ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» Ο ΛΟΓΟΣ

«Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ»!



Γράφει ο Νικήτας Αποστόλου

Εδώ και ένδεκα μέρες περίπου η κοινωνία μας συνταράσσεται από καταγγελίες μέσω  των τηλεοπτικών δικτύων αλλά και εφημερίδων σε βάρος

του πατρός Αντωνίου και των υπευθύνων διοίκησης και λειτουργίας των παραρτημάτων της  εταιρίας μη κερδοσκοπικού σκοπού “Κιβωτός του Κόσμου”. 

 Παρακολούθησα άναυδος όσα οι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν στα ανωτέρω μέσα ως γεγονότα, αλλά ταυτόχρονα μου δημιουργήθηκαν ορισμένες απορίες και ερωτήματα, που νομίζω είναι χρέος μου ως πολίτης να τις γνωστοποιήσω στους συμπολίτες μου. 

Η “Κιβωτός του Κόσμου”  είναι αποδεκτό από όλους ότι είναι κάτι πρωτοποριακό. Τα χρόνια που λειτουργεί, σχετικά αθόρυβα, μεγάλωσε πολύ,  δημιούργησε πολλά παραρτήματα. Δεν αμφισβητείται ότι δέχθηκε σε αυτά τα χρόνια παιδιά χωρίς διακρίσεις ως προς  την καταγωγή,  το θρήσκευμα, ή το χρώμα. 

Για το έργο αυτό ο πατήρ Αντώνιος έχει δώσει, όπως γράφεται στο διαδίκτυο, 25 χρόνια δημιουργικής δραστηριότητας.  Για όλους ο πατήρ Αντώνιος ως χθες να είναι πρότυπο ιερέως και τώρα αντί για άνθρωπος της προσφοράς  μας παρουσιάζεται ως  ένα φιλήδονο, φιλοχρήματο άτομο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...