Το σχέδιο των προδοτών της χώρας μας καλά πάει, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. “Κλειστή” αλλά…ελεγχόμενη μόνιμη μουσουλμανική πόλη Σάμου.

Ιδιωτικό σπίτι με δωρεάν κλιματισμό νερό θέρμανση…

Δωρεάν δικηγόρος, γιατρός, ψυχολόγος απίκο ανά πάσα στιγμή!

Δωρεάν λεωφορεία για την Πόλη  τέσσερις φορές την ημέρα…

Δωρεάν φαγητό – οκτώ εστιατόρια για επιλογή!

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ….

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΟΣ  ΚΟΥΛΗ, ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ:

– Πόσοι Έλληνες πολίτες που η οικονομική κρίση τους κατέστησε άνεργους και εν πολλοίς άστεγους έχουν σπίτι με δωρεάν κλιματισμό νερό θέρμανση αλλά και δωρεάν φαγητό με επιλογή του μενού;

– Πόσοι άνεργοι πολίτες έχουν δωρεάν πρόσβαση στα ΜΜΜ;

– Πόσοι Έλληνες πολίτες έχουν άμεση πρόσβαση σε δωρεάν  ιατρικές εξετάσεις και άμεση ιατρική φροντίδα (στην πραγματικότητα λέμε όχι στις προεκλογικές εξαγγελίες)

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ: 

– Ποιος θα προστατεύσει τα νησιά και τον ντόπιο πληθυσμό όταν οι ημιέγκλειστοι σε αυτά τα κέντρα αποφασίσουν να εξεγερθούν κάποια στιγμή;

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ

Κώστας Δ Μαυροσκούφης

—————————————

Αυτοί που κυβερνούν πόσος τους ενδιαφέρει ο Ελληνισμός η ορθοδοξία, και η Ελλάδα. Αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα. Και αν συμβεί κάτι στην Ελλάδα θα είναι οι πρώτοι που θα φύγουν.

Τέτοιο φάει πού τρώνε οι μετανάστες ούτε στο στρατό δεν μας το είχαν δώσει σε εμάς. όλοι αυτοί που κυβέρνηση τώρα και πριν κάνουν πράξη αυτό που είπε ο Τούρκος οζαλ το 1980. μετά από χρόνια θα έχουμε τα χειρότερα. και όλοι αυτοί οι ανθρωπιστεσ δεν τους πάνε στης χώρες που είναι ο καθένας και να τους δίνουν εκεί φάει και λεφτά. όποιος δεν καταλαβενει τι γίνεται ή κοιμάται όρθιος ή είναι στο κόλπο ή βολεμένοι περνούν καλά λεφτά και δεν σκέφτεται τους άλλους Έλληνες.

loading...