Απάντηση Ηλία Κασιδιάρη στον ανασχηματισμό Μητσοτάκη

 Η μεγάλη πολιτική φούσκα, που εντέχνως διογκώθηκε από τα πληρωμένα ΜΜΕ και φέρει το όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης, έσκασε μέσα σε λίγες εβδομάδες. Η τραγική αποτυχία του «επιτελικού κράτους» που έκαψε τη μισή Ελλάδα με μηδέν μποφόρ σφραγίστηκε πλέον και με το ανεπανάληπτο φιάσκο του ανασχηματισμού. Ο Μητσοτάκης έφτασε στο έσχατο σημείο να παρακαλάει ΣΥΡΙΖΑίο Υπουργό, που υπέγραψε την προδοσία της Μακεδονίας, να μπει στην κυβέρνησή του και εκείνος να τον απορρίπτει. Οι μάσκες έπεσαν και οι πάντες κατάλαβαν πόσο λίγος, πόσο αποτυχημένος και πόσο επικίνδυνος είναι ο κυβερνήτης της χώρας. Ο πολιτικός χρόνος της Νέας Δημοκρατίας τελειώνει και τα ποσοστά της ήδη κατακρημνίζονται οδηγώντας υποχρεωτικά σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Πέρα από τον εξευτελισμό Μητσοτάκη, που κατάφερε να ξανακάνει τον αποτυχημένο Τσίπρα κεντρικό παράγοντα της πολιτικής ζωής, οφείλουμε να σταθούμε και στα υπόλοιπα πρόσωπα του νέου κυβερνητικού σχήματος. Πρόκειται για ανθρώπους παντελώς άσχετους και ανίδεους σε σχέση με το αντικείμενο του Υπουργείου που καλούνται να διοικήσουν: Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Θεοδωρικάκος είναι δημοσκόπος (και πρώην Κνίτης). Ο νέος υπουργός Υγείας Πλεύρης είναι δικηγόρος. Ο νέος Υπουργός Τουρισμού είναι γιατρός και ο νέος υφυπουργός Άμυνας Χαρδαλιάς είναι πρώην Δήμαρχος. Με απλά λόγια οι άνθρωποι αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν έχουν καμία σχέση με τον τομέα που θα διαχειριστούν. Η αποτυχία τους είναι δεδομένη και το γεγονός αυτό συνιστά τεράστια πληγή για τη χώρα. Παρότι έπεσε ο θίασος του Τσίπρα ένας νέος θίασος επικίνδυνων και αποτυχημένων πολιτικών οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή, ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο της διαφθοράς και του εθνομηδενισμού.

Ο τελευταίος ανασχηματισμός έχει και εκλογικό χαρακτήρα. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, που ενισχύεται καθημερινά σε όλη την επικράτεια, είναι η μόνη φωνή αντίστασης και η μόνη εθνική λύση ενάντια στη λαίλαπα Μητσοτάκη. Με πρόσωπα καταξιωμένα και κατά πολύ ανώτερα από τους άσχετους και αποτυχημένους κομματικούς εγκάθετους της Νέας Δημοκρατίας, διεκδικούμε – όχι μόνο τη δυναμική μας είσοδο στη Βουλή – αλλά και να διαδραματίσουμε κυρίαρχο ρόλο σε όλες τις εθνικές και κοινωνικές εξελίξεις.

Ηλίας Κασιδιάρης,

Ιδρυτής Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

loading...