Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Η αληθινή καταγωγή του χριστιανισμού Α' ΜΕΡΟΣΑπό πού ήρθε αυτή η Θρησκεία; Ποιος την δημιούργησε; Και ΓΙΑΤΙ;
Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ από πού ακριβώς προήλθε ο Χριστιανισμός, ποιός εδημιούργησε αυτή τη θρησκεία... και για ποιο σκοπό είχε σχεδιαστεί, τότε μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα βρείτε τα παρακάτω δύο άρθρα άκρως ενδιαφέροντα.
Η ουσία προκύπτει μετά από μερικές παραγράφους, αλλά διαβάζοντας τα άρθρα αυτά στο σύνολό τους θα έχετε ανταμειφθεί για το χρόνο που έχετε ξοδέψει.
Τα παρακάτω δύο άρθρα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά διότι έχουν γραφεί από τον Marcus Eli Ravage, έναν ραββίνο συγγραφέα που "ετιμάτο υπό την εύνοια των Rothschilds (των εβραίων τραπεζιτών) σαν ο μόνος εγκεκριμένος βιογράφος τους". Αυτό που ακολουθεί αποτελεί μια πιστή μεταφορά. Μπορείτε να ελέγξετε τα άρθρα αυτά σε οποιαδήποτε μεγάλη βιβλιοθήκη αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία.
1.Δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928.
ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage
"Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι' αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι, και εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι από τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι και όλα τα σχετικά. Το έχω ξανακούσει αυτό και πάνω από μια φορά, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Και γνωρίζω επίσης, ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά -"εμένα" εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα- όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξίσου καλός σαν εσάς. Η μικρή αυτή εξαίρεση δεν με γεμίζει, ωστόσο, με ευγνωμοσύνη -αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για τώρα. Είναι το επιθετικό, ανερχόμενο, καταπιεστικό, υλιστικό είδος που απεχθάνεστε- αυτούς, που με μια λέξη, σας υπενθυμίζουν τόσο πολύ τη δική σας ανερχόμενη γενιά. Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Δεν σας κατηγορώ.
Μα το Θεό, δεν κατηγορώ κανένα που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που μου προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτήν την αντι-Εβραϊκή υπόθεση, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι η πλήρης έλλειψη θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και σχετικός τρόπος τον οποίο χρησιμοποιείτε, μεταχειριζόμενοι τέτοιες διάτρητες δικαιολογίες που φαίνεστε να πάσχετε από προβλήματα ευσυνειδησίας τόσο έντονα, που αν η όλη παράσταση δεν ήταν τόσο τραγελαφική, θα ήταν εκνευριστική.
Δεν είναι ότι είστε ερασιτέχνες: ασχολείστε με αυτό πάνω από δεκαπέντε αιώνες. Όμως παρακολουθώντας και ακούγοντας τα παιδικά σας προσχήματα, σχηματίζει κανείς την εντύπωση ότι εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε για πιο πράγμα πρόκειται. Μας σιχαίνεστε, αλλά δεν μπορείτε ξεκάθαρα να πείτε το γιατί. Σκέφτεστε μια νέα δικαιολογία -αιτία την ονομάζεται- κάθε μέρα. Έχετε συσσωρεύσει δικαιολογίες για τον εαυτό σας αυτά τα εκατοντάδες χρόνια και κάθε νέο σας εύρημα είναι περισσότερο γελοίο από το προηγούμενο και κάθε καινούρια δικαιολογία αντιφάσκει και εξουδετερώνει την προηγούμενη.
Πριν από λίγα σχετικά χρόνια, συνήθιζα να ακούω ότι ήμαστε σκαφτιάδες χρημάτων και εμπορικοί υλιστές. Τώρα διαδίδεται το παράπονο ότι κανένα έργο τέχνης και κανένα επάγγελμα δεν είναι ασφαλές ενάντια στην Εβραϊκή εισβολή.
Εμείς είμαστε, αν σας πιστέψει κανείς, συγχρόνως και προσηλωμένοι στη φυλή μας και αφιερωμένοι σε αυτήν και μη αφομοιώσιμοι επειδή δεν συνάπτουμε γάμους με σας, και ταυτόχρονα είμαστε αναρριχητές και καταπιεστές και μια απειλή στην φυλετική σας ακεραιότητα.
Το επίπεδο διαβίωσής μας είναι τόσο χαμηλό που εμείς δημιουργούμε τις δικές σας εξαθλιωμένες συνοικίες και τις απάνθρωπες βιομηχανίες σας, και ταυτόχρονα τόσο υψηλό που σας διώχνουμε από τις ακριβότερες περιοχές σας.
Αποφεύγουμε το πατριωτικό μας καθήκον σε καιρό πολέμου γιατί είμαστε ειρηνόφιλοι από τη φύση μας και από παράδοση, αλλά ταυτόχρονα είμαστε οι αρχι-συνωμότες των συμπαντικών πολέμων και οι κύριοι χρηματοδότες των πολέμων αυτών - ανατρέξατε στο τελευταίο Dearborn Independent καθώς και στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.
Είμαστε συγχρόνως οι ιδρυτές και ηγέτες του καπιταλισμού αλλά και οι κύριοι υποκινητές των επαναστάσεων εναντίον του καπιταλισμού.
Δίχως αμφιβολία, η ιστορία δεν έχει να επιδείξει άλλο παράδειγμα, σαν εμάς, για την προσαρμοστικότητα!
Και ναι! Παρ' ολίγο να ξεχάσω την αιτία όλων των αιτιών. Εμείς είμαστε οι ξεροκέφαλοι άνθρωποι που ποτέ δεν δέχθηκαν τον χριστιανισμό, και εμείς είμαστε οι εγκληματίες που σταύρωσαν τον ιδρυτή του.
Όμως μπορώ να σας πω ότι αυτόαπατάστε. Σας λείπει είτε η αυτογνωσία είτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα τα γεγονότα και να σταθείτε μπρος στην αλήθεια. Απεχθάνεστε τον Εβραίο όχι επειδή, όπως ίσως κάποιοι από σας να νομίζουν, αυτός σταύρωσε τον Ιησού αλλά γιατί αυτός τον γέννησε. Η πραγματική αντιμαχία σας με μας δεν είναι γιατί εμείς απορρίψαμε τον Χριστιανισμό, αλλά γιατί σας τον επιβάλλαμε!
Οι χλιαρές, αντικρουόμενες κατηγορίες σας εναντίον μας δεν είναι ένα μπάλωμα στην μαυρίλα της αποδεδειγμένης ιστορικής μας επιθετικότητας. Μας κατηγορείτε για την ανακίνηση της επανάστασης στη Μόσχα. Ας υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε την κατηγορία. Και λοιπόν; Συγκρινόμενο με το τι κατάφερε ο Παύλος, ο Εβραίος της Ταρσού, στη Ρώμη, ο ρωσικός ξεσηκωμός δεν αποτελεί παρά ένα καβγά του δρόμου.
Δημιουργείτε πολύ θόρυβο και εκφράζετε μεγάλη οργή για την ανάρμοστη Εβραϊκή επιρροή στα θέατρα και στους κινηματογράφους σας. Πολύ καλά. Δεκτό, το παράπονό σας, είναι βάσιμο. Αλλά τι είναι αυτό συγκρινόμενο με την συγκλονιστική μας επιρροή στις εκκλησίες σας, στα σχολεία σας, στους νόμους σας και στις κυβερνήσεις σας, και ακόμα και στις ίδιες τις σκέψεις σας που κάνετε κάθε μέρα;
Ένας αδέξιος Ρώσος παραχαράζει ορισμένα έγγραφα και τα δημοσιεύει σε ένα βιβλίο με το όνομα Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, που δείχνουν ότι εμείς συνωμοτήσαμε για να επιφέρουμε τον τελευταίο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εσείς πιστεύετε αυτό το βιβλίο. Εντάξει. Για χάρη της συζήτησης εμείς υπογράφουμε την κάθε λέξη του. Είναι γνήσιο και αυθεντικό. Αλλά τι είναι αυτό πέρα από την αναμφισβήτητη ιστορική συνωμοσία που έχουμε πραγματοποιήσει, που δεν έχουμε ποτέ αρνηθεί γιατί εσείς δεν είχατε ποτέ το θάρρος να μας κατηγορήσατε γι' αυτό, και του οποίου η πλήρης καταγραφή υπάρχει για τον οποιοδήποτε να διαβάσει;
Αν πράγματι εννοείτε αυτά που λέτε όταν μιλάτε για Εβραϊκά σχέδια, να μην σας στρέψω την προσοχή σε ένα που αξίζει να αναφερθεί; Σε τι ωφελεί να χάνετε τα λόγια σας για τον ισχυριζόμενο έλεγχο της δημόσιας γνώμης από Εβραίους χρηματοδότες, ιδιοκτήτες εφημερίδων και κινηματογραφικούς μεγιστάνες, όταν μπορείτε πολύ απλά δίκαια να μας κατηγορήσετε για τον αποδεδειγμένο έλεγχο ολόκληρου του πολιτισμού σας από τα Εβραϊκά Ευαγγέλια;
Δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει να εκτιμάτε το πραγματικό βάθος της ενοχής μας. Εμείς είμαστε παρείσακτοι. Εμείς είμαστε ταραξίες. Εμείς είμαστε υπονομευτές. Έχουμε πάρει τον φυσικό σας κόσμο, τα ιδανικά σας, τον προορισμό σας και έχουμε προκαλέσει τον όλεθρο. Εμείς βρισκόμαστε πίσω όχι μόνο από τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο αλλά πίσω σχεδόν από όλους σας τους πολέμους , πίσω όχι μόνο από τη Ρωσική αλλά και από κάθε μεγάλη επανάσταση της ιστορίας σας. Εμείς έχουμε επιφέρει τη διχόνοια και τη σύγχυση και την αγανάκτηση στην ιδιωτική και στην δημόσιά σας ζωή. Εξακολουθούμε να το κάνουμε. Κανείς δεν μπορεί να πει για πόσο καιρό θα εξακολουθούμε να το κάνουμε.
Ανατρέξετε λίγο πίσω και αναλογιστείτε τι έχει συμβεί. Δεκαεννέα αιώνες πριν, ήσαστε μια αθώα, ανέμελη, παγανιστική φυλή. Λατρεύατε αναρίθμητους θεούς και θεές, τα πνεύματα του αέρα, των τρεχούμενων νερών και του δάσους. Νιώθατε αδιάντροπη περηφάνια στη ομορφιά των γυμνών σας κορμιών. Χαράζατε μορφές των θεών σας καθώς και του προκλητικού ανθρωπίνου σώματος. Γοητευόσαστε με τις μάχες στις πεδιάδες, στις αρένες και στα πολεμικά εδάφη. Πόλεμος και σκλαβιά αποτελούσαν καθιερωμένους θεσμούς στα κοινωνικά σας συστήματα. Διασκεδάζοντας στις βουνοπλαγιές και στις πεδιάδες της εξοχής, ασχοληθήκατε με τη θεώρηση του θαύματος και του μυστηρίου της ζωής και θέσατε τα θεμέλια της φυσικής επιστήμης και φιλοσοφίας. Είχατε μια ευγενική, αισθησιακή κουλτούρα, ανεπηρέαστη από τις όποιες ενοχλήσεις μιας κοινωνικής συνειδήσεως ή από οποιεσδήποτε συναισθηματικές αμφισβητήσεις περί ανθρώπινης ισότητας. Ποιος ξέρει ποιο μεγάλο και δοξασμένο πεπρωμένο θα ήταν δικό σας αν σας αφήναμε ήσυχους.
Αλλά δεν σας αφήσαμε ήσυχους. Σας πήραμε από το χέρι και γκρεμίσαμε το όμορφο και ευγενικό οικοδόμημα που είχατε εγείρει, και αλλάξαμε ολόκληρη την πορεία της ιστορίας σας. Σας κατακτήσαμε όπως ποτέ καμιά δικιά σας αυτοκρατορία δεν υπέταξε την Αφρική ή την Ασία. Και το καταφέραμε αυτό δίχως στρατούς, δίχως σφαίρες, δίχως αίμα και αναταραχές, δίχως κανένα είδους εξαναγκασμού. Το καταφέραμε αποκλειστικά και μόνο με την ακαταμάχητη δύναμη του πνεύματός μας, των ιδεών μας, της προπαγάνδας μας.
Σας κάναμε τους πρόθυμους και ασυνείδητους φορείς της αποστολής μας σε ολόκληρο τον κόσμο, στις βαρβαρικές φυλές της γης, στις αναρίθμητες αγέννητες γενιές. Χωρίς να καταλάβετε πλήρως το τι σας κάναμε, γίνατε οι ενεργοί πράκτορες της φυλετικής μας παράδοσης, μεταφέροντας το ευαγγέλιο μας στις ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου.
Τα έθιμα της φυλής μας έχουν γίνει ο πυρήνας του ηθικού σας κώδικα. Οι νόμοι της φυλής μας έχουν μορφοποιήσει τη βάση όλων των συνταγμάτων σας και των νομικών σας συστημάτων. Οι θρύλοι μας και τα λαϊκά μας παραμύθια αποτελούν την ιερή, (απόρρητη) από γενεά σε γενεά γνώση, την οποία σιγοτραγουδάτε στα νήπιά σας. Οι ποιητές μας έχουν γεμίσει τα υμνολόγιά σας και τα προσευχητάριά σας. Η εθνική μας ιστορία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των παστόρων σας και των ιερέων σας και των μελετητών σας. Οι βασιλιάδες μας, οι πολιτικοί μας, οι προφήτες μας, οι πολεμιστές μας αποτελούν τους ήρωές σας. Η μικρή αρχαία μας χώρα είναι ο Ιερός σας Τόπος. Η εθνική μας λογοτεχνία είναι το Ιερό σας Βιβλίο (Βίβλος). Αυτά που σκέφτηκε και δίδαξε ο λαός μας έχουν ανεξίτηλα ενσωματωθεί τόσο στην ίδια σας την ομιλία όσο και στην παράδοσή σας, ώστε κανείς από σας δεν μπορεί να αποκαλείται μορφωμένος αν δεν γνωρίζει την εθνική μας κληρονομιά.
Εβραίοι τεχνίτες και Εβραίοι ψαράδες αποτελούν τους δασκάλους και τους αγίους σας, με αμέτρητα αγάλματα λαξευμένα με την μορφή τους και αναρίθμητες εκκλησίες αναγερμένες στην μνήμη τους. Μια Εβραία παρθένα ενσαρκώνει το ιδανικό σας για την γυναίκα. Ένας εβραίος επαναστάτης-προφήτης είναι η κεντρική μορφή της θρησκευτικής σας λατρείας. Έχουμε γκρεμίσει τα είδωλά σας, έχουμε παραμερίσει την εθνική σας κληρονομιά, και τα έχουμε αντικαταστήσει με το δικό μας Θεό και τις δικές μας παραδόσεις. Καμία κατάκτηση στην ιστορία μπορεί έστω αμυδρά να συγκριθεί με αυτήν την απόλυτη κατάκτησή μας πάνω σε σας.
Πώς το καταφέραμε; Σχεδόν κατά λάθος. Περίπου δύο χιλιάδες χρόνια πριν, στην μακρινή Παλαιστίνη, η θρησκεία μας είχε παραπέσει στην παρακμή και στον υλισμό. Έμποροι-χρηματιστές είχαν στην κατοχή τους τον ναό. Διεφθαρμένοι, εγωιστές ιερείς επέβαλλαν πρόστιμα στον λαό μας και πάχαιναν. Τότε ένας νεαρός ιδεαλιστής-πατριώτης ήρθε στην επιφάνεια και περιόδευσε τη χώρα καλώντας για μια αναγέννηση της πίστεως. Δεν είχε καμία πρόθεση να ιδρύσει κάποια νέα εκκλησία. Όπως όλοι οι προφήτες πριν από αυτόν, ο μόνος του στόχος ήταν να εξαγνίσει και να αναζωογονήσει την παλιά θρησκεία. Επιτέθηκε στους ιερείς και απομάκρυνε τους εμπόρους-χρηματιστές από τον ναό. Αυτό τον έφερε σε σύγκρουση με την καθιερωμένη τάξη και τα στηρίγματά της. Οι Ρωμαϊκές αρχές, που είχαν υπό την κατοχή τους τη χώρα, φοβούμενοι την επιθετική του επαναστατικότητα και εκλαμβάνοντάς την ως μια πολιτική προσπάθεια απομακρύνσεώς τους, τον συνέλαβαν, τον πέρασαν από δίκη και τον καταδίκασαν σε θάνατο δια της σταυρώσεως, έναν συνηθισμένο τρόπο εκτέλεσης της εποχής εκείνης.
Οι ακόλουθοι του Ιησού της Ναζαρέτ, κυρίως σκλάβοι και φτωχές γυναίκες, μέσα στο πένθος και την απογοήτευσή τους, στράφηκαν μακριά από τον κόσμο και μετασχηματίστηκαν σε μια αδελφότητα αποτελούμενη από ειρηνιστές μη-αντιδρώντες, μοιράζοντας την μνήμη του εσταυρωμένου ηγέτη τους και διαβιώνοντας μαζί κατά τρόπο κομμουνιστικό. Δεν ήταν παρά μια νέα αίρεση στην Ιουδαία, δίχως δύναμη και σημασία, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.
Μόνο μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους, η νέα αυτή πίστη απέκτησε σημασία. Τότε, ένας πατριώτης Εβραίος ονομαζόμενος Παύλος ή Σαούλ συνέλαβε την ιδέα να ταπεινώσει την Ρωμαϊκή ισχύ καταστρέφοντας το ηθικό των στρατιωτών της με δόγματα αγάπης και μη-αντίστασης, κηρυγμένα από την μικρή αίρεση των Εβραίων Χριστιανών. Έγινε ο Απόστολος των Εθνικών, αυτός που μέχρι τότε ήταν από τους πλέον δραστήριους διώκτες αυτής της ομάδας. Και τόσο καλά εκτέλεσε ο Παύλος την αποστολή του ώστε μέσα σε τέσσερις αιώνες η μεγάλη αυτοκρατορία που είχε κυριέψει την Παλαιστίνη μαζί με τον μισό κόσμο, μετατράπηκε σε σωρό από ερείπια. Και ο νόμος που βγήκε από τη Σιών έγινε η επίσημη θρησκεία της Ρώμης. Αυτή ήταν η αρχή της κυριαρχίας μας στον κόσμο σας. Μα ήταν μόνο μια αρχή. Από αυτό το σημείο και μετά, η ιστορία σας δεν παρά μια διαμάχη για κυριαρχία μεταξύ της παλαιάς παγανιστική σας ψυχή και της δικής μας Εβραϊκής ψυχής. Οι μισοί σας πόλεμοι, μεγάλοι και μικροί, είναι θρησκευτικοί πόλεμοι, που έχουν πραγματοποιηθεί βασιζόμενοι στην ερμηνεία ενός ή άλλου εδαφίου της διδασκαλίας μας. Δεν προλάβατε καλά καλά να απελευθερωθείτε από την πρωτόγονη θρησκευτική σας απλοϊκότητα και να επιχειρήσετε την εξάσκηση της παγανιστικής Ρωμαϊκής διδασκαλίας όταν ο Λούθηρος, οπλισμένος με τα δικά μας ευαγγέλια, σηκώθηκε να σας ρίξει κάτω και να ενθρονίσει την δική μας κληρονομιά. Πάρτε τις τρεις κύριες επαναστάσεις των σύγχρονων καιρών - την Γαλλική, την Αμερικάνικη και την Ρωσική. Τι αποτελούν παρά τον θρίαμβο της Εβραϊκής ιδέας για κοινωνική, πολιτική και οικονομική δικαιοσύνη.
Και το τέλος είναι ακόμα πολύ μακριά. Εξακολουθούμε να κυριαρχούμε πάνω σας. Αυτήν ακριβώς τη στιγμή οι εκκλησίες σας είναι τεμαχισμένες από τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Φανατικών και Μοντερνιστών, ή με άλλα λόγια μεταξύ αυτών που κρέμονται κατά γράμμα στις διδασκαλίες μας και στις παραδόσεις μας και αυτών που προσπαθούν με αργά βήματα να μας αποβάλλουν. Στην Dayton, Tennessee, μια κοινωνία μεγαλωμένη με την Βίβλο, απαγορεύει την διδασκαλία της επιστήμης σας γιατί έρχεται σε αντίθεση με την δική μας Εβραϊκή εκδοχή για την προέλευση της ζωής. Και ο Mr.Bryan, ο αρχηγός του αντί-Εβραϊκού Ku Klux Klan στο Εθνικό Δημοκρατικό Συνέδριο, δίνει την υπέρτατη μάχη της ζωής του για δικό μας λογαριασμό, χωρίς να αντιληφθεί την αντίφαση. Ξανά και ξανά η Πουριτανική κληρονομιά της Ιουδαίας ξεσπά κατά κύματα στην λογοκρισία των θεαμάτων, σε Κυριακάτικους ηθικούς νόμους και σε εθνικά απαγορευμένες πράξεις. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, εσείς σαχλαμαρίζετε με την Εβραϊκή επιρροή στις ταινίες!
Είναι να απορεί κανείς γιατί μας απεχθάνεστε; Έχουμε βάλει εμπόδιο στην πρόοδό σας. Σας έχουμε επιβάλλει ένα ξένο βιβλίο και μια ξένη πίστη που δεν μπορείτε να χωνέψετε, που βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την γηγενή σας ψυχή, που σας έχει μόνιμα σε μια κατάσταση ασθενείας και που δεν έχετε τη δύναμη ούτε να απορρίψετε ούτε όμως και πλήρως να αποδεχτείτε.
Στην ουσία, βέβαια, ποτέ δεν δεχτήκατε τα Χριστιανικά μας διδάγματα, Στην καρδιά σας παραμένετε παγανιστές. Εξακολουθείτε να αγαπάτε τον πόλεμο, τις χαραγμένες μορφές και τον ανταγωνισμό. Εξακολουθείτε να περηφανεύεστε για το γυμνό ανθρώπινο σώμα. Η εθνική σας συνείδηση, παρ' όλη την δημοκρατία και τις κοινωνικές επαναστάσεις, παραμένει ένα αξιολύπητο ατελές αντικείμενο. Εμείς απλά έχουμε διαιρέσει την ψυχή σας, έχουμε προκαλέσει σύγχυση στις ορμές σας, έχουμε παραλύσει τις επιθυμίες σας. Στη μέση της μάχης είστε υποχρεωμένοι να γονατίζετε κάτω σε αυτόν που σας πρόσταξε να γυρίσετε το άλλο μάγουλο, που είπε να μην Αντισταθείτε σε κανένα κακό και Ευλογημένοι είναι οι ειρηνοποιοί. Μέσα στον πόθο σας για απόκτηση, ενοχλείστε ξαφνικά από κάποια ανάμνηση από τις ημέρες του κατηχητικού περί καμία έγνοιας για την επόμενη μέρα. Στις βιομηχανικές σας μάχες, όταν θα τσακίζατε μια απεργία δίχως τύψεις, ξαφνικά θυμόσαστε ότι οι φτωχοί είναι ευλογημένοι και ότι οι άνδρες είναι αδέλφια στην Πατρότητα του Κυρίου. Και καθώς είστε έτοιμοι να υποκύψετε στον πειρασμό, η Εβραϊκή σας εξάσκηση ακουμπά ένα αποτρεπτικό χέρι στον ώμο σας και εκσφενδονίζει το υπερχειλισμένο ποτήρι μακριά από τα χείλη σας. Εσείς οι Χριστιανοί δεν έχετε ποτέ εκχριστιανιστεί. Σε αυτό το σημείο έχουμε αποτύχει. Αλλά όμως έχουμε καταστρέψει για πάντα τη χαρά του παγανισμού για σας.
Έτσι λοιπόν γιατί να μην μας απεχθάνεστε; Αν βρισκόμαστε εμείς στη δική σας θέση κατά πάσα πιθανότητα θα απεχθανόμαστε εσάς πιο έντονα απ' ότι εσείς εμάς. Όμως εμείς δεν θα είχαμε πρόβλημα να σας πούμε το γιατί. Δεν θα ανατρέχαμε σε υπεκφυγές και σε διάφανα προσχήματα. Με εκατομμύρια αξιοσέβαστους Εβραίους καταστηματάρχες γύρω μας δεν θα προσβάλλαμε την νοημοσύνη σας και την δική μας εντιμότητα ισχυριζόμενοι ότι ο κομμουνισμός είναι μια Εβραϊκή φιλοσοφία. Και με εκατομμύρια σκληρά εργαζόμενους και αδέκαρους Εβραίους μικροπωλητές και εργάτες δεν θα γελοιοποιούμασταν ισχυριζόμενοι ότι ο καπιταλισμός είναι ένα Εβραϊκό μονοπώλιο. Όχι, θα πηγαίναμε κατευθείαν στο θέμα. Θα ατενίζαμε σκεπτικά αυτήν την μπερδεμένη, αναποτελεσματική αταξία που ονομάζουμε πολιτισμό, αυτό μισό-Χριστιανικό μισό-παγανιστικό συνονθύλευμα, και - με τις θέσεις μας αντεστραμμένες - θα σας λέγαμε στα ίσα: Για αυτό τα χάλι, ευχαριστούμε εσάς, τους προφήτες σας και την Βίβλο σας."

168 σχόλια :

 1. το αρθρο ποιος το υπογραφει ??????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ....


  ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ
  Ο ΚΥΡΙΟΣ LIONEL MESSI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. DEN ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ..ΟΙ 12 ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΒΡΙΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ,ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ .ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΡΗΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ .ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΕΙΔΕΥΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΛΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΔΕΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑ.ΚΑΙ ΠΟΝΑ ΠΟΛΥ ΑΝ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ 5ΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΗ ΔΕΗ,ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπραβοοοο,η πρεσβεια το χοντραινει το παιχνιδι....αν καταλαβα καλα.....λιγο μεγαλο βεβαια αλλα για ψαροκολα καλο ειναι....
  Αειντε ωρε δωδεκαθειστες ο Ροτσιλντ σας δειχνει τον δρομο,και για ωρισμενους υπαρχει και καλο μεροκαματο.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο Μ.Α.Τ.Σ ειπε:
  Αρχιζει το ματς με LIONEL MESSI κλπ,κλπ.

  Ξυπνατε ρεεεε,η Μασωνια κανει καλο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΑΨΟΥΛΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανακοινωση εκ της Διευθυνσεως...
  Ανακοινωνεται στους αξιοτιμους κυριους κυριους δωδεκαθειστες οτι τα δρομολογια για Ολυμπο εκτελουνται ολες τις μερες της βδομαδος ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.Καθε Σαββατο το πουλμαν παει στην στοα Αχαρνων, για τον Μ.Α.Τ.Σ.

  Για το ματς ειναι αλλη ιστορια......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Οσο να ναι μια χαρά τα χώνει...

  Χωνέψτε το οι θρησκείες είναι ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ της ανθρώπινης μάζας ώστε να γίνει ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ...

  Εσείς οι Χριστιανοί, όχι μόνο έχει ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, αλλά πιστεύετε και σε έναν Εβραίο Θεό... μπλιαξξξ, σιχαμάρα μου έρχεται....

  Οι άθεοι είναι πιο σοβαροί και πιο σκεπτόμενοι άνθρωποι! Γιατί δεν είναι κατευθυνόμενοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανακοινωση εκ της διευθυνσεως.
  Βρε παιδια απο την τελευταια εκδρομη για τις σπονδες στον Ολυμπο καποιοι ξεχασαν στο πορτμπαγκαζ ωρισμενα αντικειμενα...
  5 χλαμυδες,
  8 περικνημιδες
  4 ακοντια,
  12 περικεφαλαιες
  1 κουβας βελανιδια (απο την Ιερα Δρυ???)
  Παρακαλουμε την αξιοτιμη πελατεια μας να περαση να τα παραλαβη.
  Για τους αριθμολογους να εξετασουν τους αριθμους,μπας και μαρτυρουν κατι.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. 1.Δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928.
  ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
  από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Για όποιον επιθυμεί να δει κάποιον αντίλογο στα παραπάνω αναφερόμενα
  http://www.oodegr.com/neopaganismos/sykofanties/ravinos1.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τα τελευταία χρόνια οι Νεοπαγανιστές, έχουν ξεθάψει ένα άρθρο ενός Εβραίου Ραβίνου από το 1928, και το χρησιμοποιούν ως... απόδειξη, ότι δήθεν ο Χριστιανισμός είναι... Εβραϊκό τέχνασμα για κατάκτηση τού κόσμου! Βέβαια το τραγελαφικό της υπόθεσης, είναι όχι τόσο το ότι εμπιστεύονται τόσο τυφλά το άρθρο ενός Ραβίνου. Ούτε το ότι δέχονται με τόσο ενθουσιασμό κάτι Εβραϊκό, το οποίο λόγω της απέχθειάς τους για τους Εβραίους, λογικά θα έπρεπε ως Εθνικοί να το βλέπουν με καχυποψία. Το τραγελαφικό της υπόθεσης, είναι ότι δεν κατανοούν καν τι υπονοεί εδώ ο Ραβίνος, για ποιους μιλάει και τι προσπαθεί να πει. Γι' αυτό θα σχολιάσουμε λίγο το κείμενο αυτό, ώστε οι Νεοπαγανιστές να είναι άλλη φορά προσεκτικότεροι όταν διαδίδουν παρόμοια άρθρα.....
  απο την παραπομπη του Δημοκριτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @6.45
  Λες:"ΚΑΨΟΥΛΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ????????? "

  Ρε φιλε αλλοι ειναι αμνοι και μασανε χορτα,αλλοι ειναι χοιροι και τρωνε αποφαγια...

  Εχεις δει κανενα να εχει στο ιδιο μερος προβατα και γουρουνια??????

  Δεν ειναι διχασμος ειναι ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ,παρτε το χαμπαρι Το ψεμμα με ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ααα ξεχασα... εκτος κι αν σε βολευει να βλεπεις προβατα να κυλιουνται στις λασπες μαζι με τα γουρουνια.....
  Αν ετσι ειναι τοτε θεωρεις τον εαυτο σου Ελληνα???
  Αλλα θα μου πεις κι οι Παγκαλοσιφουνακηδες Ελληνες θεωρουνται.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΟΜΩΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΛΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΘΕΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Έχουμε βάλει εμπόδιο στην πρόοδό σας. Σας έχουμε επιβάλλει ένα ξένο βιβλίο και μια ξένη πίστη που δεν μπορείτε να χωνέψετε, που βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την γηγενή σας ψυχή, που σας έχει μόνιμα σε μια κατάσταση ασθενείας και που δεν έχετε τη δύναμη ούτε να απορρίψετε ούτε όμως και πλήρως να αποδεχτείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ .ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΜΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥΣ .ΕΞΩ ΟΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Οι ακόλουθοι του Ιησού της Ναζαρέτ, κυρίως σκλάβοι και φτωχές γυναίκες, μέσα στο πένθος και την απογοήτευσή τους, στράφηκαν μακριά από τον κόσμο και μετασχηματίστηκαν σε μια αδελφότητα αποτελούμενη από ειρηνιστές μη-αντιδρώντες, μοιράζοντας την μνήμη του εσταυρωμένου ηγέτη τους και διαβιώνοντας μαζί κατά τρόπο "κομμουνιστικό".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ,ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΚΒΕ,ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ; ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΕΙ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ...ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Η πραγματική αντιμαχία σας με μας δεν είναι γιατί εμείς απορρίψαμε τον Χριστιανισμό, αλλά γιατί σας τον επιβάλλαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Εν κατακλειδι.
  Σεβομαι τους Ελληνες που στο θρησκευμα ειναι Εβραιοι,σεβομαι τους Ελληνες που στο θρησκευμα ειναι Μουσουλμανοι,ακομα σεβομαι τους Ελληνες που ειναι αγνωστικιστες,

  Πολεμαω ομως Ελληνες δωδεκαθειστες,και Ελληνες αθεους
  τους κατατασσω στην ιδια κατηγορια με τους μασωνους αν και οι τελευταιοι με τα διαφορα παρακλαδια (Ροταρυ κλπ)ειναι το καρκινωμα της Ελλαδας και του κοσμου,αποτελουν την πεμπτη φαλαγγα των Σιωνιστων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Εμείς είμαστε, αν σας πιστέψει κανείς, συγχρόνως και προσηλωμένοι στη φυλή μας και αφιερωμένοι σε αυτήν και μη αφομοιώσιμοι επειδή δεν συνάπτουμε γάμους με σας, και ταυτόχρονα είμαστε αναρριχητές και καταπιεστές και μια απειλή στην φυλετική σας ακεραιότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Σε τι ωφελεί να χάνετε τα λόγια σας για τον ισχυριζόμενο έλεγχο της δημόσιας γνώμης από Εβραίους χρηματοδότες, ιδιοκτήτες εφημερίδων και κινηματογραφικούς μεγιστάνες, όταν μπορείτε πολύ απλά δίκαια να μας κατηγορήσετε για τον αποδεδειγμένο έλεγχο ολόκληρου του πολιτισμού σας από τα Εβραϊκά Ευαγγέλια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Μια Εβραία παρθένα ενσαρκώνει το ιδανικό σας για την γυναίκα. Ένας εβραίος επαναστάτης-προφήτης είναι η κεντρική μορφή της θρησκευτικής σας λατρείας. Έχουμε γκρεμίσει τα είδωλά σας, έχουμε παραμερίσει την εθνική σας κληρονομιά, και τα έχουμε αντικαταστήσει με το δικό μας Θεό και τις δικές μας παραδόσεις. Καμία κατάκτηση στην ιστορία μπορεί έστω αμυδρά να συγκριθεί με αυτήν την απόλυτη κατάκτησή μας πάνω σε σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΩΧαρα μπραβοοοοοο.Βλεπω τα τσιτατα του Ροτσιλντ τα εμαθες αποξω....
  Πες μας ρε για την αριθμολογια,να μαθουμε τιποτα κα εμεις ρε αγορι μου....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Μας κατηγορείτε για την ανακίνηση της επανάστασης στη Μόσχα. Ας υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε την κατηγορία. Και λοιπόν; Συγκρινόμενο με το τι κατάφερε ο Παύλος, ο Εβραίος της Ταρσού, στη Ρώμη, ο ρωσικός ξεσηκωμός δεν αποτελεί παρά ένα καβγά του δρόμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;

  ΩΧαρα κλπ θα γνωρισετε μεγαλες πιενες.
  Μετα τους μασωνους οι εκλεκτοι τους θα εισαστε εσεις....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΩΟ;

  ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΘΕΠΙΒΟΛΗ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΖΗΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΔΙΑΜΕΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
  ΕΩΣ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ Ο Αβραάμ υπήρξε μέγας Χαλδαίος Μάγος! Η αβρααμική μαγεία, όχι μόνο άφησε πίσω της μια απίστευτη θηριώδη ιστορία, αλλά στο σημερινό της αποκορύφωμα, επιβάλλοντας την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, απειλεί ευθέως τους λαούς, με εθνοδιαμελιστική ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΙΑ εξόντωση....Πριν λοιπόν ο Αβραάμ κατεβεί στην Χαναάν, ζούσε στην χώρα των πλέον ξακουστών «μάγων», την Ουρ της Χαλδαίας (Γέν.ΙΑ΄28) όπου η χρήση υπνοφόρων μαγικών φίλτρων, ήταν εξαιρετικά διαδομένη, πολύ πριν απ' αυτόν! Στην γενέτειρα του Αβραάμ, την Ουρ της Χαλδαίας, ανασκαφές έφεραν στο φως 16 τεράστιους τάφους μαζικής τελετουργικής ζωντανοταφής, των 70 περίπου ατόμων με την χρήση άγνωστων υπνωτικών ποτών! Παγκόσμια Ιστορία Time-Life τόμ. 1ος σελ. 89-91..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ο ΔΕ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Εμείς απλά έχουμε διαιρέσει την ψυχή σας, έχουμε προκαλέσει σύγχυση στις ορμές σας, έχουμε παραλύσει τις επιθυμίες σας. Στη μέση της μάχης είστε υποχρεωμένοι να γονατίζετε κάτω σε αυτόν που σας πρόσταξε να γυρίσετε το άλλο μάγουλο, που είπε να μην Αντισταθείτε σε κανένα κακό και Ευλογημένοι είναι οι ειρηνοποιοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ο ΔΕ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ

  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΛΑΟΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ, ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ, ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΣΙΑ, ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΩΦΕΛΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ. ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΙΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. @7.47
  Λες:"....ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ....."

  Σωπα βρε ΩΧαρα ποιος σου το ειπε αυτο?????Οχι ρε παιδακι μου,αλλωστε οσονουπω θα καθιερωθει και Νομπελ στην αριθμολογια.
  Ασε που ηδη στα μεγαλα πανεπιστημια διδασκεται η αριθμολογια,σε ειδικη εδρα που περιεχει αστρολογους,καφετζουδες,χαρτοριχτρες κλπ επιστημες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. φίλε ohara όπως βλέπεις , τα κύτταρα-συμπατριώτες μας που έχουν μολυνθεί από το καρκίνωμα των θρησκειών (ανεξαρτήτως θρησκείας) είναι περισσότερα και πιο επικίνδυνα για την κοινωνία , από τον ίδιο τον καρκίνο που τα μόλυνε (εκκλησία).
  Το τονίζω για να μην παρεξηγηθώ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ

  ηλιοχόος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ρε καψουλι αντε βαρα καμια μαλακια..
  εμεις οι δωδεκαθεϊστες δεν εχουμε αναγκη το λεωφωρειο σου,(μ αυτο να πηγαινεις τις γριουλες στην σουμελα,στο σελι,στην τηνο ...)
  εμεις ειμαστε σκεπτομενοι και ικανοι ανθρωποι,εργαζομαστε,παραγουμε εργο και πλουτο για μας και για την κοινωνια
  αντε πτωχε τω πνευματι ...πανε φιλα κοκκαλα και μπογιες μπας και καπαρωσεις θεση στον παραδεισο .
  φανατισμενοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ο 7:45 ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΣΟΥΠΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΨΟΥΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ???
  ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΩΡΗ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ
  ΣΕ ΟΡΙΕΝΤΑΛ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΚΑΨΟΥΛΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΕΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΗΤΕ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΗΤΕ ΠΟΤΕ.ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΘΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
  who iz who?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. @7.58
  Ρε Ζηκο πες τα του Ερμη και να τα μεταφερει αυτος εδω.Αυτουνου δεν ειναι η δουλεια να πηγαινη γραμματα?????

  Δωδεκαθειστες,αθεους,μασωνους και παρακλαδια αυτων....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. kapsoulis, ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ, ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΤΙ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΦΩΣ. ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΚΕΩΝΑ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΑΜΑΘΕΙΑΣ, ΑΓΝΟΙΑΣ Κ.Λ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. @8.10
  Βρε ΩΧαρα θα μου παρουν το διπλωμα πουλμανατζη ετσι και δουν οτι ανακατευομαι με την "επιστημη των επιστημων".
  Τελος παντων επειδη σε παω πιασε: 5/2/1980

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΚΑΨΟΥΛΙ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΣ ?
  ΗΡΘΑ ΤΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙΣ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ,ΑΝΤΙ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ Η ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΧΑΒΡΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.
  ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΕΔΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. ΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΨΟΥΛΙ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΣ
  ΕΙΣΑΙ 30 ΕΤΩΝ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ας οψονται οι εκχριστιανισμενοι ρωμαιοι του βυζαντιου, που κατεστρεφαν οτιδηποτε ελληνικο υπηρχε. Θα γνωριζεται βεβαια οτι οι ελληνες αντισταθηκαν σθεναρα κρυφα μορφωνονταν με τα βιβλια των προγονων τους ωσπου εβγαλαν διαταγη να παραδωσουν ολα τα αρχαια βιβλια τα οποια εκαιγαν,οποιος δεν το εκανε τον σκοτωναν. Πολλοι για να γλυτωσουν πηγαν στο σημερινο ιραν. Ο βασιλιας του ιραν επεναιβει στον βυζαντινο αυτοκρατωρα προκειμενου να γλυτωσει καποιους απο αυτους. Υπαρχει μεγαλη συνεχεια που δεν χωραει να την γραψουμε εδω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ρε Ερμακο,πως αποδω ρε αδελφε....
  Πανω στην ωρα ηρθες.
  Βαλε ρε καμμια ταξη στα Ελτα το εχουνε κανει μπαχαλο εκει...Και πουσαι παρε και τον Ζηκο μαζι για ασφαλεια....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΡΕ ΚΑΨΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΘΗΚΑ
  ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ? Ο ΠΑΝΑΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΜΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΡΕ ΚΑΨΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΚΟ
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΛΟ ΜΑΛΩΝΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Βρε ΩΧαρα αργεις ρε....
  Εχουμε και Ελλας-Λετονια,αντε ρε παιδακι μου,περιμενω....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΚΑΨΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΣΤΕΡΕΨΕΣ ΑΠΟ ΕΦΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ;..ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. ΧΑ ΧΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΨΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ...ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. ΡΕ ΚΑΨΟΥΛΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ΖΗΚΟ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. ΚΑΨΟΥΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΑ ΡΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΥΜΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ;ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ.ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ.ΑΛΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ;Η ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΝΩΡΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ;..ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. @8.33
  Ιδια ημερα με τον Αντρεα????!!!!!Ρε μπας και πρεπει να μπω στην βουλη????
  Ερμη θα με ψηφισετε ρεεε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ...ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΨΟΥΛΙ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΡΙΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. καπσουλι εχεις μηπως καποια σχεση με εκεινο το σαμαροχτυπημενο παλληκαρι που εχει καποιο ορθοδοξο πλην ελληνικο μπλογκ ????
  Αφροδιτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. kapsoulis. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ 1980;

  ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Θέλω κι εγώ να βλέπω ...οράματα με φλεγόμενες βάτους, ιπτάμενα άρματα, εικόνες που κλαίνε γοερά και αγγέλους που τραγουδάνε!!! Βρε θεούσοι και κοτσιδοπλεξούδες τι πίνετε και δεν μας δίνετε κι εμάς!!! Δώστε αφιόνι στο λαό για νάναι πιο υποταγμένος...
  NEITHER GODS NOR MASTERS (Μ.Μπακούνιν)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. ΕΡΜΗΣ, ΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣΔΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. POU EISAI KAPSOULI TRELARA??????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. ΔΗΛΑΔΗ ; ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. ΕΡΜΗΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΕΙΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ;
  ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
  29 5 1980

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. ΕΡΜΗΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΘΕ ΘΕΩΡΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. 5-2-1980 =25=7 ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ.ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ Η ΚΑΛΟΓΡΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ 7.ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΡΥΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ; ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 26-6-1964=34=7.ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ...ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. ΕΡΜΗΣ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Ελα Βρε ΩΧαρα.
  Ημερομηνια 5/2/1980.Ονομα μη μου ζητας.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΛΗ.Η ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Kαλά ρε ζωντόβολα,είδατε ραββίνο και άνθρωπο,καλά ρε πως κατάφεραν 12 Απόστολοι και ο Απόστολος Παύλος(των Εθνών και όχι των εθνικών καραγκιόζηδες)να κυρήξουν τον Χριστιανισμό εν μέσω εκατομμυρίων εθνικών(ειδολωλατρών και ιουδαίων;Αφού τα καταφέραν 13 Απόστολοι καλά ακόμα να βρεθούν τέτοιοι άνθρωποι να κάνουν και σήμερα τους υπόλοιπους μή Χριστιανούς,Χριστιανούς;Αφού τα κατάφεραν τότε και διάδωσαν σε όλα τα μηκοι και πλάτοι της γής 13 άνθρωποι εγώ τους πάω και τους Αγαπάω και τους τιμώ για Αγίους της Ορθοδοξίας!Αφού εσείς οι Μασωνοι και οι Εβραίοι είστε καπάτσοι και μαγκάκια γιατι φάγατε 2010 χρόνια να οργανωθήτε και να δημιουργήσετε μίαν παγκόσμια κυβέρνηση για να σας κυβερνήση ο "Μεσσίας"σας;Καλά βρε πολύ τεράστια δύναμη έχετε,μάλλον την δύναμη του μυρμηγολαίων θα έχει ο "δικός"σας!Εμάς ο Χριστός έκανε 12 μαθητές και μέσα σε χρόνο ρεκόρ εξαπλώθηκε ο Χριστιανισμός!Εσείς έχετε για μέσα τις τηλεοράσεις, τα διαδύκτια,τις μασωνικέςστοές σας,τα προσκοπικά σας,τα τσαγάκια σας με τους Ροταροι,τις αδελφότητες σας,τις σεκτες σας την παναίρεση του Οικουμενισμού και δυσκολεύεστε 2010 χρόνια να επιβληθήτε στους Ορθοδόξους;Γιατί άραγε;Γιατί στηρίζεστε σε ραββινάκια της κακιά ώρας,που για διακόνημα τους έχουν να συκοφαντούν τον Χριστό και τους Αγίους ΤΟΥ;Τί κακό κάναν οι Άγιοι και ο Χριστός μας και τα βάζετε μαζί τους συναίχεια;Σας χαλάει την μόστρα;Μήπως πάει κόντρα στα ανώμαλά σχέδιά σας;Μήπως σας ενοχλούν οι Εντολές του;Τί κακία βγάζετε και τί δηλητήρια χύνετε στον κόσμο Μασωνάκια της κακιά ώρας ξέρετε;Ευτυχώς που σας δυσκολεύει στα άνομα έργα σας ο Χριστός και οι Αγίοι Του!Τριάς Αγία Δόξα σοι!Μασωνάκια,εβραιόπουλα άντε στο Ισραήλ να προσκυνήσετε τον "Μεσσία"σας!Καραγκιόζηδες!Ο Καπσούλης καλά σας τα λέει!Σας κάνει και φαίνεστε σκουλικάκια και κόπρανα αγελάδας όταν εκφράζεσθαι!Ανάθεμα στους Εβραιμασωνοδωδεκαθεϊστοπαγανιστορουφιάνοι!Ανάθεμα,ανάθεμα,ανάθεμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. ΚΑΨΟΥΛΙ ΖΗΚΟ ΟΧΑΡΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. ΡΕ ΠΑΝΑΗ ΠΕΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΛΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. ΕΡΜΗΣ, ΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΥΕΛΑ ΦΩΤΙΑΣ;

  ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. kapsoulis. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ 1980;

  ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. ΠΑΝΑΗ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΟΤΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ,ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΒΓΗΚΑΝ.ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. ΟΧΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. ΕΡΜΗΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΓΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Ρε ΩΧαρα κολλησε η βελονα?????Ναι ρε σιγουρα 1980.
  Μην κολωνεις αντεχω την σκληρη αληθεια,γιατι προφανως βρηκες κατι σκοτεινο και βαρυ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. @@@ Ζήκο Ερμή εισαστε τηλεπερσόνες????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. ΕΡΜΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΘΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΑ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ.ΑΡΙΘΜΟ ΕΧΕΙ ΤΟ 7 ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΛΗ-ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ...ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ....ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΜΕ ΠΑΧΑΙΝΕΙ....ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. @9.30
  Ρε φιλε γιατι τους αναφερεις πακετο?????
  Ξερεις κατι που δεν ξερουμε?????
  Ρε μπας και ο Ζηκος θα παντρευτει τον Ερμη?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. ΟΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ; ΟΝΤΩΣ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΙ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΙΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. kapsoulis, ΑΚΟΥ ΦΙΛΤΑΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ.

  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

  ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ 69 ΣΤΟ ΣΕΞ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. ΖΗΚΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Βρε ΩΧαρα Πυθαγορειος εισαι?????!!!!!!
  Πες το ρε αγορι μου και νομισα προς στιγμη οτι ησουν Ανδρομεδιος......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. ΚΑΨΟΥΛΙ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΠΑΠΑΒΙΤΣΙΟΖΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. ΕΡΜΗΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Αντε βρε ΩΧαρα γιαυτο καθυστερουσες ???
  Δεν μου λες το φλυτζανι απο τον καφε μου που να στο στειλω?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. kapsoulis, ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Ερμη δεν ξεφευγω ρε.Αλλο να εισαι απο το Πυθαγορειο της Σαμου,και αλλο να εισαι απο την Ανδρομεδα....Δεν ειναι ισα κι ομοια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. ΖΗΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΖΗΜΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. ΩΧαρα επεσες πραγματικα μεσα.Κεντρο ρε αγορι μου....
  Δεν μου ειπες το φλυτζανι που να στο στειλω????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΨΟΥΛΙ ΑΣΕ ΡΕ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. kapsoulis, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ.

  ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. ΖΗΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΦΥΓΕΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΤΣΙ ΕΡΜΗ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΩ.ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ..ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. ΟΧΑΡΑ Ο ΚΑΨΟΥΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΠΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Αρχισε ο αγωνας.
  Και μετα Γερμανια-Τουρκια
  Γεια χαρα σε ολους....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. ΖΗΚΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ 18 ΜΗΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. ΕΡΜΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΧΕΙ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΑΝΑΨΑ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΚΑΣΤΑΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΓΑΩ.ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΟΥΝ..ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. ΕΡΜΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥς!
  ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Γ@@@ΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ;;
  ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !
  ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!!
  ΑΦΡΟΔΙΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. ΖΗΚΟ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. ΟΧΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΕΤΣΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Καλησπέρα σε όλους σας.

  Γεια σου "Αφροδίτη" Ohara...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. ΔΕ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΡΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥςΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ;;;
  ΑΦΡΟΔΙΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. ΕΧΕΙ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΔΩ ΚΑΡΣΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕ.ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΣΠΡΙΣΕ...ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. ΕΡΜΗ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΦΙΛΕ

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΠΙΠΕΡΙ.ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΞΕΣΤΡΑΤΕΙ.ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΦΩΤΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ..
  ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕς ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!
  ΑΦΡΟΔΙΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. ΖΗΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. Βρε σουργελα αποτι βλεπω ο Καπσουλης ανακινησε το θεμα......Μην τσιμπατε ρεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΧΑΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΖΗΚΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. ΖΗΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΦΥΓΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ

  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. Eγώ απο αυτά που διάβασα εκείνο που κατάλαβα είναι ότι ο Πυθαγόρας ήταν μέντιουμ και ο Οχάρα είναι ο μαθητής του. Ερε έρμαια του διαβόλου που σας παίρνει απ΄την μια τσέπη και σας βάζει στην άλλη.
  Εγώ μάντης Οχάρα είμαι ΙΧΘΥΣ που σημαίνει Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ πειράζει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Μάλιστα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και πριν τον χριστιανισμό τι θρησκείες υπήρχαν?
  Ειδωλολατρικές και τώρα τι είναι?
  Οι παπάδες που βγαίνουν σαν να είναι αυτοκράτορες τι είναι δεν είναι ειδωλολάτρες
  Δεν ..γαμιόμαστε λέω εγώ ναι οι εβραίοι βρήκαν τον τρόπο μέσα από τον χριστιανισμό και μουσουλμανισμό να γαμησουνε την ανθρωπότητα σαν δεν ντρέπονται λίγο έχουν και (τοίχο δακρύων ) να φτιάξουν και ένα τοίχο παλαιστινίων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. ΟΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΟΥΛ ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ 10.17; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ; Η ΠΑΝΑΓΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ; ΙΧΘΥΣ-ΨΑΡΙ-ΜΝΗΜΗ 3 ΔΕΠΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ...ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. ΖΗΚΟ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΟΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
  ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. ΟΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ; ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΨΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ....ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. ΖΗΚΟ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΣΥ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΛΑΟΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ, ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ, ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΣΙΑ, ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΩΦΕΛΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ. ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΙΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.


  Καλά κρασιά εβραίος είσαι άντε .αμησου μαλακα που θα μας πεις μαλακιές περί χριστιανισμού οι Έλληνες είμαστε και θα μείνουμε η νιότης όλου του κόσμου ως τότε τρώγε μια μπανάνα και άντε πάρτι και κοιμήσου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΖΗΚΟ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΣΙΓΑ
  ΣΙΓΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. ΕΡΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. ΕΡΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. ΔΗΛΑΔΗ; ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ; ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. Ρε καψούλι πρέπει να είσαι μεγάλος ΧΑΜΟΥΡΟΞΕΚΟΛΙΑΡΟΞΙΣΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΟΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ μήπως είσαι ΟΣΦΥΟΚΑΜΤΗΣ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ γιατί δεν υπάρχει άλλη εξήγηση να μιλάς έτσι για τους θεούς μας ρε μαλακα πάρε την μπανάνα μου και λάκα άνοιξε κανένα γαμημένο βιβλίο και διάβασε να δεις ρε αρχιδι πόσους μαθητές είχε ο χριστός και πόσοι οι θεοί του ΟΛΥΜΠΟΥ παπαρι ε παπαρι με νευριάζεις τόσο που άμα θέλεις σου σπάω και τα μούτρα και δεν μασαω από προβοκατορορουφιανους ανθέλληνες σαν και σένα τσόγλανε ε τσόγλανε εγώ έχω όνομα δεν με λένε πουτσουλι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. ΕΡΜΗΣ

  ....ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ


  ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 142. @10.46
  Ηρεμα ρε αγορι μου Ζησιμε.Αντε για να ηρεμησεις σου αφιερωνω το παρακατω ποιημα...
  Στου δωδεκαθεου την ποδια λιαζονται παλληκαρια,
  κι απ το πολυ το λιαζωμα γενηκανε θρεφταρια,
  Χασαπης μεγας και τρανος περναγε παρακατω,
  βουταει ενα,βουταει δυο,τρεις τεσσερις και βαλε.
  ασε μας κατω χασαπαρε δεν ειμαστε γομαρια,
  δεν σας πιστευω ωρε παιδια,γιατ ακουσα το βρισιδι,
  χοιροι πρεπει να σαστε αλλοιως δεν εξηγειται
  και λογω της καταστασης λογω οικονομιας
  για κρεας εισαστε καλοι μια απο πνευμα δεν γροικατε,
  και για να μην τα πολυλογω ο χασαπης επεκταθη,
  και στο κρεοπωλειο του,επροσθεσε και κατι,
  κι η επιγραφη στο μαγαζι αλλαξε και εγινη
  "Ολυμπος το κρεας των θεων" δεν εχει ματαγινει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΖΗΚΟ ΟΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 144. Αρχισε το β ημιχρονο.
  Οριστικα και αμετακλητα γεια χαρα.
  Δεν μας εδωσε 1 πεναλτυ στο πρωτο ημιχρονο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. ΟΧΑΡΑ ΓΕΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΖΗΚΟΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 146. Τον διαιτητη τον κοβω για δωδεκαθειστη...
  Αλλοιως δεν εξηγειται το μισος του για την Ελλαδα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 147. kapsoulis, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΡΕ ΣΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΡΜΗ.ΚΑΨΟΥΛΗ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΣΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ....ΖΗΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή