγνωστών του Ξυπνήστε ρε  . . . 

1. Τι σας έκανε να πάρετε την απόφαση να κατεβείτε στις εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος ….?
Θεωρώ ότι ο Καλλικράτης με τις κατάλληλες διαρθρωτικές αλλαγές μπορεί να μετατραπεί σε «εργαλείο» για την ανάπτυξη της Αττικής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Αυτή η προοπτική με ενθουσιάζει. Παράλληλα θέλω να ενώσω τις δυνάμεις μου με εκείνες των απλών ανθρώπων της Περιφέρειας για την αποφασιστική αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης.
Σίγουρα ήταν μια δύσκολη και συνάμα μεγάλη απόφαση για μένα. Δεν έχω μάθει όμως να .......
ακολουθώ τον εύκολο δρόμο του κυβερνητικού βολέματος, αλλά αντιθέτως δίνω το «Παρών» σε αυτή την μεγάλη πρόκληση.

2.Πως εξηγείτε το φαινόμενο ότι οι Έλληνες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας ?

Οι Έλληνες έχουν αλάνθαστο κριτήριο στην αξιολόγηση προσώπων και πολιτικών δράσεων. Την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, θα την ανταποδώσουμε με δημιουργικό έργο στην περιφέρεια Αττικής. Είμαστε αποφασισμένοι να τους φέρουμε στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, που τους αφορούν και να αξιοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις του Λεκανοπεδίου, χωρίς αποκλεισμούς μέσω κλειστών κυκλωμάτων εξουσίας.

3. Μπορείτε να εξηγήσετε στον Ελληνικό λαό γιατί κατά την αποχώρηση σας από το ΠΑΣΟΚ δεν παραιτηθήκατε από το αξίωμα του βουλευτή ?

Η βουλευτική έδρα δίνεται ή αφαιρείται από τους ψηφοφόρους της Β΄ Αθηνών…

4. Σε περίπτωση που έρθετε τρίτος στην εκλογική αναμέτρηση … θα στηρίξετε τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ ?

- Οι πολίτες θα μας φέρουν στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, κατά συνέπεια δεν υπάρχει για εμάς δίλημμα στήριξης άλλου υποψηφίου.

5. Αν εκλεγείτε πρώτος ή δεύτερος την πρώτη Κυριακή με δεύτερο ή πρώτο αντίστοιχα τον συνυποψήφιο σας του ΠΑΣΟΚ, θα ζητούσατε τη στήριξη των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας?

Ζητούμε τη στήριξη όλων των πολιτών σε όποιο κομματικό χώρο και αν ανήκουν… Στη μάχη για την ανασυγκρότηση της Αττικής δεν έχουμε την πολυτέλεια διαχωρισμών. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε, με εντιμότητα και διαφάνεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε ανάπτυξη. Όλοι μαζί, με την ουσιαστική συμμετοχή των συμπολιτών μας, θα επιδιώξουμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την ποιότητα της ζωής μας, με επίκεντρο τον Άνθρωπο και φυσικά το Περιβάλλον.

6. Σχετικά με το ΔΝΤ πια είναι η γνώμη σας …? Έπρεπε ή δεν έπρεπε να μπει η Ελλάδα σε αυτή την περιπέτεια? και ποιος ευθύνεται για αυτό?

Η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο Δ.Ν.Τ. Θεωρώ ότι δεν έγιναν τα σωστά βήματα για την εξεύρεση χρημάτων. Υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες δεν ενεργοποιήθηκαν την κατάλληλη στιγμή. Ο περιορισμός των συντάξεων και των μισθών θα έπρεπε να είναι η τελευταία λύση και όχι η πρώτη εύκολη…

Το ποιος ευθύνεται που φθάσαμε έως εδώ σίγουρα είναι μια μεγάλη συζήτηση. Το ποιος μας έβαλε στο ΔΝΤ όμως δεν αμφισβητείται…

7. Και μια ερώτηση οι οποία ενδιαφέρει χιλιάδες πολίτες τις χώρας, οι οποίοι ενημερώνονται από το διαδίκτυο…πια είναι η γνώμη σας για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων μέσα από τα Blogs?

Σέβομαι και τιμώ την ελεύθερη διακίνηση ιδεών αλλά και την ελευθερία έκφρασης, γνώμης και άποψης. Τιμώ τη δημοσιογραφική προσπάθεια που γίνεται μέσω των Blogs, με τα ρεπορτάζ του «δρόμου» και της προσωπικής εμπειρίας του καθενός. Είναι φωνές ελεύθερης έκφρασης. Το διαδίκτυο έχει παρόν και μέλλον, κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους πολίτες. Πρόκειται για μια νέα μορφή ενημέρωσης, στην οποία έχω μια μοναδική ένσταση όσον αφορά σε κριτική συνανθρώπων μας, την ανωνυμία. Θα προτιμούσα ενυπόγραφα άρθρα και αναρτήσεις.

8. Ο Γιάννης Δημαράς Περιφερειάρχης Αττικής ….Τι σκοπεύετε να κάνετε με λίγα λόγια ως μικρός πρωθυπουργός πλέον για τους πολίτες της Αττικής αλλά και ολόκληρης τις χώρας? έχετε κάποιο σχέδιο? κάποιο όραμα ?

Μακριά από εμένα εκφράσεις του στυλ «μικρός Πρωθυπουργός», «Μεγάλος Υπουργός» κτλ. Απλά, ως Περιφερειάρχης Αττικής με ιδιαίτερες ευαισθησίες για τα δεινά που περνούν οι κάτοικοι όλης της χώρας. Και όραμα έχουμε και σχέδιο έχουμε και το λαό της Αττικής για να το υλοποιήσει έχουμε!!!

Επιθυμούμε να κάνουμε πράξη τη διαφάνεια και τη δημοκρατική διακυβέρνηση. Αξιοποιούμε τους πόρους του ΕΣΠΑ και του ΠΕΠ επιταχύνοντας τη διαδικασία απορρόφησής τους. Στηρίζουμε έμπρακτα τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, συμβάλλουμε αποφασιστικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και στην τόνωση της απασχόλησης. Το μεγάλο στοίχημα για μας είναι η καταπολέμηση των ανισοτήτων. Δεσμευόμαστε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στις υποβαθμισμένες περιοχές της περιφέρειας, που δεν διαθέτουν υποδομές και οργανωμένα δίκτυα.

Επιθυμούμε, η περιφερειακή αυτοδιοίκηση στην ουσία και όχι στα λόγια, να μετατραπεί σε μονάδα δημοκρατικού προγραμματισμού, περιφερειακού σχεδιασμού και ανάπτυξης. Προτεραιότητά μας, η αποτελεσματική απάντηση στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη.

Γιάννη Δημαρά σε ευχαριστούμε πολύ ..σου ευχόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτές τις εκλογές……

59 σχόλια :

 1. 1)Ο Καλικράτης είναι ένα καθαρά αποσχιστικό εργαλείο και τα αποτελέσματά του θα φανούν ευθύς αμέσως μετά τις εκλογές.
  2)Οι Έλληνες δεν έχουν κανένα κριτήριο παρά μόνο του βολέματος αλλιώς δεν θα μας κυβερνούσαν οι ίδιοι όλα αυτά τα χρόνια.Αν κρίνανε χαρακτήρες και έργο αμφιβάλλω για το άν θα υπήρχε καινείς απο τους 300 Εθνοσωτήρες εκεί μέσα στο χώρο που λέτε Κοινοβούλιο.
  6)Γιατί δεν ψηφίσατε ΟΧΙ τότε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ
  ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΑΡΟΝ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
  ΣΑΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΤΑΧΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ε!!!
  ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ ?
  ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ!!!!! ΚΡΙΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Θα προτιμούσα ενυπόγραφα άρθρα και αναρτήσεις." ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΥΡΙΟ".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "Η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο Δ.Ν.Τ. Θεωρώ ότι δεν έγιναν τα σωστά βήματα για την εξεύρεση χρημάτων. Υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες δεν ενεργοποιήθηκαν την κατάλληλη στιγμή. Ο περιορισμός των συντάξεων και των μισθών θα έπρεπε να είναι η τελευταία λύση και όχι η πρώτη εύκολη…"

  ενω οι του ΠΑΣΟΚ ο ξεφτιλας ο Παπανδρεου και ο καραγκιοζης ο Παπακωνσυαντινου θελουν οπωσδηποτε να μας πεισουν οτι δεν γινοταν τιποτα αλλο και οτι πρεπει οι μισθοι και οι συνταξεις να κοπουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 10:05 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ

  ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 4)Μα γιατί να μην απαντά ποτέ κανείς;
  7) κι εμείς θα θέλαμε να μην έχετε ασυλία για να σας πεθάνουμε στις μηνύσεις κι εμείς ΕΠΩΝΥΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. "Το ποιος μας έβαλε στο ΔΝΤ όμως δεν αμφισβητείται… " μας λεει καθαρα οτι μ ονο το πασοκ ειναι υπευθηνο για την εισοδο μασ στο δντ η κανω λαθος ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ.... ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Κυριε Δημαρά έχετε χάσει την μπάλα
  μάυρο φίδι που σας έφαγε στις εκλογές
  κανενας γραφικός τύπος 10*11
  ψγια να μας αποπρασανατολίσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ.
  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ.
  ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΔΗΜΑΡΑ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Και ο Παπανδρέου μια χαρά τα έλεγε πριν εκλεγεί αλλά εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι είναι προδότης. Μην κάνουμε το ίδιο λάθος πάλι. Ο Δημαράς έχει βεβαρημένο παρελθόν... Κοιτάξτε για άλλες εναλλακτικές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
  ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  10:05 Α ΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ
  ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ
  ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΠΗΣΤΕΥΤΗΡΙΑ
  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΑΡΑΞΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΑΞΕΟΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΔΕ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ...ΑΝΤΕ ΕΝΑΣΕΝΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Το ότι ψήφισε για την απόδοση της ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες δεν σε παραξένεψε όμως έ;Το ότι ψήφισε για το ασφαληστρικό ούτε;
  Ρε δεν βάζει μυαλό με την καμία ο βαμμένος σου λέω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ
  ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
  ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. 10:40 ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΨΑΡΑΚΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. 10'58
  ρε τί ντενεκές είσαι εσύ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. 324 ΔΗΜΑΡΧΟΙ Χ 3000 ΕΥΡΟ=972.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ

  54 ΝΟΜΑΡΧΕΣ Χ 3000 ΕΥΡΟ=152.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΩΝ

  ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΙΣΧΝΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ;

  ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

  ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΥΤΕ ΗΠΑ ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΑ ΟΥΤΕ ΕΕ ΕΙΜΑΣΤΕ

  54 ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ 324 ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΕΓΩ Ο ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΨΑΡΑΚΛΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. το ιμιτασιον παντα ηταν η φθηνη λυση σε σχεση με το οριτζιναλ. αφου σας τα μασισε ο σοσιαΛΥΣΤΗΣ πατε αφραγκοι στην φθηνη λυση.
  ΞΥΠΜΗΣΤΕ ΡΕ μονο το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ εχει αντιδρασει και σας τα εχει πει εδω και χρονια αλλα οταν υπαρχει μυαλο τσιπουρας τοτε θα υπαρχουν Δημαραδες και παπανδρεου να σας δουλευουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. "το ιμιτασιον παντα ηταν η φθηνη λυση σε σχεση με το οριτζιναλ. αφου σας τα μασισε ο σοσιαΛΥΣΤΗΣ πατε αφραγκοι στην φθηνη λυση.
  ΞΥΠΜΗΣΤΕ ΡΕ μονο το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ εχει αντιδρασει και σας τα εχει πει εδω και χρονια αλλα οταν υπαρχει μυαλο τσιπουρας τοτε θα υπαρχουν Δημαραδες και παπανδρεου να σας δουλευουν"

  ΕΣΥ ΠΑΛΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ Ή Λ Α Θ Ρ Ο Μ Ε Τ Α Ν Α Σ Τ Ο Λ Α Γ Ν Ο Σ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. "ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ.... ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ "


  ΝΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ Α Κ Ο Μ Μ Α Τ Ι Σ Τ Ο ΜΠΑΜΙΑ ΔΗΜΑΡΑ ΚΟΡΟΙΔΟ!

  ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

  ΜΠΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΒΡΑΔΙΑΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΣΤΗΝ Σ Τ Α Ν Η ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΨΑΡΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Θα σε ψηφισω κυριε Δημαρα γιατι δεν κατεβαινεις με την σημαια κανενος κομματος.
  Θα σε ψηφισω γιατι δεν ψηφισες το ΔΝΤ και γιατι με την ψηφο μου θελω να εκφρασω ποσο αντιθετη ειμαι με το μνημονιο.
  Αν ομως αποτελεσεις τον Δουρειο Ιππο του ΠΑΣΟΚ θα μας βρεις μπροστα σου και θα τελειωσει πολυς αδοξα η καριερα σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ Η ΟΙ ,..."ΞΕΝΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΙ".....
  ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΠΟΧΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. "Θα σε ψηφισω κυριε Δημαρα γιατι δεν κατεβαινεις με την σημαια κανενος κομματος.
  Θα σε ψηφισω γιατι δεν ψηφισες το ΔΝΤ και γιατι με την ψηφο μου θελω να εκφρασω ποσο αντιθετη ειμαι με το μνημονιο.
  Αν ομως αποτελεσεις τον Δουρειο Ιππο του ΠΑΣΟΚ θα μας βρεις μπροστα σου και θα τελειωσει πολυς αδοξα η καριερα σου. "

  ΒΡΕ "ΜΥΑΛΟ ΓΙΟΚ"... Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο Δ Ο Υ Ρ Ε Ι Ο Σ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

  ΤΟΣΟ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;

  ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;

  ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ...

  ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΙ 3ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΟΧΙ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ... ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΨΑΡΑΚΙΑ" ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ........... ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ"(κοινως μην φαει ξυλο) του ΣΤΑΣΗ.... ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 4 ΕΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΤΟ 3000 ΑΠΟ ΤΟ 7000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ "ΦΤΕΡΑ" ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ!

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. TO ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΧΕΙ ΔΎΝΑΜΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ... ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΙΚΟΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ..ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΧΕΙ ΔΎΝΑΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΎΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ..ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΑ ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ... ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΕΥΤΕΊΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Α Π Ο Χ Η = Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
  ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΟΙ ...ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ .
  ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ Θ ΑΠΕΧΟΥΜΕ
  ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ
  ΜΗΝ ΥΜΝΗΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ...ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ...ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ

  ΜΟΝΟ

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΑ .ΜΟΝΟ ΣΓΟΥΡΟ,ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΑΡΧΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΙΨΕ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. OΧΙ ΔΗΜΑΡΑ...ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ...ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΠΟΧΗ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΕ.....Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε Ρ Ε....... ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΑΤΡΑΓΚΑΣ.........ΤΟ`ΠΙΑΣΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ολοι Δημαρα
  καμια ψηφος σε Σγουρο και Κικιλια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ....ΠΟΙΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΦΤΕΙΑΞΕ "ΣΤΗΜΕΝΕΣ" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΑΖΟΜΕΝΟΥ" ΔΗΜΑΡΑ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ποιος είναι πραγματικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Δημαράς; Από πόσα κόμματα έχει περάσει και τι εξυπηρετεί η υποψηφιότητα του; Βιογραφικό Γιάννη Δημαρά.

  Ο Γιάννης Δημαράς γεννήθηκε το 1944 και η ζωή του είναι γεμάτη ανατροπές και αλλαγές πορείας. Ξεκίνησε την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας στον Άμυντα (1965-1969) και στον Παναθηναϊκό (1969-1973) και εργάστηκε ως προπονητής στον Αθηναϊκό (1969-1970).

  Στη συνέχεια, ο Γιάννης Δημαράς έγινε δημοσιογράφος και στο βιογραφικό του υπάρχουν δουλειές σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση. Παιδί του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, μαζί με Λιάνη, Ρωμαίο, Συλβάνα Ράπτη, Καψή, Γιαννακά, Πέτρο Ευθυμίου, ο Δημαράς έγινε δημοφιλής χάρη στην προβολή του από τα ΜΜΕ.

  Το 1995 ο Δημαράς μαζί με τον Δημήτρη Τσοβόλα και άλλα παλιά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ιδρύει το ΔΗΚΚΙ, κόμμα από το οποίο αποχωρεί ξαφνικά το 2003 για να επανενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ. Στο ενδιάμεσο, ο Δημαράς εκλέγεται βουλευτής ΔΗΚΚΙ (1996) και παίρνει 11% ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων (2002), πάλι με το ΔΗΚΚΙ.

  Το 2003, διαβλέποντας την πτώση του ΔΗΚΚΙ, ο Γιάννης Δημαράς αφήνει ξαφνικά το κόμμα του και μεταπηδά στο ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως να αποχωρεί από τη Δημοτική Παράταξη του ΔΗΚΚΙ. Η Γενική Συνέλευση του ΔΗΚΚΙ τον καταγγέλει για «απαράδεκτη πράξη σφετερισμού ψήφων» και δηλώνει γι’ αυτόν: «Το δέλεαρ της εξουσίας ευτελίζει τους ανθρώπους. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς». Όμως ο Γιάννης Δημαράς έχει ήδη πετάξει για άλλα λημέρια.

  Με το ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Δημαράς εκλέγεται βουλευτής το 2004, 2007 και 2009. Το 2006 εκλέγεται και πάλι δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, αυτή τη φορά όμως όχι με το ΔΗΚΚΙ, αλλά με το ΠΑΣΟΚ.

  Τον Μάιο του 2010 ο Γιάννης Δημαράς δηλώνει «παρών» στο σχέδιο νόμου για στήριξη της Ελλάδας από την ΕΕ, αρνούμενος όμως να το καταψηφίσει ανοιχτά. Στις πρώτες δηλώσεις του λέει οτι «συνεχίζει να είναι ΠΑΣΟΚ», αλλά αδυνατεί να προτείνει εναλλακτική λύση για αποτροπή της χρεοκοπίας.

  Παρ’ όλ’ αυτά, το καλοκαίρι του 2010 ο Δημαράς υπερψηφίζει στη Βουλή τα ασφαλιστικά και εργατικά νομοσχέδια κατ’ εφαρμογή του μνημονίου για να εξομαλύνει τις σχέσεις του με το ΠΑΣΟΚ. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ο Δημαράς παρακαλεί τον Γιώργο Παπανδρέου να του δώσει το χρίσμα για την Αθήνα, κάτι όμως που ποτέ δεν γίνεται.

  Τον Σεπτέμβριο του 2010, ο Γιάννης Δημαράς ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής με στελέχη από το παλαιό ΠΑΣΟΚ και διεγραμμένους της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υποψηφιότητα ως αντιπεριφερειάρχη του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ και στενού πολιτικού φίλου της Ντόρας Μπακογιάννη, Χρήστου Κουρούση, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη σχέση του με την οικογένεια Μητσοτάκη.

  Ο Γιάννης Δημαράς αυτοαποκαλείται «υπερκομματικός», «ανεξάρτητος» και «αντιμνημονιακός» και πάει καλά στις δημοσκοπήσεις. Για τον Δημαρά πανυγηρίζει πρώτη η ΝΔ και τα προσκείμενα σε αυτή blogs που τον στηρίζουν. Δεν είναι τυχαίο οτι ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, συναντά τον χλευασμό και δυσκολεύεται να φτάσει ακόμα και το 20%.

  Εντύπωση κάνει η δήλωση Δημαρά οτι κρατάει για σιγουριά τη βουλευτική του έδρα «όχι για προσωπικό όφελος, αλλά για να του είναι δυνατό να μας σώσει από το μνημόνιο».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Κύριε Δημαρά συμφωνείτε με τα έργα και τις ημέρες της υποψηφίου σας που είναι προεδρος του Καναλιού 1 (δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά);

  Για ποιο λόγο να ψηφίσω τον Κύριο Δημαρά; Επειδή έχει στο ψηφοδέλτιό του την πρόεδρο του καναλιού 1 που απέλυσε εργαζόμενους που ήταν σε επίσχεση επειδή τους χρωστούσε 3μηνιάτικα; Ή μήπως το ότι αναγκάστηκε να τους επαναπροσλάβει μετά την κατακραυγή που ξεσήκωσαν τα συνδικάτα αυτό την κάνει άξια για το ψηφοδέλτιο του κου Δημαρά; Υλικό προς επίρρωση όσων γράφω:
  Ανακοινώσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων για τις απολύσεις των τεχνικών στο Κανάλι 1 στο www.eter.gr: ΓΣΕΕ, ΕΚΑ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΣΕΔΗΡΑΠ, Συντονιστική Ενώσεων ΜΜΕ, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά
  Ευχαριστώ το ksipnistere για την φιλοξενία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Για ρίξτε κι εδώ μια ματιά για το θέμα του ψηφοδελτίου του κου Δημαρά: http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_5839.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ...κατά πρώτον θεωρώ την συνέντευξη πολύ αβανταδόρικη για τον Δημαρά.

  Επί του περιεχομένου τώρα... ο Δημαράς μας λέει ότι ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης... ασφαλώς κάνει πλάκα, τη στιγμή που διατηρεί τη σιγουριά, την ασφάλεια και του προνόμια που του δίνει η βουλευτική έδρα που συνεχίζει να διατηρεί... και ενώ είναι εμφανές ότι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο πολιτικό σκηνικό με τη διαγραφή του αλλά και τη γενικότερη κατάρρευση της κεντρικής εξουσίας, είναι η καταλληλότερη και πιο συμφέρουσα στιγμή γι'αυτόν να μεταπηδήσει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ας αφήσει τους τσάμπα ηρωισμούς...

  Μας πουλάει ότι ο καλλικράτης είναι ένα "εργαλείο".... είναι όντως εργαλείο, αλλά για τα σχέδια κατάτμησης και διάλυσης της Ελλάδας και του έθνους και την προώθηση των σχεδίων παγκοσμιοποίησης... είναι εμφανές, όλα τα άλλα είναι ψεύδη και χρύσωμα του χαπιού... ο καλλικράτης είναι θέμα μείζωνος σημασίας και θέμα επιβίωσης της Ελλάδας, εξίσου σημαντικό θέμα με το μνημόνιο όσο και αλληλένδετο.

  Αποφεύγει να πει πει αν θα στηρίξει υποψήφιο ΠαΣΟΚ στο 2ο γύρο, γιατί λέει ότι θα είναι σίγουρα ο ένας εκ των δύο υποψηφίων του 2ου γύρου... το παίζει πάλι εκ του ασφαλούς και είναι και αλαζόνας. Θα μπορούσε να είναι πιο διπλωματικός αλλά προτίμησε την πρόκληση...

  Μαύρο στον καλλικράτη, μαύρο σε Σγουρό-Κικίλια-Δημαρά... μαύρο σε όλους όσοι συνεχίζουν να παίζουν με την πατρίδα και να υποτιμούν την νοημοσύνη μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Τέρμα το δούλεμα ρεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Δημαράς :

  «Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, οι εκλογές αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε περίπτωση εκλογή μας, περιμένουμε να σταθούμε δίπλα στην κυβέρνηση και όχι απέναντί της.»

  http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/10/blog-post_8867.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΡΕ
  ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕ ΚΟΛΟΝΟΥΜΕ..ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ.
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.


  ΑΠΟΧΗ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΣΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ... ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Κ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Κύριε Δημαρά ακόμα να απαντήσετε. Φαίνεται είναι για σας επουσιώδη όσα σας καταμαρτυρούμε:
  Κύριε Δημαρά συμφωνείτε με τα έργα και τις ημέρες της υποψηφίου σας που είναι προεδρος του Καναλιού 1 (δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά);

  Για ποιο λόγο να ψηφίσω τον Κύριο Δημαρά; Επειδή έχει στο ψηφοδέλτιό του την πρόεδρο του καναλιού 1 που απέλυσε εργαζόμενους που ήταν σε επίσχεση επειδή τους χρωστούσε 3μηνιάτικα; Ή μήπως το ότι αναγκάστηκε να τους επαναπροσλάβει μετά την κατακραυγή που ξεσήκωσαν τα συνδικάτα αυτό την κάνει άξια για το ψηφοδέλτιο του κου Δημαρά; Υλικό προς επίρρωση όσων γράφω:
  Ανακοινώσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων για τις απολύσεις των τεχνικών στο Κανάλι 1 στο www.eter.gr: ΓΣΕΕ, ΕΚΑ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΣΕΔΗΡΑΠ, Συντονιστική Ενώσεων ΜΜΕ, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά. Έτσι για να μαθαίνει ο κόσμος για τους ταγούς τους και για τη στέγη που δίνουν στους κυνηγούς των εργαζομένων. Κύριε Δημαρά πάρτε θέση.
  Ευχαριστώ το ksipnistere για την φιλοξενία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Το ότι παραμένει ΠΑΣΟΚ ο Δημαράς λέει πάρα πολλά.
  Τα όσα έκανε ο αρχηγός του τα έκανε με ψήφους και δικούς του. Αυτό σας λέει τίποτα; Αν όχι κόψτε τους λωτούς, βλάπτουν την μνήμη, την τσέπη και την Ελλάδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ρε δεν θέλουμε κανέναν σας γιατί ήσαστε όλοι εξηρτημένοι από συμφέροντα, ήσαστε μέλη της παρέας που μας έφερε εδω που μας έφερε,ήσαστε λαμόγια και φροντίζετε για την παρέα σας και για την πάρτη σας, ήσαστε πουλημένοι στην νέα τάξη και την παγκόσμια κυβέρνηση και τέλος πάντων δεν σας νοιάζει για εμάς απλά θέλετε να νομιμοποιηθείτε και μετά να συνεχίσετε το έργο της διάλυσης και καταστροφής σε οτι έχει απομείνει.Ουστ καθάρματα σας πήραμε χαμπάρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. OSOI ASXOLISTE ME TA POLITIKA KAI EISTE SOVAROFANEIS, GAMIESTE OLOI LAMOGIA.! GAMIESTE PATOKORFA.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ Π Ι Ω Μ Ε Ν Ο Σ ΚΑΙ Λ Ι Ω Μ Α ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΤΥΠΑΣ ΑΜΑ ΒΓΕΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Κ.Ι.Κ.Ι.Λ.Ι.Α.Σ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Καθομαι και διαβαζω τις παραπανω παπαριες εδω και τοση ωρα αναρωτουμενος ποσο και ποσα κομματοσκυλα τελικα υπαρχουν στην Ελλαδα.

  Ισως τελικα αυτη η χωρα να μην σωνεται με τιποτα διοτι οι κατοικοι της δεν επιδίωξαν ποτε κατι τετοιο επιμενοντας ταυτοχρονα στο οτι η προσωπικη επιδιωξη του καθενος... ειναι το ζητουμενο αλλα ταυτοχρονα και το μοναδικο φαρμακο για ΟΛΟΥΣ.

  Ισως για αυτο το λογο αυτοαποκαλλουμαστε νεοελληνες διοτι το φιλοτιμο πηγε περιπατο με πορεια αγνωστη και προορισμο επισης.

  Ισως για αυτο δεν μπορουμε να ξεχωρησουμε τον πατριωτη απ' τον εθνικηστη διοτι ειναι εννοιες που συγγενουν διαφορετικα απο κεφαλι σε κεφαλι.

  Σας εχει πειραξει η δημοκρατια και οτι προσταζει η κομματικη-οπαδικη σας ταυτοτητα την μεταφραζεται σε κορωνιδες λασπης και τρομολαγνιας.

  Για εσας φταινε ολοι και μονο εσεις τελικα δεν φταίτε σε τιποτα.

  Συνεχίστε το θεάρεστο έργο της λάσπης και της εκπομπης φοβου, άλλωστε το μεροκαματο στις μερες μας ειναι ενα ζητουμενο.

  Και εσεις οι υπολοιποι... οσοι μασσατε ταραμα η κλανετε μεντες... το κεφαλι μεσα και μη δω κανενα την κυριακη να παει να ψηφισει... αλλοι θα ψηφισουν για εσας οπως αλλοι σας κυβερνουν απο τοτε που καταλαβατε την οντοτητα σας ως ανθρωποι.

  Το ποσο και ποσα κομματοσκυλα τελικα ειστε πρεπει να γινει αντικειμενο ερευνας σε εταιρια δημοσκοποιησης και αναλυοντας τα αποτελεσματα της βρουμε την ριζα του κακου.

  Ισως αρχιζοντας απο εσας μαθουμε πως και ποιους πρεπει τελικα να ψηφιζουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Το πρόβλημα μου με εσάς κ. Δημαρά, είναι ότι πέρσι ζητήσατε την ψήφο του λαού για να κάνετε μια δαυλιά για τα επόμενα 4 χρόνια. Τώρα την ζητάτε πάλι για να κάνετε κακοποιά άλλη, χωρίς να έχετε παρατεθεί καν από την πρώτη . Αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΜΠΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ... ΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Κ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΑΠΕΞΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΟ 3000 ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ(ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΔΝΤ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΣΑΝ ΑΛΛΟΘΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΙ...)
  ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ Ή ΠΙΩΜΕΝΟΣ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ... ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΟΥΣΤ ΡΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. 11.08 ΚΚΕ κ ΠΑΜΕ για καφε ειναι κ αυτοι...
  το μονο που ξερουν ειναι να φωναζουν...για να καταλαβεις,κ κυβερνηση να γινει το ΚΚΕ παλι θα φωνζει προς την κυβερνηση(τη δικη τους κυβερνηση)
  ρεεεεε..ΕΝΑΣ ρε...δεν υπαρχει κανενας??? ο παπαδοπουλος ηταν ο τελευταιος πατριωτης...εβλαψε 300 κ οφελησε 9000000 ελληνες...αλλα τα μαγιρεψαμε να φανει προδοτης...στη δικη του ειπε"αν πιστευετε οτι ειμαι προδοτης,μονος μου καταδικαζω τον εαυτο μου" οι σημερινοι δηθεν δημοκρατικοι τι κανουν??? Α!!! δηλωνουν παρων απων κτλ κτλ
  ΕΛΛΑΔΑ σαν να λεμε ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ιστορικα μερη :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή